Şubatta hamile kalanlar buraya..

hoşbulduk özgecim,nuraydan önce ben cevap vereyim nasıl yattığınla ilgisi yok kordon dolanmasının tamamen bebeğin hareketleriyle ilgili kendiliğinden olağan bir durum yani,doktor kontrolünde oluyorsun, genelde son haftalara kadar geliyorlar doktor gerekli görürse erkenden alabiliyor,bir de normal doğum yapamıyorsun benim arkadaşımda da olmuştu...

elifcim başından beri o kadar kontrolden geçtin 2'li tarama 3'lü tarama kan testleri şimdi nasıl böyle birşey söyleyebiliyorlar anlayamıyorum,testlerde nasıl gözükmedi dilerim bir yanılmadır bunlar sağlıkla gelir bebeğin dualarım seninle tatlım ağlama lütfen bebeğini en güzel şekilde hayal et kucağında,sağlıkla gelecek o sana inanıyorum ben...

nazellacım dilerim bebeğin doğduğunda bütün bu söylenenler bir yanılgıdan ibaret olur,bazen ultrasonda hata payları olabiliyor gerçi sen doktorsun daha iyi bilirsin,tüm dualarım seninle,yüce Rabbimiz yüzün gülerek o hastahaneden çıkmanı nasip eylesin inşallah

slm kızlar hepinizi çok özledim yazdıklarınızı da okuyamadım doğru düzgün
kayınvalidem-kaynım-eltim bendeler sempatiksalakcinni yarın da kayın peder gelecek ve doğuma gideceğiz sülalecek sempatiksalakcinni
gelemiyorum ondan.
izinden de bişe anlamadım zaten yarın doğuma gidicem evde onca insan var ben ütü yapıyorum kocam işte

bi mail atmamı istedi de bahaneyle girebildim benneyaptımki

umarım şimdi hepiniz iyisinizdir ...

benim için dua edin lütfen en çok ta Allah sabır versin diin ki cinnet geçirip anne olmadan katil olmayayım sempatiksalakcinni

hepinizi çok öptüüümmm ....

tsiraa canım beklenen gün geldi demek ay ben senden çok heyecanlandım şu an,sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum canım,doğumdan sonrada bize haber ver...çok ayıp yalnız kayınvalidene ve eltine sana nasıl ütü yaptırırlar yaa sinir oldum bak,vücudumuz ağırlaştı artık ki sen kaçıncı haftandasın insanın kemikleri ağrıyor neyse sen moralini yüksek tut canım işin ucunda bebeğin var onunla buluşucaksın iyi görünmelisin :)))))

allahım sağlıkla,sıhhatle en kolay şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin dualarım seninle bende öpüyorum canım çok arada girmeye çalış engin deneyimlerini paylaş bizimle aramızdaki ilk sensiz sağlıcakla kal,sağlıklı doğumlar:Saruboceq:

nehirciğim ve sakineciğim bende anlamadım aylardır turp gibi olan her türlü tahlil ve tetkiki yapılan bebeğime bir anda asimetrik gelişme geriliği teşhisi konuldu ve allah korusun yazarken bile çıldıracak gibi oluyorum engelli olabilir denildi ama drun söylediği artık yapacak bişi yok doğunca bakıcaz diyince bütün sinirlerim alt üst oldu.... bu sabahda sürekli beni takip eden kendi druma sordum oda ancak doğduktan sonra anlayabiliriz dedi... yarabbim sabır ihsan eylesin bana ....elimde değil tutamıyorum kendimi, rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım....

eğer perşembe gününe kadar dayanırsa bebeişim perşembe sezeryana gireceğim kızlar sanırım tsiraa dan sonra ikinci anne ben olacağım topikte, kendime gelir gelmez size gelişmeleri bildiririm..

tsiraa canım takma kafana diyecem ama insanın elinde değil ben burda nelerle uğraşıyorum bizimkilerde buraya kapağı atma peşinde, eşimle her gün hastane odasında tartışıyoruz onlar yüzünden, artık kararımı verdim doğumdan sonra evliliğimi gözden geçireceğim dayanamıyorum bu aileye ben....bu halimde bile adamlar neyin derdindeler ya..... sende boşvermeye çalış canım az kaldı kuzuna kavuşmaya yarın inşallah dünyanın en güzel şeyini kucağında taşıyor olacaksın onu düşün o yaramazın ağlamasını düşün kucağında ve onu emzirdiğini.....hayırlısıyla sağlıkla oğlunu kucağına al inşallah....

merhaba kızlar,
sanırım 4 gün oldu girmeyeli, nehircim merak etmişsin beni saol..evet evde tadilat, üstüne temizlik, birde bilg.arızası çıktı.anca girebildim.tahmin ettiğiniz gibi çook yoruldum.girmediğim günler hep sizleri düşündüm.
nazelacım, senden haber almak güzel.ama umutsuz yazılarını okudukça üzülüyorum.keşke yanında ailenden veya yakın arkadaşlarından biri olsaydı.çünkü ayların yorgunluğu ve hamilelik psikolojisi seni çok yıpratmış.birde üstüne dr.lar farklı şeyler söylüyorlar sanırım.sen daha önce de gelişiminin önde olduğunu yazmıştın sonra herşey yoluna girmişti değil mi canım? o zaman dr.lar olabilir demişti.bu yüzden gönlünü ferah tut.herkese Allah kalbine göre verir.sen temiz kalpli bir insansın.oğluşuna ve sana sağlıklar diliyorum yürekten..
bana gelince dün dr.a gittik.dönmüş benim oğluşum.haftada bir gideceğim artık.muhtemel doğum tarihi 25-27 ekim gibi.sanki 3.anne ben olacam burda.dün bütün gece doğumla uğraştım rüyamda.çünkü dr.um hepimiz ona tabiyiz.isterse öncede gelir dedi!!
tsiraa dan güzel doğum haberleri alırız inşallah.
kzılar ben çok sık idrar çıkıyorum.dışarıda bir yere gitmek işkenceye dönmeye başladı.sizde de öyle mi?

