Şubatta hamile kalanlar buraya..

internetten buldum.duasız olmaz onuda paylasayım dedim.

Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

slm kızlar a.s.

sabah nazela yı aradım ama henüz birşey belli değildi sancısı devam ederse sezeryana alacaklarını söyledi sık sık aramak istiyorum ne oldu die ama çekiniyorum eşi kayınvalidesi falan yanındadır belki die :gitme:

ayred hoşgeldin canım hayırlısı olsun...
sanada hayırlı olsun smilingfaces ayyy herkess sezeryan istiyor yaa kendimi çok yalnız hissetttimmm :bbo:

canım yalnız değilsin bende kısmetse normal istiyorum:))bu arada göbüşün çok şeker:)))))

hoşgeldin canım ya bebeğini anlatsana bize,onunla yaşadıklarını okuyunca çook heyecanlanıyorum bebeğim ve kendimi düşünüyorum,Allahım bizede nasip etsin sağlıkla kucaklamayı,büyütmeyi...
eliften de güzel haberler inşallah:))))

nehircim,
yalnız değilsin canım. ben de normal istiyorum. şimdilik de öyle gözüküyor.kısmet olursa. göbeğin ne kadar küçük. kaç kilo almıştın bu arada. eskilerde kaldı galiba öyle tosuncuk hamileler... şimdi herkes sadece karnına alıyor kiloları :))
bende akşam deneyeyim eklemeyi..

tsiraa cım aklımızdaki sorulara cvp verdiğin için çok sağol cnm,dilerim nehirday da sağlıklı bir şekilde doğum yapar ve bebeği ile ilgili ona söylenen tüm olumsuzluklar boşa çıkar

özür dilerim nazella diyecektim nazella da bu gün doğuma gidecekti ne oldu merak ettim allah iki arkadaşımızada sağlıklı doğum ve bebeişler nasip etsin inşallah

yapıyorum ama hata veriyor yine denerim sonra..tesekkurler arkadasım.

resimin boyutu büyük gelmiştir bende photoshop programında küçülttüm öyle koydum
istersen birde burdan dene ilk sayfada anlatılmış http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/373737-2010-kasim-bebeklerinin-cicileri.html

canım yalnız değilsin bende kısmetse normal istiyorum:))bu arada göbüşün çok şeker:)))))

saol canım teşekkür ederim seninki de öyle,evet sen ben ve bestene var çok kolay doğum yapacak bu topikteki herkes hissediyorum :Saruboceq:

evet canım karnım çok büyük değil kayınvalidemle annem de aynı şeyi söylüyor biz sağa sola dönemiyorduk yürürken tekerlek gibiydik şimdi gençler süper diyorlar :)))

bebişimin ütüleri bitmedi halaa ter içinde kaldım çok az kaldı onları da yapayım bari...

bestene dr.um 26-27 si gibi alabiliriz dedi, 1,5 hafta var cnm, gün sayıyorum resmen.aslında bir liste yapsak diyorum.muhtemel tarihleri isimlerin önüne yazarız..takip açısından.hani bu sitede hamile kalmak isteyenlerin regl günleri vardı, giriyornuydunuz o zamanlar siteye bilmiyorum.onun gibi işte..
nazela çınarlı da uzak evet benim işyerim orda bahsetmiştim sana..ama burda hastaneler hep şehiriçi trafikten hep uzak geliyor.benim hastanede yenişehirde basmadeden ileride.45 dk.ya anca gittik geçende..çınarlıda doğum yapan arkadaşlarım hep memnun kaldı, gönlünü ferah tut cnm.
tsiraa seni okudukça ferahlıyorum valla.hep böyle sağlıkla olun inşallah.gece çok uykusuz kalıyormusun?bu koşturmacanda bizim sorularımıza tek tek cvp vermişsin..ayrıca tşk..bebişinin adı ne oldu.??

