Şubatta hamile kalanlar buraya..

sevinç sana yazıyorum ama önce elif e geçmiş olsun diyeyim..bence de okutmalı.nazar fena bişey.ille kötü göz olması gerekmiyor değmesi için..
senin kahvaltı bizimki ile aynı.pekmez olayı benimde kafamı karıştırıyor.sütle neden birlikte veriliyor?ayrı vermeye çalışıyorum.kahvaltımızı pek sevimiyor uras.ama diğer öğünlerde pek sorun yok gibi.bebe mağazasında bebe tarhanası vardı.ondan aldım yarın yapacam..ben çorbalarına kıyma da koymaya başladım.gögüs eti alıp tavukta koyacam.
uzun uyuması için arayış içindeyim.sık uyanınca işe perişan gidiyorum.onun için çevrenin de tavsiyesi ile pirinç unu aldım, devam sütü ile muhallebi yapıp yedirecem.biberon da aldım. hazırlıklarım tamam yani amacım en azından 12 den sonra 4 saat uyumasını sağlamak.inşallah başarılı olurum.

gunaydın kızlar.
pitoscum bızde dun gece 2 saatte bır kalktık ek gıdaya gecınce sut mu azalıyor acaba dedım ama sabah bezıne bır baktım 6 aydır boyle bez gormemıstım hıccc yapmsta yapmıs dun gece de oyle kalktık cokk uykusuz kalıyor ınsan bu gece yatarken muhallebı verıcem artık yarın okul var 6 saat teftıs te devam edecek zor oluyor napıyım.bızımkı bırakmıstı muhallebı yemeyı.simdi tekrardan verıcem

slm kızlarr
bugün hero baby nin meyve püresinden yedirdim oğluma üstüme atlıyo resmen vermem içinn :) tadını ben hiç beğenemedim ama oğlum bayıldıı :) bide bebek tarhanası varmış onu da aldım bakalım ... keçi sütü de aldım ve yoğurt mayaladım bakalım inşallh olurrrrrrrrr

günaydın arkadaşlar;

hepinize çok teşekkür ederim haklısınız artık okunma vaktimiz geldi habire başımıza bişiler geliyor ya anlamadım gitti.. ama sanırım hepinizin şikayetçi olduğu gece kalkma sebebinden kaynaklı sorunlar yaşıyorum.. biliyosunuzki emre doğduğundan beri her yarım saatte bir emmek için kelkıyor hal böyle oluncada işe yorgun gidiyorum ve iştede çoook yoruluyorum ondan sonrada çöküyorum ....

bizim 4 tane dişimiz var artık aceleci oğlum dişleride erkenden çıkardı hatta 5. dişde yolda... bu nedenle 1 gün iiisek diğer gün mızmız oluyoruz... birgün yemek yersek diğer gün hiçbişi yemiyoruz hatta emmiyoruz bile...üstelik dişin kestiği dönemlerde emrenin ishali artıyor o günlerde 9-10 kez kaka yapıoyor kuzucum yoksa 2-3 kez yapıyor (annem yine haklı çıktı o emrenin ishalinin dişden kaynaklandığını söylemişti çocuk drları itiraz etmişlerdi ama gün gibi ortada gerçekler)

ek besin serüvenimize gelince;
sabah kahvaltı (pekmez, hipp bisküvi 3 tane, bir kaşık neocate mama, varsa anne sütü yoksa ıhlamur, 2 gündür yumurta sarısı 1/8) *** biz peynir yemiyoruz süt alerjisi olabilir diye

arada: meyve (elma (1/4), armut, muz (1/2) genelde ishal nedeniyle)

öğle : pirinç, 1/2 kabak, 1/2 patates, 1 havuç, 2-3 dal maydonoz, 1 avuç bezelye püre haline getiriliyor (bunların yarısını bugü yarısını ertesi gün yiyor.)

