Şubatta hamile kalanlar buraya..

evet canım bende ramazandan beri hurma yiyorum günde 3 tane bitmişti onu aldım,ahududunuda duydum ama bulamadım onun yerine böğürtlen alsam diyorum ikisinin arasında ne fark var ki,eşim ikiside aynı diyor mesela o varmış aktarlardaCADIARZU

cinsleri aynı ama aynı etkiyi gösterirler mi bilmem. ama şu da işe yarayabilir: ahududu reçeli alıp sıcak su ile sulandırabilirsin. reçel her yerde vardır.

ben de rezene ve anason içmeye başlıycam. ama öncelik rezene. hem beni rahatlatsın hemde sütün gelmesine yardım ediyormuş.

evet onuda alıcam anason+rezene+ısırgan karışımı yaptırıp içiyor herkes,sütü arttırıyormuş...

ben de karışım yaptırayım o zaman. süt artırıcı çaylar varmış da ondan almak istemiyorum. attardan karışım almak daha iyi.
bu arada nehircim. kısmet olurda normal doğum yaparsak karnını kuşak gibi bir şeyle sarmayı düşünüyor musun? kuşak gibi korseler satılıyormuş doğum sonrası için. çamaşır satan yerlerde oluyormuş. henüz almadım ama almayı düşünüyorum.

iyi geceler kızlar
eliften güzel haberler gelmiş çok şükür doğumu sağlıkla gerçekleşmiş,darısı bizlere inşallah. sanırım sırada ben varım en erken,37+1 deyim artık,yani 38.haftanın içerisindeyim,kızım hiç durmuyor zaten tekmeleyip,dolanıp duruyor çıkmak istiyor sanki artık,ellerini,ayaklarını,poposunu hissediyorum,bir de hıçkırık tutuyor çok şeker:))))
sadece hareketlerini özlüycem galiba....ben hurma pek sevmem ama yemeye çalışayım doğuma kadar ne kadar yesem kardır,bende ot karışımından alıyım da içmeye başlıyım o zaman

canım ben eski usul annemlere çarşafla çektireyim diyorum evdede iki tane korsem var onları giyerim diye düşündüm almıcam yani...

benimki de hıçkırıyor yaa hele bir takılıyor bir kaç kez çok güzel yaa,hurmayıda çayıda tüketin kızlar hele sezeryan ile doğum yapacaklar için çaylar süper oluyormuş...
bugün arkadaşımı aradım 39.haftasını bitirdi ne sancı varmış ne açılma şaşırdım yaa kesin bu önümüzdeki hafta sezeryana alır doktorum diyor...

bende de şimdiye kadar sancı falan olmadı,ama bildiğime göre zaten sancı zaten doğum başlayınca başlıyor sonra sıklaşıyor 10dk da bire düşünce doğum başlamış demektir deniyor,kızlar doğuma aç gitmeyi unutmayın,birde doğum anı geldimi sıcak duş alıp öyle hastane yolunu tutun çok iyi geliyormuş sıcak su normal doğum için,damarları açıyormuş,inşallah yapıp gitmek kısmet olurda kolay doğurup ertesi günü evimize geliriz bebişlerimizle:))))

benim evde korse yok. strech atletlerden giyerim diye düşündüm.çok dar olanlar var. ben çook zayıfken giyiyordum. ama diğeri daha iyi olur dediler.

evet bende en çok hıçkırıklarını özleyeceğim. eşime bak hıçkırık tuttu diyordum. durup dinliyorduk. ama yanımda olunca daha mutlu olucam sanki.

özgecim pitosun doğumu 25-26 sı olacakmış. belki senden önce olur. doktor bana bugün zaten seninki büyük ihtimal vaktinden önce gelecek dedi. ben heran bekliyorum. şaka maka sona geldik ya...daha dün gibi....

kızlar hepimiz kolay doğum yapıcaz ben öyle hissediyorum,sağlıkla gelsin bebişlerimiz su gibi doğuralım inşallahhhh:Saruboceq:

evet sıcak duş almak doğumu kolaylaştırıyormuş. komşum sıkıca tembihledi. sancın başlayınca hemen sıcak duş yap diye. ayrıca sancı başlayınca sıkılaşmasını evde beklersek hastanede daha az vakit geçirir ve az suni sancı çekermişiz.

özgecim pitosun doğumu 25-26 sı olacakmış. belki senden önce olur. doktor bana bugün zaten seninki büyük ihtimal vaktinden önce gelecek dedi. ben heran bekliyorum. şaka maka sona geldik ya...daha dün gibi....

hiç belli olmaz vallahi kim önce doğurur yavaş yavaş başlıcaz kızlar ayy çok heyecanlı,ben hergün girmeye çalışıyorum topiğe siz gelmeyince hemen doğuma giden var mı acaba diyorum merak ediyorum...

kızlar hepimiz kolay doğum yapıcaz ben öyle hissediyorum,sağlıkla gelsin bebişlerimiz su gibi doğuralım inşallahhhh:Saruboceq:

inşallah canım ya.. burdan kolay doğum hikayeleini okuyunca darısı bize diyorum. hele bi tanesi vardı, sabah 9 da hastaneye gitmiş.9.30 da doğum yapmış. ne güzel ya...
bi de ablamların söylediği doğum zor değil sancısı zor diyorlar..ağrı eşiğimiz ne kadar yüksekse o kadar az acı çekeriz.

evet canım hepimiz her an tetikte olmalıyız.. hepimizin vakti zamanı..

bende hergün bakmaya çalışıyorum topiğe.sabırsızlıkla başka bebiş haberleri alırmıyım diye bekliyorum.

kızlar size eşimin kızkardeşinin doğumunu anlatayım,doktoruna muayeneye gidiyor doktor rahim açılmış 2cm diyor ve gün veriyor gece gelmeden de bir ilaç veriyor onu iç yat diyor sabah hasteneye gidiyorlar ne sancı ne birşey,açıklık 3cm olmuş epidurali yapıyorlar ama ilacı vermiyor doktor bekliyorlar yarım saat,sancı başlıyorr hemen doktoru çağırıyorlar doktor azıcık çek bakalım annelik nasılmış anla diyor gülüyorlar falan,hemen ilacı veriyorlar yarım saat sonra açılma 6cm doğuma giriyor ve on dakika sonra doğum yapıyor mucize gibi yani hatta ben ona keşke hiç epidural yaptırmasaymışın diyorum vallahi 2 dakika çekemedim diyor :)))

kizlar selam napiyonuz
temizlik vardi gelemedim kac gundur...
elif dogum yapmis cok sevindim saglikla buyutsun oglusunu insallah darisi basimiza:Saruboceq:
bende kocisi yolcu ettim ist.a gidiyo yolda simdi kazasiz belasiz gitsin gelsin insallah :Saruboceqzledim bilemafoldumben

dogum hikayeleri anlatilmaya baslanmiseyvahedigeldismile
valla cok agirlastim ben ama hic dogurcakmisim gibi hissetmiyorumboshayallersmile

allah kavuştursun canım sen yalnız mı kalıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…