- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
benim de anneler günü hediyem alışveriş oldu bayaa güzel bi alışveriş yaptım kendime :)
oktay patatesi hiiç sevmedi ya bugün havuçla birlikte verdim patatesi kusucak gibi oluyo vermicem artık patates yarın yoğurt yapıcam bakalım nassı olucak ilk kez yoğurt yapıcam :)
günaydın şekerler;
bugün benim doğum günüm... 31 yılda aldığım en güzel hediyeyle doğum günümü kutluyorum . rabbim her dileyene bu mutluluğu yaşatsın inşallah....
elifcim ben sütümü sağıp biberonlara veya avent via saklama kaplarına koyup atıyorum buzluğa... daha önce süt saklama poşetlerinde de attım ama onlar tek kullanımlık olduğu için fazla masraflılar canım... biberonlar veya bu saklama kapları uzun zaman kullanılıyor...tavsiye ederim...devam sütü bende veriyorum emreye hatta ishal nedeniyle kilo ksybedince dru anne sütünün içine 2 ölçek ekle öyle ver dedi...ben hala biberon veriyorum nuby anne göğsü gibi olanı hatta doğduğundan beri veriyorum çok şükür emmeyi bırakmadı minnoşum artık bu saatten sonra bırakmaz seni, merak etme...
QUOTE]
elifcim oğluşunda nice yıllar dilerim..tavsiyelerin için tşk..sütü buzdolabında 3 günden fazla saklamamk lazım diye numune olarak verilen süt saklama poşetine koydum..ama yazdığın gibi biberon veya saklama kabı daha iyi olacak..
bugün bizimde aşımız var..daha önce sorun olmadı inşallah bugün de olmaz..
biz yoğurdu probiyotik yoğurtla mayalayalım diye düşündük.bu konuda fikrin var mı? bazı sağlık sitelerinde kefir veya probiyotik yoğurtla mayalanabilir yazıyor..
birde kaşık mamalarının gece yatmadan verilmesini taviye etmiyorlar.be milupanın tahıllı kaşık mamasını yatmadan veriyordum.siteden kopya aşağıda:
Kaşık Mamaları tatlı olduğu için, bu tür gıdalara alışan bebekler ileride de tatlı gıdaları alırlar. Süt içerisinde mısır gevreği, puddingler, meyve suları, şekerli yoğurt ve sütler, pastalar, kola, gazoz, fast food derken METABOLİK SENDROM gelişir. Bir de, akşamları kaşık maması veya muhallebi yiyen bebekler, anne sütü veya sebze çorbası alan bebeklere göre daha sık hastalanırlar, ve antibiyotik bombardımanına maruz kalırlar. Sık hastalanıp, sık ilaç kullandıkça; barsaklarındaki dost bakteriler ( probiotikler ) azalır ve bünyeleri daha da zayıflar.
benim anneler günüm çok güzel geçti öğlen piknikteydik akşamda oglum hediyesini verdi babası koynuna koymuş :)
sadece patates verdim beğenmedi sonra havuçla verdim normalde havucu çok seviyo onda da öğürdü patatesden dolayı diye düşündüm bugün bende yumurta sarısı verdim çok az yarında pırasa çorbası yapmayı düşünüorum bakalım artıkın ...
yogurdu şimdi tekrar denicem inşallah tutar ben 3 tane havluya sarıyodum masanın üstüne koyuyıdum şimdi tekrar yapıcam sabaha kadar peteğin üstünde dursun bakalım inşallah tutarr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?