Şubatta hamile kalanlar buraya..

pitoscum, ne güzel karar verebilmiş olman...ben hala çok kararsızım. ya bebişe bişey olursa vicdan azabından ölürüm herhalde...
bence 38. hafta en ideali sezeryan olmak için. ne bekliyceksin. zaten gelişimini tamamlamıştır kuzun.
hayırlısı bakalım.

nuraycım teşekkür ederim canım. umarım hepimize aldıklarımızı yaptıklarımızı ağız tadıyla kullanmak nasıip etsin allah..

bestene, son zamöanlarda problem yaşamıştın demi..en risksiz olan neyse onu seç bence..benim karar vermem kolay olmadı..ama çok doğum yapan dinledim.geçende normal olan bi bebeğin kaburgası kırılmış, annede de bir sürü dikiş.dr.ma güveniyorum ama anlık meseleler bunlar.epidural normal olsun mu diyordum önce ama onda da ıkınma problemi olabiliyormuş, vakum kullanımı falan gerekebiliyormuş.bide öncesinde baya sancı çekiliyormuş
sezeryanda çok iç açıcı değil ama iyi bir bakımla 1 haftada iyileşiyormuşsun.geçende TV de bir dr.söyledi.yurtdışında özel sağlık sigortası çok yaygın ve sigorta firmaları sezeryanı karşılamak istemiyorlarmış.bu yüzden normal doğumun üstünde çok duruyorlarmış..

gunaydin kizlar bu sabah uyku tutmadi...eliften hala haber yok insallah iyidir.:Saruboceq:
ben yazlik kislik yapicam hurclari cikardim butun yazliklarimi yikadim...simdi onlari yapicam...gerci gozumde buyumuyo deil ama ben yapmassam kim yapcak kendimi iyi hissediyoken aradan ciksin dedim...-tatlicadiarzu-
oglene kadar onlari bitiririm oglendede pogaca yapicam 4-5 tepsi buzluga atcam...gelenlere mikrodalgada actirip hemen vermek icin...sizler yaptinizmi hic.bide kurabiye yapsam yada kek dururmu buzlukta deneyen varsa bi fikir versin bilemedim bi turlukafamçokkarıştı
neyse bana kolay gelsin hepicinizi ve bebislerinizi kocaman opuyorum iyi bakin kendinizeŞeniz

günaydın kızlar...
Elif için umarım herşey yolundadır... gerçi benim doktorum 35. haftayı bir görelim rahatlarız demişti. Elifinde 35. hafta tamamlanmış oluyor. yani bebiş gelse de çok çok sıkıntı olmayacak bence.

Nuraycım, iyi yapmışsın erken kalkınca yapılacak işler iyi yapılıyor. zaten bi durup bi iş yapıyoruz. poğaça yapmak konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. buzluğa yapıp atıcam.elimin altında iyi olur. gerçi geçenlerde komşum ben sana yaparım dedi ama olsun. gelen giden için iyi olur. kurabiyeyi ben denemedim ama yakın bir arkadaşım biz gittiğimizde çıkarmıştı buzluktan. ama açıkta bırakarak çözdürmüş. gayette güzeldi. Ablamda elmalı pastayı buzluğa atmıştı. o da aynen açıkta bırakarak çözdürmüş. ama ben pogaçayı fırında ya da tost makinasında ısıtıyorum.evde mikrodalgam olmadığından.
ben de bir boşluk bulsam yapıcam ama..önce bebiş için hazırlıklarımı tamamlamalıyım..
bu arada biberon aldınız mı kızlar? ne olur ne olmaz diye.

saol nuraycım, ama 60 ml küçük değil mi?

bu arada nerelerdesiniz kızlar ya...
tsiraa canım doğum mu yaptın yoksa,
sen gel ki eliften de haber gelsin.

ben burdayım biberon acil ihtiyaç değildir diye almadım ben..inşallah ihtiyaç olmaz. o kadar çok şey aldıkki valla onu lazım olursa alırız diye düşünüyorum.
keki pişirdikten sonra ve de soğuduktan sonra derin dondurucuya attığınız zaman çıkardığınızda yeni yapılmış gibi oluyor.

