kızlar, iyi kaynatmışsınız vallahi...işten güçten giremedim.anca fırsatım oldu.
tulumların hepside çok cici duruyor...güle güle giysinler...
nehir, ıkya bebişleriniz çok şanslı olucak...anneanne,babaanne herşeylerini düşüneceğe benziyor...ben evlenirken de herşeyimizi kendimiz aldık,, bebişinde bazı malzemlerini arkadaşlar verdi bazılarını biz aldık... annemin maaşı yok.onun için aldıramam ona bişey. kayınvalideminde kızından bir torunu var.onunki varken bizimkini pek gözü görmez. zaten izmir de oturuyor. doğuma gelip gelmeyeceği de belli değil. bi kaç parça bişey yapmıştı. o da diğer torun olunca arada benimkini ayırmamak için ikişer tane yapmıştı.açıkçası çok da bişey beklemiyorum. ben alırım oğluşuma herşeycikleri.annesi babası ne için çalışıyor. ben de ki tek sorun çok fazla kıyafete, süse püse meraklı olmamam. kendim için bile alışveriş yapmayı sevmiyodum.
tsiraacım, ne iyiymiş senin kocişin. bebişin eşyalarını alıp seviyormuş... bizimkinde hiç öyle şeyler yok.
görümceminde 15 aylık çocuğu var. ve kayınvalidem bakıyor. düşünün o gelince benim çocuğumla mı ilgilenilecek yoksa onunla mı? bende kocişe söyleyeceğim vallahi buraya gelseler bile bende kalmasınlar. ben yeni oğum yapmış olacağım...bi de onun çocuğunun nazını niyazını mı çekicez. kendilerinin düşünüp gelmemesi gerek ama. geçenlerde şöyle bir çıtlattı. ben de çocuk hastalanır nasıl geliceksin dedim. ama mantıklı mı sizce. hadi kayınvalide ve kayınpederin gelmesi gerek. ama çocuklu birinin de ta oralardan kalkıp yeni doğum yapmış birin yanıana gelmesi ne alaka...bu seferde kocişle benim aram bozulacak.
bana kalsa bende yaptirirdim kayinvalideme de kocam saolsun ilk bebegim kimseden istemiyom ben alcam herseyi dedi batirdi bizikaydirigubbakcemile3
çok anne muhabbeti edince...anneni özledin di mi! Allah hepsine can sağlığı versin.
of offffffffff supurge karsimda iki saattir kalkip bi supurge tutamadim sadece bi odaya tuttum nolcak bu usengeclik bole nereye kadar gitcekboshayallersmile
ay bugün ne sohbet ne sohbet topikte hep böyle olalım kızlar...
nuraycım bende ev işi deyince acayip tembelleşiyorum bütün gün sokaklarda dolaşırım alışveriş için ama temizliğe sıra gelince üşeniyorum..ben zaten oldum olası sevmezdim ev işini hala da sevmiyorum mecburen yarın üstten yapıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?