Şubatta hamile kalanlar buraya..

dün girmedim döktürmüşsünüz valla..yazdıklarınızı okumakta zevkli ama:)
ben eylül başından beri evdeyim biliyorsunuz.yıllık iznimi kullanıyorum, sonra son 3 hafta yasal iznim başlayacak..ve inanın evde olmak çok hoşuma gidiyor.nasıl çalışmak istiyorsunuz anlamıyorum.evde kendimi güzel bir kahvaltı hazırlıyorum stressiz en azından..ara öğünlerimi zevkle TV karşısında yapıyorum.beslenmem düzene girdi yani.işyerindeki stres yok..araçlara mecburen inip binmek yok.istersem çıkıyorum dışarı.
belkide işyeri şartları farklıdır bilemiyorum ki.ben bide şöyle düşünüyorum.bebiş doğurmak hariç, çalışmaya bidaha bu kadar uzun ara veremeyecez..tadını çıkarıyorum valla.yaklışık 14 senedir çalışıyorum demekki çok bıkmışım ben:))
bu arada evdeki tadilat şundan ev sahibine rica ettim.jeotermal ısınma için tesisat döşetecek..inşallah yani, vazgeçmezse..geç kaldı biraz ama işte başkasına bağımlı olunca böyle oluyor..amma anlattım demi..akşam 6 da dr.randevum var.1 ayı geçti dr.a gitmeyeli.heyecanlıyım oğluşumu görcem diye..yarın size yazarım..selamlaaar

merhaba kizlar.

uzun bi suredir giremiyorum.soyle bi goz attim yazilariniza.hepiniz iyisiniz masallah.tabi bebislerinizde...

bende iyi olmaya calisiyorum ama yavas yavas agrilarim basladi.sizlerde de oldumu merak ediyorum.2-3 gundur tam gogsumun altinda bi yanma hissediyorum.sanki sicak su dokulmus gibi sizliyo.alt tarafta olsa yirtilma olcak diye dusuncem ama yok alt tarafta bisey.esime soyledim.apar topar hastaneye goturdu beni 2 gun once.kendisi bayagi panik atak :) karnimi kemerlerle sikistirip 1 saat boyunca bebegin kalp atislarini takip ettiler.kemer falan gorunce korktum bian.su falan geldimi diye sordular yada kanama varmi.eyvah dedim doguma alcaklar beni.erken dogumdan suphelendiler acaba acilma mi var diye dusunduler.ama hicbirsey cikmadi.hersey gayet normal ama karnimin ustu hala yaniyo cayir cayir...
cok stres yapiorum ondan mi acaba anlamadimki.gerci ben bu hamileligin nasil gectigini de hic anlamadim ki...bugun 31.haftaya giriyoruz.zaman yaklastikca erken gelcek diye korkuyorum.

pitosum valla haklısın evde olmak harika bi duygu ama işte naparsın bizde yıllık izin yok, şimdi doğum iznine ayrılsam sonra oğlumla 2 ay geçirip yine dönecem işe.. o nedenle mümkün olduğu kadar çalışıp oğluşumla daha fazla vakit geçireyim diye çalışıyorum ben.... ama fazladan izin olsa valla çalışmam ne diye kendimi yıpratayım ki milletin derdiyle....bende 9 senedir çalışıyorum artık tak demeye başladı valla...

dida uzun zamandır yoktun hoşgeldin... canım o kemerle sıktırıp baktıkları olay nst zaten 32. haftadan sonra sürekli gireceksin o cihaza, erken doğum sancılarının başlayıp başlamadığına bakılıyor... inşallah biran önce düzelirsin canım, belkide göğüs bölgene bebek bası yapıyodur ağrın ondandır bazen benim sıpada ayaklarını dayıyor göğsümün hemen altına nefes bile alamıyorum bende...

pitoscum sana katılıyorum bende evdeyim.sabah uyuyorum kalkınca kahvaltımı yapıyorum.stres yok guzel geciyor calısmadan sıkılırım diyordum ama insan sıkılmıyormus.tabi ocak ayında 4 hafta rapor alıcam müdürümle de konustum bugun doktora soyledim verirsiniz dimi diye tamam dedi oda.nasip olursa subat 14 e kadar evdeyim.