hastane odasından slmlar kızlar; hepinize dualarınız ve iii dilekleriniz için teşekkür ederim, allah sizlerden razı olsun kardeşlerim...ancak dualarınıza olan ihtiyacımız devam ediyor malesef...

bugün bu hastanedeki 5. günümüz, günler çok sıkıcı ve uzun , 5 dk. iiisek 5 dk kötüyüz... artık oğluşumun kalbinde sorunlar oluşmaya başladı uygulanan tedaviler nedeniyle... buradaki drum 36 haftayı görürsem sezeryanla bebeğimi alacağını söyledi...bense onun en azından 3 hafta daha benimle kalması için neler vermezdim kısmet artık.... rabbim hakkımızda hayırlısını versin artık...

moralim çok kötü durumda sebebi eşim tabiki ve aynı sorunlar burada bile beni üzmeyi başarabiliyor bu adam ailesi yüzünden...hakkımızda hayırlısı artık....

şimdilik nete girme iznim bu kadar malesef, çünkü oturmam ve yürümemde yasak malesef... hepinizi öpüyorum, tsiraadan isteyen mail adresimi ve telimi alabilir kızlar....hepinizi seviyorum, inşallah bebişlerinizi sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız.... kendinize ve kuzulara iii bakın lütfen ve bol bol dinlenin benim yaptıüım hataya düşmeyin hemen doğum iznine ayrılın arkadaşlar....

elifcim senden haber aldigima cok sevindim hatta cogul bile konusabilirim cunku hepimiz senden iyi haber almayi bekliyoduk..
canim melegin seni uzmez ben eminim sende rahat ol dualarimiz hep seninle seni cok seviyoruz...
varsin saglikli olsun 3 hafta erken olsun yaramaz bicirik duramiyo yerinde cekecegin var senin ergenligini dusunemiyom kizlar kapida kuyruk olur artik teyze emreden sikayetciyim diyeaklinialirimsmileşakkıdısırnaşık şey
bu arada esinin ve ailesininde biraz anlayisli olmasi lazim zaten zor bi donemden geciyosun bide onlarlami ugrascan en buyuk destekcin olmasi gereken zamanlar bunlar :mymeka:
Kendine cok dikkat et moralinide yukset tut hersey cok guzel olucak buna inan:teselli:
tsirada iyidir umarim ki ondanda 2 gundur haber alamiyoruz...:sm_confused:
Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Son düzenleme:
saol nuraycım, ama 60 ml küçük değil mi?

bu arada nerelerdesiniz kızlar ya...
tsiraa canım doğum mu yaptın yoksa,
sen gel ki eliften de haber gelsin.

canim 60lik kucuk deil bebisinde kucuk oldugunu varsayarsak buyuk bile gelebilir...
zaten allah korusun mama falan gerekirse 50 ml veriyo doktorlar onun icin 60lik yeter diye dusunuyorum..insallah kullanmaya gerek kalmaz...:Saruboceqlumunekankayizsmile

bu arada cok yorgunum yazlik kislik yaptim...oluyorum zannettim nekadar cok kiyafetimiz varmiskaydirigubbakcemile
3 tepside poaca yaptim buzluga attim 100 tane falan cikti..yeter simdilik fazla bile ama simdi bi dus alip yatmak istiyorum ama kocis maca gitti (hali saha) anahtarida almamis mecbur 11e kadar onu beklicemlmaz: offfffffff offfffffffffffffmafoldumben

günaydın kızlar a.s.

