Şubatta hamile kalanlar buraya..

anneler eskı yontemleri daha dogrusu dogal olanı biliyorlar.tek inek sutu konusu var onuda biz yonlendırdık mı tamamdır.
az kalmış işe baslamana demekkı..zor oluyor calısınca hele ilk gun aglamakla geciyor

demir kullanan arkadaşlar siz de benim gibi lekelerden bıktınız mı? verdikten sonra mutlaka salyayla dışarı atıyor.önlükler, kollar batıyor.önlük yıkamaktan fenalık geldi. kıyafetler yetmezmiş gibi birde halıya döktük demir ilacını..neyse ki 1-2 denemeden sonra çıkarmayı başardım lekeyi.size de yazayım.üzerine limon sıkıp tuz döktük ve ıslak mendille sildik ve çıktı.kyafetler için bi çözüm bulmuş değilim.çamaşır suyu kullanmak istemiyorum.deterjanda çıkarmıyor..bir bilen var mı napsakki??

günaydın kızlar;

minnoşumun ishali mikrop kapmasındanmış... dr aşırı ijyenik bakılan çocuklarda sık görüyoruz dedi...aslında o kadarda hijyenik bakmıyorum ama demekki abarttığım noktalarr var. birde bu ara dişleri yüzünden ne bulsa ağzına atıyor sanırım onunda etkisi var. bu sabah ateşide vardı annem dişindendir diyor offf.. üstelik dün çok az muz vermiştim oda alerji yaptı... bu ek besin olayı beni çok gerdi valla..

kızlar mamalarla ilgili bu yazıyı bende okudum ama bunlar en azından araştırılıyor ya dışarıdaki pirinç unları, meyve ve sebzeler... hiçbiri araştırlımadan sunuluyor bize...kimbilir onlarda neler var??? çıldırmamak elde değil ya...

bu arada teyzeleri oğluşumun sol alt dişi görünmeye başladı.minnoşum kemirgenler sınıfına geçiyor artık...

elifim ek besinlere başla sen yavaştan çalışınca çok zor oluyor .
drmuz bize demir damlası başlamadı hala bu oğlan pembe gerek yok bi sonraki ay başlarız dedi... annem krize girdi. bu yer cücesi (drmuz) bişi bilmiyo diyo napsam bilemedim valla ama başlayacam ben artık....

fahriyeciğim yetreince emmemiştir seni veya sütün azdır ondan çişi azalmıştır...korkma sadece ne kadar beslediğine dikkat et.

canan o adrese kendi msn adresimi akleyip açıyorum doğrumu anlamşım? peki şifresi neyim yokmu bunun? ya bu teknoloji beni öldürecek, evdi, işdi, emreydi derken cahil kaldım be

insallah oyledir canım bu sabah duzeldi.içim rahatladı.
sana da kolay gelsin sen ara veripte mi sagıyosun sutunu nasıl oluyor merakettim zor olsa gerekkkk

insallah oyledir canım bu sabah duzeldi.içim rahatladı.
sana da kolay gelsin sen ara veripte mi sagıyosun sutunu nasıl oluyor merakettim zor olsa gerekkkk
derinin iileşmesine sevindim canım. malesef ara verme gibi bi şansım olmuyor çünkü süt izni kullanıyorum hasta yoksa veya fırsat buldukça sağıyorum hemde çok zor oluyor ama oğluşum için sonuna kadar devam edicem...

merhaba kızlar

Herkesin iyi olmasına sevindim...MSn adresini hepinize yolladım ama gelmiyorsunuz neyse sizinlede burdan devam ederiz napalım...sevinç canan ve ben çok güzel sohbetler yapıyoruz bekleriz...

ELifcim önce windows live messengırdan kendi msn'ine gir kişi ekleden benim sana gönderdiğim adresi ekle bu kadar...

slm kızlarrr

ya kafamı karıştıran bi konuu çalışan ve çalışmayan annelerr bana yardım edinn :)
msn de de konuştum kızlarla ama burdan da konuşmak istedim ..
eski çalıştığım yerden beni çagrıyolar gel işe başla diye yerime aldıkları kızdan pek memnun diillermiş bende 1-2 ay sonra anca şimdi çalışamam dedim tamam dediler beklicez seni ..
çalışmasam geçiniyoruz kıt kannat kiradayız karın tokluğuna geçiyo işte günlerimiz 3-5 biraz birikimimiz var eşim çalışırsan anca ev alabiliriz yoksa benim maaşımla ev alma gibi durumumuz olmaz biriktiramiyrz anca geçiniyoruz çalışırsan sen biriktirirsin biraz ve gireriz krediye alırız ama yok çalışamam edemem dersen böyle kirada kalmak zorundayız dedi
çalışırsam kaynanam veya annem bakıcak oktaya ama ben kendimden korkuyorum oglumu bırakabilecek miyim yorgun olucam geceleri uykusuz olucam çalışabilecek miyim işverimim düşücek ogluma yeteri kadar ilgi gösteremicem ama bi yerde de evim olucak öyle kararsızım kii fikirleirnize ihtiyacım var kızlarr

selam kızlar..
umarım herkesler iyidir...
ben oğluşla uğraşıyorum. bu aralar huysuz.ondan bana pek aman vermiyor. önceden eşim gelince bi nebze dinleniyorum şimdi o da kalmadı. anca uyuyunca dinlenebiliyorum o zaman hemen bende uyumak istiyorum. günler çok yorucu geçiyor. gündüz uykuları artık sadece memede oluyor memeyi bırakınca uyanıyor. bazan zorda olsa ayağımda sallayarak uyutuyorum.

