selam kızlar...
kızlar annelik akademisinden kitabım geldi. içinde faydalı bilgiler var. ayrıca Anne İş'te kitabını okudum. şimdi Çocuklarla doğru iletişim kitabına başlıyorum. tavsiye ederim.
bizden bu kadar...herkese sağlıklı günler.
günaydın kızlar; cumadan beri izinliydim.. emrenin ishali arttı ateşi 40 ' ı vurdu 4 gün boyunca. gecelerde acilde gündüz hastanelerdeydik.. ne fitiller ne calpoller işe yaramadı...kuzum yemeden içmeden kesildi. 5 tane antibiyotik iğne 3 ayrı sntibiyotik şurup banamısın demedi ishaline....1 haftada 1 kg zayıfladık. artık tabak, kaşık, biberon gördüm kıyametleri koparıyor emre...şurupları enjektöre çekip uyurken ağzına sıkıyorum.. hastaneye girince başlıyor ağlamaya nefesi kesiliyor ağlamaktan off off..
bugün işe geldim ama aklım evde... hiçbişi yemiyor içmiyor... sadece beni emiyor oda uyurken bir iki fırt...napıcağımı şaşırdım...inşalah biran önce düzelir oğluşum..
canan sizede geçmiş olsun canım...nell yavrun inş. sağlığına kavuşur canım.
kim sormuştu hatırlayamadım ama benim minnoşumun alt ön iki dişi baya görünüyor artık hatta cam bardağa değince ses çıkıyor. emerkende ısırıyor sıpatoşum beni...
coook gecmiş olsun canım.bırkac gundur yoktun anlamıstım zaten bişey ooldu.
bizde de oldu ates ama calpol verip gecirdik ama huysuzluk devam ediyor diş donemı daha zormus gaz gelip geciyordu bunda emmıyor uyumuyor ates mızmızlık hersey oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun
saol fahriyecim... valla bu dişler bizi öldürecek gibi görünüyo.... bitti yavrum ya eski gülen yüzlü oğluşum gitti ağlak, mızmız, yemez içmez, huysuz bi çocuk geldi yerine... tek korkumbeslenmekten korkması.. ya sonrasında da böle olursa yanarız valla...
fahriyecim keçi sütünü nerden aldın canım?
:2:
Sağolun kızlar dilekleriniz için...
Valla günler geçmek bilmiyor, sanki durdu zaman. Şu salı bi gelse hayırlısıyla... Kolum kanadım kırık gibi hissediyorum kendimi. Umarım korktuğum gibi değildir...
Nazelacım oğluşuna da geçmiş olsun bu arada. Diş yüzünden mi bu kadar ateş? Hani ateş ve ishal yapar dedi bize de doktor ama sanırım senin oğluş biraz ağır geçiriyor bu dönemi.
nell ve nazela bebişlerinize çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırlarbiraz önce marketten geldim çok zor oluyor bebişle gitmek neyse şimdi uyuyor bende kay marlakı keçi sütü aldım mayaladım bakalım nasıl olacak hergün 1kase çorba içiyor elma ve armut rendeliyorum akşamda pirinçli muhallebi veriyorum maşallah benden fazla yiyiyor bu aralar ayaklarına takmış durumda çorapları hep ıslak kızlar bizimde göz problemimiz devam ediyorgözü hep kızarık ve sulanıyor göz damlası masaj hiçbiri işe yaramıyor inşallah operasyona gerek kalmadan geçer neyse aklıma geldikçe yazarım hepinizi ve bebişlerinizi ççok öpüyorum sağlıkla kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?