ikindi : meyve

akşam: pirinçli mama (yerse) *** genelde ben eve dönünce beni mmdiği için muhallabiye vakit kalmıyor veya yemek istemiyor.

bu hafta tavuk göğsüne başlayacam ama tavuğu nerden alıcam kararsızım. birde organik irmik alırsam pirinç yerine irmikde deniyecem emreye inşallah....

biz süt alerjisi nedeniyle yoğurt, peynir, devam sütü yi

yemiyoruz malesef...tahlil sonuçlarımız ayın 30da çıkacak inş. temiz gelirse yeniden yemeye başlıyacak kuzucum...

cmt günü istanbula kuzenimin nişanına gitik emre ortammın göz bebeğiydi herkese gülücükler saçıyor kızların saçlarını çekiyor görseniz çok mutlu oldu... dünde annemlerle alışveriş merkezine gitti gelincede ağladı yine dışarı çıkmak istiyormuş sıpa...

kızlar başka ne çorbası veriyorsunuz bebişlere biz tarhana veremiyoruz şuan içinde yoğurt olduğu için.birde kıyma ne kıyması veriyorsunuz danamı kuzumu??? sanki kuzu daha kolay sindirilebilir ve içinde daha az hormon taşır gibi geliyor bana amakafam karışık bu konuda...

ben bebek bisküvisi hipp kullanıyorum dünde etinin bebek ekmeğini aldım ama daha yesdirme şansım olmadı emreye...

birde ceviz başlamam lazım artık offf offf...

bizden haberler böle öpüyoruz sizleri ve bebişleri....

selam kızlar..
umarım herkesler iyidir...
sevinçcim maşallah kuzuna canım..kilosu süper..
fahriyecim, teftişi sorunsuz atlatmana sevindim canım..darısı diğer teftişleine olsun.

bugün biz de 6. ay aşılarımızı olduk. umarımsorunsuz atlatırız..ama benimoğlum çok huzursuz olduğundan aşılar daha da huzursuz yaparsa yandım vallahi.
hafta sonu yiğenimin düğünü vardı. kınaya götürdüm ama 2 saat sonra dönmek zorunda kaldık. durmadı ağladı ağladı. susturamadım. evde yine biraz sakinledi ama yine sıkıntılıydı. salon kısmına da komşuya bırakıp gittim. sütünü de bıraktım ama içmemiş. yoğurt yemiş sadece.

bugünde aşı olacağını anladı sanırsam sabah acayip bir mızlanması vardı. aşıya gidince sakinledi şimdi de uyuyor. 7500 gram olmuş oğluş ve 72 santim.sizinkilere göre biraz zayıf ama (

bizde de diş yok henüz. hala tam olarak dönemiyoruz. sanırsam ayına göre geriden geliyor benim oğlan.
kızlar benim ek gıda olayı daha öğün olmadı sanırsam. 2 hafta oldu ek gıdaya geçeli.çok az yiyor. ve sonrasında beni emiyor. 3 saatte bir emziriyorum. aslında şikayetçi de değilim ama. alışması da gerek.
sabah 7-8 civarında kalkıyor beni emiyor. 9-10 gibi 1/4 yumurta sarısı ,1 bebe bisküvisi ıhlamurla ıslatılmış 1 çay kaşığı ceviz katıp veriyorum bazan yiyor bazan yemiyor. sonra 1 çay kaşığı pekmezi boş veriyorum. arkasından su veriyoum tabi. veya fincanla ıhlamur içiriyorum. sonra beni emiyor. sonra saat 1 gibi beni emiyor.uyuyor. uyanınca meyve veriyorum. iki gündür muzu yiyor.ama öyle yarım falan değil.1/4 bile değil. sonra saat 4-5 gibi beni emiyor. uyuyor.uyanınca yoğurt veriyorum. akşam da biz yemek yerken çorba veriyorum genelde. dün tarhana çorbası yaptım yarımkase içti. kasesi 1 çay bardağı alıyor.yani yarım çay bardağı içmiş oluyor.tarhanaya alışırsa kıymayı içine katarım diye düşünüyorum. ve ben dana kıyma almayı düşünüyorum. ve ayrıca kızlar bence göğüs eti vermeyin. ben tavuğın budunu haşlayıp vermeyi düşünüyorum. çünkü demir açısından daha zenginmiş.
bizde durumlar böyle...
sağlıkla kalın.

