- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
nazelacım.allah sana kolaylık ve peygamber sabrı versin valla...asılarımızda hftaya bakalım nasıl olacak kac ası var 4 yada 5 tane sanrım dımı???
fahriyecim geçmş olsun canım çok şükür bir problem çıkmamış..
kızlar annem galiba haklı biz çocukları bi ana sağlığa götürürdük aşıya başkada dr bilmezdik diyor. çokda sağlıklı büyüdünüz diyor. bu çocuklar aşırı dra gitme hastası diyor annem (kendisi zaman zaman benimde bir hekim olduğumu unutup saydırıyo bize ama olsun)
canan çok geçmiş olsun.ailede hasta olunca keyfi olmuyor insanların.
işyerinden yazıyorum.süt izinlerimi kullanmaya başladım, erken çıkacam biraz.oğluşum evde ek gıdayı oturtmaya çalışıyoruz.devam sütü yerine anne sütü kullanmaya karar verdim.çünkü işyerinde anne olan arkadaşlarım emzirdikleri süre içerisinde hiç devam sütü vermemişler. işte sağdığım sütler evde dolapta bekliyor.kaşıkla içemiyor fazla.biberon alırsam memeyi bırakacak diye korkuyorum.en iyisi kahvaltısına ikindi öğününe katmak diye düşündüm. gerçi sizlerin daha önce önerdiğiniz biberonlar vardı(başı anne memesi gibi olan) alsam mı kararda veremiyorum.off sütler birikiyor dolapta..dondurucuya atacam neye koyup atacağımı bilemiyorum.süt sağma makinası ile aldığımız süt saklama poşetleri vardı onlar olur mu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?