nehirciğim bende tatlı sevmezdim şekerim çıktıktan sonra malum ölüyorum tatlı derdine ama kilo alamadım malesef, doğurayım bi tepsi yiyecem inşallah...
besteneciğim benim öle taş gibi kasılmalarım nerdeyse her saat oluyor bazen bir iki kez oluyor ama nidilat sonrasında nstde sancı çıkmadı bugüne kadar. kasılmalar devam ediyor ama... bu arada bugün yine nstye giricem bakalım hayırlısı....
valla besteneciğim aklımda kalanlar şöle:
2 tane 5li hastane çıkışı
1 tane 20li hastane çıkışı
2 tane kışlık tulum 0 - 3 ay ve 3 - 6 ay
3 tane penye tulum 0 - 3 ay ve 3 - 6 ay
2 tane ayaklı takım 0 - 3 ay ve 3 - 6 ay
0 - 3 ve 3 - 6 ay içi çıtçıtlı body sayısını hatırlamıyorum
birde sadece alt pijama ve ayrı giyebileceği üstler aldım 4-5 adet şimdilik aklıma gelenler bunlar canım ama eve gittiğimde bakıp tekrar güncellerim listeyi... bu arada önce zıbın giyecekler üzerinede aldığımız tulum veya pijamaları... soğuk olursa belki yelek veya hırka birde...banada herkes çok aldın diyor ama bunlar bebek kusacak altını kirletecek eee dur oğlum yıkadım ama kurumadımı diyeceğiz bebişlere yakaydirigubbakcemile3 üstelik kış bebişi olacaklar çabuk kurumayabilir çamaşırlar...
pitosum bebek arabalarının fiyatları anormal inan bana belkide piyasadaki en uygun arabalardr bunlar ama sen şanslısın sadece araba alacaksın bu markaların tek araba fiyatlarına bak canım. birde herkes pierre cardin enigmayı tavsiye ediyor sitede ben o arabaya hiç bakmadım ama güzel olabilir...
yorulma konusuna gelince ben 5 kg aldığım halde yorgunluktan ölüyorum bence kilo ile alakası yok vücut hantallaşıyor...