Şubatta hamile kalanlar buraya..

Ikyacım, senin ve bebeğin için hangisi hayırlısıysa o olsun canım.
benim yarın kontrolüm var. bakalım ne çıkacak. ben de normal istiyorum ama. hayırlısı şartlar neyi gerektirir bilemiyorum. bende 20 ekimden sonra bekliyorum bebişimi.hayırlısıyla inşallah. ama zor doğum olupta bebeğe zarar gelirse diye çok korkum var. sırf bu korkumdan sezeryana kayabilirim..

evet canım normal olsun istiyorum ama herşey o anda belli oluyor zaten ,sezeryan gerek olursa sezeryan olurum,hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun,yeter ki sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp,hastaneden beraber çıkalım.....

nehircim biz duvar kağıdını bitiremedik vallahi... c.tesiye kaldı. eşin iyi hızlı yapmış. duvar kağıdı bittikten sonra perde işine geçicem.

biz sadece bir duvarı yaptık hayatım o yüzden fazla sürmedi ama çok hoş oldu gidip gelip bakıyoruz yarında bebek odamız gelicek hayırlısıyla bakalım,perde avize halı ise beklemede bugün perde baktım gayet sade bir perde dümdüz istiyorum 350 lira istedi çok geldi bana ıkeaya bakıcam sen baktın mı perde??...

nehircim artık gelsin istiyorum ben tabii zamanında,sağlıkla düşündükçe heyecanlanıyorum hayaller kurmamaya çalışıyorum o yüzden,benim randevumda ayın 12 sinde,son 15 gün kala çatı muayenesi yapcakmış drum,açılma oluyor mu nasıl diye?ona göre gidişat belli olucak artık...hayrlısı olsn hakkımızda

kimsecikler girmemiş bu sabah mutlu günler kızlarrr

bende bebek odamız gelicek bugün onları bekliyorum,sizler ne yapıyorsunuz bakalım...

günaydın kızlar,
nazeladan bir haber yok sanırım...umarım herşey yolundadır...

Ben de yeni geldim doktordan... Nst çekildik. herşey normal çıktı.nidilatı günde 3 içiyordum 2 ye düşürdü.oğluşum 2500 gram olmuş. 9 günde 100 gram almış.ama haftasına göre normal dedi. yine normal doğumdaki risklerden bahsetti. sezeryana kaydırmak için sanırım. demir ilacına devam. bol bol yürü dedi. ama benim ayaklarım hem çok şişiyor hem çok ağrıyor. ayrıca biraz fazla ayakta kalayım belimin ağrısından duramıyorum. nasıl yürüyüş yapıcam anlamadım..

nehircim, ben de daha perde bakmadım. odayı bir tamamlasaydık hayırlısıyla.ama duvar kağıdının tonunda tek renk rustik bir perde yaptırıcam. duvar kağıdında ayıcık, eşek, figürleri var. bir de perde karışık olsun istemiyorum. duvar kağıdını koçtaştan aldık. halı almayı düşünmüyorum açıkçası. ama perde için sana çok fiyat vermişler.

pitoscum, ben de gecelik giymeyi hiç sevmem. ama ablam dediki. doğumda boydan geceliğini ver demişler onu giydirmişler. ablamınki normal doğumdu. ondan sonra bende ev elbisesine benzeyen çok rahat bir gecelik aldım. kısa kollu. hastane sıcak olur nasılsa dedim. olmadı üstüne bir hırka falan alırım. çünkü sabahlık olayıda hiç bana göre değil.

nazeladan hayırlı haberler almak dileğiyle...

günaydın,
nazeladan haber varmı diye açtım..inşallah tsiraa haber alır ve bize yazar..
nehircim ben hayal dünyasından bebek arabası chicco nun bir modelini aldım.hem bebek iken hem 3 yaşında falan kullanılabilecek bir model.6 aya kadar kullanmak için tam yatıyor.önünde kendi kumaşından rüzgarlığı ayak kısmına takılıyor.rüzgarlığı olan dersen sana gösterirler cnm.kemeraltında daha uygun mu bilmemki, ama artık orda dolaşmak çok zor geliyor bana.
bu arada bizim semtte bildiğin çocuk dr.u var mı? burda olsun istiyorum da..

