günaydın arkadaşlar;
hepinize çok teşekkür ederim haklısınız artık okunma vaktimiz geldi habire başımıza bişiler geliyor ya anlamadım gitti.. ama sanırım hepinizin şikayetçi olduğu gece kalkma sebebinden kaynaklı sorunlar yaşıyorum.. biliyosunuzki emre doğduğundan beri her yarım saatte bir emmek için kelkıyor hal böyle oluncada işe yorgun gidiyorum ve iştede çoook yoruluyorum ondan sonrada çöküyorum ....
bizim 4 tane dişimiz var artık aceleci oğlum dişleride erkenden çıkardı hatta 5. dişde yolda... bu nedenle 1 gün iiisek diğer gün mızmız oluyoruz... birgün yemek yersek diğer gün hiçbişi yemiyoruz hatta emmiyoruz bile...üstelik dişin kestiği dönemlerde emrenin ishali artıyor o günlerde 9-10 kez kaka yapıoyor kuzucum yoksa 2-3 kez yapıyor (annem yine haklı çıktı o emrenin ishalinin dişden kaynaklandığını söylemişti çocuk drları itiraz etmişlerdi ama gün gibi ortada gerçekler)
ek besin serüvenimize gelince;
sabah kahvaltı (pekmez, hipp bisküvi 3 tane, bir kaşık neocate mama, varsa anne sütü yoksa ıhlamur, 2 gündür yumurta sarısı 1/8) *** biz peynir yemiyoruz süt alerjisi olabilir diye
arada: meyve (elma (1/4), armut, muz (1/2) genelde ishal nedeniyle)
öğle : pirinç, 1/2 kabak, 1/2 patates, 1 havuç, 2-3 dal maydonoz, 1 avuç bezelye püre haline getiriliyor (bunların yarısını bugü yarısını ertesi gün yiyor.)
ikindi : meyve
akşam: pirinçli mama (yerse) *** genelde ben eve dönünce beni mmdiği için muhallabiye vakit kalmıyor veya yemek istemiyor.
bu hafta tavuk göğsüne başlayacam ama tavuğu nerden alıcam kararsızım. birde organik irmik alırsam pirinç yerine irmikde deniyecem emreye inşallah....
biz süt alerjisi nedeniyle yoğurt, peynir, devam sütü yi
yemiyoruz malesef...tahlil sonuçlarımız ayın 30da çıkacak inş. temiz gelirse yeniden yemeye başlıyacak kuzucum...
cmt günü istanbula kuzenimin nişanına gitik emre ortammın göz bebeğiydi herkese gülücükler saçıyor kızların saçlarını çekiyor görseniz çok mutlu oldu... dünde annemlerle alışveriş merkezine gitti gelincede ağladı yine dışarı çıkmak istiyormuş sıpa...
kızlar başka ne çorbası veriyorsunuz bebişlere biz tarhana veremiyoruz şuan içinde yoğurt olduğu için.birde kıyma ne kıyması veriyorsunuz danamı kuzumu??? sanki kuzu daha kolay sindirilebilir ve içinde daha az hormon taşır gibi geliyor bana amakafam karışık bu konuda...
ben bebek bisküvisi hipp kullanıyorum dünde etinin bebek ekmeğini aldım ama daha yesdirme şansım olmadı emreye...
birde ceviz başlamam lazım artık offf offf...
bizden haberler böle öpüyoruz sizleri ve bebişleri....