sagol bestecım ıyı dıleklerın ıcınn.valla ben 5 gun surup verdım ara ara asıdan sonra bızımkı de mız mız cunkuuu..
kızlar az once pıknıkten mangal sefasından geldık.kızımda durdu sagolsun.4:30 da okuldan cıktım hemen gıttık yesıl aln temız hava cook ıyı geldı bana kuzumda hıc mızmızlık yapmadı.

dugunler nısanlar bız gıtmedık dugune falannn yaza nasıpse ....

teftıste bıttı gelceklerdı telasesı de yok artıkk.okulların kapanmasına da 5 hafta kaldı 2 hafta da semıner temmuz 1 ı ıple cekıyorum ıkı ay kızımlan beraberız ama sonraaa bakıcı derdı saracak benı.gercı burda ogrencı velılerını falan tanıyoruz bız amaaa.ınsallah ıyı bır bakıcı cıkar karsıma.

bızden bu kadar temız hava ınsana coook ıyı geliyor bı pıknık yapın derim bızde bebısle ılk defa yaptıkk.bana ıyı geldı.ıyı aksamlarrr

bıde unuttum bıze doktorumuz zymaflour verdı dıslerı ıcın sızde kullanıyormusunuz????daha saglam olurlar falan dedı ama

Son düzenleme:
slm kızlar;

bestecim maşallah kuzuna.kilosu önemli değil boyu uzuyorsa gelişimi iiidir merak etme canım. emre sizden 1 ay büyük olmasına rağmen boyumuz hala 70 cm (hatta ün hastanesine 67 cm ölçmüşler sinir oldum.) benimkide aşıdan sonra 3 gün mızmız olmuştu ben hepo calpol verdim o rahatlattı canım. emrede ayından ileride gidiyor zaten prematüre doğdu ama buna rağmen herşeyi erkenden yapıyor şimdide emeklemeye çalışıyor tay tay yapıyor maşallah civcivime....

canım ek besinleri yavaş yavaş artır zamanla öğüne dönüşüyor zaten. benimkide şimdi süt içmiyor önceden 300 cc bırakıyodum eve, dün 120 cc bıraktım onu bile bitirmemiş ya..içine neocate mama koyuyoruz ondan galiba içmiyor anne sütünü,çünkü beni gece emiyor...

kızlar emre gün içinde doğru dürüst meme emmiyor en ufak ses, yanından birilerinin geçmesi veya benim en küçük bir hareketim onun dikkatini dağıtıyor ve memeyi bırakıyor bidaha da almıyo. ne yapacağımı şaşırdım valla... sizinkilerde böylemi?

fahriyecim gözün aydın canım... keşke bende öğretmen olsaydım ne güzel 2 ay evdesin kuzunla beraber ben hiçbir zaman oğluşumla 2 ay geçiremeyeceğim offf offf..zymaflouru bende aldım ama daha vermedim çünkü sulardaki flor miktarını bilmiyoruz eğer fazlaysa çocukların dişeri sapsarı olur o yüzden verip vermemekte karasızım bide yıllarca kullanılacak ya ne yapsam diye düşünüyorum valla....

