Şubatta hamile kalanlar buraya..

nazelacım.allah sana kolaylık ve peygamber sabrı versin valla...asılarımızda hftaya bakalım nasıl olacak kac ası var 4 yada 5 tane sanrım dımı???

nazelacım.allah sana kolaylık ve peygamber sabrı versin valla...asılarımızda hftaya bakalım nasıl olacak kac ası var 4 yada 5 tane sanrım dımı???

saol fahriyecim allah oğluma sağlık sıhhat uzun ömür versin yeterki onu benden almasın ben yorulmaya, koşturmaya razıyım... bizde hepatit hariç diğer 3 aşımızı olduk hepatiti bu hafta yaptırıcaz bakalım...yazık bu sıpalara ya çok canları yanıyor...

selam kızlar..
canancım ablana üzüldüm canım. Allah yardımcısı olsun.herşey insanlar için..
fahriyecim maşallah kuzuna. güzel kilo almış.
Elifcim, Emrecik inşallah bir an önce eski haline gelir canım.
bir arkadaşımdan duymuştum .onun oğluda elma püresini yemiyormuş. sonra eline incecik bir dilimelma vermiş onu yemiş.
bizim sebze çorbası bayağı yorucu oluyor. bugün içiremidim. diliyle itiyor sürekli. mama sandalyesinde oturmak istemiyor. yarın yoğurt başlıycam bakalım. umarım onu yiyebilir. en azından diliyle itmeden yemeyi öğrense kolay olacak. acaba ben mi yedirmeyi bilemiyorum.kaşıkla üst damağına doğru veriyorum. zorlamadan.siz nasıl yediriyorsunuz.
nehircim rüzgarın mama sandalyesi hayırlı olsun. güzel yemekler yesin üstünde. diyet içinde tebrik ederim. umarım ideal kiloya gelirsin.
bende dün gardrobumu düzelttim. eski kiyafetlerimin hepsine oluyorum. ama 2 kilo versem daha güzel olacak. en azından göbüş gitse. onun için dört gözle regl olmayı bekliyorum.
sağlıkla kalın kızlar.

Slm kızlar...
Öncelikle Nazelacım geçmiş olsun kuzuna, bir an önce iyileşir inşallah Emrecik. Canancım senin ablana da çok üzüldüm, Allah diğer yavrularına uzun ömür versin.
Bize gelince hala çocuk endokrini hocasının hastaneye uğramasını bekliyoruz bakalım, bugün aradım henüz görüşememiş sekreter hanım, yarın tekrar arayın dedi, arayacaz bakalım! Diğer yandan ona götüremediğim için çocuğun 6. ay kontrolü ve aşıları da beklemede. Bugün sağlık ocağından da aradılar aşılar için, durumu anlattım, bu ayın sonuna kadar süremiz varmış, şimdi o kadar aşıyı yaptırıp bir de calpol dayasam kan değerleri etkilenir diye yaptıramıyorum.
Ben yavaş yavaş elma suyu ve püresi vermeye başladım, çocuğum yalana yalana bitiremedi valla, çok sewdi kuzum elmayı Ama diğer tatsız tuzsuz çorbalara ne tepki gösterir tahmin edemiyorum valla. Bu arada işe başlayan anneler de kolay gelsin, zor iş hele hele bu denli yoğun emzirirken, benim ücretsiz izin dilekçesi ne oldu acaba, yarın bir gün arayıp sorsam bari (bu arada eşim de iş değiştircem demeye başladı, deli mi ne! Tam zurnanın zırt dediği saatte yapılır mı bu ) Bizden gelişmeler şimdilik böyle...

Bu arada Bestecim helal olsun valla, kilo falan kalmamış eski kıyafetler olduğuna göre. Ben hamilelikle 22.5 kilogramcıkkkk!!! almayı becerebilmiş biri olarak hala 8 kilo fazlamla ortalarda yuvarlanıyorum, üstelik birazcık az yesem sütüm de azalıyo... Ne olacak böyle bilmiyorum valla

günaydın kızlar;

iii dilekleriniz için teşekkürler teyzeleri... inşallah bütün kuzular hep iii olurlar..

annem emreye bişiler yedirmeyi başarmış dün. bütün sebzeleri haşlamış ezip eliyle yedirmiş enjektörede su çekip ağzına sıkmış öle olunca yemiş biraz sıpacım... tabi, dişler olmayınca havuç, kabak bütün bütün kakasında duruyodu ama olsun buda bi başarı bizim için...
ama hala kaşık görünce çıldıran bi oğlum var...daha önce bayılarak yediği yoğurdu verince öğüre öğüre kusuyor sıpa ya... beste kolay gelsin sana canım. zamanla diliyle doğru hareketleri yapmayı başaracak merak etme.

nell bşiciği yok kuzunun merak etme canım en fazla genç kız olduğunda bir iki seana lazerle epilasyona gider ya takma kafana tatlım...bu arada eşinde ilginç ama benimkide müdürünü dövmeyi düşünüyor yani hepsi aynı bunların.

