saol nuraycım, ama 60 ml küçük değil mi?
bu arada nerelerdesiniz kızlar ya...
tsiraa canım doğum mu yaptın yoksa,
sen gel ki eliften de haber gelsin.
hastane odasından slmlar kızlar; hepinize dualarınız ve iii dilekleriniz için teşekkür ederim, allah sizlerden razı olsun kardeşlerim...ancak dualarınıza olan ihtiyacımız devam ediyor malesef...
bugün bu hastanedeki 5. günümüz, günler çok sıkıcı ve uzun , 5 dk. iiisek 5 dk kötüyüz... artık oğluşumun kalbinde sorunlar oluşmaya başladı uygulanan tedaviler nedeniyle... buradaki drum 36 haftayı görürsem sezeryanla bebeğimi alacağını söyledi...bense onun en azından 3 hafta daha benimle kalması için neler vermezdim kısmet artık.... rabbim hakkımızda hayırlısını versin artık...
moralim çok kötü durumda sebebi eşim tabiki ve aynı sorunlar burada bile beni üzmeyi başarabiliyor bu adam ailesi yüzünden...hakkımızda hayırlısı artık....
şimdilik nete girme iznim bu kadar malesef, çünkü oturmam ve yürümemde yasak malesef... hepinizi öpüyorum, tsiraadan isteyen mail adresimi ve telimi alabilir kızlar....hepinizi seviyorum, inşallah bebişlerinizi sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız.... kendinize ve kuzulara iii bakın lütfen ve bol bol dinlenin benim yaptıüım hataya düşmeyin hemen doğum iznine ayrılın arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?