ya kızlar bugün dr a gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı,2 kutu alfasilin,1 tane purinol,1tanede vaginal bölgeden konan pimafucin diye bir tablet verdi dr, bu kadar ilacı yutmalı mıyım sizc bilgisi lan varsa sölesin,özellikle nazelacım sana soruyorum antibiyotiğin bir zararı olur mu acaba bebeğime?
ne mutlu sana benim artık gezmeye bile takatim yok geçen akşam kocamla hen dolaşalım hemde bir iki parça birşeyler alalım diye çıktık apartmanın önünden geri döndük yürüyemiyeceğim diye kaydirigubbakcemile3
nazela kuzum msnden yardım edeyim buradan çok zor olacak sempatiksalakcinni
ama sen benden öndesin canım aramızda 3 hafta var yani...
siz birbirinize ne zaman msn verdiniz bakim yoksa tanışıyor musunuz bizi kandırıyorsunuz,msn den laflayıp burayı boşlamayın bakimmklava:kaydirigubbakcemile3
ıkyacım geçmiş olsun canım...ben de bu ara şüpheleniyorum. idrar yolları enf.varmış gibi ama...tahlil yaptırmadım.
hepinize geçmiş olsun dilekelriniz için tşk ederim,ne kadar da dikkat etsek oluyor işte(
eşim bilg.başından kaldırıyor beni...size iyi akşamlar...yarın işten görüşürüz...
iyi akşamlar canım sanada ben de çıkıyorum öpüyorum hepinizi ayrı ayrı yeğenlerime iyi bakın emi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?