Şubatta hamile kalanlar buraya..

tsiraacım bu arada nar suyunu bebişe denedin mi? çok merak ediyorum açıkçası.

nar suyunu da - zem zemi de - hurmayı da denedim canım kaydirigubbakcemile3

3 tane narın suyunu sıkmış annem bebek gelir gelmez ağzına , üstüne biraz hurmayı ezip dualarla damağına sürmüş onunda üstüne bir çay kaşığı zemzem vermiş ağzına bebeğimin...

nardan mı bilmem maşallah çok rahat çıkarıyor kuzum gazını ...opuyorumnanaktan

benim için hemen herşey yolunda canım çok şükür...

kendi telaşıma düştüm gelen giden bebek derken elifi arayamadım şimdi de geç oldu benneyaptımki

yarın ilk iş arayıp iyi haberlerini getireceğim inşallah opuyorumnanaktan

darısı başınıza kesinllikle canım yha anne olmak hiçbirşey olmaya benzemiyormuş...
karnımda ki hareketlerini özlerim diyenlerdendm bende ama şimdi yanımda yatması, ufacık ağzıyla emmeye çalışması hiçbirşeye değişilmez opuyorumnanaktan

benim spinal oldu canım dediğin gibi spinalden sonra bacaklarda uyuşukluk hissi geçmiyor (hatta bacaklarını davul gibi şiş hissediyorsun) geçmemesi daha iyi bence ağrılarını daha geç hissediyorsun aklinialirimsmile

kesinlikle lavman ve sonda istemiyordum ama doktorum ısrar etti iyi ki de etmiş Allah razı olsn adamdan sondayı anestezi alınca taktılar hissetmedim zaten lavmanda korktuğum kadar kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3

kesinlikle şartmış yani sezeryandan sonra wc ihtiyacını en kolay şekilde gidermemi sağladı...

birde bebeğin kilosunu asla kafaya takmayn derim..
benim en son kontrolümde bebeğim 3 kg 2oo gr dı doğuma kadar 3.5 olur derken 2 kg 8oo gr doğdu ama 3 günde 2oo gr aldı bile bebeğim opuyorumnanaktan

kendinize iyi bakın kızlar...

günaydın kızlar...
tsiraa canım, bebişinle birlikte sağlıklı günler geçirirsiniz inşallah.
verdiğin bilgiler için saol. meraklar içerisindeydik. ben özellikle nar konusunda. bebişinin kucağında olması harika bir duygu olsa gerek. bende o anı düşününce biran önce gelsin istiyorum. umarım kalabalığın gitmiştir başından. kayınvalide elti falan...

pitoscum, sezeryan tarihi belirlediniz mi? sana da geriden saymaya başlayalım...

sakinecim, maşallah kuzuna. bu arada sen kaçıncı haftadaydın. kilosu çok iyi.

nehircim, yeni doğan bebişleri görünce insan nasıl imreniyor di mi? inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

elifcim, bugün bebişini alacaklar sanırsam. umarım sağlıkla oğluşuna kavuşursun canım. Allah yardımcın olsun.

tsiraacım ne güzel anlatmışsın herşeyi çok duygulandım,inşaallah bizde böyle anlatırız bebişlerimizle yaşadıklarımızı,sağlıkla gelsin istiyorum,evet artık kilosunu kafama takmıyorum çünkü zaten normal kilosunda,önemli olan sağ salim sağlıklı bir şekilde doğması,dediğin gibi dünyasında emdikçe büyüsün kuzularımız:))))bugün sıra nazelada o da sağlıkla alır bebişini inşallah kucağına..onunda iyi haberlerini alırız senden,
Allahım bağışlasın senin kuzucuğunuda (bu arada adı ne oldu?)

merhaba kızlar

tsiraa maşallah canım ikinizede,herşeyin keyfini sürmek lazım senin yazdıklarını okuyunca kendi kendime şu son haftaların tadını çıkar nehir bebişinde hayırlısıyla gelince o zamanda o dönemin keyfini çıkarırsın dedim stres yapmaya gerek yok yani bunu senden de anlıyoruz çok öpüyorum seni benim içinde kokla bebişini :)))

sizler napıyorsunuz kızlar ben bebeğimin cicilerini yıkıyorum,ütülücem onları yavaş yavaş daha kayınvalidem de ve annemde de var kıyafet onlarda kendileri yıkayıp getirceklermiş benden çok heveslendi bunlar :)))resimlerini çekip koyucam size cicilerin,odamızın... kıyafetlerini asarken kendimden geçiyorum yaa inanamıyorum ben halaaaaaa

keşke elifin telini alsaymışım bende arardım şimdi,merak ettim güzel haberlerini alalım inşallah:Saruboceq:

elifcim sende hastaneni gezmişsin hayırlı olsun canım tarih belli oldu mu...bizde dün bebek gezmesine giderken özel çınarlı hastanesinin önünden geçtik ne kadar uzak bir hastaneymiş bana,görünce içim bir garip oldu doktorum ısrarla orayı istiyor bakalım benimde önümüzdeki hafta gittiğimde belli olacak ayrıntılar sanırım çatı kontrolü de yapar yada biraz daha bekler hiç bilmiyorum hayırlısı...

Merhaba arkadaslar, bende 36+4 haftalik hamileyim onumuzdeki sali gunu doktor kontrolum var, dogumum sezeryan olucak o gune kadar bir aksilik cikmazsa doktorumuz gun verecek, simdiden cok heyecanliyim bebegimi bir an once kucagima almak istiyorum. Esim yurt disinda onumuzdeki persembe yada cuma gelicek insallah kuzucum o haftaya kadar sabir gosterir ve babasini bekler.

Yeni dogum yapmis arkadaslara gecmis olsun, Allah anali, babali buyutmeyi nasip etsin. Darisi bizlerin basina.

hakikaten ne guzel anlatmıssın umarım bizde bir an önce tadarız anneliği.herkes artık beklemede.bende 18 ekimde gitcem doktora belki doguma karar veririz artık.sezeryan istiyorum ben bakalım doktorum ne diyecek..

hakikaten ne guzel anlatmıssın umarım bizde bir an önce tadarız anneliği.herkes artık beklemede.bende 18 ekimde gitcem doktora belki doguma karar veririz artık.sezeryan istiyorum ben bakalım doktorum ne diyecek..

ayred hoşgeldin canım hayırlısı olsun...
sanada hayırlı olsun smilingfaces ayyy herkess sezeryan istiyor yaa kendimi çok yalnız hissetttimmm :bbo:

ayred hoşgeldin canım hayırlısı olsun...
sanada hayırlı olsun smilingfaces ayyy herkess sezeryan istiyor yaa kendimi çok yalnız hissetttimmm :bbo:

Tesekkur ederim nehirday, aranizda olmaktan bende cok mutluyum. Benimki istege bagli sezeryan degil normal dogum istiyordum ama bebegimin durumundan dolayi sezeryan olucak. Allah hepimizi kurtarsin, bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

ben bursanın ilçesinde oturuyorum.50 dak. suruyor riske atmak istemiyorum.burdan cıkıp yetişmesi falan.hayırlısı tabi allah neler gosterir bilmiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…