tsiraacım bu arada nar suyunu bebişe denedin mi? çok merak ediyorum açıkçası.
günaydın kızlar...
ben ve oğluşum bugünde burdayız...sizler nerdesiniz...
artık izne ayrılacağım günleri saymaya başladım. 20 Ekimde artık işe gitmiycem. ve nerden baksanız 6 ay evdeyim.oley....
acayip enerjik hissediyorum kendimi. doğum yaklaşınca öyle olur deniyor ama... dün acayip kasılmalarım vardı. bugün normale döndüm. bizim oğlan annesi gibi tez canlı mı olacak ne.
en taze annemiz...umarım herşey yolundadır..canım.
ve elifcim senden iyi haberler bekliyoruz canım. dualarımız seninle...
sakinecim, aynı şeyleri ben de düşünmeye başladım. halbuki ben hamilelikten çok sıkılıp eski vucudunu özleyen biriydim. ama şimdi buna alışınca özleyecekmişim gibi geliyor. gerçi şimdi sadece hissediyoruz. doğduktan sonra hareketlerini göreceğiz, öpeceğiz, koklayacağız...di mi ama ya.ne güzel şeyler...
tsiraa şimdi bunları yapıyor...darısı bize.
dr.gittik bugün.nst ye bağlandım.iyi çıktı pek yorum yapmadı dr.spinal olacakmışım.doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi alıcı gözle gezdim.odalarını falan. beğendim.orada olacam büyük ihtimalle..spinalden sonra kaç saat uyuşukluk geçmiyormuş bilgisi olan var mı? aslında tsiraa bilir ama bebişiyle o şimdi..
Merhaba arkadaslar, bende 36+4 haftalik hamileyim onumuzdeki sali gunu doktor kontrolum var, dogumum sezeryan olucak o gune kadar bir aksilik cikmazsa doktorumuz gun verecek, simdiden cok heyecanliyim bebegimi bir an once kucagima almak istiyorum. Esim yurt disinda onumuzdeki persembe yada cuma gelicek insallah kuzucum o haftaya kadar sabir gosterir ve babasini bekler.
Yeni dogum yapmis arkadaslara gecmis olsun, Allah anali, babali buyutmeyi nasip etsin. Darisi bizlerin basina.
hakikaten ne guzel anlatmıssın umarım bizde bir an önce tadarız anneliği.herkes artık beklemede.bende 18 ekimde gitcem doktora belki doguma karar veririz artık.sezeryan istiyorum ben bakalım doktorum ne diyecek..
ayred hoşgeldin canım hayırlısı olsun...
sanada hayırlı olsun smilingfaces ayyy herkess sezeryan istiyor yaa kendimi çok yalnız hissetttimmm :bbo:
kızlar göbüşümü ekledim hadi sizde ekleyin :))
Masallah cok guzel gorunuyorsun.
Tesekkur ederim nehirday, aranizda olmaktan bende cok mutluyum. Benimki istege bagli sezeryan degil normal dogum istiyordum ama bebegimin durumundan dolayi sezeryan olucak. Allah hepimizi kurtarsin, bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
kızlar göbüşümü ekledim hadi sizde ekleyin :))
Masallah cok guzel gorunuyorsun.
teşekkür ederim canım...
ben korkuyorsun sandım tabiki doktorumuz nasıl uygun görürse öyle olacak,annenin tercihide önemli kendini nasıl iyi hissedecek ise öyle karar vermeli hepimiz sular seller gibi doğum yapalım inşallah...
nehirday peki nasıl ekliycez????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?