Şubatta hamile kalanlar buraya..

tsiraa cığım haklısın unutmuştum altın olayını kadına iki masraf yaptırmıyım dimi şeker....

bu arada nar çıkmış markette gördüm canım valla yalan söyleyemem ben yapıcam yararsa yarar yaramazsada zehir deil ya en fazla bir iki ekşi diye ağlar miniğim okadar...

nazela, teşekkür ederim kuzum :1hug:
buralarda umre malzemeleri satan yerler var bir oralara bakayım olmassa isterim :kedi:
opuyorumnanaktan

yanii kadına da yazık ne herşeye masraf masraf sempatiksalakcinni

bende yapıcam dediğin gibi en fazla bi iki dakika ağlar inşallah faydasını görürüz canım yhaa opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

ıkya sende iyi günlerde kullan canım,göğüs ucu kremine gelince benim önceki aylarda kuruyup çatlamıştı meme uçlarım doktorum lansinoh vermişti kullanmam için son haftalarda tekrar kullanmaya başla dedi yara olmaması için hassas çünkü meme uçllarım benim önlem alıyorum yani ayrıca çok güzel bir krem ilk sürmende bile farkediyor...
Hayatım izmirin soğuk havası fazla sürmez ama sonuçta aşıya falan çıkıcaz sık sık tam da kışa geliyor tulumsuz çıkaramam yani hem göründüğü gibi kalın falan değil yani astranot tulumlar gibi değil,çok hoş...

elifcim koyu renk olanı beğenmişsin sende gri onun rengi bende onu beğendim kayınvalidem beyaz bebekte çok şık durur dedi karar veremedik iki kararsız almadan çıktık :)) bence başka almaya gerek yok bir tane yeter...

bestene bana hasta bezi al dediler ama ben almadım büyük boy orkid alayım dedim ama bilmiyorum henüz yatak koruyucuda almadım lastikli çarşaf götürürüm diye bilmiyorum yani ne yaparım...

tsiraa hurmayı doğumu kolaylaştırdığı için yendiğini biliyorum bende ramazanda almıştım o zamandan beri yiyorum çok da severim zaten günde 3 tane yiyorum ben,bu arada hangisine bayıldın beyaza mı gri ye mi grinin kulaklarıda var nefiss biz karar verememiştik o yüzden alamadık zaten :)))

elifcim çok teşekkür ederim çanta fikrin için akşam eşimle konuştuk büyük bir kol çantası almaya karar verdim daha sonra kendim için kullanırım hem arkadaşımda öyle yapmış bugün boynerden bakıcam saol canım çok ince düşüncelisin...
Lohusa geceliği hastanede ve mevlütte giymen için aldığın gecelikler ben bir tane şık aldım lizözünle beraber mevlüt için bir tanede sade ama hoş hastanede giymek için aldım resimlerini çekeyim size ...

resim açılmamıştı tsiraa gördüm şimdi griyi beğenmişsin bende onu beğenmiştim çok şirinn gidip alıcam bende başka güzel yok zaten hiç biryerde...

sempatiksalakcinni evet canım griye bayıldım çok şirin
ne kadar senin baktığın mağazada fiyatı?

nehirciğim lastikli çarşaf kan falan olursa altına geçirir canım ama o yatak koruyucular aynı bebek alt açma örtüsü gibiler canım bi tarafları naylon yani sıvıları geçirmiyor onlardan alabilirsin ... bende gece boyu orkid aldım yanıma... kızlar birde silikon göğüs koruyucu alın yanınıza ben aventinkini 16 tlye aldım hem göğüsleri emzirme esnasında çatlamadan ve yara olmadan koruyor hemde yara falan olursa bebeğin mikrop kapmasını önlüyor.. göğüs ucu olmayanlar içinde emzirme kolaylığı sağlıyor aklınızda bulunsun...

canım çanta konusunda ciddiyim bulamazsan eğer beğenirsen alır gönderirim.. bende bunu şık ve kol çantası gibi olduğu için beğendim zaten. üstelik benim bebişimin hastaneye götürülecek tüm eşyalarını aldı içi... kocaman ve çok kullanışlı valla....

bizde mevlütte gecelik giyilmiyor kızlar sanırım, çünkü daha önce hiç görmedim. normal şık ve rahat bir kıyafet giyiliyor.... gerçi eğer gecelik giyiliyorsa benim aldığım gecelikler gayet uygun baya kokoş akşama eklemeye çalışayım size.....

bu arada beyaz çabuk kirlenir bebek bu kusacak, altını kirletecek, salyası akacak vs. koyu renk daha uygun bence....

