Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhaba kızlarr nerelerdesiniz kimsecikler yok yine...Kasımın ilk bebişleri gelmiş çok duygulandım yaa,üçüzler vardı 28+2'de gelmişler sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah...

smilingfaces maşallah bebişine canım bende bayramdan sonra gidiceğim artık merakla bekliyoruz...

merhaba hamiş arkadaşlarım, işe gitmeyince daha seyrek girer oldum..meğer evde ne kadar çok yapılacak iş varmış..2 günlük hastane maceramdan sonra evdeyim.aldığım demir serumundan sonra kendimi sanki daha iyi hissediyorum.
iyi dileklerini ileten bütün arkadaşlara tşk..hepinizi tek tek çok merak ediyorum.bebişler gelince de yazabilecekmiyiz acaba?
bizde alışverişimizin bir kısmını bayram sonrasına erteledik.ben kendim arada badiş alıyorum..ama ya büyük ya küçük oluyor.bundan sonra tek başıma almamaya karar verdim:))
nazelacım, çok geçmiş olsun..bol bol dinlen.evde olup bişeyler yapmamak çok zor oluyor biliyorum ama en az yorulacağın şekilde geçir bu dönemi canım..arada internet kaçamakları yap ki haber alalım..
hepinize selamlar..

merhaba kızlar...
kızlar ağırlaştık mı dersiniz. ben de acayip bir halsizlik var...hiç bir şey yapasım yok. ama yapılacak da o kadar iş var ki..
tsiraacım nerelerdesin. 8.9.10 da mı doğuracaksın yoksa..:))
ben çok sıkıldım bu hamilelikten. artık doğurmak istiyorum.eski vücudumu özler oldum ya..

Kizlar napiyonuz...biz dun doktordaydik 1700 gr olmus kizim..
azmiki bilemedim sanki besleyemiyomusum gibi geliyo cok uzuluyorumbilmiyorumkismile
bu arada hepinize sevdikleriniz ve bebislerinizle HAYIRLI ve GUZEL BAYRAMLAR...Allaha emanet olun..

merhaba güzel hamişler...
c_n, maşallah kuzuna. bence kilosu çok normal.benim oğluşda hemen hemen o kadar.
hepinizin bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.

a.s.
buradayım canım uzuun bir tatil olunca patron deli gibi çalıştırdı ara ara geldim yokladım sizi ama cevap yazamadım kaydirigubbakcemile3

üstüne birde bayram için kayınvalidem- kayınpederim- kaynım ve eltim bayam bahanesiyle bizi görmeye geleceklerini söyleyince evde de deli gibi temizlik yemek telaşı fırsat bulamadım bir türlü işte...

ağırlaştıkmı ağırlaştım vallahi yatıp kalkmam zorlamaya başladı ama karnım hala 1 ay sonra doğuracak birinin ki kadar büyük değilmiş gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

bende özledim eski vücudumu sempatiksalakcinni inşallah eski halimize dönmemiz fazla zaman almaz kaydirigubbakcemile3

İnşallah hepiniz iyisinizdir ve sevdiklerinizle birlikte güzek bir bayram geçiriyorsunuzdur... iyi bayramlar kızlar opuyorumnanaktan

Kizlar napiyonuz...biz dun doktordaydik 1700 gr olmus kizim..
azmiki bilemedim sanki besleyemiyomusum gibi geliyo cok uzuluyorumbilmiyorumkismile
bu arada hepinize sevdikleriniz ve bebislerinizle HAYIRLI ve GUZEL BAYRAMLAR...Allaha emanet olun..

canım aramızda 3 hafta var sanırım benim bebeğimde 2 kg. ancak olabildi bence de gayet normal kilosu bebeğinin

kızlar iii bayramlar hepinize, eşimden kaçamak girebildim nete.... hepinizi çok özledim inanın, iii dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim size. çok şükür daha iyiceyimama hala ağrılarım devam ediyor galiba doğuma kadar sürecek herhalde.... oğluşum için ilaç kullanıyorum ama inşallah erkenden gelmeye kalkışmaz miniğim....

