Şubatta hamile kalanlar buraya..

tsiraa hayırlısı olsun canım.sen baslatıyosun dogumu o zaman arkadan bizlerde gelicez.nazela allah yardımcın olsun canım.bizde evde gelmesini bekliyoruz bakalım bizimkilerin hiç gelmeye niyeti yok galiba doktoruma sordum erken dogum olur mu diye?o da hersey normal gidiyor demişti.safak kasım 12 bekleyelim bakalım.kucagına almak koklamak daha guzeldir sanırım.artık rahat hareket edemiyorum ben yavas yavas olsun sonuna geldik artık alllah hepimize yardım etsin insallahhh...

kızzlar allah sizlerden razı olsun ne güzel hepiniz evlerinizde bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günü bekliyorsunuz, hastanede beklemek çok zor inanın... yapılması gereken bir dolu işim varken ben hastanede ayağa kalakmak bile yasak bir durumda yatıyorum artık sabrım tükeniyor, çok bunaldım... dra göre bebek durabildiği kadar dursun diyor ama bebeğim kilo bile almamış son 1 haftadır sanırım stres yüzünden veya tedaviden.... aslında bir tarafım doğsun bırak diyor diğer tarafım onun için en iii yerin göbüşüm olduğunu söylüyor çok kararsızım....

buradaki dra göre pzt gününe kadar ben ve bebek iii olursak kendi hastaneme gönderecekmiş beni daha rahat edersin diyor evet çok haklı daha rahat ederim ama bir taraftanda korkuyorum ya yine küvöze ihtiyacımız olursa naparız diye....inşallah gerek kalmaz allahım yardım et yarabbim...

tsiraa adına çok sevindim canım oğluşunun doğum tarihi çok harika olacak inşallah hayırlı bir evlat olur ve sağlıkla kucağına alırsın tatlım...valla güya burası üniversite hastanesi bugüne dek 1 milyar küsur masraf çıktı bize daha ne kadar kalıcaz ve ne ödeyecez meçhul... aynı senin gece tarifesi gibi... güya sosyal güvencemiz var bizim ya olmasa bitmiştik demekki...

şekerler kendinize çok iii bakın, rahim kasılmaları erken doğum belirtisi mutlaka dikkat edin, her zaman ağrı olmayabiliyor benim hala ağrılı değil kasılmalarım ama rahim açılması başlamış bile... mutlaka nstye bağlanmayı isteyin drunuzdan... öpüyorum sizleri...

cnm inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın,korkma moralini yüksek tut 28 haftalık bebekler bile bazen hiç sorun yaşamadan yaşayabiliyor,eşin için üzüldüm aynı durum bendede var,eşim yardımcı olsunlar diye habire ailesinin yanımda olmasını istiyor oysa onların yaptığı tek şey moralimi bozmak ve günlük işlerimde beni fazlası ile yormak,eşimin ailesinden kopamadığı için onları yanında istediğini biliyorum yani ben bahaneyim,sırf bu yüzden ona karşıda eskisi gibi olamıyorum,dün saatlerce kendimi tutamayıp ağladım,ne ise özür dilerim senin sıkıntıların içinde bide ben seninle sıkıntı paylaşıyorum özür dilerim,inşallah her şey istediğin gibi olur cnm benim burdaki bütün annelerin kalbi seninle

günaydın kızlar...
elifcim, azcık daha sabret canım herşeyin olumlusunu düşün... oğluşun gelicek sen onu öpüp koklayacaksın canım. bunlar mutlu etsin seni...kalanı yalan...düşünme fazla...tabi dışardan ahkam kesmek kolay oluyor ama...inan bizde de sorunlar oluyor... ama aklıma hep oğlumun sağ salim yanımda olduğu düşüncesi geliyor. ve beni rahatlatıyor...
ayy kızlar vallahi ben çok heyecanlanıyorum...bebişlerimiz gelicek diye....ben de iki gündür şu paranoyak gibi korkum var ya..bebişe bi zarar gelecek diye. ondan dolayı 26 Ekimde sezeryan mı olsam diyorum.

