- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
Slm kızlar tekrardan, öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.. Ama dün akşam başımıza gelen daha da korkunçtu, Allah beterinden korusun.
Akşam yemekten sonra eşime İpeği emanet ettim (15 dk.lığına), bi saçımı yıkayıp çıkacaktım, daha banyoya yeni girmemle kapı açıldı, İpekten nasıl bir çığlık sesiyla ağlama!!! Koş çocuk düştü diye!!! Sabunlarla nasıl fırladığımı bilemedim, yavrum kanepeden halıya (muhtemelen kafa üstü) düşmüş. Hemen annemi aradım , ben o halde hemen çıkamayacağım için eşim İpeği kaptığı gibi annemi de alıp hastaneye gitti. Bu arada beni de 15 dk. sonra kayınvalidem alıp götürdü hastaneye, neyse önce vücudunu falan kontrol ettiler, sonra beyin cerrahı röntgen falan istedi, bu arada sabaha kadar gözetimde tutacaklarını söylediler , saat başı uyandırdık kuzumu, vesselam akşam 21:30dan sabah 10a kadar hastanede kaldık! Allahtan kuzuma bir şey olmadı, herhalde boğazlardım adamı! Bu kadar olmaz ama ya, anakucağına koyup banyoya getirseydim çocuğu daha emniyetli olurdu herhaldeNeymiş mama sandalyesinde ağlamış, o da kanepeye koymuş, mamanın kapağını kapatırken çocuk yanından düşmüş, ama nasıl oluyorsa ne şekilde düştüğünü bile görmüyo!! Off offf, Allahtan verilmiş sadakamız varmış. O banyodan nasıl fırladığımı asla unutmayacağım.. Neymiş, İpek ayaktayken bana banyo yapmak bile harammış!!!
aşkolsun fahriyecim ağlattın beni... şimdi hastalrın karşısına kırmızı ve şiş gözlerle çıkıcam ya.... hakikaten annelik bu işte bende tamda bunları yaşıyorum.....
kızlar dün cildiyeci arkadaşa sordum bebişler için güneş kremi ne alalım diye coppertone olabilir dedi kaç faktörlü alayım dedim 30 dan fazla olmasın dedi... oysaki coppertoneda 70 faktör var bebekler için... ama 30 üstü korumalarda yüksek kimyasal olduğu için bebek cildine zarar veriyomuş.. üstelik 30 faktör 2 saat koruyosa 50 4 saat korurmuş ama aynı miktarda güneş ışınını engelermiş.. sadece daha uzun süreli etki yani.... belki sizede faydası olur diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?