kızlar valla neler yazılmıs oyle tabi kaynana muhabbeti olunca heo boyle oluyor.gunlerde de aynı uzuyor da uzuyor muhabbet.napalım kimisi sanslı kaynana yonunden bizimkide biraz pinti en son 1 ay once memlekete gittigimizde ne aldınız diye sordu bizimki de bişey aldıgını zannetmiyorum azıcık eli sıkıdır bizimkinin de....annem sagolsun bişeyler aldı ordu haftaya da gelcek yanıma.ne varsa kendi annelerimizde var tabi.biz kendimizde alıyoruz herseylerini eve gelip moral bozmasınlar da.bebişim bugun cokk hareketli hiç yerinde durmuyor kalktıgımdan beri nasipse ctesi gormeye gidicez bakalım ne kadar olmus.son ayımıza geldik artık.ne guzelll
evet canım bitek bu cicikomdan aldığım pijamam benim zevkimi yansıtıyo zaten diğerlerini kayınvalidemin ısrarları üzerine aldık... bakalım giyebilecekmiyim... ben bugüne dek çeyizimde alınanlarda dahil hiçbir gecelik ve pijama takımını giymedim duruyo hepsi ambalajında... ben kendş aldıklarımı spor tarzda olanları giyiyorum sadece ama neylersin işte... aynı lafları kaynanamda bana söledi kocaman kadın oldun anne oluyosun diye:sinifsinif:
işte kızlar cicikomdan aldığım pijama takımımda bu tabiki bu modelin mavi rengini aldım ama bu fiyata almamıştım ben özdilekte indirime girmişti 34,5 Tl ye aldım.
Star Baby Hamile Pijama Takımı | KADIN » Hamile Kıyafetleri » Hamile Pijamaları | Bohçacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?