pikniğe yıllardır gitmiyoruz biz kocaelide böle bi imkan yok keşke boluda olsam orda her hafta giderdik biyerlere. açık hava derinede iii gelmiştir mutlaka, ciğerleri bayram etmiştir kuzunun

merabalar kızlarr
bebişlere maşallah valla boylar kilolar almış başını gitmişş :)
biz aşımızı olmadık p.tesi olucak bu haftasonu eskişehire gidicez aradım dr.u da hemşiremizi de sorun olmaz bi haftadan dedi
elif abla benim oğluşta tek bi sesle memeyi bırakıyo ama sonra geri emiyo bakınıyo etrafına hele ki 11880 nın reklamında onu bitirmeden tekrar emmiyo sıpacımm :)
bizim ek gıda olayımızı yazayım
sabah 10 gibi uyunıyo beni emiyo sonra yatağında 1 saate kadar oyalanıyo ayıcığıyla bende o sıra da uyuyorum biraz daha :) sonra kalkıyoruz 11 gibi o zaman 120 cc ye kadar sıcak su içine 4-5 tane bebe bisküvisi bi çay kaşığı pekmez yapıyorum hepsini bitiriyo yarım saat sonra ki benim kahvaltımda bi küçük dilim kaşar peynirini elimle ezip yediriyorum çok şükür kabızlığı olmadı ..
daha sonra karnı doyduğu için 1-2 saat uyuyo kalkınca emziriyorum biraz oyaladıktan sonra elma ya da armut yediriyorum tabi ki meyve kesinlikle doyurmuyo tekrar emziriyorum yarım saat sonra yoğurt yediriyorum 4-5 kaşık yarım saat tekrar emziriyorum daha sonra kaşık maması yediriyorum sonra tekrar hero babynin organic meyvesinden almıştım onu yediriyorum kaynım ülker de çalışıyo o dedi gayet sağlıklı pazar da satılan meyvelerden bile sağlıklı korkmadan yedirebilirsin dedi onun sebzeleri bile çıkmış ya şaşırdım var ya almadım ondan tarhana çorbası yapıcam bakalım yiyecek mi işte akşama kadar böyle devam ediyo bizim yemeklerimizi yemeye bayılıyo tadımlıkla olsa veriyorum sanırım ondan ona yaptığım çorbaları yemiyo ..
benim oğluş yan dönüyo sürekli ama emekleme gibi bi çabası yok sanırım direkt yürücek maşallahı var çok hareketli bi de hoppala almış teyzesi onu çok seviyo ondan dolayı sanırım sürekli hareket halinde tavsiye ederim kızlar çoook rahat enerjsini onunla atıyo :)
biz geçen hafta gitmiştik pikniğe çook iyi oluyo vallaaa :)

selam kızlar....
umarım keyifler iyidir..
fahriyecim iyi yapmışsınız vallahi pikniğe gitmekle. eşimde çok söyleyip duruyor da çocuğu o kadar uzun süre dışarıda tutacak kadar havalar ısınmadı henüz. umarım bu hafta sonu iyi olur da bizde gideriz. bakıcı konusunda Allah yardımcın olsun canım. ben buldum ama hala başlayıp alıştırana kadar stres oluyorum. belki benden daha iyi bakar..

elifcim, emredeki durum aynı bizde de var. zaten zor tutturuyorum memeyi. bi ses oldumu almıyor. anahtar sesine kulak kesiliyor. onu emzirirken kimseyi içeri almıyorum. telefonları sessize alıyorum. kapıyı çalan olunca da çalanı dövüyorum resmen.

benim oğlanda ne uyku düzeni ne de yeme düzeni oluştu. uyku düzeni olmayınca yeme düzeni oturtamıyorum. sizin bebişler hala 2 saatte bir mi uyuyorlar.bizimki arayı açtı gibi. ama uyuyunca da 1 saat uyuyor.

aşımız ateş yapmadı. ama mızlanmamız var hala.
bizde durumlar böyle.. sağlıkla kalın.

aayy kızlar bugun ogleden sonra arkadsa gıttk okuldan.5 tane oglan ve bır tane benım kızzz. okadar bocugun ıcınde 1 tane cıcekkk.kalabalık gurultu patırtı guzeldı ama ınsanın kafası sısıyorr.fotograflar cekıldık.kızım en son agladı evdekı rahatını aradı galıba.

