merhaba kızlar sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun,sorun yaşayan hamile arkadaşlar inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar..
bugün nst ye girdim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi:)2haftada bir girecekmişim doğum zamanına kadar,37.haftadan sonra artık doğum olabilirmiş sağlıkla gelsin kızım inşaallah:)))
günaydın güzel anne adayları...
nehirciğim hamd olsun iiiyim, bebişimde iii çok şükür, şimdilik çalışır raporumu aldım ama herhangi bir sorun gelişirse izne ayrılıcam derhal....ağrılarım hafiflediler baya ama şimdide yaramaz oğluşum yüzünden uyku uyuyamıyorum bütün gece sağa sola dönüp duruyoruz birlikteopuyorumnanaktan
iyi olmana sevindim canım,bende çok dönüyorum geceleri bir sağ bir sol karnımda büyüdü iyice oğlumda çok hareketli bundan sonra yerleri daralıcak artık...
Kızlar ben akşamları yemekte yiyemiyorum fazla hemen midem sıkıştırıyor yukarıda çünkü şu aralar az ve sık yemeye çalışıyorum öyle olmasına rağmen kilo alışımda acayip hızlandı hissediyorum,hergün muhakkak yürüyorum bestene'nin dediiği gibi bende de bir enerji var sürekli dolanmak istiyorum gerçi bundan sonra yavaşlarız herhalde iyi haftalar hepinize...
arkadaşlar siz bebişlerinize isim buldunuz mu,biz hala karar veremedik hiçbir ismi yakıştıramıyoruz,alternatif olarak birkaç isim var sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
su
elizan:ezan sesi
beren:güçlü,kuvvetli,akıllı bir anlamıda kuzu demekmiş
ervanureygamberimizin halası
beliz:işaret,im,iz
hüma:insanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş,mutluluk,Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi
buğlem:cenneti müjdeleyen melek
sizce hangisi güzel,ya da sizin değişik isim öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?