Şubatta hamile kalanlar buraya..

gerçi benimki de arayıp bi eksiğin var mı diye sormadı. yaptıklarını da göndermeyecekti de ben arayıp ne yaptıysan ben almayayım dediğim için gönderdi.

görümceminde 15 aylık çocuğu var. ve kayınvalidem bakıyor. düşünün o gelince benim çocuğumla mı ilgilenilecek yoksa onunla mı? bende kocişe söyleyeceğim vallahi buraya gelseler bile bende kalmasınlar. ben yeni oğum yapmış olacağım...bi de onun çocuğunun nazını niyazını mı çekicez. kendilerinin düşünüp gelmemesi gerek ama. geçenlerde şöyle bir çıtlattı. ben de çocuk hastalanır nasıl geliceksin dedim. ama mantıklı mı sizce. hadi kayınvalide ve kayınpederin gelmesi gerek. ama çocuklu birinin de ta oralardan kalkıp yeni doğum yapmış birin yanıana gelmesi ne alaka...bu seferde kocişle benim aram bozulacak.

kuzum benim anneminde maaşı yok babamın maaşıyla kardeşimin maaşıyla ordan burdan faturalarından alışverişinden kırpa kırpa yaptı istemedim ben ama dinlemedi elinden geleni yaptı kayınvalidemlerin durumu bizimkilerden çok daha iyi olduğu halde ufacık bir çaba yok! yoksa tabii ki ne için çalışıyoruz kazandığımız bebeğimize de yeter çok şükür...
ilk hamile olduğumu öğrendiğinde kayınvalidem eltime bebeğin odasını kız tarafı yapar demiş sempatiksalakcinni kadın hemen kaygılandı tabii ondan bişe beklices diye
aman Allah kimseye muhtaç etmesin başka bişey istemiyorum :Saruboceq:

çok şükür ki o ailenin en iyisi kocacığımmış onuda alıp ellerinden kurtardım adamı kaydirigubbakcemile3 yoksa o ailenin içinde kafayı yerdi sempatiksalakcinni

canım benim babam yok. ondan kalan bi maaş da yok. anneme bi abim bakıyor bi de ben her ay ufak tefek harçlık veriyorum. başka çocukları da var ama. işte herkes abimle bizim gibi değil.

heh gelsinler sanki çok faydaları olacak

benimde kaynvalide-kayınpeder-kaynım-eltim-kayınvalidenin kız kardeşi geleceklermiş sanki 5oo m² evim sempatiksalakcinni

sezeryan yapıcam yatıcam bile bile tepeme geliyorlar ne kendileri rahat edecek ne ben belkide dertleri odur!

eşinle mi konuşursun görümcenlemi kayınvalidenlemi bilemiyorum ama kuzum bence kesinllikle becerebiliyorsan engel olmalısın gelmesine sempatiksalakcinni

ayh yine darlandım sempatiksalakcinni

en iisi ben çıkayım işten anneme gideyim az huzur buluyorum onun yanında opuyorumnanaktan

kendinize ii bakın kızlaropuyorumnanaktan

of offffffffff supurge karsimda iki saattir kalkip bi supurge tutamadim sadece bi odaya tuttum nolcak bu usengeclik bole nereye kadar gitcekboshayallersmile

benim evi görsen...2 haftadır ne makina ne bişey...bi de bebişin odasını duvar kağıdı yapıyoruz daha bitemedi.inşaat alanı gibi...

bana kalsa bende yaptirirdim kayinvalideme de kocam saolsun ilk bebegim kimseden istemiyom ben alcam herseyi dedi batirdi bizikaydirigubbakcemile3

aaa ne kötü ileride zaten herşeyini biz yapıcaz onlar şimdi yapıyor,e bi zahmette yapsınlar nereden belli olucak anane babaanne oldukları dimi ama??kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bugün dr a gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı,2 kutu alfasilin,1 tane purinol,1tanede vaginal bölgeden konan pimafucin diye bir tablet verdi dr, bu kadar ilacı yutmalı mıyım sizc bilgisi lan varsa sölesin,özellikle nazelacım sana soruyorum antibiyotiğin bir zararı olur mu acaba bebeğime?

ay bugün ne sohbet ne sohbet topikte hep böyle olalım kızlar...

nuraycım bende ev işi deyince acayip tembelleşiyorum bütün gün sokaklarda dolaşırım alışveriş için ama temizliğe sıra gelince üşeniyorum..ben zaten oldum olası sevmezdim ev işini hala da sevmiyorum mecburen yarın üstten yapıcam...

ıkya geçmiş olsun canım sonuçta o ilaçları doktorun verdi hamileler için olan antibiyotiklerdendir sakıncası yok,bebeğin için tehlikeli olan bir ilaç verir mi hiç bence içmelisin,enfeksiyon erken doğumu tetikler diye biliyorum bence doktorunun tedavisini uygula geçmiş olsun canım son haftalarda sık olan bir durum endişe etme çok sık duydum ben bu ara hamilelerde tekrar geçmiş olsun...

çok anne muhabbeti edince...anneni özledin di mi! Allah hepsine can sağlığı versin.

amiinn inşallahh:Saruboceq:

Allah benden alsın ona versin acısını göstermesin :Saruboceq:

kuzum gidicem die salatalar kurabiyeler börekler döktürmş yarım saatin içinde kaydirigubbakcemile3

keşke biraz ona çekseydim de becerikli olsaydım kaydirigubbakcemile3

of offffffffff supurge karsimda iki saattir kalkip bi supurge tutamadim sadece bi odaya tuttum nolcak bu usengeclik bole nereye kadar gitcekboshayallersmile

ayh hep öyleyiz yavrum yaa takma kafana bir odayı süpürüyorum bir saat oturuyorum valla kaydirigubbakcemile3

ne mutlu sana benim artık gezmeye bile takatim yok geçen akşam kocamla hen dolaşalım hemde bir iki parça birşeyler alalım diye çıktık apartmanın önünden geri döndük yürüyemiyeceğim diye kaydirigubbakcemile3

maşallah hatunlar sohbet koyulaşmış ben yokken allah muhabbetimizi bozmaasın valla... tsiraa cığım sewni bir ben anlarım bu topikte kuzum biliyosun kader arkadaşıyız biz senlenaniknanik

ıkyacığım ilaçlarını gönül rahatlığı ile içebilirsin canım aynı dertten bender muzdaribim aylardır hemde bu ilaçların her türlüsünü içtim ve içiyorum kurtulamadım şu enfeksiyondan valla....

temizlikmi ıyyyyyyy.. hiç halim mecalim yok ne temizliğe nede başka işlere.... hatta bu akşam dışarıdan söyledik yemekleri yapasım yok hiç yorgunummmmmmmm...

kızlar anne muhabbeti yapmayın ya ağlarım valla annem uzakta benim :gitme: zaten çok özlüyorum onu... bide böle işten çıkıp anneme gideyim falan okuyunca fena oldum.

kızlar inşallah becerebilmişimdir resim yükleme işini offf zormuş bayada... bu pijama takımım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…