evet canım annem malatyadan gelicek 23üne gelicek kısmetse bugün tarihe karar verdik artık:)))benide drum her hafta çağırıyor ama ben en sopn 13 eylülde gittim nstye girdim bu ayda 12 sine gidicem kendimde bir problem hissetmedğim sürece gitmiyorum,çünkü girişte 25 tl para,nst 20 tl,ee birde 45 dklık benzin parası yazık yani bakalım bu gidişimde ne diyecek,çatı muayenesini sorarım kesin haftaya gel der onun için çok para göz bu drlar çok....

kızlar desteklerinize teşekkür ederim, sakineciğim benim yaşadıklarımı öyle güzel özetlemişsinki canım yazık bize gerçekten...

bugün canım çok sıkkın bebeğimin nstde yine kalp atımlarında sorun çıktı üzerine yapılan usgye göre ölçümleri birbiriyle çok alakasız allah esirgesin sorunlu olma riski ortaya çıktı çektiklerim yetmemiş gibi... gözyaşlarımı tutamıyorum elimde değil yarabbim nolur onu bana sağlıkla sıhhatle ver... kucağıma alıp evime gideyim ve çektiklerimi unutayım, yada tüm bunlar kötü birer rüya olsun nolur... biran önce uyanayım artık....

kızlar merhaba eşim şükür laptobumu yaptırdı ve sizlere kavuştum...

ELifcim canım her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için inan tatlım,oğluşun sağlıkla sıhhatle gelecek inşallah canım inan buna az daha sabret herşey onlar için,sen güçlü olacaksın ki oğlunla herşeyin üstesinden geleceksin allahın izniyle çok öpüyorum seni canım...

kızlar herkes iyi çok şükür doğum tarihleri bile belli olmuş hayırlı olsun tsiraa,ay şafak sayıyorsun ne heyecanlı bir bekleyiş sağlıkla gelsin canım...

Bende bugün doktoruma gittim,ilk kez nst'ye girdim allahtan çok uzun sürmedi on dakika kaldım yeterli dediler...çok güzel çıktı sonuçlar şükür ki sancı falan çıkmadı erken doğum söz konusu değil şu an dedi bebeğimin kilosu sınırda yine 2152gr ben 2 kilo almışım bu aralar tatlıya dadandım biraz belli oldu... ikimizde iyiyiz çok şükür 2 hafta sonra tekrar gidicez,benden haberler böyle kızlar hep aklım sizlerdeydi eşime çabuk getir şu bilgisayarı kızlar beni merak edecek dedim :))) hepinizi öpüyorum...

slm kızlar bende aranıza gecde olsa katıldım bende kasım annelerındenım ama bizim afacan erken gelebilirmiş doktor amcası öle dedi o yüzden bol bol dinleniyoruz .hoş koş zıpla deselerde yapacak halimiz yok yakaydirigubbakcemile3bu arada 36 +1 olduk herkese hayırlı dogumlar dılıyorum

elifcim icini ferah tut slklnti yoklmaz: bebisin uzmicek seni hep diyorum ben olumunekankayizsmile
nehircim hosgeldin merak etmeye baslamistim allahtan haberim vardi giremicenden herseyin yolunda olmasina sevindem bende yarin sabah 9:15 de doktorda olcam insallah benim melegimde iyidir zira ben bgn pek iyi hissetmedim kendimieyvahedigeldismile
ahmetkayra sende hosgeldin aramiza saglikli dogumlar insallah:Saruboceq:
iyi geceler hepinize optum kocamanzemuszemus

