sağolun kızlar umarım herşey yolunda giderr ...
emrecik inşalah hemencik iyileşir ya yavrum benimm rabbim hakkınızdan hayırlısını verisn elif ablaa :S
evt pitos bende eşime dedim yok artık ekmek elden su gölden ev işlerini birlikte yapıcaz yardım ediceksin sende bana dedim oktayın bakımında yarıdm ediceksin dedim yoksa kafayı yerim ben en çok beni korkutan oğlumdan nassı ayrı kalacağım sizleri örnek alıyorum umarım rabbim sabrımı verir
bende onu sorucaktım ya kaç saat aralıklarla sağıyosunuz sütlerinizi bende manuel pompa var saklama poşeti de var 20 tane fln ilk başlardaonunla deneyim peki sağdıktan sonra nassı muhafaza ediyosunuz buzdolabına mı koymak gerek yardımcı olursanız bana sevinirimm
hımm anladım pitos sağoll bakalım p.tesi başlıcam işe çok zor olucak gibi
hem oğlunun özlemi hem de işyerindeki sıkıntılar çok zor dimii
nehir inşallah bizde kolay atlatırız ya herkes çıkardı sanırım dişş oktay da bi belirti yok sadece salyası akıyo öyle şişlik fln da yok tembel heralde benim oğluş :)
maşallah yakışıklıyaaa :) ben anlamadım bu işi ya benim oğlum da 70 cm ve 9000 kg ama rüzgar dan çok zayıf duruyo ?
bestecim güle güle kullan kaplarını... biraz pahalı ama kullanışlı bi set bu yani ben çook memnunum valla...bu arada emrede arabasında oturmayı hiç sevmiyor hatta bi anda kaykılıveriyor bigün arabadan düşecek allah korusun.
elifcim ne kadar süt sağıyosun sen canım benim günlük 150-220 arası değişiyor. (geçenlerde bigün 300 cc sağdım şok oldum ama tek günlükmüş malesef)
bizim ek gıda olayıda bi ileri iki geri mehteran adımı gibi..bi türlü oturmadı malesef.. yarın çocuğumun bişeryi olmadığını öğrensemde herşeyi yedirebilsem kuzuma artık allahım... bu arada dün bi dr bana anne sütünü kes dedi adamı boğazlayacaktım neredeyse...ben emre gündüz emmiyo diye krizdeyim o bana hepten kes deneyelim diyo ya...
bu arada emre son iki haftada 10 g bile almamış hala 9 kg ve boyu 2 cm kısalmışen son 71 ölçmüşlerdi dün 69 ölçtüler söledim mümkün değil diyo hemşire ama kendi drmuzda 71 ölçmüştü daha önce...heralde çocuğu çok yıkadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?