Şubatta hamile kalanlar buraya..

selam hamiş arkadaşlarım:) kocişlerin hepsimi birbirine benzer valla çoğunda kendimi gördüm güldüm resmen.benim kocişim 5.aydan falan itibaren araba alalım diyordu.yani diğer hiçbir eşyası yokken düşünsenize:2: neyseki 8.aya kadar beklettim:)) bebek alışverişini organize eden benim genelde annemle alıyoruz. biz kadınların kaderi bu herşeyi düşünmek, yapmak..eminim bu bebek doğunca da böyle olacak.akşam1-2 saat kaliteli vakir geçirseler o da yeter bence..benim fazlaca bir beklentim yok bakımla ilgili.
izinle ilgili yanlış anlaşılmak istemem ben izin hakkı varken çalışmak istiyorsunuz diye algıladım ondan yazdım, yoksa özelde çalışmak zor ve malesef ülkemizde anne adayı ve annelere yönelik ciddi bir izin politikası yok bunu kim değiştirir bilmiyorum ama ben çok üzülüyorum.erkenden bebeşini bıkakıp çalışmak zorunda kalan anneler için. bu arada dün dr.a gittim.2600 gr.oğluşum dr.kesinlikle minyon olmayacak dedi.dönmemiş kendisi daha.ultrasyondan hiçbişey anlamıyorum hala.bol sıvı almamı istedi, idrar yolu enf.erken doğuma neden olabiliyormuş!!
benden bugünlük bu kadar..selamlar

pitoscum masalllah kocaman olmus oglusun
bizimki bayramdan once 1700 du seninki kadar olmamistir ama merak ettim simdi p.tesi gitsemmi acaba bende doktora:uhm:

pitoscuğum valla çok haklısın benimde bakımla ilgili bir beklentim yok eşimden zaten beceremezde, ama akşamları oğluyla çok ilgileneceğine eminim çünkü arkadaşlarımızın çocuklarıyla çok ilgilenirdi, onlarla oyunlar oynardı sürekli....

izin konusunda ise canım aslında hepimizin yasal hakkı 32. haftada doğum iznine ayrılmak ancak şimdi izne ayrılırsak doğumdan 8 hafta sonra işe dönücez mecburen yani bebişimizi 2 aylıkken yanlız bırakmak zorundayız. o nedenle ben kendi adıma en azından bi,r ay daha fazla bebişimle kalmak için çalışmayı tercih ettim yoksa evde dinlenmek varken neden çalışayımki.... ülkemizdeki izin politikasınında tez zamanda düzeleceğini hiç sanmıyorum en azından şimdilik... bulgaristanda doğum sonrası izin 2 yıl, kazakistanda 3 yılken bizde 2 ay düşünün olayın vehametini artık...

bu arada maşallah oğluşuna kocaman olmuş inşallah bizim kuzularda büyümüşlerdir bende pzt. günü gidicem druma... bu arada en son 2 hafta önce benim oğluşumda dönmemişti şimdi ne alemde acaba...

ayrıca çok şanslısın en azından annen yanında benim gibi tek başına olmak çok zor her konuda kendin araştırıp yapmak zorundasın :sinifsinif: üstelik erkeklerle alışverişde çekilmez olabiliyor bazen:umursamaz:

bizde prensesimle iyiyiz bestenecim teşekkür ederiz,sizinde iyi olmaınza sevindik,yalnız benim karın bölgem çok çatladı ve kaşınıyor kaşıyınca da kan oynuyor galiba kaşıdığım yerde(
nazelacım sen nasılsın bebişinin son durumu nasıl inş herşey yolundadır,ya biz hala isim düşünüyoruz isim bulamadık(

kızlar aklıma ne geldi doğunca kuzucuklarımızın resimlerini ekleyelim ne güzel olur dimi??

herkese iyi hafta sonları

pitos maşallah bebişinee tosun olmuş benim geçen pazartesi yani 32+4'te 1826gr'dı...
Bu arada jeotermal bağlanıcak demişsin demekki aynı semtte oturuyoruz canım seninle,
ben koçtaşın karşındayım :))

lkya doğumdan sonra kaybolmak yok zaten yine buluşup sohbet ederiz deneyimlerimizi paylaşırız o zaman bebişlerimizde yanımızda olur ne kadar zevkli olur...gaz problemleri,uykuları,beslenmeleri daha paylaşacak çok şeyimiz var hayırlısıyla,sağlıkla o günleride görelim inşallah:Saruboceq:

ıkyacığım çok saol iiiz çok şükür inşallah oğluşumda iiidir canım pzt görücem 2 haftadır görümüyorum çok özledim oğluşumu... canım artık bi isim bulun prensese az zamanınız kaldı valla bizim isimler daha bebiş ortada yokken vardı o nedenle isim konusunda çok sıkıntı çekmedik:ecrin_bebek:

nehire katılıyorum kesinlikle burdayız doğurup kaçmak yok kızlar... daha birbirimizden öğrenecek , birbirimize destek olmamızı gerektirecek okadar çok şey yaşayacağızki....inşallah hep güzel günler görürüz bebişlerimizle.....