cnm benim çok üzüldüm ya allah dualarını kabul etsin inşallah,sen yinede moralini yüksek tut nst sadece kalple ilgili sorunların belirtilerini veriyor neticede,benim 6 ay önce yiğenim doğdu ve ondada buna benzer bir problem ortaya çıktı kalbinde 3 delik var dediler ama doğduktan sonra müdahalede bulunmadılar anne sütü ile beslenince kapanırmış bazı çocuklarda kapanmazsada ameliyat ediyorlar,basit bir ameliyatmış riski düşük,yiğenim şimdi iyi,kalbindeki delikler küçülmüş allaha şükür,ameliyata gerek yokmuş artık,dilerim senin bebişindede bir sorun çıkmaz allah sağlıklı doğumlar nasip eylesin inşallah,dilerim bebeğin doğduktan sonra bütün sıkıntıların geçer :gitme:

günaydın kızlar...
elifcim Allah dualarımızı kabul etsin canım...Oğluşun sağ salim yanına gelir inşallah. Dualarımız senin ve oğluşunun sağlığı için...

nehircim, maşallah kuzuna... biraz daha bebişi kilo aldırıcı besinlere yüklen bence...herşeyin normal olması iyi...sen zaten normal doğum istiyordun. o yönde ilerliyorsun..

nuraycım inşallah senden de iyi haberler alırız canım..

ahmetkayra hoşgeldin canım..bizimde erken doğum riskimiz var. ondan dolayı herhafta kontrole gidiyorum. ama doğumdan sonra bebişin yanında kalayım diye çalışmaya devam ediyorum.

Ikyacım, doktorlar acayip paragözler...bizim kontroller haftada bire düşünce 3 haftada bir 200 lira vermeye başladık. bakalım sonuna kadar ne olacak..

kızlar benim de dündü kontrolüm. herşey normal dedi. ultrason baktı ama ölçüm almadı. nst ye bağlandık yine.. düzenli sancılar çıktı ama çok iyi doktor. doğum şekliyle ilgili konuştuk yine..son zamanlara kadar istediğin kadar karar değiştirebilirsin dedi doktor. ama sancıların başlayıp doğum başladıktan sonra yok ben ağrılara dayanamıyorum deyip sezeryana geçemeyiz dedi. sezeryan olursa 1 Kasımda alabiliriz dedi ben de 26 ekim olur mu diye sordum. o da olabilir dedi.

ama biliyorsunuz şu kafamı kurcalayan "ya bebeğe bişey olursa" düşüncesi beni çok tedirgin ediyor. herkes ne olacak diyor. başkasına olmaz ama bana olursa. o vicdan azabı beni yiyip bitirir. sırf bu korkumdan dolayı sezeryana kayıyorum..doğum anını yaşamayı çok istememe rağmen. ne yapıcam kızlar? siz ne dersiniz.

günaydın kızlarr

nuraycım güzel haberlerle bekliyoruz seni...

ahmetkayra hoşgeldin canım,doğurcaz sen anca geldin :)))

bestene benim fikrimi soracak olursan bende korkuyorum normal doğumdan da sezeryandan da sonuçta ikisinide bilmiyoruz...ben epiduralli normal düşünüyorum sende öyle düşünebilirsin hem sancı çekmezsin,şu an doktorumda beni destekliyor ama tabiki bundan sonrasında çatı kontrolü bizim için önemli açılma olacak mı...sonuçta ikisinde de problem yaşayabiliriz allah korusun,doktorum bana herşey çok güzel dedikten sonra ben normal olmasını isterim ama tabiki risk varsa zor bir doğum olacaksa riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum...mesela dün annemle gittim doktora ve söyledim annemde normal doğurmuş beni ama 5 gün sancı çekmiş açılmayı beklemişler ve çok dikişle doğmuşum öyle olacaksa böyle bir doğum istemiyorum doktor bey dedim o da benim ne demek istediğimi anladı zaten şansı zorlamayada gerek yok ama keyfi sezeryan bana biraz yanlış geliyor ama herkesin kendi kararı tabikide...hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun tatlım hepimizi sağlıcakla kavulaşım bebeklerimize:Saruboceq:

nehircim, çok saol canım görüşlein için..gerçekten ben de keyfi sezeryana karşıyım ama kafamda hep ya bebeğe bişey olursa korkusu var. aslında şöylede düşünmek gerek bişey olursa doğumdan sonra da olur. Ama ne yapayım kafamı çok takıyorum sanırsam. oluruna bıraksam çok iyi olacak...

