benimde öyle canım hem uzun zamandır bazen karnım resmen ikiye bölünüyor,yamuluyor çok komik oluyor normal yani...
doğuma hazır olmak diye birşey yok zaten tatlım hiçbirimiz hazır değiliz herkes endişe yaşıyor sadece normal doğumda sakin olmak çok önemli bunu başarmalıyız...
miden nasıl oldu geçti mi yanmalar??
benim doktorum 35+2 deyken artık bundan sonra bekleyebiliriz. gelse de sıkıntı olmaz dedi. bi de ben artık gelsin istiyorum ya.o da zaten karnımı yırtacak gibi çıkmak istiyor.
ben doğum videosu izlemeye korkuyordum. başıma ne gelecekse bilmeden gelsin diye. ama bugün ne hikmetse izlemek istedim. aslında epidural için ıkınmayı geciktiriyor diye doktorum pek önermiyor ama. eğer mesai saatnde olursa belki takabiliriz dedi. malüm benim ki devlet hastanesi. gece olmuyormuş anestezi uzmanı.
kislar simdi dogum yapsak sorun kalmiyo demi korkuyom 36dan sonra problem olmaz dio doktorum ama ben genede korkuyorumbilmiyorumkismile
merhaba kızlar... a.s.
ni hayet oğlumla evimizdeyiz opuyorumnanaktan
herşey yolunda uygun olduğum ilk anda herşeyi ayrıntılarıyla anlatacağım merak etmeyin diye haber vereyim dedim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?