,
bikaç gün ek besin vermeyi düşünmüyorum unutsun yaşananları diye... belki sonrasında yemeye başlar yeniden minnoşum.. kızlşar aklınıza gelen başka çözüm yolları varmı? yardımlarınızı bekliyorum...
slm güzel anneler kızımı sallarken yazdıklarınızı okuyorum elifcim çook geçmiş olsun inşallah emre biran önce iyileşir fahriyecim milupanın kaşık mamasını bende vermiştim bayıla bayıla yedi arkadaşım arı mama yediriyormuş bebekler için olanından bende aldım kendin pişiriyorsun bana çok şekerli geldi birdahada vermedim en son hero baby organik aldım buda pütür pütür oluyor süzgüden geçiriyorum galiba en iyisi milupa veya hipp yoğurt yapımına devam yaptığım yoğurdu 2 gün veriyorum kızlar kuzucuğumun çapaklanması bir türlü geçmiyor çok üzülüyorum 5 tane göz damlası kullandık hiçbir işe yaramadı çocukta bıktı sil masaj damla parmağımı görünce ağlıyor yarın akşam kızıma 6 aylık kınası yapıcam maksat biraraya toplanmak neyse hepinizi ve bebişlerinizi çoook öpüyorum sağlıkla kalın
meraba kızlarr
canım çook sıkkın ablam hamileydi söylemiştim sanırım bebeğin kalbi durmuş yarın alıcaklarneden olduğunu da bilmiyoruz parça alıp araştırcaklarmış 11+2 de 2 oğlu var rabbim onlara uzun ömürler versin ...
oğluşa gelince çok şükür iyi bu ara ek gıdaya başlıcaktım ama 2 gündür ablamdaydım yarın gidicem o yüzden başlayamadım daha ay sonunda da eskişehire gidicez düğün var oğlum hayatında ilk defa düğüne gidicek ve şehirdışına gidicek :) uyurken genelde horluyo gibi ses çıkarıyo ya normal mi bu acaba ?
hayırlı olsun nehirr karar veremedim demiştin o yüzden merak ettim :)
gıttık dun doktorumuza kızım 20 gunde 450 gr almıs.ek gıdaya baslıyoruz.
kahvaltı
corba
yogurt
meyve puresi
yerse pirinclı kasık maması.
bugunde butun gun iş yaptım.kızım sabah yumurta yedı.doktor 8 de 1 şle basla dedi kayınvalıde ver daha dedi bende onu dınledım kızım hepsını kusutu sonraaaa.bundan sonra sadece kendımı dınlıycemmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?