Şubatta hamile kalanlar buraya..

ay yerim onları ben küçük erkekler hele çoraplarına bitiyorum yaa akşam eşim almış eline çorapları inceliyor ters çeviriyor bişiler yapıyo ne yapıyorsun sen ya dedim ipliklerini temizliyom diyookaydirigubbakcemile3 yıkancak onlar bakayım derken sökcen şimdi çorapları dedim allahım yaa

kız benimki de her fırsatta eline ne geçerse çorap-don demeden alıyo başlıyo sevmeye bende elinden alıp kendime aldığımız gecelkleri çorapları çamaşırları veriyom kaydirigubbakcemile3
benim oğlummu giyecek şimdi bunları diyo hadi bakalım benim karımmı giyecek şimdi bunları diye başla bakiimm sevmeye diyorum sempatiksalakcinni

:jeyyar:sırnaşık şey

eminim çok şirin olacağına Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah canım

evet kizlar hep boyle olun yazin surekli 10 dakkadir okuyom yazdiklarinizi tabi resimlerede baktimzemuszemus
bizimde besigimizi getirdiler simdi aksama kurulcak sanirim ama boya kokuyoooooomafoldumben insallah cikar kokusu doguma kadar:2:

bu arada iki tulumuda cok begendim ama burdaki ozdilekte vardir ins hafta sonu bi bakalim kocisle

tsiraa teyzesi hepsi çok şirin olucak bu sıpaların eminim ben....

nuraycığım ben nerdeyse haziranın sonundan beri camını açık tutuyorum odanın ancak çıktı koku valla... sende sürekli açık tut canım... muhtemelen özdileklerde vardır tulumlar veya başka ufaklık satan mağazalarda vardr bence... sitesinden mağazalarına bakın isterseniz....

ya kıskandım valla benim kocişim hiç öle sevmiyo kıyafetleri falan hatta ben sevdiğimde de nazar değecek hadi gel bırak falan diyo ağlıycam şimdi ama :sinifsinif:

nuraycım hep yazın diyorsun ama sen hiç uğramıyorsun arada geliyorsun sende sık gel artık bak sonlara yaklaşıyoruz paylaşıcak heyecanımız çoğaldı :)))

ben hem gömlek ütülüyom hem geliyom bakıyom daha dışarı çıkıcam,heryerimden ter akıyoo şu an

ben hap burdayim ama kimse yazmiyo die bende ellemiom
bende evi supuruom aksam gelirler besigi falan kurmaya gerci temiz ama bigun supurmeyince heryer toz oluyo...
nehircim bu arada bende gorusmeyi cok isterim ama ben kskdeyim agora cok ters bana bi orta yolu bulalimda konakta alsancakta falan bulusalim yada dogumdan sonraya kalicam bu gidisle zaten akannehir

evet nuraycım agora sana ters olur en uygunu alsancak olur,kıbrıs şehitliğindeki özsütte oturabiliriz mesela pitosa soralım bakalım ona da uygunsa olur,bebişlerle olmaz bu iş kış bebekleri onlar üşütür diye çıkmayız alsancağa üç kadın üç bebek ağladıklarını düşünsene karışır orası :)))))))

tsiraacım bizde adettir şekerini,mevlidini,annenin ve bebeğin mevlid elbisesini erkek tarafı yapar,ama belli olmaz bir bak bana kızmış yapmaz:))konuşmadık henüz bunları çünkü,ekimin sonu gibi yanıma gelicekler zaten biz beraber dönücez memlekete o zaman beraber seçeriz şekerleri kayınvalidem sormadan bişey yapmaz sağolsun e konusu açılmz oralıda olmzsa biz yaptırırız.
doğunca altını zaten mutlaka takıcak:))))kaydirigubbakcemile5(bizim adetlerde çok masraflıymış be ya)

ikyacım bizde adetten değil ama kayınvalidem çok meraklı olduğu için öyle şeylere şekerlerimi kapı süsümü mevlütümü birde mevlütte serilmesi için şık yatak örtüsü takımını o yapacak zaten benim herşeyimi kayınvalidem ve annem aldı önce kayınvalidemle gittim alışverişe bütün bebek ihtiyaçlarını aldı geriye kalanlarıda biz annemle aldık,bebek odasınıda annem ben yapıcam dedi siz biz olmadı yani arada onların düşünemediği şeyleride ben aldım ve hala almaya devam ediyorum bitmiyor çünkü :)))
allah ikisindende razı olsun çok şanslı benim bebeğim ananesi ve babannesinden

aynen nehircim inan ben bir tek bez aldım kızıma annem aldı çoğunu kayınvalidemde bikaç bişeyler yapmış bana değilde anneme göstermiş yaptıklarını,örgü yapmış,tulum filam almış o daha geleen kadar alır,yapar,bebekelrimiz bu konuda çok şanslılar bencede:)))

bana kalsa bende yaptirirdim kayinvalideme de kocam saolsun ilk bebegim kimseden istemiyom ben alcam herseyi dedi batirdi bizikaydirigubbakcemile3

kın bana bakın nehir, ikya ayıptır kardeşim olan var olmayan var aaaaaa... bizim kaynana maşallah elini hiçbişeye sürmedi saolsun süreceğide yok. bitek bebişin banyo küvetini, kovasını, maşrafasını aldı. doğsun neler alırız daha diyor ayol doğunca deil doğmadan lazım bir sürü şey dimi...

annemde saolsun herşeyi almak yapmak istiyor ama onlar yapmayınca bende anneme aldırmıyorum ne gerek var...

