Şubatta hamile kalanlar buraya..

göbüşün çok tatlı vallahi. karnın epey sivri duruyor. ve de aşağıda bence. yani bence bu iyiye işaret. bu ayda aşağı inmesi gerekiyormuş ya.

bebişin kilosuda çok normal bence. benimki de2 hafta önce 2500 gramdı. daha 3 haftan olduğunu da düşünürsek 3200-3500 arası bişey doğar ki bu da çok normal.

tşk ederim canım dr kilosunu az buldu sanki ben çok kilo almışım bebek almamış gibi davrandı,ama gördün işte göbeğimi bende 12 kg almışım sonuçta normal diğmi?bana her hafta gel diyor bende gitmiyorum kızmıştı biraz gözümü korkutmaya çalıştı sanırım:)))

sadece göbeğin var gibi duruyor. hiç 12 kilo almışsın gibi durmuyor. ben de 9 kilo aldım. sadece göbeğim var. doğuma kadar da en fazla 2 kilo alırım. sen de öyle en fazla 2 kilo alsan 13 le tamamlarsın. bu da çok normal.

merhaba, ikya gayet fit bir hamile görüntün var, yani bence çok normal kilodasın.bebişinde öyle.ben 36+1 deyim.bebişin kilosu 2700 civarında.dr.um gayet iyi dedi. tsiraa dan spinal epidurali duydum.araştırıp, dr.uma sorayım..normal epiduralden ne farkı var acaba..gün yaklaştıkça gerilmeye başladım valla..ne de olsa ameliyat değil mi?

tşk ederim canım,o zaman benim kuzumun kilosuda iyi 36+4 ve 2844gram içimi rahatlatıyor bu site benim ya:))))

ne kadar sivri karnın özge maşallah sadece karnın büyümüş sen gayet iyisin...benim bebeğimin kilosu hep sınırda haftasını takip ediyor yinede senin gibi stres yapmıyorum çünkü bebeğin kilolu olması birşey ifade etmiyor canım önemli olan anne karnındaki gelişimi doktorumda aynen böyle söyledi,doğar doğmaz arayı kapatır zaten bebekler dedi,hem normal doğum düşündüğüm için kilolu bir bebekle zor olur,kilosunu kafana takma yani kilolu yada zayıf olması önemli değil canım biz vesvese yapıyoruz....

cnm inan bana bende bu akşam eşime söylüyordum doğduğunda karnımda boşluğunu hissetmezmiyim diye kıpırtılarını tekmelerini özlemezmiyim diye çok tuhaf değilmi insan çok alışıyor bilmiyorumkismile

spinalde omurilik zarının içine epiduralde ise çevresine ilaç enjekte ediliyor,spinalin etkisi hemen başlıyor epiduralde ise 15-20 dakika sonra bir de spinalin yan etkisi oluyormuş bazı kişilerde o da baş ağrısı...doktorun seni bu konuda daha iyi yönlendirir canım,yaklaştıkca hep doğumdan konuşmaya başladık :)))

drun söyleyiş tarzını görseydin eşimle ben korktuk yani ne diyor bu diye!! sanki Allah korusun gelişiminde bir sorun varmış gibi negatif konuştu, biraz bana kızgındı canımı yakmak istedi sanırım garip bir durum ama, bugün çok soğudum drumdan ((birde benim doğum haftamda yurt dışındaymış,bugün iyi denk geldi diye düşündüm,o yokken doğum olursa diye hastanedeki başka kadın doğumcuya yönlendirdi beni,vardır bir hayır bundada....:Saruboceq:

günaydın kızlar...
ben ve oğluşum bugünde burdayız...sizler nerdesiniz...
artık izne ayrılacağım günleri saymaya başladım. 20 Ekimde artık işe gitmiycem. ve nerden baksanız 6 ay evdeyim.oley....
acayip enerjik hissediyorum kendimi. doğum yaklaşınca öyle olur deniyor ama... dün acayip kasılmalarım vardı. bugün normale döndüm. bizim oğlan annesi gibi tez canlı mı olacak ne.

