Şubatta hamile kalanlar buraya..

midem hala yaniyo canim gece kalktigimda geri yatamiyorum gaviscon icmeden gecmiyo allahtan o var kaydirigubbakcemile

aslında bu haftalarda karnının aşağı inip mide yanmalarının geçmesi gerekiyormuş...yakında kurtulursun bu şikayetten inşallah.

benim doktorum 35+2 deyken artık bundan sonra bekleyebiliriz. gelse de sıkıntı olmaz dedi. bi de ben artık gelsin istiyorum ya.o da zaten karnımı yırtacak gibi çıkmak istiyor.

bitek benmi korkuyom bu kadar dursun durabildigi kadar icerde gelmesin daha-tatlicadiarzu-

epidural sırasında ıkınmayı sağlayan kaslarda uyuşuyor o yüzden ıkınamıyorsun normal sancıdaki gibi evet ama yinede çoğu doktor tavsiye ediyor mesela benim doktorum...ben az sancı çekiceğimi bilsem yaptırmıcam epidurali ama onuda bilemezsin,gülben ergen ilk doğumunda öyle yaptırmıştı dayanabildiği zamana kadar yaptırmadı en son yaptılar ve doğurdu...bazı makalelerde okudum doğum başlayınca epidural yapılamıyormuş kafam karıştı en iyisi dedim riske girmemek direk epiduralli doğum yani bakalım gidişat neyi göstericek hayırlısı kızlar...

kislar simdi dogum yapsak sorun kalmiyo demi korkuyom 36dan sonra problem olmaz dio doktorum ama ben genede korkuyorumbilmiyorumkismile

hiç korkma canım doktorum bana bundan sonra rahatla dedi korkulacak bişi yok artık en zor dönemleri atlattık...

Güzel şeyler düşünün ne kadar stres yaparsak yapalım yinede yaşıyacaz bu doğumu öyle yada böyle en güzeli sabırla beklemek...kuzenim normal doğum diye gitti hastaneye o kadar heyecan yaptı ki yataktan zıplamaya başladı korkudan nasıl titremiş sakinleştirememişler ve epiduralide tutmadı genel anestezi oldu şimdi kendine nasıl kızıyor biliyor musunuz ne kadar salaklık etmişim hiçbir şey yok aslında kendi kendime yaptım diyor,o yüzden biraz soğukkanlı olmalıyız...

Son düzenleme:
nehircim sana katılıyorum canım..ne kadar soğukkanlı olursak o kadar rahat bir doğum geçiririz. herşeyin hayırlısını stemek lazım Allahtan..
kızlar bizim mesai bitiyor...çıkıyorum ben...
umarım eliften ve tsiraadan bu akşam haber alabiliriz.
iyi akşamlar size...

merhaba kızlar... a.s.

ni hayet oğlumla evimizdeyiz opuyorumnanaktan

herşey yolunda uygun olduğum ilk anda herşeyi ayrıntılarıyla anlatacağım merak etmeyin diye haber vereyim dedim opuyorumnanaktan

dogum yapan ilk annemız gelmiş gecmiş olsun,allah analı babalı buyutsun.
ayyy nasıl oldu zor mu???yaklastıkca insan korkuyor ilk bebek olmasıda belkide bize bu korkuyu yasatan.36 dan sonra bekler diyolar ama benım zümremin 36+5 teyken suyu geldi acılma hiç olmamıs gecen ctesi sezeryanla dogurdu.bende o zamandan beri biraz daha korkmaya basladım bizde ilçedeyiz bursa ya gitmesi 50 dak.allah hepimize en hayırlısını versin.saglıcakla kucagımıza alalım.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar... a.s.