slm kızlar 1 aydır saçma sapan rüyalar görüyorum sempatiksalakcinni
bir önceki gece eltimle bir seyyar satıcıdan beyoğlu çikolatası yiyoruz ama ne yemek doymuyoruz sonunda satıcı yeter yaa diyor sananne be diyor eltim satıcı 15o lira tuttu varmı o kadar paranız diyor kaydirigubbakcemile3 satıcı tam onu derken eltimden iki tane olduğunu farkediyorum bir sağımda bir solumda iki tane sempatiksalakcinni sonra uyandım çok şükür sempatiksalakcinni

dün gece de güya bebeğim doğmuş ama ben henüz görmemişim sempatiksalakcinni

bebeğimi görmeye giderken tepsi tepsi baklava alıyorum hele bir tepsi alıyorum ki içinde her çeşit baklavadan kısım kısım var annemin evine götürüyorum cümleten baklavaları götürüyoruz sempatiksalakcinni sonra çocuğun bu diye kıvırcık saçlı kocaman bir kız çocuğunu kucağıma veriyorlar aptal aptal bakıyorum bağ kurmaya çalışıyorum olmuyo sempatiksalakcinni geri veriyorum çocuğu oğlum olacaktı benim diyorum, karnıma bakıyorum hala şiş doğurmamışım henüz oh bee diyip rahatlıyorum sempatiksalakcinni birileri karnımdakinin 2. çocuğum olduğunu söylüyor sempatiksalakcinni hayır diyorum ilk bu sempatiksalakcinni

dönüyorum tekrar tatlı yemeye sempatiksalakcinni

tatlıyla da hiiç aram yoktur ramazandan ramazana güllaç yerim senede 1 defa yani sempatiksalakcinni

bende burda olcam banane:umursamaz:
nehircim ve pitoscum biz ayni sehirdeyiz bebisleri arkadas yapariz bigun ayarlayalimda bulusalim olmasmikibilmiyorumkismile

valla tsira bi ben gormuyom ruya zaten doru duzgun uyuyamiyomakannehir
ama saolsun herkes beni goruyo bide yorumlar yokmu delirtiyolarklava:
hayir olsun ruyan bu arada bende yorum yapam tatli yemek iyidir ruyada:1closedeyes:

:1hug: teşekkür ederim canım hayra yorduğun için iyi bişeylere ihtiyacım var şu sıralar yoksa kaynana katili olucam

:1hug: teşekkür ederim canım hayra yorduğun için iyi bişeylere ihtiyacım var şu sıralar yoksa kaynana katili olucam

bu kaynanalarin ne alip veremedigi var gelinlerle anlamiyom...klava:
ablaminkide sorunlu herseye laf soyluyo...
allahtan benimki iyi(seytan kulagina kursun) simdilik en azindan...
oglunu aldim basindan daha ne istesinki korun istedigi bi goz nuray saolsun :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3
hahaha bizimkilerde öyle bakabilse aldı başımdan kurtardı beni die bize de iyi davranırla ama nerdeee düşünemiolar kii sempatiksalakcinni

aman sende dilini ısır oranı buranı kaşı da nazar değmesin canım sempatiksalakcinni

tsiracığım boşver kaynananı canım ya......ben benimkini takmıyorum artık oda farkında daha çok uyuz oluyo bu duruma... kadını aradım dün haaa elif senmisin ne vardı diyo ya ... ama yanında birileri varsa kızım canım gırla gidiyo....aklı sıra uyanık ya sanki kimse bilmiyo ne mal olduğunu....

valla zaman zaman bende acaip saçma rüyalar görüyorum geçen gece kaynanam kucağıma bi çocuk veriyo kocaman nerdeyse 10 kg var al oğlun bu diyo taşıyamıyorum çok ağır üstelik küçük emrah gibi kalın kapkara ortada bitişik kaşları var bide yuvarlak çer.eveli gözlükleri....offfffff kabustu resmen....

ama senin rüyan iii canım hem çikolata yemişsin hemde tatlı daha ne olsunki

kizlar bide bisey sorcam sizdede varmi acaba nasi olcak kime benzicek biyerinde bisey olcakmi leke falan yoksa tek benmi dusunuyom bunlariohaoldumsmile

vallahi canım bende çok düşünüyorum kime benziycek,kaşı ,gözü nasıl olacak falan diye,güzel ve sağlıklı bir kız çocuğu olsun , doğum anı bir yerine bişey olmasın diye,dua ediyorum hep

nazela seninde rüyan hayır olsun inşalla şimdi annem olsaydı yorumlardı bi güzel kaydirigubbakcemile3

bu dönemlerde saçma sapan rüyalar görmemiz normalmiş Allah'tan ......

ben rüyalara da razıyım hamileleliğimin ilk aylarında unutkanlık başlamıştı bende daha kötüydü o :bbo:

c_n & lkya sağlıkla kucaklarımıza alalımda bebeğimizi kime benzediklerinin önemi yok ben oğlumun renkli ultrason fotoğraflarını kayınpederime benzetiyorum kaydirigubbakcemile3 söyleye söyleye etrafımdakiler çenemi kapatmak için mi yoksa gerçekten benzettikleri için mi bilmiyorum evet benziyo demeye başladı kaydirigubbakcemile3 neyseki kayınpeder yakışıklı adammış gençliğinde kaydirigubbakcemile3

nazela, bahsettiğim kocacığımla yaptığımız mevlüt şekeri aşağıda...
almak istediklerimin yanında çok basit oldu ama diğer türkü çok pahalıya gelecekti kıyamadım işte paraya ne bileyim bu defalık böyle olsun belki 2. çocuğumda kıyarım paraya kaydirigubbakcemile3

ne guzel olmus sekerleriniz basitte deil bence gayet hos.. ama niye herseyi erkenden yapiyonuz ben kendimi cok gec kalmis hissediyom daha hicbisey yapmadim:umursamaz:mafoldumben

c_n teşekkür ederim canım...

ama benim hesabıma göre doğuma en fazla 20 gün var, e doğumdan bir hafta on gün sonra da mevlüt okutucam erken değil sanki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…