Şubatta hamile kalanlar buraya..

bestecım yaaa..
okuyunca cok uzuldum.bak hersey olacagına varıyor takma dıyıcem ama..ınsan takıyor elde degıl.ben 40 mız cıkana kadar hep bırılerı vardı yanımda..
aralık basında gıttıler sonra da sadece kızımla kaldık zor oluyor tek basına..
subatta ıse baslayınca ilk gunler gecmek bılmedı ama ınsan bıraz kafasını dagıtıyor..
gercı bızımkıne annane - babane bakıyorda olsun seneye bakıcı bakacak sonucta evdede sureklı bebısle sıkılıyor ınsan bılmıyorum yanlıs mı dusunuyorum....
ıkı muhabbet edıyosun..carsıda gezıyosun ,markete gıdıyosun...kısaca degısıklıkm ıyı geliyor sende goreceksın bakk...

bende kızla bır uyumustum..uyandı emmeye.emzirdıkten sonra buraya geldm ne varbı bakıyım dıyeee..
aksam uzerı apartmanın bahcesıne ındık..esımle babanesı orda ıslendıler bızde kızımla yolda gezındık.ablalara bakındık.
gelınce de armut puresı yıyıp uyudu.hafta sonunun 1 gunu bıttı boylece.
cocuklarımız da sbs ye gırdıler naptılar acaba bu senekıler bıraz kotu pek ıyı degıller amaaa.
allah ınsallah emeklerını bosa cıkarmazzz.
inglizce sorularına baktım bıraz zormus gıbı geldı bakalım ptesı gelirler okulaaa...

ben badının ustune tısort gıydırıyorum aksam uzerı cıkıyoruz gunduz pek cıkmadık sıcak dıye.gıydırılır artık sanırım ya..sımdılık ıyı geceler kızlar

Son düzenleme:
beste abla ya bence bu bi dönem belli ki çook bunalmışsın işe başlamak belki iyi gelir sana cinsellik ilgili ne sorunun var ki ... aile önemli yaa benim de işte işe girme olayım çıkınca kaynanam yan çizdi ben bakamam dedi halbu ki en mantıklı kişi oydu insan soğuyo gerçekten sevmesi için bile vermek istemiyorum kadına o kadar sinirlendim annem desen bize uzak gelip gitmesi zor ablam şimdi bana yakın ama o da ev aldı uzaklaşıcak tek görümcem kaldı oda 2 ay sonra işe başlıcak bende mecburen bakıcı arıcam yaşamak zor yaa dertsiz kedersiz kimsee yok buna şükür ne yapalımm ...
biz de bugün abim mangal partisi yapıcakmış çağırdılar bizi gittik oktay çok eğlendi bende dün uzun kollu badysinin üstüne eşofman üstü giydirdim çok sıcaktı bugün de kısa kollu giydirdim üstüne de penye yelek giydirdim evin içi bana da soğuk gibi geliyo ben kısa kolluyla dolaşıyorum ama oktaya soguk gibi geliyooo ...
offfff yarın iş başıı oktayı ablama bırakıcam içime sıkıntılar basıyoo dayanma gücü ver bana ya rabbimm :S

Hava kuvvetlerinin 100. yasi kutlu olsun :)
anlasildigi uzre hafta sonu hava senliklerindeydik ,mukemmeldi hersey ozelliklede turk yildizlari ve Solo TURK
tabi kizimi goturmedim annem bakti. iyikide goturmemisim inanilmaz yandik kapkara olduk krem surmemize ragmen berbat haldeyim
bide kizima gunes kremi aldim bugun sebamed 50+ krem,satan kiz krem alin sprey almayin dedi oysaki spray daha rahat surulur gibi gelmisti bana
bu arada elifcim emre iyidir umarim hersey sorunsuz gelir
canancim hayirlisi olsun bugun zor olcak senin icin ama her zorun sonu ferahlikmis