dün emreye meyve filesi almış annem belki onla yer diye herşeyi ağzına sokmaya bayılan oğlum onu asla ağzına götürmedi...babası kılıklı cins oğlum benim...

canancım ablana gecmıs olsun...allah ogullarına uzun omurler versin inşallah.

bende evdeyım bugun dersımın az oldugu gunn.b
bizde dun 9 da eve geldık kızımın sol bobregınde buyume vardı.cocuk nefrologuna goturduk idrar yolu ıltıhabı olmayınca.sadece takıp edlim bazı ınsanların bır bobregi daha buyuk oluyor boyle yaşıyolar dedi.ama ctesiden beri kafaya takmıstık esimle.usg cektırdık 3 kez...simdi artık ıcımız rahatladı.benden bu kadar kızlarrrr

ayyy kızımda yarım yasına gırdı bugunnnnn

Son düzenleme:
fahriyecim geçmş olsun canım çok şükür bir problem çıkmamış..

kızlar annem galiba haklı biz çocukları bi ana sağlığa götürürdük aşıya başkada dr bilmezdik diyor. çokda sağlıklı büyüdünüz diyor. bu çocuklar aşırı dra gitme hastası diyor annem (kendisi zaman zaman benimde bir hekim olduğumu unutup saydırıyo bize ama olsun)

Annen çok doğru söylüyor canım, sonuna kadar haklı valla. Al işte hormonlarına bakılsın diye götürdük, enzimler yüksek çıktı. Uğraş işin yoksa...

meraba kızlarrr
hepinize teşekkür ederimm sağolun
2 gündür ablamdaydım dün bütün gün hastanedeydik normal doğum sancısı olması lazımmış ilaç fln verdiler, oğluma babanesi ve babası baktı saatlerce sancının gelmesini bekledik 3 aylık olduğu için sancı veya kanama olması gerekiyomuş sonra annem geldi hastaneye ben eve gittim bi baktım eşim bütün halıları kaldırmış oğlumu yürüteçe koymuş uzaktan kumandalı arabyla oynuyo eşim oktayda peşinde koşturuyo babanesi de yemek yapıyo o kadar güzellerdi ki oturdum onları izledim oğlum beni görünce mızıldamaya başladı kucağıma alayim diye eşim de diyo bu ağlaması hep sana sen yokken hiçç böyle ağlamıyodu diyo :)
sonra iyi haber geldi ablamın kanaması olmuş ve kürtaja almışlar ablam da iyiymiş çok şükür çok korktum ablama bişi olucak diye zehirleme riski çok yüksek ya ölü bebeğin neyse ki herşey yolunda ..
bize gelirsek ben çok yorgunum moral bozukluğu koşturmaca oğlumla oyun bile oynayamıyorum ..
oğluşum da iyi çok şükür horlaması geçti nehir senin dediğin gibi burnu tıkalıydı sanırım ben burnun da et fln olur diye korkmuştum ama geçti horlaması ...
hava da süperr birazdan ablama gidicez oğlumu arıtk bi kat giydiriyorum sanırım beklenen yaz geldi :)

canancım çok geçmiş olsun canım ablanın ii olmasına sevindim. emrede ben veya babası işten gelince başlıyor ağlamaya eğer hemen onu kucağımıza almazsak... bize el yüz yıkama fırsatı bilke vermiyor sıpa...tanıyolar artık bizi sanırım..birde canancım bu yaz çok sıcak olmayacakmış bilgine zaten bu günden itibaren yağmurlar geliyormuş offf...

dün bende emreyi aşıya götürdüm ebe ablamızın eli çok hasfif maşallah emre hiç ağlamadı sadece dizimne bastırdım diye mızıldandı o kadar çok şükür kilo almaya başlamışız ama hala günder 6-7 kez kaka yapıyoruz bugün annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen ün. hastanesine gidicez bi prof ayarladım bakalım o ne diyecek halimize?

kızlar emre bütün gece memede uyumak istiyor ne zaman ağzından memeyi düşürse veya ben onu yatağına koysam 5 dk içinde avazı çıktığı kadar bağırarak uyanıyor ve yine emmeden uyumuyor . gece emmenin suyunu çıkardı böle giderse yandım ben. üstelik yatarak emmekde istemiyor ben otururken emiyor sadece sıpa...resmen işin suyunu çıkardı ne yapıcam ben ya?

kızlar bir konuda kafam karışık ya gebeliğin ilk haftalarında altdan muayene normal mi değilmi.. size yaptılarmı .....

