Şubatta hamile kalanlar buraya..

elifcim haklısın valla ne aceleleri var bizim kuzuların ya..bari 36. haftayı beklesinler gerçekten.küveze konulsun istemiyorum çünkü.daha doğrusu ona bişey olacak diye öyle korkuyorum ki.
bu haftaki kontrolden sonra karar vericem. eğer çok riskli ise gelmiycem işe. yoksa artık müdüre yüzümü karartıp haftada bi kaç gün öğleden sonra kaçıcam. bakalım artık..

valla besteneciğim bende aynı stresleri yaşadım drum kesinlikle çalışma diyor, hastane çalış diyor en sonunda cumartesileri iptal edip 5 günde karar kıldık her hafta nstye giriyorum az evvel yine girdim bir kez sancı çıktı hemen druma gösterdim stres yapma arada olabilir böle şeyler dedi... inşallah seninde sancılarını önleyebilirler canım...

aynı korkuları yaşıyorum üstelik tedavi ile gebe kalınca dahada gözü korkuyor insanın... inşallah küveze falan gerek kalmaz benimde en büyük korkum onu hastanede bırakıp eve tek başıma geri dönmek... rabbim esirgesin inşallah kuzularımızı... azıcık daha hiç olmazsa bi 4 hafta daha dayansınlar başka bişi istemiyorum ya..........

ah kizlar nerden nerelere geldik daha dun gibi cift cizgiyi gorusum hic gecmicek gibiydi zaman...
bi an once zaman gelse diyodum.simdiyse allahim nolur zamaninda gelsin diye dua ediyoruz...
insallah sag salim alalim kucaklarimiza allahim bos birakmasin kucagimizi:Saruboceq:
ben daha hic girmedim nstye bende istiyom banane:dilcikar:
bu arada hala hicbisey hazirlamadim ne yikadim kiyafetlerini kizimin ne utuledim ne canta yaptim...kafamçokkarıştı
daha var diye agirdan aliyom ama yarin gelse kalcam ortada bian once su usengecligi atip ustumden kizimin herseyini hazirlamam lazim ama useniyomkaydirigubbakcemile3

nuraycım vallahi haklısın..daha dün gibi çift çizgiyi görüşümüz..vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor...diye bir şarkı var ya..
ama sen de benim gibi stres yaşamamak için üşengeçliği bırak ve bir an önce çantalarını hazırlayıver...Allah korusun erken gelmeye kalkar seninki de panik yaparsın..

elifcim, evde kendimi daha çok yoracakmışım gibime geliyor.burda en azından ayaklarımı uzatıp oturuyorum. sırt ağrılarım olduğundan sürekli de yatamayacakmışım gibime geliyor. bi kaç hafta daha dayansa kuzum sorun olmayacak. dua edip bekleyeceğim bakalım.

valla kızlar bende bugün düşündüm daha dün gibi hastanede çift çizgiyi görüşüm, bhcg değerini alışım. arkadaşlarla bayram yapmıştık tüm gün.... ne çabuk geçti vakit anlamadım. az evvel yine ağladım ben doğurmak istemiyorum karnımda hareketlerini hissedemeyeceğim bi daha oğluşumun ama ya:gitme:eşimde gülüyo halime....neyse inşallah allahım hepimize vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin....

nuraycığım bence hemen derhal başla yıkama ve ütüleme olaylarına... ben haftalardır bitiremedim, hergün yeni bişiler alınıyo ve yıkanıp ütüleniyo çünkü... tembellik etme annesi hadi başla hemen....

besteneciğim valla ben bayram öncesi 9 gün evde kaldım daha çok yoruldum ne yatması.... benim işyerinde ayaklarımı uzatma gibi bi şansım yok, üstelik hergün 2,5 saat yol yapıyorum ama buna rağmen orda en azından düşünmeye fırsat kalmadan vakit geçiyor. evde daha zor tatlım inan bana. Üstelik yatmak ne mümkün ağrılar yüzündenlmaz: Bugün nstye girdim hafif bi sancı çıktı ama drum bebeğin hareketlerine bağlı olabilir dedi ancak dikkat ettim neredeyse 15-20 dk bir kasılmalarım oluyor benim bu akşam korkmaya başladım yine offff offff. dediğin gibi bir aycık daha dayansalar nolur sanki....

merhaba kızlar...
bugün nasılsınız bakalım... sonlara yaklaşırken...
ben iyiyim. bana göre iyiyim..bakalım doktorumuzda bu hafta benim gibi mi düşünüyor..yarına ya da perşembeye gidicem.umarım bir aksilik çıkmaz.

tsiraa canım, sanırsam 10 Ekim de doğum olacak senin. var mı netleşen bişeyler?

elifcim, evde ben daha çok kendimi yorucam ve dinliycem..ondan dolayı dayanabildiğim yere kadar dayanayım diyorum. tabiki doktorum yatmam gerektiğini söylerse ayrı mevzu..
moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum... bebişim sağlıkla annesinin kucağına gelicek.inancım sonsuz bu konuda. inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir..