100 liraydı canım...

teşekkür ederim canım bebeğe giysin diye alacağım en pahalı şey bu olacak sempatiksalakcinni

---------

ya bu yatak koruyucu hastane içinmi benim doğum yapacağım hastane hiçbirşey istemedi sadece bebeğin ve kendinizin giysilerinizi getirin yeterli dediler :uhm:

doğru söylüyorsun elifcim onu düşünmemiştim ben ince kalır demekki,bende arkadaşıma sorayım bari o benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptı yatak alezi götürmüş mü yoksa alırım yani...

saray halı hiç aklıma gelmemişti elif bugün orayada bakayım gayet güzel halınız ve fiyatıda çok uygun ben 100x150 halıya 150 lira vermiştim iptal ettirdim odama küçük gelicek diye sizinki 160x240 galiba büyük yani...

kızlar ben bu tuluma çok benziyor akşam eklerim resmini valla ufaklık marka hatta kulaklarıda var 30 küsura aldım böylede kalın ve şık üstelik mavi renkli bence 100 tl çok pahalı bi araştırın ya....

nehirciğim yatak alezi deil canım marketlerde var hasta altı örtüsü diye geçiyor sanırım tek kullanımlık bişi kirlenince atıyorsun 1 paketi 8 - 10 tl civarında canım ondan al bence sen...

tsiraaacığım hastaneden hastaneye değişiyor kurallar canım, demekki sizin hastaneden bişi istemiyorlar boşver öyleyse... zaten lazım olursa hastane kantinlerinde bu tarz zımbırtılar bulunuyor ordan alıverirsin hemen.

evet canım bizim halı 160 * 240. bizde şans eseri bebişin oda takımını aldığımız yerin karşısında halıcı vardı bi bakalım diye girmiştik ama benim kocam gördümü durmaz hemen aldı ve çıktık ben öle çok bakamadım halılara ama benim bebiş odam 28 metrekare o odaya uıygun bebiş halısı bulamazdım zaten... buda sonradan içime çok sindi özelliklede tüy ve hav bırakmaması ve kaymaması çok iii...

tamam canım sen resim ekle (ekleyeceğin resim adedi arttı iiyce kaydirigubbakcemile3)
birde nereden alabileceğimizi ekle bi zahmet opuyorumnanaktan

hah buldum tulumun resmini nette valla tsiraa ben özdilekten aldım bu tulumu sende bi bvak oraya valla...
Flash Page Flip okadar paraya değmez bence çok pahalı... aynı işlevi görecek nihayetinde dimi ama...

hah buldum tulumun resmini nette valla tsiraa ben özdilekten aldım bu tulumu sende bi bvak oraya valla...
Flash Page Flip okadar paraya değmez bence çok pahalı... aynı işlevi görecek nihayetinde dimi ama...

evet yaa çok şirin ama değmez doğru söylüyorsun zaten çok soğuklarda dışarı çıkmayız çıksakta araba falan giyeceği 4-5 i geçmez :bbo:

umarım burada ki özdilekte de vardır oraya bakayım dediğin gibi :bbo:

bu da şirin duruyo sempatiksalakcinni

evet canım ilk fotodaki yeride baya bi kalın üşümez kuzular bununla.... ikinci resimdekide güzel ama naylon gibi ya dışı o yüzden istemedim ben bide onlar daha büyükler içinmiş gibi geldi bana... bunda kuzucuğum çok şirin olucak teyzesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…