valla ben iiiki tüm ihtiyaçlarını almıştım bebeğin bu halde mümkün değil alamazdım. ufak tefek eksiklerim kaldı onlarıda artık eşim halledecek bayram sonrasında... odasını falan kurduk eşyalarını yıkadım, ütüledim çantamı hazırladım. ama bebeğimin erken gelmesinden endişeliyim valla...

sizlerinde iii olmasına çok sevindim, allah sağlık sıhhat versin hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. bebişlerimizde zamanında gelsinler inşallah....hepinizi öpüyorum.

pazartesi dr kontrolüne gidicem, drum karar verecek çalışıp çalışmayacağıma, sizleri haberdar ederim canlarım.

slm arkadaslar, bende 17 subatta hamile kaldim, suan 29+1 haftalik hamileyim, size bir sorum olucak kizlar, benim gecen gun sag yan tarafim cok agridi, hatta arada oyle bir sanci girdiki kimildayamiyordum, karnimda kasilma agri aci yoktu, dedigim gibi sadece sag yan tarafim daha cok arkaya dogru bir agri vardi, doktorada gitmedim, iki gun surdu, sizce ne olabilir kizlar, bir fikriniz varmi???

merhaba arkadaşlar,
hepinizin bayramınızı kutlar, gelecek bayramlara bebişlerimizle sağlıklı bir şekilde girmemizi dilerim..
görüşmek üzre..

dun aksamdan beri hastanedeyim pazartesi gunune kadar sonra duruma tekrar bakacaklar erken dogum riskim varmis;su an ilacla durdular bakalim son sozu pazartesi soyliyecekler ya bebegi alacaklar erken dogum olacak hersey yolunda olursa cikarim hastaneden sanirim;is ondan sonra baslayacak tabii

Canim gecmis olsun insallah bebisin zamaninda gelirde supriz yapmaz
sen icini ferah tut moralinide yuksek...insallah hersey yolunda giderolumunekankayizsmile

ramazan bayramınız mubarek olsun arkadaslarım.bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun sagsalım atlatıp hayırlı bir sekilde kavusuruz insallah bebişlerimizekaydirigubbakcemile5

c-n cok tesekkur edyrm canim su an ilaclarla durdurdular gbi takip edyrlar beklyrz hastanedeyz;saglicakla alalim da kucagimiza bunlar da gecer elbet

günaydın kızlar...
biraz yorgun biraz dinlendirici bir tatilin ardından yeniden işteyim.

geçmiş olsun canım..umarım bebişin erken gelmez...en azından 3-4 hafta daha kalabilse gelişimi için çok iyi olucak.

ben artık kendimi dinlememeye karar verdim. yoksa hergün bir yerim ağrıyor diye evham yapıcam. bakıyorum dört acil durumdan birisi mi diye. değilse olabilir deyip geçiyorum.

bir komşum söyledi. sancıların başlayınca hemen banyo yap diye. doğumu kolaylaştırıyormuş.

çarşamba günü NST ye giricem. ve çalışabilir raporu alıcam bir aksilik çıkmazsa.

engteacher geçmiş olsun canım, aynı dertten muzdaribiz anlaşılan. bende muhtemelen bugün doğum iznine ayrılıcam,inşallah bebişlerimiz sürpriz yapmazlar bize.... yada en azından 3 - 4 hafta daha beklerler diye umut ediyorum....benimde sancılarım ilaçla durduruluyor ama kısmet tabi rabbim ne yazmışsa onu görücez nihayetinde.....

çok geçmiş olsun canım inşallah riski atlatmışsındır. a.s.

merhaba herkese giremedim tatil boyunca geçmiş bayramınız mübaarek olsun...
Geçmiş olsun canım engteacher...
Elifcim sende iyisindir umarım...
Herkes iyi olsun bebişlerimiz iyi olsun sağlıcakla gelsinler:Saruboceq:

arkadaşlar bnm de bütün diş etlerim damağım şişti
20 lik dişim zonkluyor
2 gündür ağrıdan duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…