merhaba,
beste h.sonu açmamıştım, şimdi okudum yazdıklarını ve üzüldüm.biz baya bütünleşmişiz birbirimizle.sevinçlerimizi ve dertlerimizi paylaşıyoruz.
ah bu erkekler ne deyim..kimileri bizim gibi lohusa depresyonuna giriyor ve biz çıkyoruz onlar çıkamıyor.bence işe başlaman sana çok iyi gelecek.inan koşturmaktan eşinin davranışını bile düşünmeye vaktin olmayacak:)) işyerinde arkadaşlarınla muhabbetlerin seni açacak. evde olmak rahat bu gerçek ama psikolojik olarak birşeylere takmaya çok müsait. özellikle sorun varsa.
bizi soracak olursanız doğumdan sonra 3-4 ay diyalogumuz sadece bebek üzerineydi.şimdi biraz biraz toparladık gibi.benim eşim az konuşur.ama ters sözü yoktur.ben söylenirim genelde.o da evde bitmeyen ev işleri veya bebeğin yapılması gereken işleri için.ama söylenmem bittikten sonra uzatmam ben.yani elmayla armudu karıştırmam.o mesele orda biter.o da uzatmaz başka bir mevzuya geçeriz.taaki ben bi daha cinlenene kadar:)) beni en çok yoran dağınıklığı ve işi ile ilgili sorunlar.yani bi şekilde yuvarlanıp gidiyoruz..
ama eşlerin bu durumu bence bu normal bir süreç çok yerde okudum bunu.bebek bakımı gerçekten çok zor.önemli olan bi kopukluğun üstesinden gelmek.sen işe başlayınca bi öğlen yemek yersiniz belki bebeksiz iyi gelir.

günaydın kızlar;

nellcim hatırladığın üzere emrenin uzun süren ishali nedeniyle yapılıyo bu testler canım...

beste teyzesi saolasın arda da emekler en kısa zamanda inş... bu arada fırumda seni en iyi anlayan benimdir heralde canım malum bizimde eşimle aramız nane limon...takmammak en iisi canım ben artık öle yapıyorum erkelerin hepsi bencil bunu anladım ben...işe başlamak evet iii geliyo ama bide iş stresi biniyo üzerine yani değişen pek bişi yok...sanırım bakıcı anne - kv herkesin problemi ortak offffffff...

kızlar cmt parka gittik emreye kısa kollu giydirdim ilk kez dışaqrıda... bi ara bi avmnin emzirme odasında emişirken bi baktım çocuğun kolu kıpkırmızı dökmüş vücudunda bişi yok anladımki emreninde benim gibi güneş alerjisi var tabi krem sürmek aklıma gelmemişti şimdi kremlenmeden dışarı çıkmak yokkkkk... ben evdede kısa kollu şortlu tulumlar aldım onlrarı giydiriyorum bizim ev dayanılmaz sıcakkk..klimayıda açamıyoruz offf cehennmemde kavruluyoruz valla...

kızlar annemle babam boşanmaya kara vermişler annem adına sevindim artık rahat etsin kadıncağız...ama mecburen yanıma almak zorundayım çünkü bi geliri yok bana bakmak için işini bırakmış (yani hiç kimse için işinizi bırakmayın kızlar yoksa başkalarına muhtaç olabilirsiniz). şimdi ne olacak ben hayatımda köklü değişiklikler yapmak üzereyken (istanbula taşınmak, iş değişikliği vb) hepten değişecek hayatım. üstelik kardeşimede bir iş bulmam lazım. ha deyince nerden iyi bi iş bulucaz yarabbi ne olur yardım et... ey hayat hergün önüme yeni bir zorluk çıkarmak zorundamısın?

canancım ilk iş günün hayırlı olsun canımın içi yazayım diyodum dertelrden unutmuşum valla kusura bakma...bugün biraz zor olur ama zamanla alışır gidersin sende biz gibi...rabbim en kısa zamanda sizede bi ev nasip etsin tüm olmayanlarla beraber inş....

