elifcim emrenin bugünkü menüsü şöyle
sabah 90 cc anne sütü içine 1 kaşık aptamil 2 devam sütü (yerse)
ara öğün çok az muz veya elma ezmesi
öğle anne sütü (yerse)+ 5 bebe kaşığı sebze çorbası
ara keçi sütüye mayalanmış yoğurt 50 cc
ikindi beni emecek isterse
akşam 90 cc suya 3 kaşık aptamil 2 devam sütü 3 kaşık hipp pirinçli mama + 5-6 bebe kaşığı havuç haşlama yiyecek (çoğu zaman yarısını bile bitiremiyor).
gece boyu emişicez... ben kahvaltılara, yumurta ve pekmeze, etlere ve özellikle tathana çorbasına önümüzdeki ay yavaştan geçicem... yazık bu minnoşlara bir anda herşey verilirmi ya???
selam kızlar...
nasılsınız bugün?
canancım inşallah oktay iyidir..
bizim kuzuda normale döndü sayılır.geçen haftaki kadar çok ağlamıyor en azından..ben de sünnet işini sizlere soracaktım. ben havalar ısınınca düşünüyorum yaptırmayı. düğün falan istemediğimiz için babasıyla öyle karar verdik. ben işe başlayana kadar havalar iyi olursa o zaman. yoksa işe başladıktan sonra artık bi kaç gün idare edip yaptırıcaz.
kızlar bu arada diş çıkaran bebiş var mı?
bestecim ara ara veriyorum ek gıdaları.bugun annem keci sutunden yogrt yapmıs yemıs bırazda milupa pirincli kasık maması yaptık ondan da yedi
benımkının burnu hala tıkalı.fizyolojik serumdan veriyorum ama...dun gece 12 de uyandı.4 e kadar uyumadı.
emmesi mi azaldı.benım okula gidecegimi mi anladı dun gece sabah okula gittim 4 saatlık uykuyla.diş ile ilgili galiba.cook sirin oldu kuzucuk yaaa.1 hafta evde kalınca daha bi baglandık galibaaa.askım benımmmmm.allah ıyıkı vermiş yavrularımızı bizeee
tsiraa bana emalini özelden gönder seni kaydedeyim...
elif emre 6.ayı dolu dolu bitirdi hatta bir hafta almış 7.aydan neden kahvaltıya başlamadınız tatlım haatta pürelere falan artık geçebilirsiniz ki sen bayağ oldu ek gıdaya yavaştan başlayalı çokta geç kalınmamalı bence bende rüzgara tadımlık havuç suyu veriyorum ben mama vermektense alıştırarak önce sıvı olarak sonra püre olarak sebze-meyve vermeyi daha mantıklı buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?