nihayetinde ilk torunları ama ellerini taşın altına sokmuyorlar maşalah:sinifsinif:

bana kalsa bende yaptirirdim kayinvalideme de kocam saolsun ilk bebegim kimseden istemiyom ben alcam herseyi dedi batirdi bizikaydirigubbakcemile3

vallahi kayınvalideme sen alma desek hasta olur kadın çok hevesleniyor çok iyi bir kadın o yüzden aldı herşeyini,sizinki fena olmuş yaa gitmiş paracıklarrr :)))

elifcim eminim sizinkilerde yüzünü görünce deliye dönerler,inşallah çocuklarımız hep şanslı olsunlar hayatta kimseye ihtiyacları olmasın başarılı olsunlar önemli olan o...

helal olsun walla kaynanalarınıza sempatiksalakcinni
kıskandım resmen sempatiksalakcinni
onlara kaynana demek günah olur zaten kaydirigubbakcemile3

ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde İÇİMDEKİ PIRLANTA diye hamile figürlü bir kolye beğenmiştim sempatiksalakcinni

kocacığım alacaktı annem sağolsun sizin masrafınız çok olacak şimdi paranızı harcamayın madem beğenmiş ben alayım dedi aldırmadı kocama kayınvalidem(!) takılara çok meraklı olduğu halde bi bakıp güle güle kullan bile demedi kaydirigubbakcemile3

işte o gün bugündür annem yatağımızı, hastane çıkışlarını, battaniyelerini, kıyafetlerinin büyük kısmını, ana kucağını, mevlütte dağıtacağımız havluları ws. bir sürü şeyini aldı!

kayınvalidem bi kez de arayıp bi eksiğiniz kaldımı diye sormadı
aksine ne zaman annemle alış verişe çıksak aradı bide üstüne telefonla yetişip moral bozdu!

hee günahını almayayım 6 ayda bir tane minicik ana kucağında yatırırken üzerine örtelim diye battaniye ördü! birde bir milyoncudan alınmış gibi duran bi bebek fotoğraf albümü yolladı!

hamile olduğumu öğrendiğinden beri 3-4 kez istanbuldan yanıma geldi! Deli gibi hizmet ettirdi kendine! o da yetmiyormuş gibi kız kardeşini de getirdi bi defasında başıma!
şimdide doğuma bir hafta on gün kala tekrar gelecekmiş haftasonu temizlik yapacağız dedim mesela hiç beni bekleyin gelince birlikte yapalım falan yok iyi bari yapın öyle geleyim dedi bi de kaydirigubbakcemile3

zaten mevlütü erken okutmamın en büyük sebeplerinden biri de o ya gelip günlerce tepemde kalıcak mevlütü bekliyorum ayağına! ya da mevlüt bahanesiyle tekrar gelecek başıma!

şimdiden bebeğimle ilgili şeylere karışmaya başladı bile
biz hep kundaklarda büyümüşüz mesela, mehmet öz ün bebeğimi beklerken adlı kitabında da kesinllikle kundak yapılmalı diyor! kundak yapmayız biz bebeği diyor bana hayır anne ben yapıcam kundak bile aldık 3 tane dedim hemen astı suratını baktı yüzüme öle bişeler demek istedi diyemedi, kurbanda atlayın arabaya istanbula gelin el öpmeye dedi hayır dedim 4o ı çıkana kadar evden dışarı çıkamayız iiyce köpürdü sempatiksalakcinni

evlerinde kedi var ne kadar ev kedisi olursa olsun ne kadar temiz olursa olsun! bu hayvan yıkanmıyor kendi kendini yalayarak temizleniyor kakasını yapıyor orasını yalayarak temizliyor sonra sırtını orasını burasını yalamaya devam ediyor siz de onu öpüp kokluyor okşuyorsunuz sonra da bebeğime dokunacaksınız olmaz imkanı yok gelemeyiz ya kedi o evden gidene kadar yada bebeğim iyice büyüyene kadar diyorum aha böle oluyo suratı yine bişe diyemio çatlıyoo kaydirigubbakcemile3 aslında derr demesine de kocacığım yanımızda yha onun yanında bana kötü olmuyo sempatiksalakcinni
bende kocamın yanında giydiriyorum sempatiksalakcinni

off amma uzattım he kaydirigubbakcemile3

kızlar, iyi kaynatmışsınız vallahi...işten güçten giremedim.anca fırsatım oldu.
tulumların hepside çok cici duruyor...güle güle giysinler...
nehir, ıkya bebişleriniz çok şanslı olucak...anneanne,babaanne herşeylerini düşüneceğe benziyor...ben evlenirken de herşeyimizi kendimiz aldık,, bebişinde bazı malzemlerini arkadaşlar verdi bazılarını biz aldık... annemin maaşı yok.onun için aldıramam ona bişey. kayınvalideminde kızından bir torunu var.onunki varken bizimkini pek gözü görmez. zaten izmir de oturuyor. doğuma gelip gelmeyeceği de belli değil. bi kaç parça bişey yapmıştı. o da diğer torun olunca arada benimkini ayırmamak için ikişer tane yapmıştı.açıkçası çok da bişey beklemiyorum. ben alırım oğluşuma herşeycikleri.annesi babası ne için çalışıyor. ben de ki tek sorun çok fazla kıyafete, süse püse meraklı olmamam. kendim için bile alışveriş yapmayı sevmiyodum.
tsiraacım, ne iyiymiş senin kocişin. bebişin eşyalarını alıp seviyormuş... bizimkinde hiç öyle şeyler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…