canan çok geçmiş olsun.ailede hasta olunca keyfi olmuyor insanların.
işyerinden yazıyorum.süt izinlerimi kullanmaya başladım, erken çıkacam biraz.oğluşum evde ek gıdayı oturtmaya çalışıyoruz.devam sütü yerine anne sütü kullanmaya karar verdim.çünkü işyerinde anne olan arkadaşlarım emzirdikleri süre içerisinde hiç devam sütü vermemişler. işte sağdığım sütler evde dolapta bekliyor.kaşıkla içemiyor fazla.biberon alırsam memeyi bırakacak diye korkuyorum.en iyisi kahvaltısına ikindi öğününe katmak diye düşündüm. gerçi sizlerin daha önce önerdiğiniz biberonlar vardı(başı anne memesi gibi olan) alsam mı kararda veremiyorum.off sütler birikiyor dolapta..dondurucuya atacam neye koyup atacağımı bilemiyorum.süt sağma makinası ile aldığımız süt saklama poşetleri vardı onlar olur mu acaba??

selam kızlar..
canancım çok geçmiş olsun canım. umarım eski sağlığına kavuşur ablan. benim oğluş da aynı oktay gibi. beni görünce mızırdanıyor. başkalarının yanında oldukça iyi. ben hatta bu çocuk beni sevmiyor diyorum.

elifcim umarım emrede bi sorun çıkmaz canım. ama ishali uzun zamandır var. iyi bir doktorun görmesi şart gelmiş.

pitoscum vallahi bende devam sütü vermek istemiyorum. ama bu aralar gece çok sık uyanmaya başladı acaba doymuyor mu diyorum. bu yüzden eğer muhallebi yaparsam içerisine katabilirim gibi geliyor. çok istemesemde.

benim oğluş da yoğurt yemeye başladı. sebze çorbası tam bir işkence. hergün dökülüyor. dün yoğurtu severek yedi. bugün vermeye çalıştım ama pek oralı olmadı. akşam bi daha deniycem. ben pastörize sütten mayaladım. bi kaç gün sonrada elma püresine geçicem bakalım.

elifcim annen gerçekten haklıymış. ben hastaneyi ortaokulda diş çektirmeye gittiğimde bildim. ve 30 yaşına geldiğimde ilk defa ateşlendim. biraz rahat olmak gerekiyor galiba.
bizden durumlar böyle..
sağlıkla kalın.
bizde durumlar böyle..

canım sut saklama posetınde saklanıyor...benımkı chıcco nun anne ucu gıbı olanını emdi.bırakmadı gercı bız toplasan 10 kere verdikkk..

kızlar sağolun ablan hastaneden yürüyerek çıktı çok şükür bi sorunu yok ..
süt saklama poşetleri var ya ben hastanedeyken oktay onlara koyup direkt buzluğa koyuyordum ...
devam mamasına niye bu kadar karşısınız ya benim sütüm yaramıyodu ben doğduğundan beri veriyorum benim sütümle hem doymuyo hemde hiç kilo almamıştı ilk ay mecbur mama verdik hala da veriyorum günde 2 defaya düşürdüm yogurtu da devam mamasıyla yapmayı planlıyorum bugün havuç püresi yaptım oğluma 6-7 kaşık yedi paşam yarın da patates püresi yapmayı planlıyorum ...

evet elif abla bugün hava çook kötü
ya bizim aşımız 14 mayısta 20 sinde de eskişehire gidicez aşı hasta ediyo oktayı ateşi fln çıkıyo mızmız oluyo gelince yaptırsam olur mu acaba yaa

bende bugun doktorumuzu aradım.kan ve ıdrar tahlılımız vardı.
ıdrar tahlılımız temız cıkmıs.kan tahlılınde de ust sınır 14 mus bızımkı 13,1 cıkınca doktor demır damlasını 5 damla ver dedi gerci ben zaten vermiyordum cok fazla da ..sevındım oylee cıkınca sonuclar..kızımı uyuttum banyo yapıp yatıcam artıkk

günaydın şekerler;

bugün benim doğum günüm... 31 yılda aldığım en güzel hediyeyle doğum günümü kutluyorum . rabbim her dileyene bu mutluluğu yaşatsın inşallah....

elifcim ben sütümü sağıp biberonlara veya avent via saklama kaplarına koyup atıyorum buzluğa... daha önce süt saklama poşetlerinde de attım ama onlar tek kullanımlık olduğu için fazla masraflılar canım... biberonlar veya bu saklama kapları uzun zaman kullanılıyor...tavsiye ederim...devam sütü bende veriyorum emreye hatta ishal nedeniyle kilo ksybedince dru anne sütünün içine 2 ölçek ekle öyle ver dedi...ben hala biberon veriyorum nuby anne göğsü gibi olanı hatta doğduğundan beri veriyorum çok şükür emmeyi bırakmadı minnoşum artık bu saatten sonra bırakmaz seni, merak etme...

canancım aynı anda 4 aşı olunca 2-3 gün ateş, huzursuzluk yapıyo tatlım ben sürekli calpol verdim emreye sende öle yapabilirsin tatlım.

kızlar ön iki dişimiz artık beni ısoıracak kadar var ve üst dişimizin biride görünmeye başladı kızlar bu dişler huzur vermiyor oğluşuma hiç.sanırım annemin ishal tezi doğru. çünkü kakamız koyulaştı baya ama rengi hala yeşil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…