biliyosunuz ben izmirdeyim haliylede felaket sicak burasi biz nerdeyse 3 haftadir kisa giyiyoruz hele son 2 haftadr sadece kolsuz citcitli gecede oyle yatiyo uzerine penye battaniye ortuyorum ve cam acik ogleden sonra yatirirken soyuyorum tamamen sadece beziyle kaliyo yine uzerine ince battaniye. disari cikarkende kisa giydiriyorum yoksa fena terliyo hem alissin simdiden,oda pek sikayetci degil bu durumdan sanirim

elifcim annen baban icin hayirlisi olsun canim ama babanda yardim eder diye dusunuyorum insallah yanilmiyorumdur
bu arada esinle problem olmaz umarim birde anladigim kadariyla senin esinde benimki gibi eserekli herseye tepki veriyo
insallah kardesinde guzel kalici bi is bulurda biraz rahatlarsiniz manen...
birde neden sehir degistiriyosun,is icin bisey demiyorum insallah bu sefer duzgun bi hastanede yani butun hastaneler duzgunde personeli duzgun bi hastanede calisirsin canim en azindan isinde rahat et:13::89:

Son düzenleme:

Nell, facede adın neydi, kim kimdi tam sarışın olduğum için aklımda kalmıyor çok geçmiş olsun, allah daima korusun bebeklerimizi.. nasıl korktuğunu içim titreyerek hissettim desem yeri.. lütfen benim için öp onun mis gibi başını..

buna benzer bi olay benimde başıma gelmişti, tam banyoya girdim duşu açtım nisadan kıyamet koptu, inan bana gidip bakmamak için dişlerimi sıktım, hemen bi şampuan yapıp çıktım, eşim sakinleştirmişti.
mama sandalyeside sandalyenin kolunu indirirken nisanın parmağı sıkışmış. küçük bir kesikti ama acıdı tabi kuzumun canı. neden banyodan çıkmadım kendimi tuttum söylim.
erkekler bizim gibi değiller, evde hadi sofrayı kaldır, evi temizle, şunları ütüle diyen aile büyükleriyle büyümediler bu beynin köşesinde kadında oluşmuş bambaşka bir yaşam çizgisi veriyor.
daha evvel eşim nisanın canını acıttığında senin gibi kıyameti kopardım, benim eşim bana her konuda çok yardımcı aslında bu yüzden asla onun hakkını yiyemem. ama kendide farkında olmadan tavır alıyor ve benim izleyen gözlerime takılıyor. Nisanın yanında oturmamak için masayı o toplamaya, bılaşıkları makinaya o dizmeye calışır olduğunu farkettim. yani bişey olur diye korkuyor.buna en çok sebep benim aşırı tepkimdi ve buda beni daha çok üzüyor oldu. bu nedenle nisanın canını dikkatsizlikle yaktığını farkettim, ama başının caresine baksın diye kendimi banyoda tuttum.
gecen gün üsküdarda balıkcıya gittim, sahibesi bi olaydan bahsetti içim acıdı. bebek arabasını üst kata merdivenlerden çıkaran garsonlar 2 aylık bebeği içinden düşürmüşler, neyseki bişey olmamış, aman kızlar dikkat en kısa mesafede bile bebeklerin kemerlerini bağlayalım.

kızlar bi süre bakmayıp 10 sayfa okumaya calışınca kim ne yazmıştı ne olmuştu kafamda corba oldu :) yazmakta güçlük çekiyorum o yüzden.
benim şişko kızımda diş miş yok henüz :) tüm yeni dişli bebeklere hayırlı olsun ve geçmiş olsun..
Nisanın bacağinda kızarıklıklar oluştu, ve kollarının eklem yerinde, muhtemelen isilikten, başla biey değil bu, halbuki çok kalın giydirmiyor evde neredeyse bir tsortle oturtuyorum. dışarı çıktığım bi gün güneşte terlemişti sanırım o yüzden oldu. ne yapmam gerekir bilen varsa sevinirim.

vee devasa dediğim gögüslerimin bugun baya küçülmüş olduğunu farkettim. sevinmem gereken bu durum hiçte hoşuma gitmedi, çünkü sütümün azaldığını net bir şekiilde anlamış olup kendimi tuhaf bir boşlukta hissettim.

