Şubatta hamile kalanlar buraya..

valla kusura bakmayın arkadaşlar sayfanın içine ettim bi resim ekleyim derken ancak nasıl edit yapıldığınıda bilmiyorum cehaletin gözü kör olsun biride onu anlatsa ya bana pek bi makbule geçer yani....

bu arada şimdi öğrendim tsiraa saol canım akşam yeniden doğru düzgün bi şekilde kalanlarıda eklerim...normal boyutlarda merak etmeyin:kedi:

bestene saol canım dedim ya tam kokoş pijaması bu diye, geceliğimde böle sadece diğer pijama takımım öle çok kokoş işi deil... cicikomdan almmıştım onuda nette bulabilirsem eklerim resmini yada akşama eklerim....

kızlar valla neler yazılmıs oyle tabi kaynana muhabbeti olunca heo boyle oluyor.gunlerde de aynı uzuyor da uzuyor muhabbet.napalım kimisi sanslı kaynana yonunden bizimkide biraz pinti en son 1 ay once memlekete gittigimizde ne aldınız diye sordu bizimki de bişey aldıgını zannetmiyorum azıcık eli sıkıdır bizimkinin de....annem sagolsun bişeyler aldı ordu haftaya da gelcek yanıma.ne varsa kendi annelerimizde var tabi.biz kendimizde alıyoruz herseylerini eve gelip moral bozmasınlar da.bebişim bugun cokk hareketli hiç yerinde durmuyor kalktıgımdan beri nasipse ctesi gormeye gidicez bakalım ne kadar olmus.son ayımıza geldik artık.ne guzelll

nazela, çok şirinmiş pijaman güle güle kullan diğeri de güzel hani şu fotoğrafı koccaamaann olankaydirigubbakcemile3
ama bu daha güzel beni öldürseler öle kokoş bişe giyemem sempatiksalakcinni

annemle alış verişe çıktığımızda ben siyah o beyaz kırmızı pempe mavi diye tutturduğumuzdan üstü kırmızı altı siyah bişe ancak bulup aldık... kaydirigubbakcemile3 spor diye sattıkları pijamalar bile süslü püslü deli olmuştum sempatiksalakcinni

bide tchibo nun hamile pijamalarından aldım annem deliriyo süslü püslü almıyorum diye kendimi kocaman bi kadın gibi hissederim onları giysem diyorum kocaman bir kadınsın anne oluyorsun zaten diyo sempatiksalakcinni susturuyo bi güzel kaydirigubbakcemile3

evet canım bitek bu cicikomdan aldığım pijamam benim zevkimi yansıtıyo zaten diğerlerini kayınvalidemin ısrarları üzerine aldık... bakalım giyebilecekmiyim... ben bugüne dek çeyizimde alınanlarda dahil hiçbir gecelik ve pijama takımını giymedim duruyo hepsi ambalajında... ben kendş aldıklarımı spor tarzda olanları giyiyorum sadece ama neylersin işte... aynı lafları kaynanamda bana söledi kocaman kadın oldun anne oluyosun diye:sinifsinif:

ahh canım bana kaynana deme tüylerim diken diken oluyo sempatiksalakcinni
hele bir kaçgüne geleceğini ve 1.5 ay kalacağını düşününce kaynanaları öldüren serii bi katil olma planları başlıyo kafamda sempatiksalakcinni

Allah bizim annelerimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin de başımızdan hiç eksik olmasınlar inşallah :Saruboceq:

bebeği kıpır kıpır olunca insan bi hoş oluyo sempatiksalakcinni daha çok sevesi geliyosempatiksalakcinni

son aymızda olmak o kadar güzelmi bilemiyorum dün gece resmen ağladım kısa bir süre sonra hareketlerini içimde hissedemeyeceğim diye :sinifsinif:

kocamda, manyakmısın kızım sen der gibi suratıma bakıyo kaydirigubbakcemile3
nerden anlıcak ki o beni hih :sinifsinif:

Son düzenleme:

canım parasını kendi verseydi ısrar etmezdi kaydirigubbakcemile3

ben allahtan çeyizime giyebileceğim şeyler aldım hep sadece hepsi siyah diye annem ve kayınvalidem dırdıra başlayınca bir tane beyaz baby doll almıştım o da alındığı gb duruyo sempatiksalakcinni

selam kızlar

arkadaşım gelicek ona en sevdiği tatlıyı yaptım,eşim başka bir tatlı istedi onada onu yaptım isimlerini yazmıyorum canınız çeker diye :)) kahvaltımı yaptım size bir bakayım dedim daha evimi makinaya tutucam pöfffff

ne kadar hoş ben gittim geçen hafta özdileğe ama oğluma bakmaktan hiç aklıma gelmedi kendime bakmak çok beğendim hem çok uygun fiyata almışsın..bu sitede çok güzel takımlar gecelikler var yalnız keşke beğendiklerim özdilekte de olsa iyi günlerde giy canım dur bende koyayım aldıklarımın resmini...

Son düzenleme:
kızlar bayağ bir uğraştım ama şükür oldu...krem rengi takımı sabahlığınla beraber mevlütte giymek için aldım,turuncuyuda hastanede giymek için aldım resim falan çekilirsek diye yanınada penye gecelik aldım günlük onu eklemedim artık...

Eklentiler

• $Untitled-1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $Untitled-5.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $Untitled-4.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $Untitled-3.webp
    5 KB · Görüntüleme: 16
  • $Untitled-2.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
kimsecikler yok yine bugün,dün süperdik nazar değdi,ben ne işler yaptım bugün yinede geldim molalarda...arkadaşımı bile ağırladım kahveye geldi gitti,şimdi yine dinleniyorum 4 tane gömlek var ütülencek hiç yapasım yok artık yoruldumboshayallersmile

kizlar midem cok fena yaniyo ne uzanabiliyom ne oturabiliyom berbatim anlicaniz...kizimin odasini yerlestirdim.kalan kiyafetlerini yikadim...ama butun gece yatmadim...insallah duzelirim dua edin nolurmafoldumben

tatlım bu haftalarda oluyormuş bebek baskı yaptığı için mide kapakçığı açılıyor mide sıvısı yukarıya kaçıyor,doktorum bana izah etmişti böyle bir şikayetin olabilir diye...gece yatmadan 2 saat öncesi birşey yeme dedi,akşamları yağlı,acılıağır yemeklerden kaçın hafif şeyler ye dedi mideni tıka basa doldurma demişti çok şükür benim öyle bir şikayetim olmadı dediklerimi uygula sende çok geçmiş olsun canım bir kaç güne geçer inşallah...

insallah canim ya cok kotu gaviscon surup iciyorum 10 dakka sonra tekrar basliyo eksime delirmek uzereyimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…