Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende doktordan geldim 6-7 kasım gıbi dedi sezeryan için.normal dogumda 14 kasımdı 1 hafta once oluyor.bebişimde 2914 olmus umarım saglıcakla dogarda.buradada hava kapalı.insanın tembellik yapası geliyor yapıyorumda zaten.son tembellik gunlerimiz arkadaslar dogumdan sonra bambaska olacak herhalde bak tsiraa ve nazelayı goremıyoruz artık bebişler ilgi istiyor tabiii...

nehirday bizim senle aramız 1 gun mu?senin ne zaman sen normal dogum istiyordun galiba.sat 7 subat benım dogumda 14 kasım gozukuyor.

maşallah canım bebeğine...evet benim sat 8 şubat aramızda bir gün var...normal gözüküyor şu an haftaya doktora gidicem çatı muayenesi yapıcak bakalım...sana neden sezeryan tarihi verdi

kızlar biraz önce sağlık ocağına gittim ilaçlarımı almaya,baktım heyecanlı bir grup iki bayan ve eşleri karnımı görünce kaç aylık dediler sohbet ettik kızlardan biri yeni hamileymiş onun için gelmişler yanındaki bayanda bende 17 günlük anneyim dedi inanamadım manken gibi ve nasıl hoş giyinmiş nasıl enerjik bebeğide evde annesine bırakmış bayıldım kızaa kim korkar doğumdan dedim resmen çıkarkenn,eve uçarak geldim moral oldu bana :)))

nehircim ne iyi vallahi..ben de imrendim şimdi. insanlar öyle korkutuyorki gözümüzü. bu daha iyi günlerin, bebek doğduktan sonra göreceğiz seni falan diyorlar. öyle sinir oluyorum ki. herkesin bebişi bir mi sanki. belki bizimki akıllı uslu olur. di mi ama.
ben eski fit halime dönebilirmiyim bilmiyorum. çünkü bu ara kalçama da kilollar gitti gibi.

aynen bestene o lafa nasıl gıcık oluyorum anlatamam,birde allah kurtarsın lafına...hepsinin yeri ayrı güzel 9 ay hamile olmanında,bebeğini kucağına almanında,onu sevgiyle büyütmeninde,hepsinin tadı başka...insanlar öyle konuşunca ben loğusalığı hep böyle paspal evden dışarı çıkamayan bir dönem olarak hayal ediyormuşum demekki,o bayanı görünce inanamadım ne kadar insanlar korkutmuş gözümü kızı hayranlıkla izledim iyiki de rastladım kesinlikle bizde kimseye kulak asmamalıyız tabiki zorlukları var alışma süreci var ama bundan keyif almalıyız kızlar...

aynen kızlar bende kızıyorum,yok bunlar iyi günlerin,sen doğduktan sonra gör,uykusuz geceler,ağlamalar,ha birde telefon açıyorlar nasılsın diye,beni görmeden yok koca göbekli oldun şimdi,nasıl zayıflıycan,kız doğurucan her tarafın şişmiştir,popon büyümüştür,bilmem ne bilmem ne?moral bozsucu saçma şeyler,bilerek mi yapıyorlar acaba diyorum?alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
bende size katılıyorum kızlar..ama bizim toplum böyle nedense herşeyin kötü tarafından bahsetmeyi seviyoruz.banada aynı şeyler söyleniyor.ama arada sevgisi herşeye değer falan diyorlar Allahtan.
bilmediğimiz bir hayat tarzı bizi bekliyor.tamamen bize bağımlı bir varlık..fazla derin düşünmemek lazım.lohusa depresyonuna girmeyelim.hiç unutmuyorum..elif şafak doğumdan sonra bir daha hiç yazamayacağını zannetmiş..bizde kendimizi motive edecek şeyler bulmalıyız..

aynı haftamız günümüz desene bestene :) 9 kasıma gün verdi dr bana bakalım artık kısmet karnım büyüdükçe korkmaya başladık bi yandan da eski vucudumu özledim eşimde öyle diyo korkuyorm bişi olucak diye diyo ..

inşallah cnmm sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin rabbimm ..
normal mi düşünüyosun sende ?

hım hadi bakalım şu ekim bitsin biran önce de bebişlerimizi elimize almaya başlayalım yavaş yavaş ...

bütün eksiklerini tamamladım beşiğini fln her şeyini yerleştirdik gelip gitip yatağını seviyrz deli gibi :)

bizim eksiklerimiz var daha,beşiğin örtüleri dikiliyor dolapların içine kapitone dikiliyor,halısı henüz gelmedi ama çantamız hazır sayılır,son emziğini kaynatıp koyucam tamam,biberon koymuyorum sen koydun mu birde emziği nasıl sterilize ettin?

ne olur cavep veren yokmu test yaptrdım 4.5 yada 5 haf. dr gıttım en az bakmam ıcın 3 aylık olması lazım demezmı ay beynımden vurulmusa dondum baska doktora gıtcem ultrasona bıle almadı bır rahatsızlıgın varmı bıle demedı yaa

çantası da hazır sadece benim geceliğim ve pijamamın yıkanması var yıkayıp ütülüyüp öyle koyucam çantaya emzik koydum ben kaynamış suya emziğini ve kapağını koydum yarım saat fln kaldı içinde biberon da nuk'un almış ablam yenidogan için özel yandanmış deliği henüz elime geçmedi bide onu koydum mu tamamdır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…