canancım yeni işin hayırlı olsun, inşallah herşey dilekleriniz doğrultusunda ilerler sımsıcak bir eve sahip olursunuz.

bende çalışmak istiyorum ama Nisayı bırakacak kimsem yok. Anneme asla güvenemem zaten yılda bir kaç ay almanyada oluyor, yazında yazlıkta. öyle olmasa bile aramızda bir kavga çıkar beni döt gibi bırakır gider. asla ona güvenemem. kayınvaldem zaten ankarada, dğer torununa bakyor.
bakıcı tutsam çok para istiyorlarmış. 700-800 bakıcıya verirsem elime gececek max. 500 lira için değermi yavrumu bu kadar ufak bırakmaya bilemiyorum. bir süre daha böyle devam edeceğim.

elifim, bitanem.. aslında seninle yanyana bi gelmek seni uzunca bir dinlemek istiyorum.. içindeki fırtınalar emreyi dahada huysuz yapar biliyorsun. ona hep sakin görün asla ağlak görünme bebeğim olurmu. aklından tam olarak neler geçiyor bilmiyorum ama eşinle bir aile terapistine gitmek ilk adımıın olsun, sonunda ne düşünürsen düşün ilk bunu denemeli. çünkü hiç bir taraf tamamen masum değildir.
eş seçimini biz duygusal varlıklar hep önce kalbimize sorduk, o cevap bizi tatmin etti ve eş seçildi. Beyinse ilerleyen dönemin salatasıydı. yenilmek için.
Allahıma hep şükrediyorum eşimle tanıştığım için.. yıllarca cektiğim acılarıma, yalnızlığıma, hayalkırıklıklarıma, hayata küsmeme karşılık hala hayatta kalmama mükafat olarak onu bana verdiği için. gelecek ne gösterir bilinmez bunu hiç aklımdan çıkarmayacak kadar ders aldım geçmişimde ve öğrendimki ders almak hayattaki en önemli şeyerden biri ve kim ne söylerse söylesin yaşayarak öğrenmek kanayarak dikleşmek daha güçlü kılıyor insanı.
sen kilondan bedeninden kaybettiklerini her yeniden kazandığında daha ve daha güçlü olacaksın. ve sevgi istediğinde artık annenden bile önce ilk yawruna sarılacaksın.
bilmem ne kadar kaile alınırım ama hayattaki ilk gaye huzur olmalı ve o önce günlük bulunmalı. bunuda önce kendin için yapmalı.
bu yüzden önce içinde bulunduğun ortamdaki kişileri düzeltmeye ama sınırları zorlamayarak,eğer olmazsa sadece kendin için birşeyler yap. (buna çalış demiyorum, yap)
bak kaç yaşına gelmişiz, vakit akıp gidiyor.. ve yaşanılan her vakit çok önemli.
içimdeki kabukları senin ağlamak istiyorum diyişin kaldırıyor. deme öyle, yaşadıkca güçlü olmak kadının hem güzelliğine hemde egosuna pembelik katıyor.. hem kendin için hem yawrun için yalandan değil gerçekten gülümseyeceksin. çalışmadan vizeleri veremezsin.
çok konuştum affedin koooocaman öpüyorum hepinizi.

ıyı gecelr
elıfcım allah sana peygamber sabrı versın valla...insallah hersey goblunce olur.zor durumlar.hepiniz hakkında hayırlısı olsun.

bızde 7 ayı gectık hala dısımız falan yok sanırım okullar tatıle gırınce cıkarıcaz beklıyoruz.

canacım hıc ses yok ılk calısma gunun nasıl gectı.bıraz zor oluyor 10 gune anca alısır oturtursun duzenını..

herkesın ayrı derdı var hakkaten bız kadınlar detaycı yaratıklar hıc bıtmıyor dertlerımız.allah cocuklarımıza saglık versın.burada beraber bebıslerıde buyutucez sanırım guzel dostluklar edındık hıc gormeden(tanımadan) bırbırımızı.bızım kızda bugun gec uyudu 11 dı bende susamısım kalktım.
joys dokturmussun valla..okudum gece uyuyup uyanınca zor oluyor anlaması.
hayat karmasık oyunlardan ıbaret bazılarımıza haddınden fazla zor roller dusuyor maleseffff..ama bı yerden o gucu bulup altından kalkmamız lazım dımı???