özür dilerim nazella diyecektim nazella da bu gün doğuma gidecekti ne oldu merak ettim allah iki arkadaşımızada sağlıklı doğum ve bebeişler nasip etsin inşallah

bugün doğum olmadı canım öğlen yemek yediği için doğuma almamışlar yarına kadar normal doğum gerçekleşmes ise sezeryana alacaklarmış dualarımızı eksik etmeyelim opuyorumnanaktan

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla inşallah .... opuyorumnanaktan

bebeğin adını babamız Kayra istedi çok bende itiraz etmedim kayra oldu kaldı :))

gece uykusuz kalmıyorum yani çok şükür bebeğim ağlamıyor ama ben 2-3 satte bir emzireyim diye alarm kuruyorum hem kendim uyanıyorumhem kocamı hem bebeğimi uyandırıyorum aklinialirimsmile

Son düzenleme:
bestene göbüşüne maşallah canım
bebek şekerlerinde çok cici olmuşlar el emeği göz nuru,çok güzel...

günaydın kızlar herkese bugün geç kalktım ben ve gecede bir kere tuvalete kalktım şaşırdım ama kalkarken kasıklarım patlıcaktı :)))
eliften güzel haberler alalım inşallah bugün,hepinize mutlu günler...

merhaba kızlar...
teşekkür ederim nehircim. vallahi bebek şekerlerini de elimden geldiği kadarıyla yaptım. hoşuma gidiyor böyle örgülü şeyler. hazırlar da çok güzel ama. ayrıca doğum sonrası ücretsiz izin almam gerekirse diye fuzili masraf yapmıyorum açıkçası.

kontrolümüz vardı bugün. nst de yine sancı çıktı. doktor açıklık var mı diye baktı. ilk defa alttan muayene oldum. parmağını sokup bastırdı. acıdı ama sonra geçti. çatı ile ilgili bişey demedi. açıklık yok dedi sadece.

bundan sonra bekleyebiliriz dedi. nidilatı bırakalım dedi. benim de hoşuma gitmedi değil. normalden 1 hafta büyük gözüküyor zaten dedi. erken döllenmeden dolayı olabilir dedi. bundan sonra gelse de korkulacak birşey yok dedi. 3000 gram civarında dedi. maşallah kuzuma. bekliycez bakalım...

bizden haberler böyle...inşallah güzel haberler gelir eliften...

kızlar ne zamandan beri yazamadım ama artık sabırsızlıkla beklemekteyim, bugun 37+1.. 25 inden sonra karar verirsem istediğim gün sezeryan olcak. aslına bakarsanız biran önce kavuşmak istiyorum.

bu arada bebek şekeri yaptıranlar, ben daha yaptırmadım. hastane için mi kullanacaksınız, mevludunde mi? yaptırcamda nerede kullanacağım :)

hayırlısı olsun canım artık haftada bir gidiceksin değil mi,bende önümüzdeki hafta gidicem çatı kontrolü olur mu bilmiyorum tedarikli gideyim o zaman...37.haftadan önce gelmesin diyorum ben bakalım,sağlıkla gelsinler...

bestene, bebeğine de göbeğine de maşallah
mevlüt şekerlerin gayet güzel olmuş Allah güle güle dağıtmayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

joys, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah a.s.
ben mevlüt şekerini mevlütte dağıtacağım kaydirigubbakcemile3 hastanede sadece çikolata dağıttım...

nehirday, Normal doğum düşünüyorsan çatı kontrolü kesin olacaktır canım dediğin gibi tedarikli git opuyorumnanaktan

ayh aslında hepinize uzun uzzuunn cevaplar yazmak istiyorum ama vaktim pek yok birde bu haberi bir an evvel vermek istiyorum hihoyyyt nazela, sonunda oğluna kavuştu kızlar bebeğin durumu iyiymiş nazela nın da olağan ağrıları devam ediyormuş ama oda iyi olacak inşallah...

hepinizi öpttüüm çok.... a.s.

tsirracım, teşekkür ederim canım.
nihayet eliften de iyi haber geldi. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. bir an önce aramıza gelirde detaylarını öğreniriz.

nehircim, doktorun yaptığı çatı kontrolü müydü bilmiyorum. onunla ilgili bişey demedi. nst de ağrı çıkınca açılma var mı diye bakıcam dedi. sen tedarikli git yine de.

joys, ben bebek şekerini hastanede de dağıtmıycam, mevlüttede. yani ben mevlüt okutmuycam. sadece bebişimi görmeye gelenlere hatıra vericem.

kızlar nerelerdesiniz ses seda yok sizden...hadi bebişi olanlar bebişle ilgileniyor.. ya bekleyenler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…