mama sandalyemiz arkadaşımdan geldi. beşiğiyle çok uyumlu oldu vallahi.
benim ücretsiz iznim başladı. maaş yok bu ay bana. 6 ay aldım izin. bakıcı bulamasam sonuna kadar kullanıcam. bulursam 2 ay sonra başlıycam. bakalım artık.

canancım, insanın evinin olması iyi bişey. ne yaparsan gençlikte yapıyorsun. bende çocuğu ev almak için erteledim. sonra bakıcıya verecek kadar para elimizde kalmaya başlayınca bebek oldu. benim çocuğuma annelerden birisi bakmış olsaydı şimdi benim oğluş 3 yaşındaydı. eğer annelerden birisi bakabilirse bence işe başlamalısın. daha doğrusu artıları eksileri düşün. ama 3 yaşından sonra zaten çalışmayı düşünmelisin. evi belki ondan sonra da alabilirsiniz...hayırlısı olsun diyelim..

oğluş kucağımda yazıyorum..ondan dolayı benden bu kadar..sağlıkla kalın.

selam kızlar..
umarım herkesler iyidir...
canancım, insanın evinin olması iyi bişey. ne
oğluş kucağımda yazıyorum..ondan dolayı benden bu kadar..sağlıkla kalın.

bende merak ediyordum beste nerde diye...kolay gelsin hepimize bizimki de uyumuyor ama ben esra erol actım muzıkte oynuyorum oda bakıyor 1 hafta tatıl bıtti.kızımı yatırmıstım bana dogru donmus tatlı kızım bıde tv izlicem dıye can atıyorr benımkı yaa

canancım bızde ertelemıstık ev için bebişşi beste gıbı.
2005 de evlendık ilk 2 sene dusunmedik.2007 de ev alınca bıraz odemeler kolaylasın dıye bekledik.1 yılda olmasını bekleyınce.ama evının olması buyuk rahatlık ve de kendı paranı kazanmanda ıyı olcaktır bence.annenler bakcaksa ve calısma saatın asırııı degilse calıs bence.dogru kararı sen vereceksındır canım

Son düzenleme:
simdi k.k. gezinirken buldum.....

Merhaba sevgili anneler, bu yazıyı hem bir anne olarak hem de markanın iletişimden sorumlu olarak yazıyorum.

Çeşitli gazetelerin 11.04.2011 tarihinde Daily Telegraph ve BBC gibi yayın kuruluşlarından alındığı iddia edilen “Mama yerine zehir yediler” ve “Bebek mamasında zehir tehlikesi” başlıklı haberleri hakkında;
Yayınlanan haberlerde adı geçen HİPP markası, Avrupa Gıda Standartları Kurumu’nun yaptığı bir araştırmanın tablolarının hatalı yorumlanmasından ötürü gerçeklere aykırı bir yargıya maruz kalmıştır.
Şöyle ki;
Haberde sözü geçen Avrupa Gıda Standartları Kurumu’nun yaptığı araştırma metninin “Conclusion” başlıklı bölümünde, Bu araştırma içerisinde bebek mamalarında bulunan tüm mikotoksin limitleri çok düşük olmakla birlikte bebeklerin sağlığını etkileyecek ve endişe duyulacak hiçbir veri bulunmamıştır. ibaresi ve “Result” bölümünde de, Araştırmanın tüm sonuçları tablo 4’de detaylandırılmıştır. Araştırmada çalışılan % 99,5 örneğin hiçbirinde ölçülebilir aflotoksin bulunmamış, sadece bir örnekte aflotoksin B1 algılanmış, fakat o da yasaların öngördüğü limitlerin altında belirlenmiştir. ibaresi bulunmaktadır.

Bu metinden de anlaşıldığı üzere, yapılan araştırma dahilinde olan HİPP markasının ürünleri bebekler için hiçbir tehlikeli madde içermemektedir. Aksine, markanın lehine kullanılabilecek bir durum söz konusudur.

Food Standards Agency - Homepage bu web sitede araştırmanın tablosu bulunmaktadır. Ne yazık ki, HİPP tabloyu okumadan yazılan hatalı bir yazıdan olumsuz etkilenmiştir. Lütfen bu gibi haberleri dikkate almayın. Öyle ki, Avrupa Birliği bile, kendi labarotuarları dışında sadece HİPP'in laboratuarlarında yapılan testlerin ölçümünü kabul ediyor.

