Şubatta hamile kalanlar buraya..

selam kızlar..
evde tek basıma kaldım annem gıttı.zor oluyor alısıyor ınsan 3 hafta kaldı kayınvalidem gelcek.
semınerlerde de esımle beraber ıdare edelım dıyoruz bakalımmm.

yazılı yaptık bugun.haftaya cocuklar sbs ye gırcekler bulamıyoruz onları artıkkk.
4 ingilizceciden 1 tek ben vardım ortak yapmak zorundayız son yazılıları.kabak benım basıma patladı. hepsını dagıt ugras.
cok yoruldummm.
arkadasın bırıde 8 sınıf sorularını hazırlamıstı tam 8 tane hatlı soru ama mudure sorsan en ıyı ogretmen odur...
haksızlıga dayanamıyor ınsannn kızıyor ama naparsınnn.

kızı uyuttum.2 sınıfınkını okulda btrmıstım okumasını.sımıdı de 3 sınıfımı okuyorummm.hemde sıze yazıyorum.
haftaya da 4-5 snfları yapcaz.test okuması kolay oluyordaaa.puan hesaplaması oyalıyor ınsanı.

eskı apartmandakı komsum geldı bugun dedım bak benım bakıcıya ıhtıyacım var senınde paraya ..
esımle konusayım dedi benden 1 yas buyuk kızı var 7 yasında.
temız becerıklı evımı de bılır.esimide tanıyor ınsallah o bakarda rahat ederım.
deneme bıle yapmammm.
dua edın bana da kızlar hayırlısıyla bı bakıcı bulalım.eylule ama sımdıden arıyorum napıyımmm.

herkese kolay gelsın optm bebısleri sızlerı deee:119:

Son düzenleme:
Slm kızlar tekrardan, öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.. Ama dün akşam başımıza gelen daha da korkunçtu, Allah beterinden korusun.
Akşam yemekten sonra eşime İpeği emanet ettim (15 dk.lığına), bi saçımı yıkayıp çıkacaktım, daha banyoya yeni girmemle kapı açıldı, İpekten nasıl bir çığlık sesiyla ağlama!!! Koş çocuk düştü diye!!! Sabunlarla nasıl fırladığımı bilemedim, yavrum kanepeden halıya (muhtemelen kafa üstü) düşmüş. Hemen annemi aradım , ben o halde hemen çıkamayacağım için eşim İpeği kaptığı gibi annemi de alıp hastaneye gitti. Bu arada beni de 15 dk. sonra kayınvalidem alıp götürdü hastaneye, neyse önce vücudunu falan kontrol ettiler, sonra beyin cerrahı röntgen falan istedi, bu arada sabaha kadar gözetimde tutacaklarını söylediler , saat başı uyandırdık kuzumu, vesselam akşam 21:30dan sabah 10a kadar hastanede kaldık! Allahtan kuzuma bir şey olmadı, herhalde boğazlardım adamı! Bu kadar olmaz ama ya, anakucağına koyup banyoya getirseydim çocuğu daha emniyetli olurdu herhalde Neymiş mama sandalyesinde ağlamış, o da kanepeye koymuş, mamanın kapağını kapatırken çocuk yanından düşmüş, ama nasıl oluyorsa ne şekilde düştüğünü bile görmüyo!! Off offf, Allahtan verilmiş sadakamız varmış. O banyodan nasıl fırladığımı asla unutmayacağım.. Neymiş, İpek ayaktayken bana banyo yapmak bile harammış!!!

ahhh nell canımm geçmiş olsun yaa çoook dikkatli olmamız lazım herşey bir anlık allah korusunn
bende geçen koltukta altını değiştiriyodum oktay ı ayaklarıyla oynuyodum kafası bi düştü koltuktan ayağından nassı yakaladıysam ama var yaa rengim faln gitti ağlıcam o kadar korktum eşim dedi git bi elini yüzünü yıka çok korktun dedi gerçekten zor yaa ...

kızlarr sanırım haftaya p.tesi işe başlıcam şirketten aradılar şartları konuştuk sabah 9 akşam 5 yaptık çalışma saatini kabul ettiler maaşımı da yükselttiler kayınvalidemle konuşcak bakalım akşam eşim o bakmazsa annem bize uzak olduğu için oda bakamaz o yüzden komşu var bizim olmazsa ona baktırıcaz heralde bakalım kısmet artık ...

canancim hayirlisi olsun canim..valla benim daha calismak gibi bi niyetim yok birakamam galiba ben ya.( babamiz calissin baksin bize

