Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhaba kızlar..
nasılsınız bakalım...dün giremedim nete...ev görmesine gittik de. eve de geç döndük.2 gündür sağ kalçamda bir ağrı var. sanki kalçam yerinden oynamış gibi. doktor cuma günü alttan kontrol etmişti ya.ondan olmuş olabilir mi? kayınvalidem de çatı genişliyordur dedi. normal midir acaba? ama sadece sağ kalçamda var sıkıntı. anlamadım gitti..
kızlar evet hıçkırık tutması kalp atışı gibi düzenli 3-5 dakika sürdükten sonra geçen bir olay. ama dışarıdan bebi oluyor. elini koyunca da hissedeiyorsun. ablamlar da bilmiyormuş dün tesadüf onların yanında bebişimi tuttu hıçkırık. onlara da dinlettim.

elif hadi senden haberler bekliyoruz canım. bir an önce iyileş de gel...

slm kızlar nasılsınız?çarşambaya kayınvalidem cumartesine annem geliyooooor:)))
inşaallah anneciğim gelmeden doğurmam:)))

hihoyyytmerhaba kızlarr
daha önceden de yazmıştım da takip etmeye pek fırsatım olmamıştı ama artık edebilirim çok fazla boş vaktim varr :)

36+5 günlük hamileyimm oğluşum olucak Allah izin verirse sabırsızlıkla bekliyorum ayın 25 inde kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak dr.um çok heyecanlıyım ya dogum derse diye panik içindeyim eşimle gidicez kontrole inşallah bi yandan olsun dogum diyorum bi yandan olmasın diyorumm son kontrolüm 35.haftaydı ve oğlum 2750 gr dı herşey normal dedi normal dogum gibi görünüyo dedi dr.um bende normal istiyorum sezaryen ve normal dogumu izledim netten ve normale karar verdim inşallah öyle olurrr

bebeği olanlara hayırlı uğurlu olsunn inşallah hayırlı evlatlar olurlar
hamiş olanlara da Rabbimm hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh :)hihoyyyt

bestene bende de var o yaa kramp gibi arada bi sağ kalçamdan bacağıma kadar vuruyo çok fena oluyoo çatı kontrolü yapılmadı henüz ama bende de oluyo o niye acaba ? ben normal kramptır diye düşünmüştüm

cnm benimde sağ kalçamda ağrı var aynı zamanda belimin sağ tarafı ve kuyruk sokumuda ağrıyor iki güngür ben 38.haftamdayım,sağ bacağıma germe yapınca kuyruk sokumum acıyor bende doktora gidince sorucam

saolun kızlar vallahi...demek sadece ben de değilmiş bu ağrı. belkide normal seyirde olması gereken bir ağrıdır.

özgecim gözün aydın canım..evin şenlenecek desene...
canhay, Allah hayırlı doğumlar yaşatır inşallah canım. maşallah kuzuna. kilosu iyi.benimde 36+2 deyken üç kilo civarındaydı. ben de normal doğum istiyorum kısmet olursa. şimdilik durumlar uygun..

slm herkese güzel anneler. bende 37+4 deyim şuan.normal doğum istiyodum ama.açtığım konuları okuyanlar varsa bilirler.düzenli gittiğim doktor geçen hafta çatı muayenesi yaptı.çatın dar dei.10 gün sonraya sezerytan tarihi verdi.tabi üzüldüm.ama hayırlısı dedim.eşimde biraz buruldu.neden normal yapamıyon dedi.bende zor olur çatın dar dedi doktor dedim.ama bundan sonra bütün doğumların sezeryan olmak zorunda olacak dedi.işte böle olay.benimde aklıma şu geliyo acaba doktorlar sezeryane yönlendirmek içinmi hemen çatın dar diyor.yoksa gerçeklik payı varmı.bazılarıda doktor doğru demiştir.normal yaparsan içli dışlı makata kadar dikişin olur.çocuk zorlanır.kendini zorlama diyor.kimiside doktor uydurmuştur diyor.ailem de kararı bana bırakıyor.sizce napsam 10 gün sonra gidip sezeryanmi olsam.yoksa sancı gelene kadar 40. haftama kadar bekleyip normal doğumumu denesem.hergün bunu düşünüyorum şuaralar offfffffff

evet demek ki normal agrılar bunlar her ağrıyı kafamıza takmamak lazım aslında sitres yapıyoruz

kaç haftalıksın bestene şuan..

bence bi dr a daha git dr.um böyle böyle dedi de çatı darlığı varmış diye doğru mu diye sorabilirsin benim arkadaşıma enfeksiyon var sezeryan dediler dogum sancısı çekerken 2 gün önce dr.a gittiğinde herhangi enfeksiyon yoktu 2 gün sonra doguma gittiğinde enfeksiyon var normal olamaz demişler başka hastaneye gittiler ve normal dogum yaptı herhangi bi enfeksiyonda göremediler yani o yüzden tek doktorda kalmamak gerek bende şimdi başka bi dr daha araştırıyorm en azından bi kez muayene olayım benim gittiğim hastane sezaryan derse öbürüne gideriz diye düşünüyorum

günaydın kızlar....yeni anneler..yeni anne olacaklar...

umarım iyisinizdir. benim ağrılarım hala devam ediyor. çarşamba günü doktoruma sorucam.