uykucum geldı yıne yazarım..herkese ıyı geceler kızlarrrrr

günaydın kızlar;

sevinç dışında hiçbirinizi görmedim, sesinizi bile duymadım hatta bazen gerçekten var mısınız diye düşünüyorum ama e mutlu banaki zor günümde desteğini yanımda hissettiğim biğr sürü dostum oldu...
nuraycığım benim eşimde esereklidir üstelik bide onun ailesi var şimdi laf anlatmak zorunda kalacağım ama ne olursa olsun annemi aslaaaaaaaa bırakamam ortada. babam destek olurmu bilmem yani sanmam zaten beklememde...birde şehir değişikliğini iş için düşünüyorum özel bi ün. yardımcı doçentlik teklifi aldım tabi yapacakları sınavı geçebilirsem bu kafayla eğer..

sevinçcim harika yazmışsın inan ama ben birazda işim gereği olaylara artık duygusal yaklaşamıyorum o nedenle yapılması gereken annemle babamın ayrılması... bu geç kalmış bi gerçek...eşimle bana gelince aslında o biraz akıllansa artık beni ve emreyi ailesi kabul etse doğru bi seçim olabilir ancak işler böle değil sonuçta...

emremi herşeyden kendimden de sakınıyorum artık dediğin gibi o bu dğnyada benim için herşeyden ve herkesden daha önemli. asla yanında ağlamıyorum. dün annem ağlıyomuş yanında benimkide başlamış huysuzlanmaya annem kucağına alıncada onu öpmek istemiş sanırım kadının çenesini morartmış ısırarak.

aile terapisti konusuna gelince bu konuda haklısın lakin bizim daha önce bir deneyimimiz oldu... kadın en sonunda sizin eşinizin kendince değişmez doğruları var ailesi ile ilgili ben bunları değiştiremiyorum o nedenle isterseniz boşuna gelmeyin size bi faydam dokunmaz benim dedği için bıraktık.

bizde evde çıtçıtlı bodyle durup hala daha döküyoruz emre 1 sn. bile rahat durmayıp tepindiği için çokkkk terliyo malesef ben hergün duş aldırıp üzerine pişik kremi veya losyon sürüyorum tabi bu sadece 10 dk lık bi çözüm bizim için sonra yine terliyoruz çünkü...

kızlar iki gündür işe gelmek çook zor oluyor benim için... bu sabah emreyi mutfağa mama sandalyesine oturttum bende çantamı aldım tam çıkıcam başladı ağlamaya. annem aldı kucağına kadını nasıl ittiriyo bana gelmek için... bende kucağıma alıp anlattım ona neden işe gitmek zorunda olduğumu sanki anladı beni. sustu ve döndü kollarını açıyo anneme beni al der gibi... sonrada bana by by yaptılar terastan... dünde ağlamıştı ama anlamamıştım meğer gidiyorum diyeymiş....benim minik kuzum ne kadar çabuk büyüdü böle inanamıyorum allahım...yarın saçlı sakallı bi erkek olucak

göğüslerin için dert etme kuzum çünkü sen nisayı bugüne dek sadece kendi sütünle besledin mama bile vermedin benimkiler bunca stresle dertle bile süt veriyosa sen hayli hayli verirsin....zaten artık ek gıdalarda var...

ay kızlar çoook uzun olmuş kusura bakmayın... hepinize var olduğunuz için teşekkürler....öpüyorum sizleri.

anne olmadan onceee
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...
Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim.
Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim....

herseye deger annelık!!!