bestene
o duvar kağıdını biliyorum canım bende koçtaşdan aldım çünkü üzerindeki ayıcık po :))

pitos(elifcim)iyi günlerde kullanın canım...bildiğim bir çocuk doktoru var hatta annesi benim doktorumdu küçükken nazire hanım şimdi oğlu doktor çocuk doktoru balçovanın girişinde bir yerde ismi Baskın Kocabaş istersen telini veririm sana...

kızlar nazela dan haber vermek için geldim...

üniversite hastanesine sevk edilmiş her an doğum olabilirmiş durdurmaya çalışıyorlarmış benneyaptımki

dua etmeye devam :Saruboceq:

öptüm hepnizi...

eliften haber var mı diye açtım,çok merak ediyordum,yazarken geldi msj inşaallah herşey yoluna girer.....

kızlar nazela dan haber vermek için geldim...

üniversite hastanesine sevk edilmiş her an doğum olabilirmiş durdurmaya çalışıyorlarmış benneyaptımki

dua etmeye devam :Saruboceq:

öptüm hepnizi...

allah yardımcısı olsun,dualarım onunla güzel haberlerle gel canım:Saruboceq:

valla benim icim cok rahat hic kotu bisey gecmiyo icimden bebiside kendide cok iyi olcak allahin izniyle dualarimiz elifle rabbimde onunla :Saruboceqlumunekankayizsmile

günaydın kızlar bu sabah çok erken kalktım,güzel sağlıklı haberler alalım inşallah bugün eliften hepinize iyi hafta sonları...

benim laptopa virüs girdi kızlar köşelerinde acayip acayip pencereler açılıyor sabahtan beri girmeye çalışıyorum zorla girdim format gerekebilir bir kaç gün giremeyebilirim haber vereyim dedim size...

slm kızlar.doktordan geldim kızım 2570 olmus.hersey normal diyor ama ben sanırım sezeryan istiyorum korkuyorum cunku...dogum yaklastıkca tırsmaya basladım neyse hayırlısı olur insallah..

günaydın kızlar,
fahriyecim maşallah kızına....doğum şeklin konusunda hayırlısını iste canım...ben de normal doğumdan korkmuyor değilim ama o anı da yaşamayı çok istiyorum. sırf bunun için normal istiyorum. tabiki doktorum beni normal doğumun risklerine karşı korkutmaya çalışıyor. onların işine geldiği için. hepimiz için hayırlısı olsun...

eliften haber var mı ya... naptı ki?

bebişimin odasının duvar kağıdını bitirdik dolaplarını yerleştirdik. sadece içinin eşyalarını yerleştireceğiz.
hastane çantamızı da bu hafta hazırlıyacağız.

bestenecim hayirli olsun canim odaniz gule gule kullansin insallah melegin:ecrin_bebek:
valla bende merak ediyorum elifi ama haber yok insallah iyilerdir...tsiradan bekliyoruz haber artik o gorusmustur insallahbilmiyorumkismile

merhaba
pek yazan yok bugün..nerelerdesiniz? nazeladan haber almamışız dünden beri bakınca onu anlıyorum.acaba doğum olduda tsiraa ya msj yazamayacak durumda mı..off haber alamamak ne kötü.
kızlar benimde göbeğimin alt tarafındaki ağırlık baya rahatsız etmeye başladı.gece uyuyamıyorum..
kararımı verdim..dr.ma sezeryan istediğimi söyledim.muhtemelen öyle olacak .o zaman herşey yolunda giderse 38.haftada alır diye düşünüyorum.ekimin 20.sinin olduğu hafta yani.bu son haftalarım büyük ihtimalle.ama artık çok zorlanıyorum..inşallah iyisinizdir.selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…