ben de karışım yaptırayım o zaman. süt artırıcı çaylar varmış da ondan almak istemiyorum. attardan karışım almak daha iyi.
bu arada nehircim. kısmet olurda normal doğum yaparsak karnını kuşak gibi bir şeyle sarmayı düşünüyor musun? kuşak gibi korseler satılıyormuş doğum sonrası için. çamaşır satan yerlerde oluyormuş. henüz almadım ama almayı düşünüyorum.
iyi geceler kızlar
eliften güzel haberler gelmiş çok şükür doğumu sağlıkla gerçekleşmiş,darısı bizlere inşallah. sanırım sırada ben varım en erken,37+1 deyim artık,yani 38.haftanın içerisindeyim,kızım hiç durmuyor zaten tekmeleyip,dolanıp duruyor çıkmak istiyor sanki artık,ellerini,ayaklarını,poposunu hissediyorum,bir de hıçkırık tutuyor çok şeker:))))
sadece hareketlerini özlüycem galiba....ben hurma pek sevmem ama yemeye çalışayım doğuma kadar ne kadar yesem kardır,bende ot karışımından alıyım da içmeye başlıyım o zaman
bende de şimdiye kadar sancı falan olmadı,ama bildiğime göre zaten sancı zaten doğum başlayınca başlıyor sonra sıklaşıyor 10dk da bire düşünce doğum başlamış demektir deniyor,kızlar doğuma aç gitmeyi unutmayın,birde doğum anı geldimi sıcak duş alıp öyle hastane yolunu tutun çok iyi geliyormuş sıcak su normal doğum için,damarları açıyormuş,inşallah yapıp gitmek kısmet olurda kolay doğurup ertesi günü evimize geliriz bebişlerimizle:))))
özgecim pitosun doğumu 25-26 sı olacakmış. belki senden önce olur. doktor bana bugün zaten seninki büyük ihtimal vaktinden önce gelecek dedi. ben heran bekliyorum. şaka maka sona geldik ya...daha dün gibi....
kızlar hepimiz kolay doğum yapıcaz ben öyle hissediyorum,sağlıkla gelsin bebişlerimiz su gibi doğuralım inşallahhhh:Saruboceq:
hiç belli olmaz vallahi kim önce doğurur yavaş yavaş başlıcaz kızlar ayy çok heyecanlı,ben hergün girmeye çalışıyorum topiğe siz gelmeyince hemen doğuma giden var mı acaba diyorum merak ediyorum...
kizlar selam napiyonuz
temizlik vardi gelemedim kac gundur...
elif dogum yapmis cok sevindim saglikla buyutsun oglusunu insallah darisi basimiza:Saruboceq:
bende kocisi yolcu ettim ist.a gidiyo yolda simdi kazasiz belasiz gitsin gelsin insallah :Saruboceqzledim bilemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?