evet canım ilk fotodaki yeride baya bi kalın üşümez kuzular bununla.... ikinci resimdekide güzel ama naylon gibi ya dışı o yüzden istemedim ben bide onlar daha büyükler içinmiş gibi geldi bana... bunda kuzucuğum çok şirin olucak teyzesi...
bende süsleme düşünmüyorum ama kocacığımdan sürprizz de beklemiyorum değil kaydirigubbakcemile3
kaynanana yüklediğini düşünüp sonra yolda kalma da kuzum benim nikah şekerlerimi kaynanacığım yaptırmıştı evet fena değildi ama benim tercihim olsa daha farklı ve güzel olurdu diye düşünüyorum aynı şehirde olmadığımızdan birlikte gidip seçme şansımız yok dahası kaynanacığım sadece yakın akraba ve eş dost için 25-3o tane bebek mevlüt şekeri yeter ben yaptırırım demişti bende mecburen tamam dedim yüzüne sempatiksalakcinni
arkasından eşime dedim ki 3 kuruşluk şey için milleti birbirinden ayıramam ya söle 80 tane yaptırsın yada biz yaptıralım karışmasın kaydirigubbakcemile3
bu defa ben yaptırcam dedim diye adeti yükselttiler der diye de gittim kendim yaptım işte kaydirigubbakcemile3
hem senin ki doğunca ALTIN takıcak sempatiksalakcinni şimdiden masraf ettirme kadını sempatiksalakcinni
ikyacım bizde adetten değil ama kayınvalidem çok meraklı olduğu için öyle şeylere şekerlerimi kapı süsümü mevlütümü birde mevlütte serilmesi için şık yatak örtüsü takımını o yapacak zaten benim herşeyimi kayınvalidem ve annem aldı önce kayınvalidemle gittim alışverişe bütün bebek ihtiyaçlarını aldı geriye kalanlarıda biz annemle aldık,bebek odasınıda annem ben yapıcam dedi siz biz olmadı yani arada onların düşünemediği şeyleride ben aldım ve hala almaya devam ediyorum bitmiyor çünkü :)))
allah ikisindende razı olsun çok şanslı benim bebeğim ananesi ve babannesinden
bana kalsa bende yaptirirdim kayinvalideme de kocam saolsun ilk bebegim kimseden istemiyom ben alcam herseyi dedi batirdi bizikaydirigubbakcemile3
kın bana bakın nehir, ikya ayıptır kardeşim olan var olmayan var aaaaaa... bizim kaynana maşallah elini hiçbişeye sürmedi saolsun süreceğide yok. bitek bebişin banyo küvetini, kovasını, maşrafasını aldı. doğsun neler alırız daha diyor ayol doğunca deil doğmadan lazım bir sürü şey dimi...
annemde saolsun herşeyi almak yapmak istiyor ama onlar yapmayınca bende anneme aldırmıyorum ne gerek var...
nihayetinde ilk torunları ama ellerini taşın altına sokmuyorlar maşalah:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?