eve gelmeden bebek arasında gezdırdım yayıla yayıla yatınca rahatladı kuzucukkk.

havalar ne kadar guzel oldu ya bırden.bızım ıcın cok ıyı oldu.

yarında okul var persembe cuma tatıl.19 mayıs tatılı annemde burda kuzucukla gezerız artıkkk.

günaydın kızlar; bestecim emre neredeyse gündüzleri hiç emmiyor, zaten ben 16:30 da evde oluyorum o saatten sonrada 1-2 fırt çekerse o kadar ama sabaha kadar saat başı beni çileden çıkarıyor hoş gecede emmiyo memeyi ağzına sokup uyuyo sıpa...

118 li reklamlardan bıktım onlar varsa bide kemal kılıçdaroğluyla başbkan varsa tvde emre hayatta emmiyo... buna annemin yorumu seçimlerde milletvekili adayı bizim oğlan dur bi izlesin oluyo.

bizde dün reale gittik emre ilk kez arabasında oturdu çok mızmızlanmadı ama dönüş yolunda bastı yaygarayı... canancım bende emreye o kavanozdaki msmalardan veriyorum özellikle şu nnda bulunmayan meyvelerden ama ben hipp veya milup organik alıyorum... ülker iiise ondan da alırım çünkü bol çeşitleri var ülkerin.

bugün annem çorbasına ilk kez kıyma ekleyecek bakalım yiyecekmi benimki? emrede kendi mamaları yerine bizimkilerden yemeye bayılıyo ama biz o alerji önleyici, mamadan ekliyoruz yemeklertine çocuğun sanırım ondan kaynaklı yemiyor.

bestecim bizimde düzenimiz yok ne zaman uyur ne zaman uyanırsa o zaman yiyor veya yemiyor... keyfine kalmış emre beyin... ama 1 yaşından sonra mecburen düzen kurmak şart...bizimde belli bi uyku saatimiz yok dün mesela öğlen 3 den akşam 10: 30 a kadar uyumadı... vızıldanıp durdu gözlerini ovuşturmaktan kıpkırmızı etti ama uyumadı...

bizde durumlar böle işte...

19 mayıs tatil ama hava yağacakmış malesef... gezi planlarımız yattı şimdilik...

günaydın kızlar...
umarım herkescikler iyidir. gerçi az işi kaldık.kimsecikler girmiyor..nehir nerelerde mesela,nuray yok. pitos da işe başlayınca yoğunlaştı sanırım. benimde 1 aydan düştü işe başlamam.önümüzdeki ayın ortasında başlıycamkısmet olursa. ilk günleri yaşamak istemiyorum.

bizim oğlan uyuyor ve ben hala kahvaltısını veremedim.uyumadan yemez diye vermedim. uzun uyuyacağı tuttu sıpanın.

dün kendi kasesisyle bir tarhana çorbası içti. yani bir çay bardağı.ben az yapmıştım içmez diye onunda içeceği tuttu. bugün içine pirinç katıcam. bi kaçgün sonra da kıyma. sonra da başka çorbalara geçeriz artık.

uyku düzeni benim için sorun olmaz da bakıcıya sıkıntı oluşturur mu bilemiyorum. şu saatte uyut şu saatte şunu yedir diyemiycem.düzen olmayınca. kabala ne denk gelirse mi diycem. off off..

elifcim sen regl oldun mu canım? başka olmayan var mı?

bizde durumlar böyle... sağlıkla kalın.