Son düzenleme:
aşkolsun fahriyecim ağlattın beni... şimdi hastalrın karşısına kırmızı ve şiş gözlerle çıkıcam ya.... hakikaten annelik bu işte bende tamda bunları yaşıyorum.....

aşkolsun fahriyecim ağlattın beni... şimdi hastalrın karşısına kırmızı ve şiş gözlerle çıkıcam ya.... hakikaten annelik bu işte bende tamda bunları yaşıyorum.....

anne olduk ya bosver aglasakta olur guzelımmm....goz yasların ondan olsun be canım. aglamak guzelllldır.

Son düzenleme:
Fahriyecim valla benim de aktı göz yaşlarım, offf kesinlikle aklını başından alıyo bu ufacık şeyler insanın beee
Sevinçcim valla doğru demişsin, belki benim eşim de İpeğe bakmaktansa ev işlerini yapmayı tercih ediyor olabilir, hamileliğimi de sayarsak 15 aydır ev silip süpürdüğümü hatırlamıyorum, sen çocuğa bak ben yaparım deyip kaçıyor, belki de sebebi budur. Bu arada ben Bilge.
Bestecim doğumdan sonra benzer sorunları eşimle ben de yaşadım hayatım, hatta benden daha çok lohusalık depresyonuna girdi, nerdeyse sigaraya geri başlıyordu... Daha yeni yeni toparlanıyoruz... Oysa ki o bebeği benden daha çok istiyordu, ama alışmak, eski düzenin tamamen değişmesi, yepyeni bi sorumluluk, artık bizim hayatlarımızın ve isteklerimizin 2. plana atılması bu sonucun erkeklerde daha da kolay çıkmasına sebep oluyo sanırım. Umarım en kısa zamanda siz de eskiye dönersiniz...

meraba kızlarrr
öncelikle yaşadıklarımı anlatıyımm
sabah oğlumu öpüp okşayıp gittim işe, yerimde duran kız bana devretti herşeyi toparladı fln bense sürekli elimde telefon ablamı aradm ablam da kızdı yeter ya ben çocuk büyütmesini bilmiyomuyum arama bundan sonra dedi her saat başı aradm kız bunaldı tabii akşam eve geldiğim de ağlamamak için zor tuttum kendimi ama gün içersinde çok fazla zorluk çekmedim belki güven ellerde olduğu için ablama alışık oktay yaramazlık yapmamış ben zatn hangi saatte ne yedirnesi gerektiğini ne yapması gerektiğini yazmıştım bugün de aşırı yoğun geçti sadece bi kere aradm ablamı o kadar da demedim yani dedi oda :) işlere dalınca çok fazla düşünmeye vaktin olmuyo zatn ...
sütümü ilk gün sağdım saklama poşetlerine öğlen sağdım bi baktım 50 cc çıktı şok oldumm bu kadr azmı benm sütüm die bugün de hiç sağmadım hiç te rahatsız olmadm doğru düzgün şişmedi bile gögüslerm sabah evden çıkmadan mutlaka yarım saat emziriyrm gelince de direkt emziriyrm elimi yüzümü bile yıkatmıyo sıpa beni görünce çığlığı basıyoo sıpamm yaaa ..
önceden çalışırken eve gelip kendimi direkt kanepeye atardımmm oktay yokken şimdi nerdeee oğlumu öpüyorum öpüyorummm doyamıyorum sonra bir iki bişiler atıştırıyorum tekrar oktayla haşır neşir olup onu biraz yorup uyuttuktan sonra hadi canan iş başına 17.30 da evde oluyorum ztn işleri hemecik bitirip bi yarım saat dinlenebiliyosam ne alaa oktay uyanmadan babamızın tek desteği gece uykusuna uyutmak oktayı bide kendi yemeğini kendi yemesi babamızın pek uykuyla arası olmadığı için bende tam tersine uykumu alamazsam sersem gibi olurum o yüzden ben 11.30 gibi bayılıyorum oda oktayın mamasını yedirip uyutup yatıyo zatn genelde 11 de geliyo birbirmizi yarım saat görüyoruz yani ama sürekli telefonlaşıyoruz ne yapalım buna da şükürr ..

