slm güzel anneler bizde aşımızı olduk çok şükür sorunsuz atlattık sağlık ocağındaki ebe sabah kahvaltısı olarak şunları önerdi bebe bisküvisini ıhlamurla ıslat içine1 çay kaşığı pekmez labne pey.ceviz koyabilirsin dedi bende bugün ilk defa yaptım çok sevdi biraz daha olsa yerdi ama tadı baya tatlıydı ben eti cici bebe almıştım başka önereceğiniz marka varmı tavuk ve balık etini rondodan geçirip çorbasına katabilirsin dedi yarında dr kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek onlarıda yazarım burda hava çok soğuk çok bunaldık evde bende anneler gününde adet oldum uzun bir süreden sonra garip geldi normal zamankinden çok fazla oldu ped yetiştiremiyorum dün 1 saatliğine markete gittil geldiğimde durum içler acısıydı bizde durumlar böyle hepinizi çook öpüyorum
ohhh ne güzel hocamm bizde babamızı bekliyrz gelsin yıkanıcazz ...
hhava iyiydi bugün ama biz çıkamadk evdeki işlerden vakit bulup çıkaramadım yarın çıkarız artıkk ..
size deee
arkadaşlar kaysıyı haşladım yarımda incir koymuştum, püre yapıp yedirdim suyunuda ara ara içirdim, akşamına kakasını yaptı.
yemek yerken düzenli vermeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bir gün bir uykusunu fazla kaçırsa bütün günün düzeni bozuluyor.
bugun dr a gittik, sabah kahvaltıya başlamamıştım başla dedi.
devam sütü ne bebe bisküvisi, pekmez, yarım yumurta sarısı, labne ve ceviz karıştır yedir dedi.
arkadaşlar bizim burda hiç bir yerde günlük süt yok, dr da varmış gibi konuşuyor ama yok. valla normal sütten yapacam, bulabilmemin imkanı yok cünkü. şaka gibi.
9 kilo 300 gr. olmuş nisa hanım.
diş miş yok görünürde, babası 10 aylıkken diş cıkarmış, sanıyorum buda 10 aylık olmasa bile 8 i dişsiz görür gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?