Şubatta hamile kalanlar buraya..

bu arada nehircim yeni gordum resimleri cok hosmus ikiside gule gule kullan canim iyi gunlerde a.s.

canım çok şıklar,ben bugün evde değildim ekliycektim evde giymek için aldığım geceliğin resmini artık yarın eklerim,turuncu olan hastanede giyilir ve çokta rahat olur çok beğendim nereden aldın acaba turuncu olanını?
güle güle sağlıkla giy....opuyorumnanaktan

nehircim bi tarifini gordum merak ettim kekini yaparken sut koymuyon sonrami ustune dokuyonCADIARZUaglayan pastanin
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri-34.html#post14384079

evet canım içinde süt yok keki fırından çıkarır çıkarmaz üzerine iki bardak soğuk süt döküyorsun benim favorimdir o kek pasta gibi oluyor nefis birşeyy herkes bana onu yaptırır kesinlikle dene derim...

saol tatlım ben birde turuncu rengini çok severim insana enerji veriyor onun moruda vardı ama çok koyuydu ben bu rengi tercih ettim çok sevdiğim için...izmirde süha baykal iç giyim var oradan aldım markası AQUA by cossy istersen netten araştır yada sizin oradaki iç çamaşırcılarda bu marka satan vardır,indirime girmiş 35 liraya aldım...

nuraycım unuttum söylemeyi sadece kek biraz koyu oluyor onu açmak için süt ekliyosun kekin hamuruna ama çok değil kekin kıvamı normal keke göre koyu olacak çünkü pişince sütle ıslatıyorsun anlamışsındır...

günaydın kızlar,
nuraycım mide yanması ekşimesi normalmiş bu zamanlarda. bebek aşağı indikçe azalırmış.nehirin dediği gibi midene baskı yapmadan yemek yemen gerekiyor. geçmiş olsun canım..
son zamanlarda her yerimizden bişeyler çıkmaya başlıyor. benimde 2 gündür ayaklarım çok şişmişti. dün resmen yürüyemiyordum.bugün biraz rahatladım.
nehircim, pastanın tarifi çok basitmiş...bende evde deneyeyim..ben çok sevmem kek, pasta falan ama eşim bayılır.
bebişler iyidir umarım...
doğum yapan olmadı di mi?

günaydın tombiş anneler :)))

bestene dur tatlım daha gelmesin bizimkiler gerçi tsiraa bizden 3 hafta ilerde sanırım hepimizden önce o doğurur hayırlısıyla sağlıkla su gibi doğumlar inşallahh hepimize:Saruboceq:
bu arada 4 saatlik uykuyla duruyorum kızlar akşam eşim bebek odasının bir duvarına kağıt kapladı sen yapamazsın saçmalama dedim ama gayet güzel yaptı hemde 1,5 saatte ama bende yoruldum onunla gündüzde yorulmuştum zaten birde üstüne çay içtim o yüzden uyuyamadım sanırım kalktım dolandım olmadı karnım açıktı zil çalıyoo ne yapacağımı şaşırdım kraker atıştırdım süt içtim tekrar yattım beşi geçiyordu uyumuşummirmirmirmir
birazdan anneme gidicem kızlar,oğlumun odasına perde bakıcam poffffff bitsin artık şu hazırlıklar a.s

nehircim biz duvar kağıdını bitiremedik vallahi... c.tesiye kaldı. eşin iyi hızlı yapmış. duvar kağıdı bittikten sonra perde işine geçicem.

c_n, çok geçmiş olsun canım bende gaviscon içmeden rahatlayamıyorum 15 dk ya etkisini kaybediyo dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum direniyorum içmemek için ama nafile... ağır yemeklerden kaçınmak sık sık az az yemek gerekiyormuş. birde yatarken başını yüksekte tutman rahatlatırmış a.s.

nehirday, Allah güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah çok şık duruyorlar...

bestene, sana da çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen uzat ayaklarını a.s.

Kızlar kötü bir haberim var :sinifsinif:
nazela ile arada msg laşıyoruz işte birbirimizden haber alamayınca buraya yazmayınca falan 1-1.5 saat önce bi msg geldi 2 gündür hastanedeymiş benneyaptımki
rahimde açılma varmış ve doğumu durdurmaya çalışıyorlarmış... benneyaptımki
"Dualarınızı esirgemeyin" diyor benneyaptımki

çok kötü oldum yhaa :sinifsinif:
hepbirlikte dua edelim o ve oğlu iyi olsunlar :Saruboceq:
oğluşu birazcık daha sabretsin :Saruboceq:

merhaba herkese, sayfa sayfa yazdıklarınız okumayı bitiramedim ki yazayım, aklımda kalan konuları yazayım..öncelikle yeni aldıklarınız çok hoş.siz ve bebişler iyi günlerde kullanın bende 2 takım önden düğmeli pijama aldım, biri daha spor penye gibi, diğerini özdilekten aldım pembe dantelli. gecelik alsamıydım diye dün gece kafama taktım iyi mi??
nehirday, ben bebek arabasını palmiyedeki hayal dünyasından aldım bir bak istersen..
kalorifer tesisatı pazar günü döşenecek..firmaya rica minnet bizimkini öne aldılar.sıkıntı yapmaya devam ediyorum tadilatı yani..

şimdi okudum tsiraa, Allah yardımcısı olsun nazelanın ve bebişinin kıyamam ben onlara.gelme vakti geldiysede sağlıkla büyüsün inşallah..benim yiğenim 33.haftada doğdu.şimdi çalışkan zehir gibi bi çocuk oldu..bakımı zor tabiki.iyi haberleri senin aracılığınla alacağız herhalde demi?

ayyy bende nerde bu hatun diyorum:sinifsinif:
kiyamam rabbim yardimcisi olsun insallah:Saruboceq:
dualarimiz senin ve oglusunla elifcim seni seviyoruz sakin slklntl yapma hayirlisi neyse o olsun insallah:Saruboceq:Şeniz

c_n merhaba ikimiz varız sanırım şu anda.tsiraa dan haber gelse bir an önce çok merak ediyorum nazelayı.canım alsancakta buluşalım demişsin ama inan ben çok ağırlaştım.bulunduğum semtin dışına dr.hariç çıkmıyorum.yoksa kaçar mı benden alsancak ahh ahh:)

hepinize teşekkür ediyor...

en kısa zamanda sağlıkla aramıza dönecek inşallah benneyaptımki

elif dün yazmayınca merak etmedim değil. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Allah yardımcısı olsun. Annesiyle babasını çok özlüyor bebiş galiba ki. bir an önce gelmeye niyeti var. İnşallah zamanında gelir. ama şimdi de gelse sağlıklı olacağına inanıyorum. Allah Elife ve bebeğine yardım etsin....

dualarımız elifle hayırlısı olsun,ama bebiş biraz daha beklesin inş.
sizin durumlarınız nasıl kızlar,dr doğum için ne diyor? benim dr 16sından sonra 5ine kadar bekliycez o arada olabilir dedi.yani 37.haftadan sonra,ben normal doğum yapmaya karar verdim hayırlısıysa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…