cnm benimde sağ kalçamda ağrı var aynı zamanda belimin sağ tarafı ve kuyruk sokumuda ağrıyor iki güngür ben 38.haftamdayım,sağ bacağıma germe yapınca kuyruk sokumum acıyor bende doktora gidince sorucammerhaba kızlar..
nasılsınız bakalım...dün giremedim nete...ev görmesine gittik de. eve de geç döndük.2 gündür sağ kalçamda bir ağrı var. sanki kalçam yerinden oynamış gibi. doktor cuma günü alttan kontrol etmişti ya.ondan olmuş olabilir mi? kayınvalidem de çatı genişliyordur dedi. normal midir acaba? ama sadece sağ kalçamda var sıkıntı. anlamadım gitti..
kızlar evet hıçkırık tutması kalp atışı gibi düzenli 3-5 dakika sürdükten sonra geçen bir olay. ama dışarıdan bebi oluyor. elini koyunca da hissedeiyorsun. ablamlar da bilmiyormuş dün tesadüf onların yanında bebişimi tuttu hıçkırık. onlara da dinlettim.
elif hadi senden haberler bekliyoruz canım. bir an önce iyileş de gel...
slm herkese güzel anneler. bende 37+4 deyim şuan.normal doğum istiyodum ama.açtığım konuları okuyanlar varsa bilirler.düzenli gittiğim doktor geçen hafta çatı muayenesi yaptı.çatın dar dei.10 gün sonraya sezerytan tarihi verdi.tabi üzüldüm.ama hayırlısı dedim.eşimde biraz buruldu.neden normal yapamıyon dedi.bende zor olur çatın dar dedi doktor dedim.ama bundan sonra bütün doğumların sezeryan olmak zorunda olacak dedi.işte böle olay.benimde aklıma şu geliyo acaba doktorlar sezeryane yönlendirmek içinmi hemen çatın dar diyor.yoksa gerçeklik payı varmı.bazılarıda doktor doğru demiştir.normal yaparsan içli dışlı makata kadar dikişin olur.çocuk zorlanır.kendini zorlama diyor.kimiside doktor uydurmuştur diyor.ailem de kararı bana bırakıyor.sizce napsam 10 gün sonra gidip sezeryanmi olsam.yoksa sancı gelene kadar 40. haftama kadar bekleyip normal doğumumu denesem.hergün bunu düşünüyorum şuaralar offfffffff
napiyim yani sizce
slm herkese güzel anneler. bende 37+4 deyim şuan.normal doğum istiyodum ama.açtığım konuları okuyanlar varsa bilirler.düzenli gittiğim doktor geçen hafta çatı muayenesi yaptı.çatın dar dei.10 gün sonraya sezerytan tarihi verdi.tabi üzüldüm.ama hayırlısı dedim.eşimde biraz buruldu.neden normal yapamıyon dedi.bende zor olur çatın dar dedi doktor dedim.ama bundan sonra bütün doğumların sezeryan olmak zorunda olacak dedi.işte böle olay.benimde aklıma şu geliyo acaba doktorlar sezeryane yönlendirmek içinmi hemen çatın dar diyor.yoksa gerçeklik payı varmı.bazılarıda doktor doğru demiştir.normal yaparsan içli dışlı makata kadar dikişin olur.çocuk zorlanır.kendini zorlama diyor.kimiside doktor uydurmuştur diyor.ailem de kararı bana bırakıyor.sizce napsam 10 gün sonra gidip sezeryanmi olsam.yoksa sancı gelene kadar 40. haftama kadar bekleyip normal doğumumu denesem.hergün bunu düşünüyorum şuaralar offfffffff
nehircim, hastane çantam hazır.emziği henüz koymadım..onuda kolayayım.bebek bezini bir paketin tamamını koydum.3 hafta önce falan hazırladığım için paket kaçlıktı unuttum ama en az 40 adet vardır!! sabahtan olursa doğum gecede kalacaz bide ertesi sabah diye hapsini koydum.2 pijama takımı ve 1 gecelik koydum.emzirme sütyeni, kendime iç çamaşırlar ve pedler, göğüs pedleri, lansinoh, çorap koydum.bebişinkileri yazmıyorum bayada onun kıyafetleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?