Şubatta hamile kalanlar buraya..

evet canim yanlizim ama annemler alt katta ondan rahatim yigenim falan varda istemedim ben...kendime bakamiyom onla nasi ugrasim diye cok fena bi teyzeyim galibakaydirigubbakcemile

bi dolu şey yazmıştım bağlantı gitti...
nuraycım hoş geldin.Allah kavuştursun. benim eşimde haftaya gidecek istanbula.

bestenecim saol canim...zor ama ya cok alismisim :gitme:
bende beyazi izliom kocis yolda beni uyku tutmaz zatenboshayallersmile

evet canim yanlizim ama annemler alt katta ondan rahatim yigenim falan varda istemedim ben...kendime bakamiyom onla nasi ugrasim diye cok fena bi teyzeyim galibakaydirigubbakcemile

iyi o zaman canım...bazen insanın kafası kaldırmıyor,banada şimdi çocuklu arkadaşlarım geliyor arkalarını toplamak çok zor geliyor yere eğil kalk...

kızlar bende şubatta hamile kalanlardanım,
bugün doğum gününe karar verdi doktorumuz,10 gün kalmış...
26 ekimde epidural sezeryan olacak....hurmayı son günlerde yiycem,daha önce bayağı tükettim,son haftalarda erken doğuma sebeb oluyor diye duymuştum....

merhaba ilayda çok tüketirsen erken doğuma sebep oluyor ama günde 3-4 taneden zarar gelmez ben uzun süredir yiyorum...

hoş geldin canım.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
ben hurmayı çok yedim belki benim erken doğum riskim ondan oldu. ama bebişe de faydası olduğunu düşünüyorum. ayrıca seninkisezeryan olacaksa yemene de gerek yok. çünkü hurma normal doğumu kolaylaştırıyor diye duydum.

hayirli olsun...ayy gun saymak cok heycan vericidir heralde..saglikla kavusursun melegine insallah:Saruboceq:a.s.

ben bebeğin gününü kendi kendime döllenme tarihinden itibaren hesap edip,doktora çocuğumu erken alacl diye kızıyordum,halbu ki son adet tarihinden itibaren hesap ediliyormuş....sempatiksalakcinni
2 haftayı üzerine ekleyince doğumun iyice yaklaştığına sonunda kanaat getirdim....
beni bu hamilelik çok ama çok yordu hanımlar,inşallah huzurlu bir doğum huzurlu bir bebeğim olurda,bari tadını ozaman çıkartırım....
hepinizinkide çok çok huzurlu ve sağlıklı geçer umarım...

bende acıktım evde yiyecek bişey bulamdım markete gidip tuzlu bişeyler alıp geldik:)))bayağı yazmışsınız,
Allah kavuştursun c_n cim,sağlıkla gitsin gelsin kocişin
ilaydacım hoşgeldin inşallah kolay doğum yaparsın, birazdan bende uyurum herkese tatlı rüyalar,bebekler gibi uyuyalım inşallah:))))

günaydın kızlar

kahvaltımı yaptım,hurmamı yedim,sütümü içtim size bir bakayım dedim henüz kimse uğramamış...

bilsem gece girerdim, muhabbetiniz iyiymiş valla:) nazela kavuşmuş oğluna..bebiş iyiyse sorun yok o zaman..nasıl sevindim..kendi de yazar inşallah bir an önce.
bebeğin hıçkırıklarını nasıl anlıyorsunuz ben hala hiç bişey anlamıyorum.bazen ardarda vuruyor aynı yerden o mu acaba?

nazelanın gozu aydın sevindim onun adına.

hıckırık olayını bende anlamıs degilim.diyolar hıckırıyor diye ben daha kesfedemedim.
pitos senınde dedigin gibi bisey galibaaa..bilenler anlatsın bizede.

canım bebeğin hıçkırığını şöyle tarif edebilirim, kalp atışı gibi kısa aralıklarla pıt pıt sarsılması göbüşünün:))))
bu arada geceden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum,hala da karnımda kasılmalar var sonu hayır olsun inşaallah 10 gün daha dayansın bebişim gelmesin((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…