günlerdir deli gibi çalışıyorum izine çıkabilmek için sempatiksalakcinni

evde de ayrı bir temizlik telaşı sempatiksalakcinni

sonunda yatağımdayım sempatiksalakcinni

pazar günü de doğuma gidicem inşallah eyvahedigeldismile

ben size elif ten haber getirene kadar kendi yazmış durum iç açıcı değil ama yazabilmesine bile sevindim :1hug:

inşallah elif te bizlerde sorunsuz atlatıcaz herkes (özellikle elifsempatiksalakcinni) moralini yüksek tutsun, tutsun ki bebişleride üzmeyelim sempatiksalakcinni

günaydın kızlar,
Elifcim senden haber almak iyi geldi. dualarımız seninle....dayan arkadaşım az kaldı. hayırlısı artık. bak ne güzel oğluşuna kavuşacaksın. öyle düşün.. başka şeyleri aklına getiripte canını sıkma... üzüntü sıkıntı yorgunluk en büyük erken doğum sebebi.

tsiraacım doğum tarihi belli demek...ne güzel bebişine kavuşmak için 4 gün kadı...darısı bize canım inşallah.

evet canım ya netleşti sonunda aslında benim kafamda hep belliyli doktorum da 15 inde diyordu neden 1o unda istiyorsun dediğinde 1o.1o.2o1o dediğimde adamın gözleri parladı tamam dedi kaydirigubbakcemile3

pazara denk geldiği için fiyat farkı çıkardılar bide taksilerin gece tarifesi gibi kaydirigubbakcemile3 n yapalım olsun dedik mecburen kaydirigubbakcemile3

ben hep 1o.1o.2o1o diyip duruyordum ama doktor da olur dediğinde hamile olduğumu öğrendiğimle aynı şeyleri hissettim heyecan-telaş-korku-hüzün-mutluluk :bbo:

günler hem çok çabuk geçiyo hem geçmiyo kaydirigubbakcemile3

dediğin darısı başınıza günün netleşmesi insanı fecii yapıyor :kedi:

canım benim hamilelikten midir nedir,(duygusalız ya) yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum hiç merak etme sen,bizim üst komşunun oğlu 6 aylık dünyaya gelmiş,aslan gibi bir delikanlı şimdi Allah'ın izniyle oğluşunda sağlıkla gelicek dünyaya inanıyorum buna,şimdi yanında olup elini tutmak isterdim,Allah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günün haberinide vermeyi nasip etsin inşaallhopuyorumnanaktan

ayyy n güzel ben de heyecanlandım ya... ilk bebişlerimiz geliyor desenize...vallahi 5-6-7. aylar zor geçti ama şimdi vakit yaklaştıkça... artık içimdeki hareketlerini hissedemiycem diyorum. ama bu seferde görücem diye seviniyorum. hamilelik garip bişeymiş ya....hem zor bi o kadar da güzel. bakalım doğumda neler yaşıycaz...
hadi hadi vakti gelenler doğursun da bize de sıra gelsin...

vallahi bestenecim aşağı doğru indiğini hissediyorum,başkada herhangi bir doğum belirtisi yok bende dru çok sıkıştırınca geçen ay ne zaman olur diye, dediğine göre 16 kasımdan,5 kasıma kadarki aralıkta olabilirmiş...12sinde tekrar gidicem sorucam yine ,çok merak ediyorum birde annem gelicek yanıma oda beni sıkıştırıyor ne zaman geliyim diye,doğumdan sonra kalsın istiyorum şimdi erkenden gelip napıcak simi ama?normal doğum istediğim için günü belli değil ayy çok konuştum:))

sen nasılsın??

ben de bugün bebiş biraz daha inmiş gibi hissediyorum. vallahi şehir dışından gelecekler için en bilinmez olay doğum işi. annen malatadaydı sanırım. malatya antalya arası da var. ha deyince yetişemez. benim kayınvalide de geçenler de sordu. ne zaman geleyim diye. gerçi bizimki öyle erkenden gelemiyor. orda da diğer toruna baktığından. önce görümcem izin alacak ki. o kendi çocuğuna baksın ya da o da gelecek. ondan sonra kayınvalide buraya gelsin. bakalım artık.
kontroller haftada bire düştü benim. geçen cuma gitmiştim. doktorum yarına tekrar çağırdı. yarın kontrolüm var yine. nst ye girerim. sonrasında ne derse bakalım. ama kasılmalarım fazlasıyla var ve biraz ayakta kalırsam ağrıda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…