nehircim biz duvar kağıdını bitiremedik vallahi... c.tesiye kaldı. eşin iyi hızlı yapmış. duvar kağıdı bittikten sonra perde işine geçicem.
Kızlar kötü bir haberim var :sinifsinif:
nazela ile arada msg laşıyoruz işte birbirimizden haber alamayınca buraya yazmayınca falan 1-1.5 saat önce bi msg geldi 2 gündür hastanedeymiş benneyaptımki
rahimde açılma varmış ve doğumu durdurmaya çalışıyorlarmış... benneyaptımki
"Dualarınızı esirgemeyin" diyor benneyaptımki
canım benim yaa benimde aklıma geldi bu kız girmiyor diye sabah,ama kötü birşey düşünmek istemedim dualarımız onunla allah yardımcısı olsun çok selam söyle canım benden de dua ediyorum onun için...
merhaba herkese, sayfa sayfa yazdıklarınız okumayı bitiramedim ki yazayım, aklımda kalan konuları yazayım..öncelikle yeni aldıklarınız çok hoş.siz ve bebişler iyi günlerde kullanın bende 2 takım önden düğmeli pijama aldım, biri daha spor penye gibi, diğerini özdilekten aldım pembe dantelli. gecelik alsamıydım diye dün gece kafama taktım iyi mi??
nehirday, ben bebek arabasını palmiyedeki hayal dünyasından aldım bir bak istersen..
kalorifer tesisatı pazar günü döşenecek..firmaya rica minnet bizimkini öne aldılar.sıkıntı yapmaya devam ediyorum tadilatı yani..
canım belki sezeryan oluruz belli olmaz sezeryanda da gecelik giyiliyormuş pijamalar dikiş yerini rahatsız edebiliyormuş o yüzden bence en azından bir tane al derim...
Hayal dünyası hiç aklıma gelmemişti canım yaa saol fikir verdiğin için gerçi en ucuz yer bu konuda kemeraltı gibi geldi bana ama önümüzdeki hafta annemle özdileğe gidicez oraya da bir bakalım ne marka aldın sen ??
dualarımız elifle hayırlısı olsun,ama bebiş biraz daha beklesin inş.
sizin durumlarınız nasıl kızlar,dr doğum için ne diyor? benim dr 16sından sonra 5ine kadar bekliycez o arada olabilir dedi.yani 37.haftadan sonra,ben normal doğum yapmaya karar verdim hayırlısıysa.....
benim doktorum şu an için herşey normal gidiyor dedi böyle giderse normal doğum yapabilirsin dedi ama bunun kesin kararını son haftalarda vericez dedi açılma olacak mı olmayacak mı bebek kanala girecek mi,bende eğer doktorum uygun görürse tabiki normal doğum istiyorum ama buna son zamana kadar doktorum karar vericek ben kendi isteğimle sezeryan olmak istemem yani bakalım hakkımızda hangisi hayırlısıysa öyle olsun kızlar,inanamıyorum yaa bu kadar yaklaştığımıza benim randevum ayın yedisindeopuyorumnanaktan
kızlar nazela dan haber vermek için geldim...
üniversite hastanesine sevk edilmiş her an doğum olabilirmiş durdurmaya çalışıyorlarmış benneyaptımki
dua etmeye devam :Saruboceq:
öptüm hepnizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?