bu arada teyzeleri oğlumun da dişi patladııı :):)
herkese çok teşekkür ediyorumm ilk günümde yanımda oldunuz yazamasam da okudum merak etmeyinn :) işleri bi rahatlatim girerim netee şimdi giremeye vakit bulamıyorumm ..
inşallah Rabbim herkese ev nasip eder bize de nasip eder bu sıkıntılarımız yanımıza kar kalmazz :S
elif abla benim annem babam da ayrı bekar kardeşimle yaşıyo annem biz ( ikizim ) doğduğumuzdan beri ayrılar alıştık biz artık ama yine de kötü bi durum Rabbiim hakkınızdan hayırlısını nasip etsinn Rabbim eşini de hidayete erdirsinn, aferimm emre yaa emekliyomuş daa kıyamamm oktay da bişiler yapmaa çalışyıo ama pek beceremiyo :)
vauvvv sevinçç döktürmüşsünnn çok güzel yazmışsınn bakıcılar o kadar yüksek diil yaw bizim burda en fazlaa taş çatlasın 500 alıyolar keşke kreşe de alsalar hiç bakıcı derdimiz olmazdı :S
hocam dün ilk günümdü yorgundum yatağa kendimi atar atmaz uyumuşum şimdi de oktay uyudu ben uyuyamıyorum neyse uyanırsa babası bakar artık ...
benim eşim oktayı parka fln götürüyo onunla vakit geçirmeyi çok seviyo ve çok dikkat ediyo yapması gereknleri herhangi bişi olduğunda ne yapacağını herşeyi anlatıyorum o da uyguluyo çokta iyi bakıyo maşallahhh ev işlerinde dediğim gibi pek yardımı olmuyo ama oktaya bakmayı tercih ediyo oda bana yetiyo zatn yaptığı işin arkasından ben bi daha yapıyorum ne anlamı kaldıı :)
evt yaa internet dostluğunu hep sevmişimdir zatn çok güzell valla hepinizi çook seviyorum ayrı ayrı yeriniz varr :)
neyse benim gözler gidiyo hadi hepinize bebişlerinizle iyi uykularrrrr :)

canancım işe başlayıp sorunsuz atlatmana sevindim canım ama mutlaka sütünü sağ 10 cc bile çıksa sağ çünkü bi süre sonra gider sütün allah korusun canım...benimde okadar çıkıyor ama hepten kesilmedi şükür...ben ayrılmalarına üzülmüyorum canım keşke taaa en başında ayrılsalardı annem bukadar üzülüp yıpranmazdı...ben annem üzülüyo diye üzülüyorum yoksa babam umrumda bile değil...

benim eşimde ev işlerini yapacağına emreye bakmayı tercih eder ama sadece kucağında gezdirir emreyi yani altını alayım, mamasını vereyim, uyutayım demez bunlar için beni çağırır yine.. üstelik işim biter bitmezde emreyi bana atar ve gidip dinleneyim çok yoruldum der... gelde sinir olmaaa..bide ben yoruldum deyince sende anne gücü var yorulmazsın diyo ya... ayyyyy uyuz oluyorum...

bilgecim lohusalık depresyonu konusunda haklısın, ben lohusa olamadım yerime eşim oldu halada çıkamadı malesefiiiki o doğurmadı o zaman bitmiştim işte ben. hahahahah

fahriyecim haklısın canım gözyaşlarımız mutluluktan aksın hepimizin her daim inş...

kızlar dün cildiyeci arkadaşa sordum bebişler için güneş kremi ne alalım diye coppertone olabilir dedi kaç faktörlü alayım dedim 30 dan fazla olmasın dedi... oysaki coppertoneda 70 faktör var bebekler için... ama 30 üstü korumalarda yüksek kimyasal olduğu için bebek cildine zarar veriyomuş.. üstelik 30 faktör 2 saat koruyosa 50 4 saat korurmuş ama aynı miktarda güneş ışınını engelermiş.. sadece daha uzun süreli etki yani.... belki sizede faydası olur diye düşündüm...

ben sebamed aldim aldigim yerde coppertone yok..olsaydi degistirirdim sadece eczanelerde var sanirim..neyse kullanalim bunu insallah korur kuzumu pis ışınlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…