- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
derinin iileşmesine sevindim canım. malesef ara verme gibi bi şansım olmuyor çünkü süt izni kullanıyorum hasta yoksa veya fırsat buldukça sağıyorum hemde çok zor oluyor ama oğluşum için sonuna kadar devam edicem...insallah oyledir canım bu sabah duzeldi.içim rahatladı.
sana da kolay gelsin sen ara veripte mi sagıyosun sutunu nasıl oluyor merakettim zor olsa gerekkkk
selam kızlar..
umarım herkesler iyidir...
canancım, insanın evinin olması iyi bişey. ne
oğluş kucağımda yazıyorum..ondan dolayı benden bu kadar..sağlıkla kalın.
simdi k.k. gezinirken buldum.....
Merhaba sevgili anneler, bu yazıyı hem bir anne olarak hem de markanın iletişimden sorumlu olarak yazıyorum.
Çeşitli gazetelerin 11.04.2011 tarihinde Daily Telegraph ve BBC gibi yayın kuruluşlarından alındığı iddia edilen “Mama yerine zehir yediler” ve “Bebek mamasında zehir tehlikesi” başlıklı haberleri hakkında;
Yayınlanan haberlerde adı geçen HİPP markası, Avrupa Gıda Standartları Kurumu’nun yaptığı bir araştırmanın tablolarının hatalı yorumlanmasından ötürü gerçeklere aykırı bir yargıya maruz kalmıştır.
Şöyle ki;
Haberde sözü geçen Avrupa Gıda Standartları Kurumu’nun yaptığı araştırma metninin “Conclusion” başlıklı bölümünde, Bu araştırma içerisinde bebek mamalarında bulunan tüm mikotoksin limitleri çok düşük olmakla birlikte bebeklerin sağlığını etkileyecek ve endişe duyulacak hiçbir veri bulunmamıştır. ibaresi ve “Result” bölümünde de, Araştırmanın tüm sonuçları tablo 4’de detaylandırılmıştır. Araştırmada çalışılan % 99,5 örneğin hiçbirinde ölçülebilir aflotoksin bulunmamış, sadece bir örnekte aflotoksin B1 algılanmış, fakat o da yasaların öngördüğü limitlerin altında belirlenmiştir. ibaresi bulunmaktadır.
Bu metinden de anlaşıldığı üzere, yapılan araştırma dahilinde olan HİPP markasının ürünleri bebekler için hiçbir tehlikeli madde içermemektedir. Aksine, markanın lehine kullanılabilecek bir durum söz konusudur.
Food Standards Agency - Homepage bu web sitede araştırmanın tablosu bulunmaktadır. Ne yazık ki, HİPP tabloyu okumadan yazılan hatalı bir yazıdan olumsuz etkilenmiştir. Lütfen bu gibi haberleri dikkate almayın. Öyle ki, Avrupa Birliği bile, kendi labarotuarları dışında sadece HİPP'in laboratuarlarında yapılan testlerin ölçümünü kabul ediyor.
Sadece en iyi organik içerikler kullanılarak özel olarak formüle edilen HIPP ürünlerine güvenebilirsiniz. HIPP ürünlerindeki manganez, kadmiyum ve arsenik seviyeleri güvenlidir ve tüm hammaddeler, en katı kalite kriterlerini müteakiben düzenli olarak test edilmektedir. Tüm HiPP ürünleri, sağlıklı bebek beslenmesi için herhangi bir kısıtlama olmaksızın uygundur.
kötü bi gün
dün oğlumun biraz öksürüğü vardı gece de huysuzlandı baya ağlamaları çoğalınca yanıma aldım bi güzel uyudu bi kalktım oğlum alev gibi yanıyo yanakları kıpkırmızı hemen fitil koydum derecesini ölçtüm 39.4 başladm aglamaya eşim kalktı tabi hemn elini yüzünü ılık suyla yıkadık bi tulumuyla kaldı hemn tekrar ölçtüm 37 ye düşmüş fitil çok anında düşürmüşş sonra hemen hastaneye gittik iğne verdi ventol calpol şurupları verdi kan testi yaptırdol kanı düşük çıktı tedavisini bitirelim kan tedavisine başlayalım dedi boyuna göre zayıfmış boyu 70 cm kilosu 7900 gr daha ne olucak kilosu ya sinir oldum hee
pipisine baktı sünnet olması lazım dedi idrar yolları enfeksiyonu olur ilerde dedi bakalım eğer gerçekten olursa enfeksiyon yaptırırız sağlığı için mecbur yoksa biz büyüyünce düğün fln istiyoduk ama kısmet bakalım ...
uykusuzluktan ölüyodum kaynanam geldi baktı da bende uyudum tabi uyumak denirse sürekli kulağım öbür odadaydı ama yine dinlendimm .. kaynana kötü mötü ama işe yarıyo iştee :)
Çok geçmiş olsun Canancım...
İnsan çok üzülüyo bu ufaklıklara ya... Bizde geçen gün hormonlarına baktırmak için koca bir tüp kan verdik, öldüm öldüm dirildim ondan kan alınırken... Onun o ufacık kolundan kan aktı, benimse yüreğimden sanki... :2:
kötü bi gün
dün oğlumun biraz öksürüğü vardı gece de huysuzlandı baya ağlamaları çoğalınca yanıma aldım bi güzel uyudu bi kalktım oğlum alev gibi yanıyo yanakları kıpkırmızı hemen fitil koydum derecesini ölçtüm 39.4 başladm aglamaya eşim kalktı tabi hemn elini yüzünü ılık suyla yıkadık bi tulumuyla kaldı hemn tekrar ölçtüm 37 ye düşmüş fitil çok anında düşürmüşş sonra hemen hastaneye gittik iğne verdi ventol calpol şurupları verdi kan testi yaptırdol kanı düşük çıktı tedavisini bitirelim kan tedavisine başlayalım dedi boyuna göre zayıfmış boyu 70 cm kilosu 7900 gr daha ne olucak kilosu ya sinir oldum hee
pipisine baktı sünnet olması lazım dedi idrar yolları enfeksiyonu olur ilerde dedi bakalım eğer gerçekten olursa enfeksiyon yaptırırız sağlığı için mecbur yoksa biz büyüyünce düğün fln istiyoduk ama kısmet bakalım ...
uykusuzluktan ölüyodum kaynanam geldi baktı da bende uyudum tabi uyumak denirse sürekli kulağım öbür odadaydı ama yine dinlendimm .. kaynana kötü mötü ama işe yarıyo iştee :)
kötü bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?