herkese merhaba,
bestecim sık giriyorum, yazıyorum da..iş yerinde ilk açtığım sayfa bizim forum:))
bizde uyku düzeni var gibi.öğleden sonra dışarı çıkmazsak daha düzenli.genelde 2 saat ara ile.gece kaşık mamasına bi türlü alışamadı.pirinç unu ve pekmezli karışım yaptım (bi ad bulamadım..karışım:))
yediremedim gözleri kapalı sadece emmek istiyor.tabii yemeyince sık uyanmaya devam ediyor..bende de iş yerinde öğleden sonra hal kalmıyor tabee..
biliyorsunuz süt getiriyorum iş yerinden.ben araziye çıktığımdan baya problem olmaya başladı.örneğin salı günü bir tarlanın kenarında arabanın içinde manuel pompa ile sağdım ve termal çantamla getirdim.hamileykende hep yollardaydım.neyse işim ve mesleğim bu fazla söylenmeye gerek yok.
bu arada bize dr.multivitamin verdi.neredeyse 1 aydır veriyoruz.d vitaminini kestik bu yüzden.demire devam ediyoruz.
canan kahvaltısına sanki suyu fazla katıyorsun gibi geldi.biz anne sütü katıyorız.sen sağmıyorsun gerçi o zaman ıhlamur katabilirsin.daha besleyici olur.
herkese bool güneşli günleer

Slm kızlar...
Bugün kuzuşla ilk defa yalnız başımıza alışverişe çıktık bebek arabamızla, öyle etrafı inceler boncuğum benim :)))
Geçen günkü devam sütüyle yoğurt yapma deneyimim de tam bir fiyaskoyla sonuçlandı, apacı bir şey oldu valla, hala sütaşa devam ediyoruz, ama bugün keçi sütü aldım bir de onunla deneyeceğim yarın, inşallah tutar bakalım.
Yalnız şöyle bir şey var kızım ek gıdayı reddetmeye başladı, 2 kaşıktan sonra ağzını bi kilitliyor bir daha da açmıyor, özellikle kahvaltıya ve çorbalara gıcık durumda, yarın kahvaltısını malzemeleri tek tek vererek yaptırmayı düşünüyorum, ona ne tepki verecek hiçbir fikrim yok...
Birde bugün 15.5 ay sonunda regl oldum, ama diğerlerinden farklı olarak hiç ağrım yok, normalde ilk gün beni öldürürdü ağrıdan kıvranırdım en az 4-5 ağrı kesici içerdim, bugünse bir şey yok maşallah ama ne yalan söyleyeyim hiç özlememişim kendilerini daha olmasam da olurdu yani.
Ya kızlar birde benim kız hala desteksiz oturamıyo öyle hacı yatmaz gibi devriliveriyo kuzum, nette baktım 8-9 aya kadar süre vermiş bazı doktorlar, sizden de desteksiz oturamayan var mı???

selam kizlar...
bayadir yazamiyorum.okuyorum ama yazamiyom neden bilemedim:26:
kizim hasta burnu akiyo oksuruyo bgnde sesi kisildi peditus verdi doktor onu veriyorum ama burnunu elletmiyo otribebeyle cekmeye calisiyorum ama ciglik cigliga agliyo
ek gida olayi berbat gidiyo benim kizda herseye kitliyo azini ilk defa dun kendi yaptigim yogurdu yedi ole bole deil tam bi kaseama bgn yarisini zor yedi
muz vermeye calistim bgn ama kasigin ucuyla verdim öğürdü
bi ara okumustum çilek falan dediniz bi çilek ezdim rendede onu yedi alerjide olmadi ama konuyu aydinlatamadik vermeye devammi edeyim yoksa 1 yasindan once sakincalimi?
bi taze fasulyeyi seviyodu onada hergun olmasin diye ara verdim yarin gene yapicam...
arkadasim sehriye corbasi veriyomus arasinda 10 gun var ipekle, hemde ezmeden bizimki yiyemez heralde cunku herseyi pure yiyo henuz ondan onada cesaret edemedim
kahvalti deseniz 1 cici ekmegi devam sutuyle islattim icine 1 tatli kasigi labne 1 cay kasigi pekmez kattim vermemle cikarmasi ve butun tabagi orumcegine dokmesi bir oldu:84:
emmeye gelince acikmadan asla emmiyo gece rahatiz emiyo ama gunduz 2 3 saatten once acmiyo azini
ipekte desteksiz oturuyo ama surekli deil 3-4 dakka sonra hop yana yada arkaya devriliyo
bense dogumdan sonra 40 gun sureyle ve akabinde her ay duzenli olarak adet oluyorum ama tek fark var onceden adetlerim hep bi gun iki gun once olurdu simdi bi gun atiyo :26:
bizde durumlar boyle kizlar kendinize ve bebislerinize iyi bakin

