nazelacım hipp urunleri joker de %15 indirime gırmıs haberin olsun
bende evdeyimm bu hafta yaa ama kızım daha bı naz yapıyor bana.az once ebeyi gordu nasıl agladı.babası bınanın dısından duymus yabancı ınsan kucagına aldımı aglıyor.
dunde arkadaslara gıttık eşi aldı bebişi sevmeye 10 dak.aglamıstır evde alıstı rahata tabbiiiii
nellcim geçmiş olsun canım. bende uni baby kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şükür...inş. bişicik çıkmaz meraklanma sen...
tsiraa dün aramışsın şimdi gördüm öğleden sonra arayacam seni... bu arada hoşgeldin canım...
ya kızlar msn face derken burayı unutmayın ben sizleri süt sağarken okuyorum ama....sağım arkadaşlarım oldunuz artık
gelelim hafta sonuna... cmt oğluşla birlikte e-bebeğe gittik bayıldı oraya her yer rengarenk tabi... öğleden sonra eve geldik altını açar açmaz şok oldum.. kıpkırmızı alerji olmuş.. sabah yarım nohut kadar yumurta sarısı vermiştim ondan heralde. doğru çocuk hastanesine gittik. bizimkine bir iğne vurdular kıyamet koptu tabi... ardından da tüm akşamı ve pazarı bize zehir etti. mız mız herşeye ağlar, memnuniyetsiz off off..en son yarım ölçek calpol rahatlattı bunu (sanırım dişleri ağrıyor) da uyudu...ama eşimle bana kal getirtti valla...
nellcim geçmiş olsun canım. bende uni baby kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şükür...inş. bişicik çıkmaz meraklanma sen...
kuzum dün aradığında hacizdeydim
sonra kuzumun 6. ay aşıları vardı dr. ateş derken arayamadım bugün ararım mutlaka öptüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?