bugün lohusa geceliğimi,hastane geceliğimi,pijama takımlarımı aldım,oğlumun bir kaç eksiğini daha aldım geriye fazla bişi kalmadı mont tulum,halısı,avize,perdesi birde bebek arabası sorunumuz var...bir bebek çantası bulamadım kızlar yaa hepsi çok kötü değişik bişi olsun istedim yok yokk nereden bakıcam bilmiyorum e-bebek'e gideyim ben birde en iyisi oraya gitmeden olmayacak siz aldınız mı?
tsiraa senden ben bile korktum bacım ne diyim drumu sonuna kadar dinlerim senin korkundan haberin ola:kedi:
amin inşallah nehirciğim bende inşallah odayı temizleyip yerleştirince ekleyecem resimlerini ama ancak kokusu çıktı ya, sende sürekli havalandır canım...
sakine gözün aydın tatlım darısı başımıza ben artık karnımda geçirdiği her günü kar sayıyorum bebişim adına, inşallah 38 leri görürüz diye dua ediyorummmmm
lansinoh meme ucu kremi aldın mı mesela benim bitmek üzere ondan alıcam artık sürmeye başlamak gerekiyor
bu arada mothercare mont tulumları süper biz ilk girdiğimiz yerden almayalım biraz daha bakalım diye almamıştık kayınvalidemle keşke alsaymışık hiçbir yerde öyle güzel bulamadım artık gidip onu alacağız yine...
şu ikisi arasında gidip gelmiştik
Unisex Quilted Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Boys Fluffy Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
tsiraa biliyorum senin aldığın çantayı chicco hem setiyle beraber çok ekonomik ve spor güzel bir çanta benimde doğum yapan arkadaşlarım hep ondan aldı ama ben banyo setini sebamed aldım çantayıda şöyle azıcık şık olsun istiyorum misafirlikte falanda kullanayım diye istediğim gibi bulamadım ama anlayacağın bakalım bulurum belki sende iyi günlerde kullan canım...
bu arada mothercare mont tulumları süper biz ilk girdiğimiz yerden almayalım biraz daha bakalım diye almamıştık kayınvalidemle keşke alsaymışık hiçbir yerde öyle güzel bulamadım artık gidip onu alacağız yine...
şu ikisi arasında gidip gelmiştik
Unisex Quilted Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Boys Fluffy Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
ıkyacığım ben hastane odamızı süslemeyi düşünmüyorum açıkcası, bide sonrasında onları kim çıkartıcak, kim onlarla uğraşıcak ama bebişimin odasını elimden geldiğince süsleyeceğim... gerçi bizim bu şehide arkadaşlarımız dışında kimsemiz yok, yani doğum sonrasında evimize gelen giden fazla olmayacak ama olsun.... kırkımız çıktıktan sonra ananemize ve babanemize gidicez inşallah, tüm akrabalar oğluşumu oralarda görücekler... bu arada şu şeker fikrini iii düşünmüşsün bende senin gibi kaynanamamı yüklesem acaba kaydirigubbakcemile5..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?