bu arada emmedigi icin banami oyle geliyo bilmiyorum ama sanki sutum azaldi eskiden akardi goguslerim artik hic ole bisey yok..siz saginca ne kadar cikiyo ve ne aralikla sagiyosunuz kizlar?

gunaydın kızlar bızde sabhaları erkencıyız ya erkenden uyandık.

ek gıdaya gecınce tabı emme sıklıgı azalınca sutte azalıyor bana da oyle gelıyor onceden okulda sızlardı sımdı olmuyor oyleee...

nellcim bızım kızda desteksız oturamıyor korkma bıraz oturuyor sonra devrılıveriyor

bestecım 3 kere oldum regl.darısı sızn basınızaa

herkese ıyı tatıller

Son düzenleme:
pitos ıhlamuru denemedim hiç bide onla deneyim bakalım pekmez ve bebe bisküvisiyle verdiğim için suyla yapıyodum ama akşam mamasına bisküvi koyuyorum her ikisini de güzelce yiyo maşallah oğluma tarhana çorbasını da sevdi doyduğu zaman püskürtüyo ağzından sıpa tabe heryerim yemek oluyo :):)
oktay da 4-5 saniye desteksiz oturuyo sonra hoooopp düşüyo ve gülmekten ölüyo o haline, çook seviyo düşmeyi ve hoppalasını :)
evet benim sütüm de hiç dolmuyo emdikçe geliyo önceden benim de öyle akardı ..
gece niye kaşık maması veriyosunuz ki ya uyurken çok zor olmaz mı ben uyumadan önce mamasına püskevit :) koyuyorum onu yiyo güzelce uyuyo 3-4 saat sonra da hep emziriyorum hiç uyanınca kaşık maması vermedim hem senin uykun bölünür hem çocuğun çok zor olur gibime geliyo ben emzirirken uyuyorum hep kolum saatlerce ağrıyodu o yüzden yanıma yatırıyorum artık emiyo uyuyo bende uyumazsam koyuyorum yatağına uyursam sarılıp uyuyoruz oğlum da sarılıyo bana babamız tabi köşeye sıkışmış oluyo oktayı yerine koyy diyip duruyo hep oktayı bana tercih ediyosun yanına alma diyoo :):) kıskançlık sendromları başlıyoo :)
nehir nerde yaww msn de de görünmüyoo ?
biz de yarın eskişehire gidicez otobüsle gidicez bakalım 6 saat nassı olucak inşallah durur oğluşumm :S

118 li reklamlar bide kemal kılıçdaroğlu reklamını bizimkide seviyor :)
ne kadar ilginç değil mi

arkadaşlar az önce adet oldum
içime bir suçluluk duygusu çöktü, acaba ek gıdaya geçince anne sütünü çok az mı vermeye başladım, çok üzüldüm adet olduğumu görünce hatta istemeden görür görmez bi çığlık attım kendi kendime (
ne olurdu 3 ay daha olmasaydım, yaza rahat rahat girseydim
ühühühüüh

merhabalarrr..tatıldeyız ama evde pıneklıyoruz bı komsu gezmesıne gıdebıldık.

kızım bugun sırtustu yatarken yuzustu donmeyı ogrendı.hıc durmadan donuyorrrr.kıpır kıpır durmuyor zatennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…