Sadece en iyi organik içerikler kullanılarak özel olarak formüle edilen HIPP ürünlerine güvenebilirsiniz. HIPP ürünlerindeki manganez, kadmiyum ve arsenik seviyeleri güvenlidir ve tüm hammaddeler, en katı kalite kriterlerini müteakiben düzenli olarak test edilmektedir. Tüm HiPP ürünleri, sağlıklı bebek beslenmesi için herhangi bir kısıtlama olmaksızın uygundur.

İnşallah doğrudur canım, ben de öyle hipp alacam diye hevesleniyordum, hevesim kursağımda kalmıştı...

kötü bi gün

dün oğlumun biraz öksürüğü vardı gece de huysuzlandı baya ağlamaları çoğalınca yanıma aldım bi güzel uyudu bi kalktım oğlum alev gibi yanıyo yanakları kıpkırmızı hemen fitil koydum derecesini ölçtüm 39.4 başladm aglamaya eşim kalktı tabi hemn elini yüzünü ılık suyla yıkadık bi tulumuyla kaldı hemn tekrar ölçtüm 37 ye düşmüş fitil çok anında düşürmüşş sonra hemen hastaneye gittik iğne verdi ventol calpol şurupları verdi kan testi yaptırdol kanı düşük çıktı tedavisini bitirelim kan tedavisine başlayalım dedi boyuna göre zayıfmış boyu 70 cm kilosu 7900 gr daha ne olucak kilosu ya sinir oldum hee
pipisine baktı sünnet olması lazım dedi idrar yolları enfeksiyonu olur ilerde dedi bakalım eğer gerçekten olursa enfeksiyon yaptırırız sağlığı için mecbur yoksa biz büyüyünce düğün fln istiyoduk ama kısmet bakalım ...
uykusuzluktan ölüyodum kaynanam geldi baktı da bende uyudum tabi uyumak denirse sürekli kulağım öbür odadaydı ama yine dinlendimm .. kaynana kötü mötü ama işe yarıyo iştee :)

canancım geçmiş olsun canım..umarım oktay şimdi iyidir.

Çok geçmiş olsun Canancım...
İnsan çok üzülüyo bu ufaklıklara ya... Bizde geçen gün hormonlarına baktırmak için koca bir tüp kan verdik, öldüm öldüm dirildim ondan kan alınırken... Onun o ufacık kolundan kan aktı, benimse yüreğimden sanki... :2:

haklısın canım..bizde 15 günlükken bi dolu kan vermiştik. o ağladı ben ondan daha çok ağladım açıkçası. canı acıyarak ağlayınca ben öyle perişanlıyorumki..annelik bu olsa gerek.

canancım çok geçmiş olsun..ben ateşten korkuyorum..anında müdahale etmişsin ama ne güzel.düşünüyorum ben o durumda napcağımı bilmem valla.inşallah bi daha olmaz..
bu arada kayınvalidemler geldi antalyadan..ondan yazamıyorum..hepinize selamlarr

canancım gecmiş olsun umarım ıyıdır oglusun simdiii.
benımde annecim geldi 15 gun o bakacak yavruma.ama canım 1 hafta aradan sonra okula gıtmek istemiyor.bizden sonrada olsa dogum iznini 1 yıl yapsınlar insallahhhhh

çok geçmiş olsun ondan yoksun demek şimdi iyidir umarım...aslında en güzeli şimdiden sünneti yaptırmak düğünde büyüdüklerinde yapılır şahsen bende öyle düşünüyorum çokkk geçmiş olsun canım...

selam kızlar...
nasılsınız bugün?
canancım inşallah oktay iyidir..
bizim kuzuda normale döndü sayılır.geçen haftaki kadar çok ağlamıyor en azından..ben de sünnet işini sizlere soracaktım. ben havalar ısınınca düşünüyorum yaptırmayı. düğün falan istemediğimiz için babasıyla öyle karar verdik. ben işe başlayana kadar havalar iyi olursa o zaman. yoksa işe başladıktan sonra artık bi kaç gün idare edip yaptırıcaz.

elifcim, yazmamışsın bugün. naptın ek gıda olayını? hafta sonu emreyle besin savaşındamıydınız?

pitoscum, başın kalabalık desene. işe başlamadan bu furyayı da atlat bakalım. kolay gelsin.

ateş konusunda ben de panik olurum sanırsam. sürekli kontrol ediyorum ateşini ama.şimdilik ateş yapacak bir durumla karşılaşmadık. aşılarda da ateş olmadı. daha doğrusu bizimkuzu biraz çok ağlasa benim yüzüm düşüyor. kolum kanadımkırılıyor sanki.

nehircim msn için özelden msj attım sana canım. daha önceleri msn kullanıyordum ama adres bence gelmiyor.

fahriyecim sen naptın canım ek gıdaya başladın mı?biz sanırsam haftaya başlıycaz. ama geçenlerde ablam yeni yoğurt yapmıştı. ondan biraz verdim. devamını istedi. umarım yoğurdu sever.

kızlar annelik akademisinden kitabım geldi. içinde faydalı bilgiler var. ayrıca Anne İş'te kitabını okudum. şimdi Çocuklarla doğru iletişim kitabına başlıyorum. tavsiye ederim.

bizden bu kadar...herkese sağlıklı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…