- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
kızlar dün cildiyeci arkadaşa sordum bebişler için güneş kremi ne alalım diye coppertone olabilir dedi kaç faktörlü alayım dedim 30 dan fazla olmasın dedi... oysaki coppertoneda 70 faktör var bebekler için... ama 30 üstü korumalarda yüksek kimyasal olduğu için bebek cildine zarar veriyomuş.. üstelik 30 faktör 2 saat koruyosa 50 4 saat korurmuş ama aynı miktarda güneş ışınını engelermiş.. sadece daha uzun süreli etki yani.... belki sizede faydası olur diye düşündüm...
canancım işe başlayıp sorunsuz atlatmana sevindim canım ama mutlaka sütünü sağ 10 cc bile çıksa sağ çünkü bi süre sonra gider sütün allah korusun canım...benimde okadar çıkıyor ama hepten kesilmedi şükür...ben ayrılmalarına üzülmüyorum canım keşke taaa en başında ayrılsalardı annem bukadar üzülüp yıpranmazdı...ben annem üzülüyo diye üzülüyorum yoksa babam umrumda bile değil...
benim eşimde ev işlerini yapacağına emreye bakmayı tercih eder ama sadece kucağında gezdirir emreyi yani altını alayım, mamasını vereyim, uyutayım demez bunlar için beni çağırır yine.. üstelik işim biter bitmezde emreyi bana atar ve gidip dinleneyim çok yoruldum der... gelde sinir olmaaa..bide ben yoruldum deyince sende anne gücü var yorulmazsın diyo ya... ayyyyy uyuz oluyorum...
bilgecim lohusalık depresyonu konusunda haklısın, ben lohusa olamadım yerime eşim oldu halada çıkamadı malesefiiiki o doğurmadı o zaman bitmiştim işte ben. hahahahah
fahriyecim haklısın canım gözyaşlarımız mutluluktan aksın hepimizin her daim inş...
kızlar dün cildiyeci arkadaşa sordum bebişler için güneş kremi ne alalım diye coppertone olabilir dedi kaç faktörlü alayım dedim 30 dan fazla olmasın dedi... oysaki coppertoneda 70 faktör var bebekler için... ama 30 üstü korumalarda yüksek kimyasal olduğu için bebek cildine zarar veriyomuş.. üstelik 30 faktör 2 saat koruyosa 50 4 saat korurmuş ama aynı miktarda güneş ışınını engelermiş.. sadece daha uzun süreli etki yani.... belki sizede faydası olur diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?