besteneciğim haklısın valla bende bu sebepten çalışmaya devam ediyorum ama yorulmuyorda değilim... inşallah kuzularımız zamanında sağlıkla dünyaya gelirlerde bizde izinlerimizi onlarla doya doya geçiririz...

selam kızlar

Dün doktorumuza gittik oğluşum dönmüş çok sevindim ben hissetmiştim zaten.1826gr olmuş 1800 olması gerekiyormuş en az sınırdasın süt ve ürünleri artır dedi sadece sabahları koca bir bardak süt içiyordum artık akşamlarıda içicem...Herşey yolunda dedi böyle giderse normal doğum olacak dedi,nst'ye son haftalarda giriliyormuş yada bebeğin hareketleri hissedilmediği zaman o yüzden nst'ye falan almadı beni...15 gün aralıklarla gidicem artık...

Çok tatlıydı oğlum kızlar gülüyordu,kollarının üzerine yatmış hayran hayran onu izledim...nee çabuk geçti değil mi -ki insanın kendi hamileliği geçmek bilmezmiş hiç anlamadım bende sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallahhh:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız..nehirday, bebişinin iyi olmasına sevindim..bende perş.günü gideceğim dr. a..görmek istiyorum oğluşumu. bu arada bebek arabasını aldık.tavsiyeler için tşk..cihicco nun bir modelini aldık.arkası tümden yatabiliyor.ilk 6 ay için.3 yaşında da kullanılabilecek bir model.yani puset gibi.önden kendi kumaşından bacaklarını koruyucu rüzgarlığı var.
bu arada evimizde mecburen tadilat olacak.ne yapacam bilmiyorum.annem var ama yine de yorucu olacak benim için.
selamlar hepinize..

nehirciğim oğluşunun iii olmasına sevindim canım, gözün aydın bakalım... dönmüş ha oğluşun benimki yan yatıyo hala sıpa, döneceğide yok heralde.....bencede gebeliğimiz çok çabuk geçti daha dün görmüştüm çift çizgiyi nerdeyse doğacak yaaaaaa:umursamaz:mafoldumben

elif canım akşamdan beri sen aklımdaydın nedense. iii olmana çok sevindim tatlım. Arabanızda hayırlı olsun güle güle kullanın canım inşallah.... evde tadilatmı valla ben temizliği bile göze alamıyorum artık herşey yoruyo ama el mecbur doğum öncesi yapmak lazım... allah kolaylıklar versin canım....

nehirday, maşallah canım oğluna inşallah sonuna kdar böyle sorunsuz devam eder a.s.

--------

pitos, güle güle sağlıkla kullanın inşallah arabanızı a.s. tadilat olayında hiç kasma derim hatta mümkünse ertele, bende önümüzdeki hafta halılarımı yıkamaya vereceğim doğuma kadar temizlik yapılacak kuzenlerim kadın çağırmamı bile istemediler herşeyi biz yaparız diye hiçbirşey yapmayacak olmama rağmen o kadar gözümü korkutuyor ki anlatamam sempatiksalakcinni Allah yardımcın olsun .....

--------

bestene, kesinlikle haklısın insan evde kendini daha fazla yıpratıyor. dayanabildiğimiz kadar çalışalım hatta ben mümkünse doğuma buradan gideyim sempatiksalakcinni
benim doğum 1o ekimi geçecek sanırım canım bebeğimin büyümesi eskisi kadar hızlı değil :çok üzgünüm: son kontrolde doktor böyle giderse 15 ekimden önce almayalım demişti bir sonraki kontrolüm 29 unda bakalım bebeğimi beslemeyi başarabilmişsem yine 1o ekim olur sanırım. Zaten ne benim bebeğimin doğmaya nieyeti var (ne bir sancı ne başka bir doğum belirtisi göstermedi henüs nts de de birşey çıkmadı sancı namına) ne de doktorun beni doğurtmaya niyeti var adam çok rahat haftada bir geleyim diyorum herşey yolunda 15 günde bir gel yazık parana diyorkaydirigubbakcemile3

Herkes ne güzel evinde yaa ben bingölde bi köydeyim baya zor geçiyo şimdi bi dahaki çarşamba yani ayın 29da izine ayrılıcam ama ben pazartesi gitmek istiyorum pazarteside 35+5 oluyorum pazartesi izine ayrılırsam izinimin bi hafta kısalmismi olacak bi bilgisi olan varsa paylaşabilirmisiniz?

teşekkür ederim kızlar hepimiz sağlıkla hayırlısıyla tamamlayalım bu güzel yolculuğumuzu:Saruboceq:

merhaba kızlar...
herkescikler de pek bi iyiymiş....ne güzel.. hep böyle olalım inşallah...
nehircim, maşallah oğluşuna...ama süt ve süt ürünlerini artırman iyi olur...benim oğlan 3 hafta önce 1700 civarındaydı.. benimde öğleden sonra doktor randevum var. aslında doktor yarın çağırdı da. ben yarın gidersem bir muayene parası daha vermem gerekiyor. bugün gidersem vermiycem. az para değil sonuçta.onun için bugüne aldım randevumu. bugün ultrasyon bakıcak mı bilmiyorum. bakarsa kilosunu söyler. inşallah ağrı sancı falan çıkmaz da. atlatmış olurum.

pamuklu prenses, canım evet iznini bir hafta kısaltmış oluyorsun. 37+0 da başlıyomuş istirahat iznin. çalışabilirsen bi hafta daha çalış.

pitoscum, bebişin arabası hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allah.

