a.s.merhaba kızlar...
kızlar ağırlaştık mı dersiniz. ben de acayip bir halsizlik var...hiç bir şey yapasım yok. ama yapılacak da o kadar iş var ki..
tsiraacım nerelerdesin. 8.9.10 da mı doğuracaksın yoksa..:))
ben çok sıkıldım bu hamilelikten. artık doğurmak istiyorum.eski vücudumu özler oldum ya..
Kizlar napiyonuz...biz dun doktordaydik 1700 gr olmus kizim..
azmiki bilemedim sanki besleyemiyomusum gibi geliyo cok uzuluyorumbilmiyorumkismile
bu arada hepinize sevdikleriniz ve bebislerinizle HAYIRLI ve GUZEL BAYRAMLAR...Allaha emanet olun..
dun aksamdan beri hastanedeyim pazartesi gunune kadar sonra duruma tekrar bakacaklar erken dogum riskim varmis;su an ilacla durdular bakalim son sozu pazartesi soyliyecekler ya bebegi alacaklar erken dogum olacak hersey yolunda olursa cikarim hastaneden sanirim;is ondan sonra baslayacak tabii
dun aksamdan beri hastanedeyim pazartesi gunune kadar sonra duruma tekrar bakacaklar erken dogum riskim varmis;su an ilacla durdular bakalim son sozu pazartesi soyliyecekler ya bebegi alacaklar erken dogum olacak hersey yolunda olursa cikarim hastaneden sanirim;is ondan sonra baslayacak tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?