canhay ben bugün itibariyle 36+5 günlük hamişim. heran doğum olabilir miş. aslında artık ben de gelsin istiyorum.

canım vallahi karışık bir durumdasın. zor bir karar. ama benim düşüncem eğer çatın gerçekten dar ise hem bebeği hemde kendini riske atmaya ve parçalatmaya gerek yok. bebişinin kilosuda önemli bence. 4 kilo civarında doğması bekleniyor ise sezeryan olman daha hayırlı. inanır mısın ben normal doğumdan daha az korkuyorum. sezeryan beni daha çok korkutuyor. ama benim bebiş 40 haftaya kadar durursa 4 kilo olurmuş gibi geliyor.
ama hangisine karar verirsen ver umarım iyi bir doğum olur.

herkese günaydın kızlar uykuya zor daldığım için geç kalkıyorum...

özgecim gözünaydın annelere kavuşuyorsun insanın yanında güvendiği insanlar olması müthiş birşey ben bazen ay nasıl olcak nasıl yapıcaz derken annemler geliyor aklıma ay onlar bana bırakır mı iyi ki varlar diyorum...

canhay benimde 25'inde kontrolüm var büyük bir ihtimalle çatı muayenesi yapıcak doktorum ve haftada bir kere gitmeye başlıcam,çok heyecanlı sağlıkla gelsinler canım...

napiyim yani sizce

angela bazı doktorlar gerçekten sezeryan diyor hemen,eğer benim doktorum böyle birşey söylese ben güvenirim çünkü doktorum normal doğumu öneren bir insan ama senin en ufak bir şüphen varsa doktorundan bence kesinlikle başka bir doktora daha muayene ol derim ben olsam öyle yapardım yani boşu boşuna sezeryan olmanında bir anlamı yok lakin gittiğin doktorda çatın dar normal doğum çok zor gözüküyor derse diretmeninde bir anlamı yok hem bebeğinin sağlığını hem kendi sağlığını riske atma benim fikrim bu canım,hayırlısı olsun...

kızlar sonlara yaklaştıkca hiç girmez oldunuz,napıyorsunuz bütün gün evde merak ediyorum ben şahsen ütü yapmak ve biraz evi toplamak istiyorum ama yağmur yağıyor hava karanlık tv nin karşısında önümde laptopum soluma yatmış tembellik yapıyorum...

ben burdayım nehir, ve aynen senin konumundayım diyebilirim.odayı neredeyse bilg.ın ışığı aydınlatacak ne kadar kapandı hava.yarın dr.um çağırdı.haftada bir gidiyoruz ya..yarında şiddetli yağmur devam edecekmiş nası gitcez.herşey zor gelmeye başladı.güneşli havalara alışkınız ondan mı acaba..pek bi karamsarım.belki tam tarih verir doğum için.sonuçta haftaya olacak inanamıyorum bu sakin geçirdiğimiz son günler galibaa

evet canım havada kapalı olunca insan daha karamsar oluyor ama düşün ki sonuna geldik oğlunu kucağına alacaksın hayırlısıyla çok heyecanlı...bencede yarın sana kesin bir tarih verir

sen hastane çantanı hazırladın mı elif neler koydun içine ben kaç tane bebek bezi koyayım karar veremedim,emzik koyucak mısın onu da kaynatıp koymak lazım sanırım o işlem nasıl oluyor

angelacım dediğin gibi bazı drlar para göz oluyor bazıları gerçekçi sen doktoruna güvenmiyorsan ki bu zamana kadar az çok fikir sahibi olmuşsundur drun hakkında,içine sinmediyse başka doktorada gözük kararını öyle ver derim,ama sezeryan kötü bişey değil ki hayırlısı olsun üzülme bunun için:)))

tşk ederim kızlar,anneler geliyor çok mutluyum anneciğimi çok çok özlemiştim sağlıkla gelsinler inşallah,annem ben geliyim o hafta doğur bekleyemem,sabırsızlanırım diyor,keşke öyle olsa pazartesine doğsa:))))ama hayırlısı tabiiki sağlıkla gelsinde kuzum,çarşamba günü yine kontrolüm var haftada 1 gidiyorum artık nst ye alıcak, çatı muayenesini sordum ama haftaya yapıcam demedi,daha erken bebek 2800 gr bu halde doğurmaya uygun olabilir ama 2 hafta sonra nasıl olur bilemem son hafta yapıcam dedi,büyük ihtimal yapmaz bu gidişimde..

nehircim, hastane çantam hazır.emziği henüz koymadım..onuda kolayayım.bebek bezini bir paketin tamamını koydum.3 hafta önce falan hazırladığım için paket kaçlıktı unuttum ama en az 40 adet vardır!! sabahtan olursa doğum gecede kalacaz bide ertesi sabah diye hapsini koydum.2 pijama takımı ve 1 gecelik koydum.emzirme sütyeni, kendime iç çamaşırlar ve pedler, göğüs pedleri, lansinoh, çorap koydum.bebişinkileri yazmıyorum bayada onun kıyafetleri var

anladım canım ben bezi paketle koymadım 15 tane koydum,emziğide sıcak suda 2-3 dakika kaynatmak gerekiyormuş onu daha yapmadım bende,zaten mecbur kalmayınca vermicem çünkü faydalı birşey değilmiş bebeğin beslenmesini etkiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…