Şubatta hamile kalanlar buraya..

aldıklarını güle güle sağlıkla kullanın inşallah canım a.s.

bende mont almadım yha:bbo:

dediğin gibi bebek çantalarının hepsi çok kötü sırf adet yerini bulsun diye bunu aldım bende

hele bi dinleme hele bi dinlemeee de bende kayananı bulup başına musallat edeyim kaydirigubbakcemile3

tsiraa biliyorum senin aldığın çantayı chicco hem setiyle beraber çok ekonomik ve spor güzel bir çanta benimde doğum yapan arkadaşlarım hep ondan aldı ama ben banyo setini sebamed aldım çantayıda şöyle azıcık şık olsun istiyorum misafirlikte falanda kullanayım diye istediğim gibi bulamadım ama anlayacağın bakalım bulurum belki sende iyi günlerde kullan canım...

nehircim hayirli olsun eşyların.iyi gunlerde kullanın
bende haftasonu lohusa geceliği 3lü takım,pijama takımı,orkid,hasta bezi,yenidoğan bebek bezi,göğüs pedi aldım eksikleri tamamlıyoruz artık.. birde lohusa tacı aradım ama bulamadım(dışarıdan başka alınıcak ne kaldı acaba aklınıza gelen varsa paylaşın tamamlıyalım:))
kızlar vallahi bizimde düşük tehlikesi olduğu için eşimle yakınlaşmak yasaktı e şimdide haliyle son aylarda olmuyor bebeğimiz için katlanıyoruz:)))

kızlar şekerleriniz çok şeker olmuş:))emeğinize sağlık
ben gurbette olduğum için antalyada kimsemiz yok annem,ablam ve kayınvalidem gelicek doğuma annemle memlekete gidicem kırkımız çıktıktan sonra,mevlüdü de malatyada okutucak kayınvalidem artık şekerini,mevlüt elbisesini oradan kayınvalidem alır bizde ona düşüyor almak oralı da olmazsa alırız zaten...

birde kızlar bişey sorucam hastane odasını süslemek için kapı süsleri oda süsleri falan aldınız mı?

lansinoh meme ucu kremi aldın mı mesela benim bitmek üzere ondan alıcam artık sürmeye başlamak gerekiyor

lansinoh meme ucu kremi aldın mı mesela benim bitmek üzere ondan alıcam artık sürmeye başlamak gerekiyor

ben hiç kullanmadım şimdiye kadar bana soğan sür dediler hastanede ilk emzireceğin zaman o zaman hiç yara olmuyormuş krem iyi gelmiyormuş söylenene göre,birde bebeğin ağzına bikaç damla nar suyu damlatırsan gaz sancısı olmazmış denemeyi düşünüyorum,yanımda hurma,zemzem,soğan,nar götürücem:)))

nehircim kışın izmir bu kadar soğuk oluyor mu ki birden çok kalın gözüktü bunlar benim gözüme ama beyaz olanı daha güzel gibi diğerinin rengi çok koyu kahve.......

günaydın şekerler....

nehirciğim güle güle kullanın oğluşunla cicileri inşallah.... bizim arabamızın bir bakım çantası vardı ama gözüme çok küçük geldi benim ancak bikaç parça eşya alır diye ben ayrı bir çanta aldım şans eseri bebişin günlük beşiğini aldığımız mağazadan çokda ucuza aldım inanki ve çokda kullanışlı... içinde biberonu sıcak tutan gözlerinden tutda, kirli torbasına, alt açmasına kadar herşeyi mevcut Lulaby diye bir markanın abant modeli sanırım ama lacivert renkli olanı.... normalde fiyatı ne bilmiyorum ama ben 35 tlye aldım....nette bak beğenirsen sanada alır gönderirim canım.

bu arada bence kahve tulum daha şirin ve daha sıcak tutar gibi görünüyor ama yinede sen bilirsin bende ufaklık marka mavi renkli bu kahveye benzer bir kışlık tulum aldım dışarı çıkarırken giydiririm diye ama başka monta gerek varmıki bilemedim...

tsiraa allah esirgesin kuzum merak etme sözünü dinlerim ben senin kaynanama ne gerek var sen olduktan sonrazemuszemus

bu arada şu nar suyunu bende duydum kızlar ve denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum tabi oan aklıma gelirse,birde zemzem ve hurmada alıcam inşallah yanıma....

ıkyacığım ben hastane odamızı süslemeyi düşünmüyorum açıkcası, bide sonrasında onları kim çıkartıcak, kim onlarla uğraşıcak ama bebişimin odasını elimden geldiğince süsleyeceğim... gerçi bizim bu şehide arkadaşlarımız dışında kimsemiz yok, yani doğum sonrasında evimize gelen giden fazla olmayacak ama olsun.... kırkımız çıktıktan sonra ananemize ve babanemize gidicez inşallah, tüm akrabalar oğluşumu oralarda görücekler... bu arada şu şeker fikrini iii düşünmüşsün bende senin gibi kaynanamamı yüklesem acaba kaydirigubbakcemile5..