Tsiraacım, bebişinin yeri rahat demekki gelmeye niyeti yok. anne karnındaki bir hafta dışarıdaki 1 aya bedelmiş. boşver kalabildiği kadar kalsın içinde.

biz oğluşla kararlaştırdık oğlum annesini üzmeyecek...3-4 hafta daha benimle....

gunaydın kızlar herkese.sanırım artık hepimiz 15 gunde gidicez doktora.karnımdan cıkıverince bosluk olcakmıs gibi geliyor bana butun gun beraberiz ya alıstım iki kişilik yasamaya.o zaman da kucak kucaga olacagız hayatta her duyguyu yasamak lazım hakkaten.allaha sukur bugunleri de yasıyoruz yaaaa....

kızlar maşallah hepinize herkes iiimiş, küçük sıpalarda iii maşallah.... inşallah 3 - 4 hafta daha dayanırsa bizim kuzular sorun olmayacak allahın izniyle...

tsiraa bırak hayatım istediği kadar dursun yerinde, benim canım doğurmak istemiyo hiç, keşke biraz daha böyle kalsak ne güzel olur....

tedavi gördüğüm zamanlarda eşimde hep bu gebelik çok uzun bebeğimi kucağıma almak için 9 ay beklemek istemiyorum keşke 2 ayda doğursaydık derdim, şimdi gebelik 18 aya çıkarılmalı diyorum eşim gülüyor halime... bir insan bukadar eziyet çekip gebelik süresinin uzatılmasını nasıl ister anlamıyorum diyor... bilmiyorki onun kıpırtıları, hareketleri, seninle birlikte yaşama tutunması nasıl güzel ve vazgeçilmez bir duygu.... allahım her isteyen nasip etsin inşallah....

selam kizlar benide ablam korkuttu bugun ben daha 1.5 ay var rahatim diyorum o ruyasinda gormus(ki hamile kaldigimida gormustu herkesten once soylemistikafamçokkarıştı)
bugunde 25 gunun var ruyamda gordum ipek oyle soyledi en fazla 25 gun sonra yaninizdayim teyze dedi diyo ayyyyyyy ben hemen basladim kiyafetleri yikamaya bi posta makinada kafamçokkarıştı
gelmesin istemiyom kalsin daha icerde korkuyom ya erken gelmis olcak beklesin zamanini guzel kizim:ecrin_bebek::Saruboceq:

günaydın kızlar...
nuraycım, ben rüyalara inanırım...annem ve ben aynı rüyayı görmüşüz geçenlerde. doğum yapmışsın diyor. aynı gece ben de doğum yaptığımı gördüm...sonra erken gelme durumu çıktı oğluşun...

dün dr amcası baktı oğluşuma...biz de gördük...2400 gram olmuş..34+1 günlük gözüküyordu usg de.hala baş geliş pozisyonundaymış. 35li haftaları görelim sıkıntı kalmayacak dedi.

hayırlısı bakalım.
iş yerinde bir arkadaşım vardı. doğum yaptı. o diyordu ki..çok sıkıldım bu hamilelikten eski vücudumu özledim diye. kendimi bildim bileli hamileyim gibi geliyor diyordu. dün konuştum. keşke içimde kalsaydı diyor. o da öyle konuşunca acayip korkmaya başladım. vakitte yaklaşınca. çünkü ben de bir an önce doğsun diyenlerdenim.
yaşayıp göreceğiz bakalım.

nuraycığım korkma ipeğn gelse bile 25 gün sonra çokda erken sayılmaz tatlım 37 haftalık olacak prematüre bile sayılmıyor o haftalarda... ama tembellik etme sakın elini çabuk tut, prensesin eşyalarını yıka, ütüle hemen...

bestene ciğim maşallah oğluşuna, aferin ona dönmüş doğmayı bekliyo ne güzel, benim sıpa yan gelip yatıyo hala dönmedi....ya arkadaşlar bense ne çabuk geçti diyenlerdenim, sanki daha dün gebe kalmışım gibi geliyor banada... daha şimdiden tasası aldı beni doğacak diye....tuhaflık bende galibasempatiksalakcinni

çünkü herkes senin ve arkadaşın gibi düşünüyo, bi ben gebelikten mutluyum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…