- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
ayred hoşgeldin canım hayırlısı olsun...
sanada hayırlı olsun smilingfaces ayyy herkess sezeryan istiyor yaa kendimi çok yalnız hissetttimmm :bbo:
slm kızlar a.s.
sabah nazela yı aradım ama henüz birşey belli değildi sancısı devam ederse sezeryana alacaklarını söyledi sık sık aramak istiyorum ne oldu die ama çekiniyorum eşi kayınvalidesi falan yanındadır belki die :gitme:
yapıyorum ama hata veriyor yine denerim sonra..tesekkurler arkadasım.
canım yalnız değilsin bende kısmetse normal istiyorum:))bu arada göbüşün çok şeker:)))))
nehircim,
yalnız değilsin canım. ben de normal istiyorum. şimdilik de öyle gözüküyor.kısmet olursa. göbeğin ne kadar küçük. kaç kilo almıştın bu arada. eskilerde kaldı galiba öyle tosuncuk hamileler... şimdi herkes sadece karnına alıyor kiloları :))
bende akşam deneyeyim eklemeyi..
özür dilerim nazella diyecektimnazella da bu gün doğuma gidecekti ne oldu merak ettim allah iki arkadaşımızada sağlıklı doğum ve bebeişler nasip etsin inşallah
bestene dr.um 26-27 si gibi alabiliriz dedi, 1,5 hafta var cnm, gün sayıyorum resmen.aslında bir liste yapsak diyorum.muhtemel tarihleri isimlerin önüne yazarız..takip açısından.hani bu sitede hamile kalmak isteyenlerin regl günleri vardı, giriyornuydunuz o zamanlar siteye bilmiyorum.onun gibi işte..
nazela çınarlı da uzak evet benim işyerim orda bahsetmiştim sana..ama burda hastaneler hep şehiriçi trafikten hep uzak geliyor.benim hastanede yenişehirde basmadeden ileride.45 dk.ya anca gittik geçende..çınarlıda doğum yapan arkadaşlarım hep memnun kaldı, gönlünü ferah tut cnm.
tsiraa seni okudukça ferahlıyorum valla.hep böyle sağlıkla olun inşallah.gece çok uykusuz kalıyormusun?bu koşturmacanda bizim sorularımıza tek tek cvp vermişsin..ayrıca tşk..bebişinin adı ne oldu.??
merhaba kızlar...
kontrolümüz vardı bugün. nst de yine sancı çıktı. doktor açıklık var mı diye baktı. ilk defa alttan muayene oldum. parmağını sokup bastırdı. acıdı ama sonra geçti. çatı ile ilgili bişey demedi. açıklık yok dedi sadece.
bundan sonra bekleyebiliriz dedi. nidilatı bırakalım dedi. benim de hoşuma gitmedi değil. normalden 1 hafta büyük gözüküyor zaten dedi. erken döllenmeden dolayı olabilir dedi. bundan sonra gelse de korkulacak birşey yok dedi. 3000 gram civarında dedi. maşallah kuzuma. bekliycez bakalım...
bizden haberler böyle...inşallah güzel haberler gelir eliften...
nazela, sonunda oğluna kavuştu kızlar bebeğin durumu iyiymiş nazela nın da olağan ağrıları devam ediyormuş ama oda iyi olacak inşallah...
çok sevindim canım yaa günlerdir bekliyor kız,sağlıkla çıksınlar inşallah evlerine,gelsin bize anlatsın mutlulukla....
nehircim, doktorun yaptığı çatı kontrolü müydü bilmiyorum. onunla ilgili bişey demedi. nst de ağrı çıkınca açılma var mı diye bakıcam dedi. sen tedarikli git yine de.
çatı kontrolü canım o,son haftalarda yapılıyor biliyorum kesin banada bakar tedbirli gidicem...
kızlar nerelerdesiniz ses seda yok sizden...hadi bebişi olanlar bebişle ilgileniyor.. ya bekleyenler...
ben dışardaydım doğumu kolaylaştırdığını duyduğum hurma ve ahududu çayı almaya gittim ama çayı bulamadım eşime söyledim,bütün aktar toptancılarını gezmiş bulamamış şaşırdım diyor nereden bulucam ben bu çayı yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?