günaydın kızlar...
nehircim, güle güle kullanın canım eşyalarınızı. göğüs ucu kremini doktora mı sorup kullanmaya başladın? ben de duymuştum doğumdan bir ay önce başlamak gerekiyor diye. ama almadım. doktora danışıp mı başlasam acaba.
Ikyacım, ben kapı süsü aldım. bi kaç arkadaşım doğum yaptığında görmüştüm pek bir hevesleniyordum. ondan dolayı aldım. önce hastane odasının kapısına takıcaz (ablamı ve eşimi tembihledim). sonrada kendi odasının kapısına. ama odayı süslemeyi düşünmüyorum.
bu arada hasta bezi ile kullan at tipi yatak koruyuculardan almak gerekiyor mu? ben lohusa geceliği almadım. bir tane çok şirin bir gecelik aldım.ama kısa kollu. yarıya kadar düğmeli.bir tanede önden düğmeli pijama takımı aldım. eğer gerekirse evdeki takımlarımdan birini daha yedek koyarım. emzirme sütyeni aldım. şimdi doksan kullanıyorum diye. bayan doksan beş verdi ama biraz büyük gibi. doğumdan sonra büyüyecekmi göğüslerim bilemiyorum.

hastaneye hurmayı ben de götüreceğim. şimdiye kadar 3 kiloya yakın hurma yedim zaten. erken doğum riski olunca bıraktım ama haftaya yeniden yemeye başlıycam.ama nar konusunda kafam karışık. elifcim sen bilirsin.bebişe zarar verir mi? daha karnına anne sütü gitmeden vermek gerekiyor diye duydum. yada siz ne zaman vereceksiniz?

günaydın kızlar a.s.

hurmayı kendinize süt yapsın diyemi götüreceksiniz yoksa bebek için mi :uhm:

zem zem i nereden bulacaksınız :uhm:

teşekkür ederim canım da ben sırf kocam dırdır etmesin diye aldım kullanacağımı sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

nazela'nın tavsiye ettiği çantayı bir düşün derim gayet şık ve fiyat olarakta çok uyguna almış bence opuyorumnanaktan

ben buna bayıldım yarın mağazasına gidip soracağım inşallah bulabilirim aklinialirimsmile

besteneciğim valla ben hurma hiç yemedim şekerim yüzünden ama bebişe peygamberimiz doğar doğmaz damağına sürer ve 1-2 damlada zemzem içirirmiş diye duydum mutlaka yapıcam... nar suyuda zaten 2-3 damla vermek yeterliymiş diye duydum bi zararının olacağını sanmıyorum çünkü çoğu yerde bebeğe anne sütü olmayınca şekerli su veya bal, reçel, nişastalı muhallebi bile veriyolar ki bunlar çok zararlı 2 damla nar suyu bişi yapmaz bence.... evet açken verilmeliymiş...

hasta bezine gerek yok, hastaneden gerekirse verirler zaten, ama yatak koruyucu mutlaka istiyolar en azından bizim hastanede öle canım... lohusa geceliği ne kızlar ya ben 2 takım pijama aldım bir takımda gecelik ama hepside süslü kokoş şeyler (hayatımda ilk kez bu kadar kokoş takılıcam eşim bile şaşırdı
zemuszemus)

emzirme sütyeni almadım daha ama emzirme atleti aldım zaten benim göğüslerim büyümedi hiç 75 ti hala öle yaaaaaalmaz:

bende süsleme düşünmüyorum ama kocacığımdan sürprizz de beklemiyorum değil kaydirigubbakcemile3

kaynanana yüklediğini düşünüp sonra yolda kalma da kuzum benim nikah şekerlerimi kaynanacığım yaptırmıştı evet fena değildi ama benim tercihim olsa daha farklı ve güzel olurdu diye düşünüyorum aynı şehirde olmadığımızdan birlikte gidip seçme şansımız yok dahası kaynanacığım sadece yakın akraba ve eş dost için 25-3o tane bebek mevlüt şekeri yeter ben yaptırırım demişti bende mecburen tamam dedim yüzüne sempatiksalakcinni

arkasından eşime dedim ki 3 kuruşluk şey için milleti birbirinden ayıramam ya söle 80 tane yaptırsın yada biz yaptıralım karışmasın kaydirigubbakcemile3

bu defa ben yaptırcam dedim diye adeti yükselttiler der diye de gittim kendim yaptım işte kaydirigubbakcemile3

hem senin ki doğunca ALTIN takıcak sempatiksalakcinni şimdiden masraf ettirme kadını sempatiksalakcinni

birde o kadar ince düşünmeyin kızlar vereceğiniz nar suyu bir iki nar tanesinden ne çıkarsa o gazı kestiğini bende duydum ve kesinllikle yapıcam doğuma kadar nar çıkar inşallah diye dua ediyordum ki pazarda nar satıldığını söyledi komşum çıkmış sempatiksalakcinni

he birde bu var sempatiksalakcinni

tsiraa cığım valla ben zemzemi eşimin halasının kızına umreden getirttim canım istersen biraz sana kargo ile göndereyim...

nehirciğim ben oğlumun odasına sarayın jel tabanlı halısını aldım bebeklere ve astımlılara özelmiş tüy bırakmıyor çok çocuksu deil ama güzel bi halı kaymıyorda bir bak istersen ben en büyük boyunu 200 tlye aldım canım.Saray Halı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…