Şubatta hamile kalanlar buraya..

bestene, gerçekten kaşınıyorsunuz he abisi taşınmış yardıma gitmişmiş klava:

benim erken doğum riskim olsa yataktan kalkmam yha

bu arada şekerlerinin fotoğrafını ben doğuma gidene kadar koy ama yaa görmek isterim sempatiksalakcinni

doğuma kadar canını oku kuzum doğduğuna pişman et kocanı kaydirigubbakcemile3

hamilesin hassassın nasılsa kaydirigubbakcemile3

ayh ben bide bi kadınla benden çok şey paylaştığını düşünemiyorum keşke ölsem der yaptıklarımdan herhalde kaydirigubbakcemile3

gaza getirir gibi oldu :bbo: ama elimde deil tutamam yani kendimi Çok üzgünüm çoook

vallahi iyi gaza getiriyorsun...korkulur senden... aslında hiç de boş geçmiyorum. okuyorum her konuda canını. ama sonra da çok mahsun duruyor kıyamıyorum. bi de biz aynı iş yerinde çalışıyoruz. yani gözümün önünde aslında ama.
naparsın kadınlık içgüdüsü.

nehircim hayirli olsun...iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim..
tsira bende ekim basinda vericem yikamaya halilarimi aslinda hic istemeyerek vericem cunku sanki kendim daha temiz yikiyomusum gibi geliyo ama tabi yemiyokaydirigubbakcemile3
bu arada bendede ruyalar basladi ama ben kocamla kendimi goruyom biraz ayip ama bilinc altida olabilir cunku dusuk tehlikem oldugu icin yasakti bize yakinlasmak bilekaydirigubbakcemile3:kedi:

bestene kız mahsunlaşınca ben daha çok gaza geliyorum kaydirigubbakcemile3

yapıosun demekki diyorum madem yapmiosun neden öyle duruyorsun vursana masaya yumruğunu göğsünü gere gere savunsana kendini diyorum kaydirigubbakcemile3

öyle yapıncada suçluluk psikolojisi diyorsun bi kolayın yokki ne yapiim diyo adam kaydirigubbakcemile3

biz kocamla aynı yerde çalışsak kessin istifa eder kaydirigubbakcemile3

neyse sen bana bakıp gaza gelme huzur bozmayayım ben kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar...

tsiraa yazdıklarına çok güldüm vallahi,arkadaşlar siz ne yaparsanız yapın bütün sertliğinizi yada bütün dişiliğinizi kullanın bu erkeğin yapısına bağlı bişi yapan yine yapıyor ötesi yok yani bunu engelleyemez kadın ben böyle düşünüyorum,bence bu konulara hiç girmeyelim hamilelik psikolojisiyle aşar bizi şu an bu konular :)))))

hayır olsun inşallah ta....

:teselli:

yasak-tı derken kalktımı yasak kız kaydirigubbakcemile3

haklısın canım geyik bizim ki bakma, erkek kadın fark etmiyor insanın içinde olduktan sonra karşı tarafın ruhu duymuyor ne yazıkki

kızlar şükürki yaramaz sıpam iii, bugünki nstde hafif bir sancı çıktı drum bol bol dinlenmemi söyledi, üzüntü, sinir, stres yok dedi (tabi durabilirsem). ama minik yaramazım on 2 haftada sadece 100 g almış allah allah normalde hep önden gidiyodu ya biraz canım sıkıldı açıkcası daha ii beslenmem lazım anlaşılan. bayramda kayınvaldemler nedeniyle doğru düzgün beslenmedik tabiii...bugün aldığım en ii haber çok şükür yaramazım baş gelişe dönmüş eğer herşey yolunda giderse normal olabilir dedi drum tabi en az 3 hafta daha sabretmesi gerektiğinide söledi ama dinlermi bilmem oda benim gibi hiperaktif galiba:kedi:

nehirciğim güle gülen kullanın odanızı miniğin içinde güzel rüyalarla büyüsün inşallahh..bitince resim eklede görelim. ben daha temizliğini yapamadım evin bizim yaramaz erken gelirse yandım valla..

ay kızlar bizede 8 aydır yasak valla adamcağız kimbilir ne halde ama düşünmek istemiyorum yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyo moralim bozuluyo... kız tsiraa valla senden korkulur ayol adamcağız düşünemiyodur bile eminimkaydirigubbakcemile3

yani yiyorsa düşünsün bakiim n oluyo sempatiksalakcinniÇok üzgünüm çoook:jeyyar:

sende doktorunu dinle artık canım he klava:

ay kızlar benim 35 bitti çok heyecanlıyım doğuma az kaldı rabim hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin opuyorumnanaktan

saol elifcim odamız gelsin yerleştirelim eklicem resimlerini,hepimizin bebişleri sağlıkla huzurla uyusunlar inşallah odalarında beşiklerinde:Saruboceq:

bizim ilk 3 ay yasaktı sonra yasak kalktı normal devam ettik yani ama bir aydır yine yok ikimizde tedirgin oluyoruz çünkü hem koca bir karınla komik geliyor bana o işş :)))

tsiraa senden ben bile korktum bacım ne diyim drumu sonuna kadar dinlerim senin korkundan haberin ola:kedi:

amin inşallah nehirciğim bende inşallah odayı temizleyip yerleştirince ekleyecem resimlerini ama ancak kokusu çıktı ya, sende sürekli havalandır canım...

sakine gözün aydın tatlım darısı başımıza ben artık karnımda geçirdiği her günü kar sayıyorum bebişim adına, inşallah 38 leri görürüz diye dua ediyorummmmm

bugün lohusa geceliğimi,hastane geceliğimi,pijama takımlarımı aldım,oğlumun bir kaç eksiğini daha aldım geriye fazla bişi kalmadı mont tulum,halısı,avize,perdesi birde bebek arabası sorunumuz var...bir bebek çantası bulamadım kızlar yaa hepsi çok kötü değişik bişi olsun istedim yok yokk nereden bakıcam bilmiyorum e-bebek'e gideyim ben birde en iyisi oraya gitmeden olmayacak siz aldınız mı?

ay kızlar benim 35 bitti çok heyecanlıyım doğuma az kaldı rabim hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin opuyorumnanaktan

amin canım aminn inşallahh :Saruboceq:

-------

kızlar maşallah.....rabbim bizede bu günleri göstersin:sm_cool: MAŞALLAH...

ayhh ne kadar başındasın ben o kadarlıkken hamile olduğumu bile bilmiyordum kaydirigubbakcemile3

neyse ki günler çabuk geçiyor Allah sağlık kucağımıza almayı hepimize nasip eder inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…