pitosum valla haklısın evde olmak harika bi duygu ama işte naparsın bizde yıllık izin yok, şimdi doğum iznine ayrılsam sonra oğlumla 2 ay geçirip yine dönecem işe.. o nedenle mümkün olduğu kadar çalışıp oğluşumla daha fazla vakit geçireyim diye çalışıyorum ben.... ama fazladan izin olsa valla çalışmam ne diye kendimi yıpratayım ki milletin derdiyle....bende 9 senedir çalışıyorum artık tak demeye başladı valla...
dida uzun zamandır yoktun hoşgeldin... canım o kemerle sıktırıp baktıkları olay nst zaten 32. haftadan sonra sürekli gireceksin o cihaza, erken doğum sancılarının başlayıp başlamadığına bakılıyor... inşallah biran önce düzelirsin canım, belkide göğüs bölgene bebek bası yapıyodur ağrın ondandır bazen benim sıpada ayaklarını dayıyor göğsümün hemen altına nefes bile alamıyorum bende...
selam kızlar
Dün doktorumuza gittik oğluşum dönmüş çok sevindim ben hissetmiştim zaten.1826gr olmuş 1800 olması gerekiyormuş en az sınırdasın süt ve ürünleri artır dedi sadece sabahları koca bir bardak süt içiyordum artık akşamlarıda içicem...Herşey yolunda dedi böyle giderse normal doğum olacak dedi,nst'ye son haftalarda giriliyormuş yada bebeğin hareketleri hissedilmediği zaman o yüzden nst'ye falan almadı beni...15 gün aralıklarla gidicem artık...
Çok tatlıydı oğlum kızlar gülüyordu,kollarının üzerine yatmış hayran hayran onu izledim...nee çabuk geçti değil mi -ki insanın kendi hamileliği geçmek bilmezmiş hiç anlamadım bende sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallahhh:Saruboceq:
kızlar haklısınız erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar.ama bari söylediklerimi de vakti zamanında yapsa. o da yok..daha bebişin odasını duvar kağıdı yapıp eşyalarını yerleştireceğiz. düşünün zaten vakit daraldı. onları da ben yapacak değilim ama. offf offf.
bu arada bende ayni dertten muzdaribim...besigimiz boyada ama 1.5 ay oldu 2 gundur soyluyorum ben demesem adamin aklina bile gelmiyo haftaya getirceklermis dedim bugun dogursam nerde yatircam eyvahedigeldismile
guluyo azindan yel alsin ama hos bugun dogursanda besiginde deil kuvoze alirlar orda yatar diyo galiba doguramadan koca katili olcam benakannehirsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?