- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
hastane odasından slmlar kızlar; hepinize dualarınız ve iii dilekleriniz için teşekkür ederim, allah sizlerden razı olsun kardeşlerim...ancak dualarınıza olan ihtiyacımız devam ediyor malesef...
bugün bu hastanedeki 5. günümüz, günler çok sıkıcı ve uzun , 5 dk. iiisek 5 dk kötüyüz... artık oğluşumun kalbinde sorunlar oluşmaya başladı uygulanan tedaviler nedeniyle... buradaki drum 36 haftayı görürsem sezeryanla bebeğimi alacağını söyledi...bense onun en azından 3 hafta daha benimle kalması için neler vermezdim kısmet artık.... rabbim hakkımızda hayırlısını versin artık...
moralim çok kötü durumda sebebi eşim tabiki ve aynı sorunlar burada bile beni üzmeyi başarabiliyor bu adam ailesi yüzünden...hakkımızda hayırlısı artık....
şimdilik nete girme iznim bu kadar malesef, çünkü oturmam ve yürümemde yasak malesef... hepinizi öpüyorum, tsiraadan isteyen mail adresimi ve telimi alabilir kızlar....hepinizi seviyorum, inşallah bebişlerinizi sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız.... kendinize ve kuzulara iii bakın lütfen ve bol bol dinlenin benim yaptıüım hataya düşmeyin hemen doğum iznine ayrılın arkadaşlar....
ben de bugün bebiş biraz daha inmiş gibi hissediyorum. vallahi şehir dışından gelecekler için en bilinmez olay doğum işi. annen malatadaydı sanırım. malatya antalya arası da var. ha deyince yetişemez. benim kayınvalide de geçenler de sordu. ne zaman geleyim diye. gerçi bizimki öyle erkenden gelemiyor. orda da diğer toruna baktığından. önce görümcem izin alacak ki. o kendi çocuğuna baksın ya da o da gelecek. ondan sonra kayınvalide buraya gelsin. bakalım artık.
kontroller haftada bire düştü benim. geçen cuma gitmiştim. doktorum yarına tekrar çağırdı. yarın kontrolüm var yine. nst ye girerim. sonrasında ne derse bakalım. ama kasılmalarım fazlasıyla var ve biraz ayakta kalırsam ağrıda oluyor.
kızlar desteklerinize teşekkür ederim, sakineciğim benim yaşadıklarımı öyle güzel özetlemişsinki canım yazık bize gerçekten...
bugün canım çok sıkkın bebeğimin nstde yine kalp atımlarında sorun çıktı üzerine yapılan usgye göre ölçümleri birbiriyle çok alakasız allah esirgesin sorunlu olma riski ortaya çıktı çektiklerim yetmemiş gibi... gözyaşlarımı tutamıyorum elimde değil yarabbim nolur onu bana sağlıkla sıhhatle ver... kucağıma alıp evime gideyim ve çektiklerimi unutayım, yada tüm bunlar kötü birer rüya olsun nolur... biran önce uyanayım artık....
kizlar selam...
pek mutlu gelmedim doktordan...mafoldumben
bebegimin boynuna kordon dolanmismafoldumbenplasentada yavas yavas yaslanmaya baslamis ama o normal dedi...kordon icinde slkma canini hareketlerini takip et surekli dedi ama tabi ben kendimi yiyorumsenağlama
nst ye girdim tekrar yarim saat kaldim hazirlik sancilarin baslamis 20sinden sonra hazir ol erken gelebilir kizin dedi offff bi guzel olan gelisiminin normal olmasiydi 48 cm 2700 gr olmus kiscem-tatlicadiarzu-
saglikla gelirler insallah
nehircim, çok saol canım görüşlein için..gerçekten ben de keyfi sezeryana karşıyım ama kafamda hep ya bebeğe bişey olursa korkusu var. aslında şöylede düşünmek gerek bişey olursa doğumdan sonra da olur. Ama ne yapayım kafamı çok takıyorum sanırsam. oluruna bıraksam çok iyi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?