en taze annemiz...umarım herşey yolundadır..canım.

ve elifcim senden iyi haberler bekliyoruz canım. dualarımız seninle...

sakinecim, aynı şeyleri ben de düşünmeye başladım. halbuki ben hamilelikten çok sıkılıp eski vucudunu özleyen biriydim. ama şimdi buna alışınca özleyecekmişim gibi geliyor. gerçi şimdi sadece hissediyoruz. doğduktan sonra hareketlerini göreceğiz, öpeceğiz, koklayacağız...di mi ama ya.ne güzel şeyler...
tsiraa şimdi bunları yapıyor...darısı bize.

ben bugün bebek gezmesindeydim 45 günlüktü ve bütün gün uyudu :))) çok tatlıydı misler gibi kokuyordu allahım bize de nasip etsin kızlar...arkadaşımda gayet iyiydi epidural sezeryan olmuş hiç yatmadım dedi bebeğimin herşeyinle kendim ilgilendim dedi maşallahı vardı yani darısı bizim başımıza:Saruboceq:

dr.gittik bugün.nst ye bağlandım.iyi çıktı pek yorum yapmadı dr.spinal olacakmışım.doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi alıcı gözle gezdim.odalarını falan. beğendim.orada olacam büyük ihtimalle..spinalden sonra kaç saat uyuşukluk geçmiyormuş bilgisi olan var mı? aslında tsiraa bilir ama bebişiyle o şimdi..

amin cnm inş sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza,bu gün doğumhanede bir kadın bebişini doğurmuş emziriyodu çok özendim allah hepimize kısmet etsin,bebiş öyle tatlıydıki daha yeni doğmuştu ağzı ile annesinin memişini arıyodu,benimkinede 3 buçuk kg dediler eğer daha beklerse normal doğum yapamıycakmışım kısmet artık hayırlısı olsun

amin canımm amiin allah hepimizinkini analı babalı ve sağlıkla büyütsün inşallah a.s.

evet canım sonunda duş alabildim dikişlerimden korkuma ertelemiştim ama dikişimde yokmuş yapıştırmaymış neyse bilmiyorum ama izi yok :1rolleyes:
şimdi göğüslerim çatlayacak gibiler kaydirigubbakcemile3 rezene ve ısıgan aldık aktardan birde.. günde bir iki fincan kaynatıp içiyorum onunda etkisi büyük sanırsam.. ama dikişlerim değilde dikişlerin etrafında ağrım oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değil. yatmıyorum çok şükür... hatta bugün bebeğmi tüm gün doktor doktor gezdirdik. yenidoğan sarılığı için doğuma giren doktorumuz kontrole çağırmıştı, sağlık ocağında ki doktorumuz topuk kanı için 6. gününe kadar sıkı sıkı tembihlemişti getirin diye.. doğum yaptığım hastaneden işitme testi için devlet hastanelerinden birine yönlendirildik falan deli gibi gezdik sempatiksalakcinni
bebeğimden iki kez kan aldılar bugün o ağladı ben ağladım ama tahlil sonucunu eline alınca rahatlıyor insan :1rolleyes:
ayh sizlerde yaşayacaksınız inşallah bebek için yaptığınız herşey birbirinden keyifli opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

evet cnm dediğin gibiymiş sıcak su çok iyi geldi ve bebeğim emdikçe sütüm arttı çok şükür bebek yorulunca molasını verip tekrar devam ediyor zaten kaydirigubbakcemile3

çokta yorulunca yada doyunca uyuyup kalıyor birde sempatiksalakcinni

ben süt gelmemesinin sıkıntısını sadece 1 gün çektim aynı gün kendimi o kadar yorgun hissediyordum ki uyuya kalmşım uyandığımda çektiğim vicdan azabını anlatamam :sinifsinif:

sezeryan düşünenleriniz yavaş yavaş başlasın bitki çaylarına sonra süt gelmeyince insan ciddi ciddi vicdan azabı çekiyor opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…