kızlar sabah kahvaltısı benim çok sulu oluyor sizinki nasıl? yane ne kadar devam sütü ekliyorsunuz yada nasıl yapıyorsunuz.
Nisa suyu çok seviyor, su biberonunu görünce öyle bir seviniyorki bacaklarına vurmaya başlıyor, elinden alıncada kızıyor.
çorbasını püre kıvamında yediriyorum, genelde hep aynı şekilde yapıyorum, patates pirinç havuç, buna bazı zamanlar kabak, bazı zaman fasulye, bazı zaman bezelye ekliyorum. yaptığım kadarını bitiriyor, sonra acaba doymadımı diye bir korkuya kapılıyorum, siz ne kadar yapıyorsunuz, ne kadar yemeliler?
Nisanın yemeyle ilgili bir problemi yok kilosundanda anlaşıldığı gibi, ama hala dönmedik, dr a söyledim bu kendi tercihi dedi. Ama çok rahat oturuyor desteksiz, ayağına eğilip ısırıp kalkıyor. sanırsam yorulmuyor. bende nehir gibi İlk arabamdan almak niyetindeyim bakalım.
devasalaşan gögüslerim yüzünden hiç bişey giyemiyorum, her dışarı çıkacağım zaman sinir harbi yaşıyorum dolapla, dolap beni ben dolabı dağıtıyorum. gömleklerim kavuşmuyor düğmeler şeklinde, 2. cocuktan sonra bir küçültme operasyonuna girerim sanırım.
evet artık çogumuz adet görmüşüz, bunun bize yarar sağlayacak tarafı nedir anlamadım.
Hepinizin bebeklerini gıdıklaya gıdıklaya öpüyorum.
gunaydın kızlar.
sevınccım bende dun
tarhana yaptım kuzum yedı 1,5 cay bardagı yedi yedıgı kadar verıyorum doyunca agzını kıtlıyor zaten.
tavuk sulu sehrıye yaptım.ondan da yemıstı birde domateslı sehrıye yapmıstı annem onuda sevdi sana alternatıf olsun.herkesın degısık tarıfler varsa bızde denyelım hepımız aynı zamanda dogduk zaten.
kıymayı sevmedı benım kız yemedı corbada...
kızlar yumurta yemıyor benım kız nasıl yedirebilirim fıkır verın banaaaa!!!!uzuluyorum yemesi lazım yaaa.
kızlar yaa bugün sabah oğluma kayısı kıvamında yumurta yedirdi babanesi bi taneye yakın yedirmiş akşama kadar hiç bişi yoktu akşam da ben pastırma yedim bi yerden gelmişti sonra saat 11 gibi oğlumun boğazının aşağısında kızarlık fark ettim ama ondan önce yoktu çünkü baya kudurduk boynun öptüm fln olsa mutlaka fark ederdim üstünü soydum hemen boynun arkasında da vardı komple kızarmış boynu belin de de vardı şok oldum var ya ödüm patladı acaba yumurtadan mı dedim ama sabah yediği yumurta akşam 11 de etki gösterir mi pastırmayı akşam 9 gibi yemiştim yarım saat sonra fln da emzirdim acaba pastırmadan mı yasonra yıkadık pişik kreminden sürdüm biraz hafifledi kızarıklık şimdi de uyuyo bakarsam uyanır diye korkuyorum sizce nedendir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?