http://ressim.net/a/upload/a0a44f07.jpg bu bizim soh halimiz göbeğimiz baya büyüdü eşimde öyle diyor alıştın dimi diyor,ben de hayır eski halime dönmek istiyorum bir an önce diyorum:)))
bebeğin kilosu iyi dimi,dr biraz kafamı karıştırdı da benim.....
özgecim maşallah kuzuna, tosuncuk olmuş...sanki bitmeyecek sanıyorduk ama son 30 dan saymaya başladık vallahi...hepimiz için hakkımızda hayırlısı. biraz önce arkadaşlara söylüyordum. göbeğime o kadar alıştım ki. doğumdan sonra ya boşluğa düşersem diye.
tsiraacım, canım bol bol su iç.anne sütünü en çok o artırıyormuş. ve göğüslerine sıcak su torbası falan koy. bir de bebek yoruluyor boşa emmekten diye düşünme. o emdikçe süt gelirmiş.
merhaba, ikya gayet fit bir hamile görüntün var, yani bence çok normal kilodasın.bebişinde öyle.ben 36+1 deyim.bebişin kilosu 2700 civarında.dr.um gayet iyi dedi. tsiraa dan spinal epidurali duydum.araştırıp, dr.uma sorayım..normal epiduralden ne farkı var acaba..gün yaklaştıkça gerilmeye başladım valla..ne de olsa ameliyat değil mi?
ne kadar sivri karnın özge maşallah sadece karnın büyümüş sen gayet iyisin...benim bebeğimin kilosu hep sınırda haftasını takip ediyor yinede senin gibi stres yapmıyorum çünkü bebeğin kilolu olması birşey ifade etmiyor canım önemli olan anne karnındaki gelişimi doktorumda aynen böyle söyledi,doğar doğmaz arayı kapatır zaten bebekler dedi,hem normal doğum düşündüğüm için kilolu bir bebekle zor olur,kilosunu kafana takma yani kilolu yada zayıf olması önemli değil canım biz vesvese yapıyoruz....
cnm inan bana bende bu akşam eşime söylüyordum doğduğunda karnımda boşluğunu hissetmezmiyim diye kıpırtılarını tekmelerini özlemezmiyim diye çok tuhaf değilmi insan çok alışıyor bilmiyorumkismile
sakinecim, aynı şeyleri ben de düşünmeye başladım. halbuki ben hamilelikten çok sıkılıp eski vucudunu özleyen biriydim. ama şimdi buna alışınca özleyecekmişim gibi geliyor. gerçi şimdi sadece hissediyoruz. doğduktan sonra hareketlerini göreceğiz, öpeceğiz, koklayacağız...di mi ama ya.ne güzel şeyler...
tsiraa şimdi bunları yapıyor...darısı bize.
canım bizde seni merak ediyoruz,sen bebişin iyi olunda sonra gelip ayrıntılı anlatırsın...sütü sıcak duşun getirdiğini okumuştum vücut o zaman doğumu algılıyormuuş sezeryan olduğu için,duş almaya çalış...
ayyy bebeğine kavuştun tatlımm darısı bizlerin başınaa...dikişlerin çok acıdı mı yatmıyorsun di mi, o kadar çok şey sorasım geliyor ki çok öpüyorum seni canım analı babalı sağlıkla büyüsün:Saruboceq:
özgecim maşallah kuzuna, tosuncuk olmuş...sanki bitmeyecek sanıyorduk ama son 30 dan saymaya başladık vallahi...hepimiz için hakkımızda hayırlısı. biraz önce arkadaşlara söylüyordum. göbeğime o kadar alıştım ki. doğumdan sonra ya boşluğa düşersem diye.
tsiraacım, canım bol bol su iç.anne sütünü en çok o artırıyormuş. ve göğüslerine sıcak su torbası falan koy. bir de bebek yoruluyor boşa emmekten diye düşünme. o emdikçe süt gelirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?