kizlar selam...
pek mutlu gelmedim doktordan...mafoldumben
bebegimin boynuna kordon dolanmismafoldumbenplasentada yavas yavas yaslanmaya baslamis ama o normal dedi...kordon icinde slkma canini hareketlerini takip et surekli dedi ama tabi ben kendimi yiyorumsenağlama
nst ye girdim tekrar yarim saat kaldim hazirlik sancilarin baslamis 20sinden sonra hazir ol erken gelebilir kizin dedi offff bi guzel olan gelisiminin normal olmasiydi 48 cm 2700 gr olmus kiscem-tatlicadiarzu-
saglikla gelirler insallah

canım hiç kafana takma kordon dolanması çoğu kişide oluyor benim arkadaşımın daha erken haftalarda olmuştu 39.haftaya kadar sorunsuz geldiler merak etme sonuçta kilosu falan çok iyi tosun maşallah :))))

bencede canım oluruna bırak inan bende çok tırsıyorum ama hiç üzerine düşünmüyorum şimdiden kendimizi yiyip bitirmenin anlamı yok su akar yolunu bulur keyfini çıkartalım çünkü çok kutsal birşey yaşıyoruz herşey dilediğimiz gibi olsun...

kızlar dualarınıza çok teşekkür ederim zira çok ihtiyacımız var, sakineciğim malesef tek sorunumuz kalp atışlarımız değil canım, bebeğim son 1 ayda 300 gram kilo almış başı normalden 4 hafta büyük, gövdesi ve bacak boyuda normalden 4 hafta geri imiş... buda dra bebeğimin özürlü olabileceğini allah esirgesin düşündürdü.... dünden beri gözyaşlarım hiç durmuyor... anlamadımki daha bir ay öncesine kadar sapasağlam olan oğluma şimdi özürlü olabilir diyorlar....ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

az evvel yine geldi dr... eğer perşembe gününe kadar dayanabilirsen perşembe alırım bebeği yoğun bakıma koyarız dedi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim... oğlum gelecek diye sevinebilirim ama kendimi özürlü bir bebek dünyaya getirebilirim düşüncesine alıştırmamışım hiç yeni farkettim bu nedenle çok mutsuzum... inşallah rabbim evladımı sağlıkla gönderir bana....

nuraycığım maşallah kızına canım, kordon olayından korkma bebeğe herhangi bir zararı yok, benim arkadaşımında öyle olmuştu turp gibi dünyaya geldi bebeği, sadece normal doğum olamadı malesef...

kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize ve kuzularınıza iii bakın ve mutlaka bol bol dinlenin, bu arada dualarınızıda esirgemeyin lütfen....

nazelacım canım çok geçmiş olsun,geçicek bu günler hepimizde sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeişlerimizi inşaallah,dualarımız seninle Allah ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..

bestenecim bu kadar çok düşünüp olumsuzlukları çağırma lütfen,oluruna bırak bazı şeyleri,şeytan vesvese veriyor insana bazen banada oluyor ya normal doğumda oksijensiz kalırsa ya dr bir yerini çıkarırsa falan diye(ama sonra diyorum kendine gel özge iyi düşün,dua et,iyi şeyler yaşa ,
herşey yolundaysa ve de normal doğum istiyorsan hiç düşünme normal olsun derim,ben normalden
yanayım,Allah korusun bir sorun olursa sezeryan istiyorum. o yüzden Allahım sana bırakıyorum,kendimi ve bebeğimi sana emanet ediyorum diye dua edip doğuma girmek lazım diye düşünüyorum:)))))

nehiricm hoşgeldin bu arada özledik senide..

c_n kalbini ferah tut hiçbirşey olmaz inşallah bebeğine,acaba neden olmuş kordon dolanması sırtüstü çok mu yatıyosun?erken doğum riski oluyor mu acaba kordon dolanmasında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…