ni hayet oğlumla evimizdeyiz opuyorumnanaktan

herşey yolunda uygun olduğum ilk anda herşeyi ayrıntılarıyla anlatacağım merak etmeyin diye haber vereyim dedim opuyorumnanaktan

ay canım benim bizim içinde kokla oğluşunu o bizim topiğin ilk bebeği maşallah çok imrendim şu an sana,allahım bizede göstersin yarabbim sağlıkla:Saruboceq:
İşte korkuyorsun titriyorsun doğurup geliyorsun bizde böyle olacaz allahın izniyle kızlarrrrrrr:Saruboceq:

tsiraa, senden haber aldığıma sevindim..oğluşunu sağlıkla büyütmen dileğiyle. darısı bizim başımıza ne deyim:) topiğimizin ilk bebişini bizim için öp.

ayyyy çok heyecanlandım tsiraacım,Allahım sağlıkla büyütsün bebişini,bize de sağlıklı doğumlar nasip eylesin,sırf elif ve tsiraadan haber var mı diye açtım tsiraadan müjdeli haberi aldım dünden beri hep akılmdaydı çünkü,inşallah elifinde güzel haberlerini alırız kızlar,benimde yarın dr kontrolum var inş herşey yolundadır kızımı görücem,belki aşağı yukarı bir doğum tarihi alırım bakalım hayırlısı(

günaydın kızlar...
Amanın topiğimizin ilk bebişi gelmiş...Tsiraacım, hayırlı olsun.Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. çok imrendim vallahi. darısı bizim başımıza...adını ne koydunuz? yaşadıklarını en kısa zamanda yazman dileğiyle...

bu arada Allah konuyu açan nilsu arkadaşımıza da yeniden bu duyguları yaşatsın..

Elifcim umarım senden de iyi haberler alırız canım.dualarımız seninle...

ev kalabalık kısaca özet geçeceğim kızlar...
spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım sezeryan ile doğum yapacaklara kesinllikle tavsiye ederim spinal anesteziyi...
ayh herşey o kadar heyecanlı ki nerden başlayacağımı bilmiyorum... ağrılarım henüz geçmiş değiş mesela... ama bebeğimi kucağıma aldığımda ne bir ağrı ne bir kaygı hiçbirşey kalmıyor....

özellikle sezeryan yapacaklara ufak bir tavsiye, şu bitkisel süt yapıcı çaylardan doğuma en az bir hafta kala içmeye başlasanız iyi edersiniz. benim ne yazıkki doğru düzgün sütüm yok

uzun uzun yazamadım bit türlü sizlere ...

nazela, en son konuştuğumuz da perşembe sezeryana gireceğini söylemişti bir değişiklik olmadıysa perşembe de onun müjdeli haberini paylaşırım sizlerle inşallah...

canım bizde seni merak ediyoruz,sen bebişin iyi olunda sonra gelip ayrıntılı anlatırsın...sütü sıcak duşun getirdiğini okumuştum vücut o zaman doğumu algılıyormuuş sezeryan olduğu için,duş almaya çalış...
ayyy bebeğine kavuştun tatlımm darısı bizlerin başınaa...dikişlerin çok acıdı mı yatmıyorsun di mi, o kadar çok şey sorasım geliyor ki çok öpüyorum seni canım analı babalı sağlıkla büyüsün:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar bende şimdi geldim hastaneden nstye girdim çok şükür herşey yolunda,suyum sınırda çıktı su içmeyi artır dedi,kuzum 2844gr olmuş,bende toplamda 12 kg almışım 5 kasım son günüm beklemekteyim artık,enfeksiyon geçmemiş maalesef antibiyotiğe devam((benden son haberler böyle...:)))

özgecim maşallah kuzuna, tosuncuk olmuş...sanki bitmeyecek sanıyorduk ama son 30 dan saymaya başladık vallahi...hepimiz için hakkımızda hayırlısı. biraz önce arkadaşlara söylüyordum. göbeğime o kadar alıştım ki. doğumdan sonra ya boşluğa düşersem diye.

tsiraacım, canım bol bol su iç.anne sütünü en çok o artırıyormuş. ve göğüslerine sıcak su torbası falan koy. bir de bebek yoruluyor boşa emmekten diye düşünme. o emdikçe süt gelirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…