günaydın kızlar
ıkya sende iyi günlerde kullan canım,göğüs ucu kremine gelince benim önceki aylarda kuruyup çatlamıştı meme uçlarım doktorum lansinoh vermişti kullanmam için son haftalarda tekrar kullanmaya başla dedi yara olmaması için hassas çünkü meme uçllarım benim önlem alıyorum yani ayrıca çok güzel bir krem ilk sürmende bile farkediyor...
Hayatım izmirin soğuk havası fazla sürmez ama sonuçta aşıya falan çıkıcaz sık sık tam da kışa geliyor tulumsuz çıkaramam yani hem göründüğü gibi kalın falan değil yani astranot tulumlar gibi değil,çok hoş...
elifcim koyu renk olanı beğenmişsin sende gri onun rengi bende onu beğendim kayınvalidem beyaz bebekte çok şık durur dedi karar veremedik iki kararsız almadan çıktık :)) bence başka almaya gerek yok bir tane yeter...
bestene bana hasta bezi al dediler ama ben almadım büyük boy orkid alayım dedim ama bilmiyorum henüz yatak koruyucuda almadım lastikli çarşaf götürürüm diye bilmiyorum yani ne yaparım...
tsiraa hurmayı doğumu kolaylaştırdığı için yendiğini biliyorum bende ramazanda almıştım o zamandan beri yiyorum çok da severim zaten günde 3 tane yiyorum ben,bu arada hangisine bayıldın beyaza mı gri ye mi grinin kulaklarıda var nefiss biz karar verememiştik o yüzden alamadık zaten :)))
elifcim çok teşekkür ederim çanta fikrin için akşam eşimle konuştuk büyük bir kol çantası almaya karar verdim daha sonra kendim için kullanırım hem arkadaşımda öyle yapmış bugün boynerden bakıcam saol canım çok ince düşüncelisin...
Lohusa geceliği hastanede ve mevlütte giymen için aldığın gecelikler ben bir tane şık aldım lizözünle beraber mevlüt için bir tanede sade ama hoş hastanede giymek için aldım resimlerini çekeyim size ...