fahriyeciğim valla ne kadar şanslısınız izin ve rapor konusunda. benim gibi hastanede çalışan birinin rapor alma şansı yok,izinse mümkünse hiç kullanmasam işlerine gelir açıkcası... ben en fazla ocak başına kadar oğluşumla kalabileceğim oda güç bela ancakmafoldumben

valla kizlar isten ciktim diye cok uzuluyodum ama simdi kendimi sansli sayiyorum:kedi:
ben en iyisi is falan aramicam artik evde oturup evimin kadini cocugumun anasi olmaya karar verdimkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

nazelacım yasal haklarımızı kullanıyoruz.bu sene 7 yılımı calısıyorum hiç rapor almadım bebegim için alıcam.sizde alabiliyorsunuz sanırım benim gorumcemlerde saglıkcılar bebek olayı 1 ya da 2 defa hayatımızda yasnacak seyler.hiç birsey bebegimden daha onemli degil dogrusu.oyle dusunuyorum ama umarım sorun cıkmaz.guzellikle atlatırız o gunleri.sana da kolaylıklar diliyorum canım.

hosbuldum canim.bu ara giremedim evet.

nts dedikleri seyin o oldugunu bilmiyodum.ama bugun gorumceme bahsettim cok sasirdi.kemer mi falan dedi.2 cocugu var onunda.acaba burda farkli bi yontem mi kullaniliyo ki sasirdi bu kadar.pazartesi kontrolum var son ultrason kontrolum.bakalim bebesimin kilosu boyu ne kadar.olcem meraktan.

çok sevindim canım benimkide dönmüş ama ultrasonda ne neresi ben hala anlayamıyorum sadece kafası başaşağı duruyordu siz ne güzel görüyorsunuz gittiğim hastanenin ultrasonuda kötü değil ama ben sadece renklide anlamıştım bebeğimi doğacak ama ben hala anlamıyorum ne pozisyonda durduğunu(emir_bebek:

Günaydın kızlar....
umarım herkesin ve kuzularının sağlığı iyidir....
biz oğluşumla iyiyiz çok şükür...ama kociş sinirlerimizi bozuyor....bu aralar ilgi sıfır....ne bana ne bebişe..bebişle ilgili herşeyi benim düşünmem gerekiyor...ben de hangi birine yetişcem bilemiyorum ki.
sizinkiler nasıl?

fahriyeciğim evet çok haklısın yasal haklarımız ama özelde işler memuriyetteki gibi yürümüyor malesef. heleki hastanede çalışıyosan daha da farklı... kader işte yıllarca memur olarak çalıştım bebişim olmadı istifa edip özele geçtim kısmet burayaymışşş...

didacığım evet nst dedikleri olay bu.. karnına kemerlerle problar yerleştirip bebeğin kalp atışları ve rahim kasılmaları kaydediliyor. böylelikle erken doğum ihtimaline bakıyorlar canım. hadi inşallah bebişin sağlıklıdır....

özgeciğim gözün aydın herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. benim sıpa hala yanyatıyor, inşallah bu aralar dönerde bizimde normal doğum şansımız olur....

bestene ciğim erkeklerin çoğu böyle tatlım, benim eşimde zaman zaman bizi üzüyor malesef, halbuki ben ondan daha yoğun çalışıyorum ama tüm yük ev, iş, bebişle ilgili detaylar benim üzerimde... ama sürekli söylenende kendisi... ben artık çok takmamaya çalışıyorum çünkü stres bana ve en önemlisi oğluşuma çok zarar veriyor, sende takmamaya çalış arkadaşım... keyfini çıkar oğluşunla geçirdiğin son günlerin.

bu arada kızlar ben 3 tane penye battaniye, 2 tanede kadife battaniye almıştım hatta biri uyku tulumu olanlardan önden fermuarlı... hastanedeki tecrübeli arkadaşlar bana kalın peluş battaniye almamı tavsiye ettiler.. sizin düşünceniz nedir bu konuda?

birde nette civilim diye bir site var, kışlık kadife tulumlar falan çok uygun fiyatlarda. düşünürseniz bir bakın derim... alanlar çok memnun...

