Şubatta hamile kalanlar buraya..

eeeee niye olmadı son bir deneme daha yapacağım özür dilerim sizlerden.

inşallah olmuştur şimdi... bu pijama takımım.

offfff çok büyük olmuş bu ya.... nasıl küçültücem ben bunun boyutunu tsiraaaaaa yardım etttttttttttt.

nazelacım pijama takımının resmine bakıcam diye başım döndü ama şık bişeye benziyor simli simli tam benim tarzım bende yükleyebilirsem yarın yüklerim benimkinin resmini:))))

ayrıca ilaç için yazdıklarına tşk ederim,içeriğini biliyosundur diye sana sorayım dedim içerikte bir sıkıntı yok dimi?

aa öyle bir geçer zaman ki başlamış,kızlar izleyin derim süper bir dizi....

çok geçmiş olsun canım a.s.

bende de olmuştu :çok üzgünüm:

gittiğim dr. lardan biri monurol saşe verdi tadı da iğğğreennçti hiçbirşeye de yaramadı

diğeri de, donaxyl 10 mg 6 vajinal tablet verdi hala ara ara akıntım oluyor ama koku - kaşıntı - idrara çıkarken yanma yok :bbo: yarın sağlık ocağında tit yaptırıcam bakalım ne çıkacak:uhm:

dr. un verdiğine göre sakınca görmemiş gönül rahatlığıyla kullan bence zararı olsa bile enfeksiyonun zararı daha fazla demekki .......

ama sen benden öndesin canım aramızda 3 hafta var yani...

nazela kuzum msnden yardım edeyim buradan çok zor olacak sempatiksalakcinni

siz birbirinize ne zaman msn verdiniz bakim yoksa tanışıyor musunuz bizi kandırıyorsunuz,msn den laflayıp burayı boşlamayın bakimmklava:kaydirigubbakcemile3

nazela bi süre giremediğinde ben özel msglarla taciz edip telefon ve msn verdim canım sempatiksalakcinni

sana da verelim kızma kaydirigubbakcemile3

aslında msnden de görüşsek birbirimizi görsek ne güzel olur verelim özelden ekleyelim birbirimizi iyi düşünmüşsünüz:))

isteyen görüşmek istediğine adresini özel msg atsın o zamansempatiksalakcinni

ıkyacım geçmiş olsun canım...ben de bu ara şüpheleniyorum. idrar yolları enf.varmış gibi ama...tahlil yaptırmadım.

hepinize geçmiş olsun dilekelriniz için tşk ederim,ne kadar da dikkat etsek oluyor işte(

iyi akşamlar canım sanada ben de çıkıyorum öpüyorum hepinizi ayrı ayrı yeğenlerime iyi bakın emi:))))

kızlar 2 gündür kapımızın dibinde bir sokak kedisi kıpırdamadan öylece yatıyordu apartmana nasıl girmiş neden en üst katı ve bizim kapımızı tercih etmiş bilemedim dün gece vicdan yaptım hastamı ölecekmi falan die önüne su koyduk birazda salam dilimledik sabah kalktığımız da ne suya nede salama dokunmamış hasbam kapımızın girişinde ki paspasın üzerine kakasını yapmış bide üstüne

bu akşamda annemden döndüğümde, camı açtım tv karşısına geçtim bilgisayarı kucağıma alıp ayaklarımı uzattım küüt içeri bir güvercin girdi pencerenin mermerine kondu, sonra gözümün içine baka baka iç taraftan mermerin içine kakasını yapıp gitti sempatiksalakcinni

hepinize geçmiş olsun dilekelriniz için tşk ederim,ne kadar da dikkat etsek oluyor işte(

hamilelikte rahim enfeksiyon kapmaya çok müsaitmiş canım yha pamuklu iç çamaşırı ütülenip giyilmeli diyorlar ki ben kendimi bildim bileli herşeyimi ütüler giyerim sempatiksalakcinni

allah daha kötüsünden korusun diyelim:Saruboceq:

eşim bilg.başından kaldırıyor beni...size iyi akşamlar...yarın işten görüşürüz...

iyi akşamlar canım sanada ben de çıkıyorum öpüyorum hepinizi ayrı ayrı yeğenlerime iyi bakın emi:))))

iyi geceler kızlar a.s.

kendinize iyi bakın yarın geç kalmayın kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…