Sağolasın Canancım, bizi de korkuttu valla, neyse ucuz atlattık bu seferlik. Ama dediğin gibi bir anlık bir şey maalesef
Bu arada işe başlayacağım demişsin, hakkında hayırlısı olsun canım. Neydi bu arada mesleğin? (umarım seni çok yoracak bi iş değildir) Bizde bugün bi yarım saat bi aile dostumuza kızımı bırakıp markete alışverişe gittik eşimle ama döndüğümde çocuğu hıçkırıklar içinde ağlarken buldum, öyle böyle değil resmen titriyordu 7 aydır ilk defa böyle gördüm çocuğu, zaten bugün huysuzdu sanırım çok gazı vardı gene bacaklarını kasıp duruyordu, bir de onları yadırgayınca ve yanında biz de olmayınca sinir krizi geçirdi sanırım kuzum Gel de bu çocuğu bakıcıya bırakıp git işe! Offf, umarım ben işe döndüğümde bu sorunlarımız kalmaz! Yoksa nasıl çalışırım ben yaaa, ayrıca bu huysuzlukla kimse bakmaz da bu cadıya :2:

sağolun kızlarr
valla c_n benim de hiiiçç niyetim yoktu çalışmaya ama ev almak umuduyla çalışcam bide şirket çaldı aklımı saatleri düşürdüler maaşı yükseltiler tolerans tanırız biz sana fln dediler çünkü ben dedim oğlumu çok özlerim bırakamam faln dedim bişi oldu mu arabayla getiririz seni merak etme dediler anca öyle kabul ettim bakalım yapabilecek miyim bilmiyorumm çoook iş düşüyo bana çooookkk :S
muhasebe benim mesleğim nell vücud olarak çok yorucu diil yol mesafem de yarım saat minibüsle ama beyin olarak çook yorucu işlere kafamı verirsem çabuk geçermiş zaman eşim öyle diyo uğraşıcak bişiler bul kendine sürekli diyo o öyle yapıyomuş :) bakalım umarım yapabilirimm ... kendimi alıştırmaya çalışıyorum şimdiden çalışma piskolojisine ne olucak bilmiyorumm ...

günaydın kızlar;

nell geçmiş olsun canım... valla ben emreyi babasına emanet edip hiçbi yere gitmiyorum eğer mecbursam 40 kere söylüyorum şöle böle diye adam bana kızıyo sen paranoyaksın diye ama erkekler bizim kadar dikkatli değiller işte....halının üstüne battaniye onun üstünede pikesini yaydım emrenin biyere gideceksem yere oturun diyorum....

canancım biberon falanda almıyor benim miniğim ya... oyunla, şarkıyla aldatmacayla 2 - 3 kaşık yerse yiyo yoksa oda yok.... üstelik artık gündüzleride emmiyo offf offf.. bu arada hayırlı olsun işin tatlım inş herşey yolunda gider sizde bi ev sahibi olursunuz.(kira ödemek çok zorrr aybaşı hemen geliveriyo...)

bestecim bende dün markette baktım haklısın bu kapların adaptörü ve kapağı yokmuş üstelik 26 tl dışarıdada.. ben benim aldığım setten sandım onun fiyatı 50 tl idi...

fahriyecim kolay gelsin canım ama sık dişini 2 hafta sonra aylarca kızınla hasret gidereceksin ne güzel... yöneticiler böle malesef az çalışıp çok kendini öveni severler her daim...senin için rahatsa gerisini boşver canım..

kızlar hafta sonunu ağlayarak geçirdim malesef... emremin tahlil sonuçları çıkmış çok iç açıcı değiller malesef...yarın drna götürecem bakalım nasıl bir tedavi uygulayacaklar oğluşuma... daha minnacık ama dertleri kocaman yavrumun offffffffffffffffffffffffffffff.... dualarınızı esirgemeyin bizden....

gunaydın elıfcımmm.umrım ıyılesır bır an kuzucukkk

oyle dedıgın gıbı valla.içim cook rahat.kız kucagımda yazıyorum.

6 da emzırıp gıttım 10 kadar bıseycık vermemısler kuzuma sınır oldum.annem ugrasıyordu.babane kendı yemıs aglamadı dıyooo...yedırdım kendımm gelınce artıkk

Son düzenleme:
merhabalaar,
işten yazıyorum geldik yine.cuma süt izni kullanıyorum.3 gün alışıyor bana p.tesi zor oluyor hem onun hem benim için.elifcim, geçmiş olsun..senin psikolojinden çok etkileniyordur emre..zor da olsa rahat olmaya çalış.huzursuz olmasın belki iştahı ondan azalıyordur.
nell, sizde sağlıkla atlatmışsınız çok şükür.sürekli tembih halindeyiz evde.annem bana ben eşime yüksek yerde bırakma diye.bir anda dönüveriyorlar.hatta ayağımda sallarken düşürüyordum geçende ben..
canan işe başlamayı kafanda ne kadar büyütürsen daha zor gelir.bence firman iyi.şartları bu kadar ayarlayan başka yer bulamazsın özelde..bir düzen oturttunmu hepsi yoluna girer.ev ve bebek yani..yalnız bana arkadaşlarımın tavsiyesini bende sana yazayım..herşeye yetişmeye çalışmayacaksın.evde örneğin bazı işler ertesi güne kalabilir.yoksa çalışan anneler eksiklik hissediyormuş ve depresif durumlar ortaya çıkıyormuş.hayırlı olsun senin için..süt sağma olayını ayarlamayı unutma yalnız.ilk günden göğsün rahatsız olmasın..