merhaba kızlarr

elifcim toplamda 6 tane almışsın zaten bence hiç gerek yok,ben hastane çıkışının içindeki ince penye battaniye,kalın penye battaniye,kalın polar battaniye bir gezmelik merserize olmak üzere toplam 4 tane aldım başkada düşünmüyorum ihtiyaç olursa daha sonra oğlumla gider alırım eksiklerini :))

bestene erkekler malesef bizim gibi ince düşünceli değiller bizim hiç aklımızdan bebeğimiz ve eksikleri alınacaklar yapılması gerekenler çıkmıyor ama onlar bütün gün işte bu düşüncelerden uzaklar,bende eşime dün gece sitem ettim şu odayı boşaltalım artık diye orası benim çamaşır odamdı şimdii bebek odası olacak ben söylemesem hiç harekete geçmez,malesef erkeklerin hep organize edilmeye ihtiyacı var ben şahsen kocamı her konuda her zaman organize ederim işi de çok yoğun bazı şeyleri kendi düşünemiyor onların yapısından canım doğalarından bizim gibi olamazlar bebeklerimizle 24 saat biz yaşıyoruz şu an,onlar kucaklarına alınca anlıcaklar :))

kızlar hepimiz aşağı yukarı 33'lere geldik 33 hafta yazısını görünce bile tickerda heyecanlanıyorum artık,hayırlısıyla şu 35'i de devirsek doktorum 35'ten sonra rahatlıcaz dedi,hepimiz için dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla olsun herşeyimiz:Saruboceq:

kızlar haklısınız erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar.ama bari söylediklerimi de vakti zamanında yapsa. o da yok..daha bebişin odasını duvar kağıdı yapıp eşyalarını yerleştireceğiz. düşünün zaten vakit daraldı. onları da ben yapacak değilim ama. offf offf.

elifcim, nehir haklı bence battaniye konusunda. benim kayınvalidem 1 ince 1 kalın battaniye yapmıştı. bir peluş batteniye ile bir penye battaniye de ben aldım. 4 battaniye oldu.

of kizlar mutfagimi temizliyorum ama cok yoruldum bi dolap siliyom 15 dakka oturuyommafoldumben
ben boyle olcak kizmiydim 2 saatte bitirirdim eskiden 11den beri mutfaktayim daha dolaplarim yeni bitti buzdolabi camasir makinasi bulasik makinasi duruyo offfffffffffff bitmicek galiba...alsanaalsanasmile
yarinda gardolabimi dokucem yavas yavas kimseye muhtac olmadan yapiyom islerimi...ay basinda ablamlar buyuk temizlik yapcaklar ama ben kabasini alim en azindan bayadir dip kose yapmamisim bosuna dememisler bakarsan bag bakmassan dag olur dieakannehir:kedi:

bu arada bende ayni dertten muzdaribim...besigimiz boyada ama 1.5 ay oldu 2 gundur soyluyorum ben demesem adamin aklina bile gelmiyo haftaya getirceklermis dedim bugun dogursam nerde yatircam eyvahedigeldismile
guluyo azindan yel alsin ama hos bugun dogursanda besiginde deil kuvoze alirlar orda yatar diyo galiba doguramadan koca katili olcam benakannehirsırnaşık şey

kızlar saolun o zaman battaniye daha almıyorum o parayı başka şeylere yatırırım deilmikaydirigubbakcemile2

valla kocalar konusunda hepimiz dertliyiz ama adamlarda haklı ben habire oğlumla yaşıyorum her daim şöle yaptı böle tekmeledi diyorum eşim hııı deyip geçiyo... ama onlar kucağına alınca farkedecekler bu güzelliği.... benim eşimde aynen öle alınacak bişi olduğunda sorun yok hemen alalım diyo ama yapılacak bişi sölersem yerinden kaldıramıyorsun....eee böle olunca bütün iş bana biniyo, artık eskisi gibi deilim iş çok yoruyo, bide ev işleri bana bakıyo, bebişinkilerde bana kalınca tükendim artık yaaaaaaaaaa...

valla nuraycığım allahtan evdesinde yapabiliyosun benim bütün ev dandini gibi duruyor... izne ayrıldığımda doğurmamış olursam inşallah kadın tutucam ama kadın kaçar gibi geliyo evi görüncekaydirigubbakcemile

tatlım,benim daha oda boşalacak duvar kağıdı yapılacak ve oda takımı gelecek,yarın son kez karabağlara gidip karar vericem beğendiklerimin içinden annemide götürüyorum çünkü kendim karar veremedim işim çok yani böyle oluncada acayip gerginim herşeye ağlayasım var :))

ay alem bu adamlar yaa bende akşam bunlar bunlar var diyorum daha çok iş var diyorum hiç dinlemiyor beni televizyona bakıyor uçacaktım üzerine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…