Şubatta hamile kalanlar buraya..

haklisin canim iice agirlastik (ki ben hamilelikten oncede agirdim zaten sempatiksalakcinni )
artik bu sene gorusemeyiz sanirim 2011de meleklerimizle birlikte gorusuruz insallahkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar...
tsiraa iyi haberlerini bekliyoruz canım... merak içerisindeyim...
elifcim senden de öyle canım... umarım herşey yolundadır...
nuraycım, haklısın kordon dolanıp çıktıktan sonra normal olabiliyormuş ama hani benim paranoyak düşüncelerim var ya...aklıma hep onlar geliyor..onun için riske atmaya gerek yok bence...
sıra yavaş yavaş bize geliyor kızlar...
benim de moralim çok bozuk açıkçası..daha önce bahsetmiştim. doğuma görümcem de gelemyi düşünüyormuş diye. karar vermişler geliyormuş. bende eşime verdim veriştirdim. konuş ailenle diye...kafayı yiyicem ya..bu ne düşüncesizlik bakarmısınız. 4 kişi gelecek. hepside onun çocuğunun peşi sıra dolaşacaklar bana faydalarından çok kalabalıkları olacak...gel sen strese girme. olacak iş mi ya. 2 ay sonra gelsin başımın üstünde yeri var. ama ben daha yeni doğum yapmış olacağım ne olduğu belli değil. bakalım ben ne halde olacağım. hiç düşünülmüyor. toplanıp geliyorlar. eşime diyorum bana mı bakmaya geliyorlar çocuğa mı bakmaya geliyorlar.. yoksa kendi çocuklarına hava değişimine geliyorlar. eşim de yazık. ben sana bakarım onlara ihtiyaç yok diyor. ama kalabalıkları ve stresleri yeter açıkçası. en iyisi doğum yaptığımı haber vermemek.
neyse kızlar... herkesin bi dolu sıkıntısı var. ben de boğdum sizi. kusura bakmayın ama ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

herkese merhaba iyi haftalar olsun...

tsiraa'nın yazısını heyecanla okudum şimdi bebeği kucağındadır ne kadar güzel yarabbim bize de yaşamak nasip etsin:Saruboceq:merakla bekliyorum tsiraayı...

nuraycım keşke sende yakın olsaydın biz çok yakınız elifle o yüzden buluşmamız çok kolay oldu,ben agoraya gidicektim elif gelir mi acaba dedim çağırdım saolsun o da hemen geldi çok keyifliydi seninde kulaklarını çınlattık...seninle de buluşmak nasip olur inşallah...

nazela(elif)'yı da merak ettim ne yaptılar acaba umarım her ikiside gayet iyidir,doğumu bekliyorlardır...

ayyy çok heyecan yaptım ben ya sanki ben doğuruyom :) tsira dan mutlu haberler bekliyoruz inşallah,gelsinde bir an önce dinleyelim onu

nehircim, doğuma hazırlık bölümünde doğum videosu başlıklı bir topik var. izledin mi onu. ben ilk defa doğum videosu izledim. o kadar kolay gözüküyordu ki? çok cesaretim geldi.

evet yorumunu gördüm şimdi süper di mi ben epiduralsiz sandım kadın ne kadar kendinde diyorum dikkatimi çekmemiş fransızcaya,allahım bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin canım inşallah:Saruboceq:

ben daha önce bir tane daha izledim onda resmen gösteriyordu doğumu,bebek nasıl çıktı görüyorsun yani,çekindim izlemeye ama sonrasında hiç korkmadım çok ilginç geldi...

inşallah canım..hani benim korkum var ya bebişe bişey olacak diye. bunu izleyince gitti bütün korkum. bebiş de gayet kilolu gözüküyor. darısı bize...

bende izledim ve anladimki dogumdan korkuyorum hala hazir degilimeyvahedigeldismile
bide bugun karnim cok kasiliyo toplaniyo kizim bi o tarafa bi bu tarafa:sinifsinif:

ben doğum videosu izlemeye korkuyordum. başıma ne gelecekse bilmeden gelsin diye. ama bugün ne hikmetse izlemek istedim. aslında epidural için ıkınmayı geciktiriyor diye doktorum pek önermiyor ama. eğer mesai saatnde olursa belki takabiliriz dedi. malüm benim ki devlet hastanesi. gece olmuyormuş anestezi uzmanı.

kislar simdi dogum yapsak sorun kalmiyo demi korkuyom 36dan sonra problem olmaz dio doktorum ama ben genede korkuyorumbilmiyorumkismile

inşallah canım..hani benim korkum var ya bebişe bişey olacak diye. bunu izleyince gitti bütün korkum. bebiş de gayet kilolu gözüküyor. darısı bize...

tatlım ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum sonuçta her şekilde problem yaşayabiliriz,hep dua ediyorum allahım hangisi hayırlı ise onu nasip et bana ve herkese diye...

bende izledim ve anladimki dogumdan korkuyorum hala hazir degilimeyvahedigeldismile
bide bugun karnim cok kasiliyo toplaniyo kizim bi o tarafa bi bu tarafa:sinifsinif:

benimde öyle canım hem uzun zamandır bazen karnım resmen ikiye bölünüyor,yamuluyor çok komik oluyor normal yani...
doğuma hazır olmak diye birşey yok zaten tatlım hiçbirimiz hazır değiliz herkes endişe yaşıyor sadece normal doğumda sakin olmak çok önemli bunu başarmalıyız...
miden nasıl oldu geçti mi yanmalar??

kislar simdi dogum yapsak sorun kalmiyo demi korkuyom 36dan sonra problem olmaz dio doktorum ama ben genede korkuyorumbilmiyorumkismile

benim doktorum 35+2 deyken artık bundan sonra bekleyebiliriz. gelse de sıkıntı olmaz dedi. bi de ben artık gelsin istiyorum ya.o da zaten karnımı yırtacak gibi çıkmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…