elifcim daha öncede yazdığım gibi inşallah yanılıyorlardır daha önce böyle örnekler duyduk bebekler sapasağlam doğdu senin bebeğinde sağlıcakla gelsin canım,şu an kimseyi düşünme eşinide görmemezlikten gel ve oğluna yoğunlaş güçlü olmalısın çünkü, hayırlısıyla bebeğini bir kucağına al için rahatlasın hayatını ondan sonra gözden geçirirsin şimdi bunları düşünüp kendini daha fazla üzme canım,dua ediyorum sana ve bebeğine her aklıma geldiğinizde,bizi gelişmelerden haberdar et öpüyorum canım sağlıcakla kal...

pitos aşağıda gördüm seni burda mısın? merak ettim seni girmemişsin sende bir kaç gündür bitti mi temizlikler,ben bugün agoraya gidicem nıke'dan çanta bakmaya adi gel sende işin yoksa ???

merhaba nehircim,
üstte yazdım yeni.kaç gibi gideceksin? akşam üstü anca gelebilirim ben

tsiracim valla bende her isimi kendim yaptim simdiye kadar bi camlarim kapilarim kaldi oda halilar yikamadan gelsin o zaman yapicam kocis yardim etcek doktor istirahat verdi bi cam kapi icinde yardimci cagirmak istemiyorum...sempatiksalakcinni
bu arada hayirli dogumlar canim saglikla gelsin oglusun bol bol op kokla kimseyide takma herkes kendi isine baksin bari ise yarasinlar :dilcikar:
elifcim icini ferah tut canim benim hersey cok guzel olcak rabbimin izniyle sen rahat ol yeterki (demesi kolay deme:teselli:)
pitoscum ohh iyi gunlerde kirlenin gule gule kullanin...
bende cok slk wc istegi duyuyorum ancak gittigimde tik yok cok sinir bozucu gece 5 kere kalkiyorum ama damla damla mafoldumben

özelden yazıyorum canım...

gittiniz gezdiniz dimi hainler:1closedeyes:
saka saka neler aldiniz bakalim bebisleremi kendinizemi alisveris yaptiniz...
ben bebisin herseyini bitirdim cantamida hazirladim sukur..ama daha kendime gecelik falan almadim ksk carsiya bakim bakalim insallah begendigim bisey bulurum:bbo:sempatiksalakcinni

ayyy gece oldu simdi tsira ne heycanlidir...koca gobisiyle son gecesi:CüvCüv:hayirlisiyla kucagina alir insallah melegini:Saruboceq:

günaydın kızlar a.s.

hem ağlayıp hem yazmak zor oluyor buğulu görüyorum ekranı :)

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim birazdan hastaneye gidicez 1oo da doğuma giricez elim ayağım titriyor heyecandan sempatiksalakcinni

korkuyorum da :bbo:

en kısa zamanda tekrar yazacağım inşallah..

öpüyorum hepinizi....

ayy canım çok heyecanlandım ya...inşallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğini,şimdi bebeğinle birliktesindirne güzel opuyorumnanaktan darısı bize inşallah:)))opuyorumnanaktan

tsiraa sağlıkla bebeğini kucağına almıştır inşallah.tecrübelerini bize aktarmasını sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu.ilk annemiz nede olsa:))
c_n biraz sohbet ettik nehirday ile. burda yapılşan soıhbetler gerçeğe dökülünce de güzel..sen den de konuştuk.artık baya ağırlaştığımız için alsancağa gelemedik doğrusu.inşallah görüşürüz seninle..pek bişey almadık bebişlere ufak tefek şeyler işte.2 hamiş bi arada gezdik çok hoştu(görüntü olarak ta):CüvCüv:

kızlar...giremedim 2 gündür...umarım iyisinizdir. gerçi Eliften haber almak iyi ama keşke daha iyi haberler alsaydık... canım üzme kendini.Bol bol dua ediyorum senin ve bebişin için..inşallah sağlıcakla kucağına alıcaksın...Allah yardımcın olsun canım..dua etmekten başka yapacak bişey yok...

Tsiraa, canım şu sıralar anne olmuşsundur.. tez zamanda durumunu yaz bize...Darısı bizim başımıza.

Nuraycım, maşallah kuzuna. tosun olmuş. kordon dolanması çok önemli..hareketlerine çok dikkat et canım. sezeryan olacaksın büyük ihtimal ama olsun. artık bebişler gelse de sıkıntı olmazmış.benim dr.um öyle söyledi.

pitoscum, evin tertemiz olmuştur..güle güle kirletsin bebişin.

kızlar, Allah hepimize yardım etsin...son zamanlardayız..

bestenecim valla insallah 36 yi doldurayim oyle gelsin..normal dogum konusundada arkadasim agustosta dogum yapti 2 kez dolanikti kordon ama normal yapti dogumunuakannehir
bense saglikli olsunda ister normal ister sezeryan hangisi bebegim icin saglikli olucaksa o olsun...:Saruboceq:
sira bize geliyo artik yavas yavas baslicaz hepimiz meleklerimizi hayirlisiyla kucaklamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…