sağolun kızlar umarım herşey yolunda giderr ...
emrecik inşalah hemencik iyileşir ya yavrum benimm rabbim hakkınızdan hayırlısını verisn elif ablaa :S
evt pitos bende eşime dedim yok artık ekmek elden su gölden ev işlerini birlikte yapıcaz yardım ediceksin sende bana dedim oktayın bakımında yarıdm ediceksin dedim yoksa kafayı yerim ben en çok beni korkutan oğlumdan nassı ayrı kalacağım sizleri örnek alıyorum umarım rabbim sabrımı verir
bende onu sorucaktım ya kaç saat aralıklarla sağıyosunuz sütlerinizi bende manuel pompa var saklama poşeti de var 20 tane fln ilk başlardaonunla deneyim peki sağdıktan sonra nassı muhafaza ediyosunuz buzdolabına mı koymak gerek yardımcı olursanız bana sevinirimm

selam kızlar..
nellcim, çok geçmiş olsun canım..aynı pitosun dediği gibi az kalsın bende ayağımda salllarken düşürüyordum canım. bi anda hemen oluveriyor.çok şükür ki bişey olmamış. ben de bakıcı konusunda " bu çocuğa kimse bakmaz "diyorum. umarım bakıcıya sorun çıkarmaz da bende gönül rahatlığıyla giderim işime. çünkü 2 hafta sonru başlıyorum işe. bebekler ortamları ve insanları çok yadırgıyor. bizimki nereye gitsek ağlıyordu. yeni yeni bıraktı o huyunu. şimdi gezme istiyor. komşuma alıştı. geçenlerde 4 saat bıraktım oraya.

elifcim umarım emrenin sonuçları kötü değildir canım. Allah yardımcın olsun.

canancım hayırlı olsun işin canım. umarım tez zamanda da evinizi alırsınız.

pitoscum, bende süt iznini tek gün kullanayım diye düşündüm. ama 3 gün alışıyosun sonra daha zor olur dedim. en iyisi biraz yorularak git gel yapayım dedim.

fahriyecim az kaldı tatile. sonra şöyle bir doya doya kuzunla aşk yaşa. bu arada bakıcı olarak düşündüğün komşunun çocuğu kaç yaşında? kendi çocuğu ile birlikte mi bakacak. ben bakıcı ararken özellikle küçük çocuğu olmayan birisini istedim. umarım gönlüne göre birisini bulursun. çok zor işler çünkü.

kızlar ben de bugün ilk defa kendim banyo yaptırdım ardayı. biraz yorucu oldu ama. huzursuzdu. belki banyo iyi gelir dedim. sonra da karnını doyurdum uyuttum. ek gıda olayı çok garip ilerliyor. dün doğru düzgün bişey yemedi. üstüne beni de emmedi. dün avmye gittik. biraz huylu biraz huysuz iyi vakit geçirdik. bizimki arabasında durmayı sevmeyenlerden. kucaktada yorucu oluyor haliyle.

bu arada elifcim bende aventin 10 mama saklama kaplarından aldım 50 liraya.

nehir kayıplarda yine..

bizde durumlar böyle..
sağlıkla kalın.

ben de iyiyim fahriyecim, oğluşu uyuttum on dakika sonra kalktı. bende tekrar sallayarak uyuttum 1 saattir uyuyor. gece saat başı kalkınca uykusunu alamadı kuzum.

bende okuldan geldım yazılı gırdım..
yemek koydum ocaga
kızımla bilmiş 80 ızlıyoruz sana da yazıyorum..bu arada.
bızde daha dısmıs falan yokk...uyuyoruz

vallahi benim bu ara hiç bişey yapasım yok. ne yemek ne temizlik ne başka bişey. arda uyuyunca boş boş oturasım var.
bizim ilk diş patladı. diğeri de yolda sanırsam acayip kaşıyor damağını.

esim oglende yemege gelecek..valla bogazına pek duskun kayınvalıde de olunca evde mecburen yapıyoruz.bız yaza cıkarıcaz galıba dıslerı..
3 gun sonra 7.ayımız dolacakkk beklıyoruz sabırlaaa cıksınlar dıyee

sende uye olsana su face'e senıde gorelım bebısını de tabıkı..

Son düzenleme:
facebook bana göre değil canım ya. daha önce eşimle bi problem olmuştu. bende hiç bulaşmıycam diye söz verdim.ondan dolayı hesabım yok orda.

bizim bakıcıyı da haftaya çağırıcam. o gelmden evi dip köşe temizlemem gerek.ama yapılacak öyle çok iş var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…