- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
aynen bestene o lafa nasıl gıcık oluyorum anlatamam,birde allah kurtarsın lafına...hepsinin yeri ayrı güzel 9 ay hamile olmanında,bebeğini kucağına almanında,onu sevgiyle büyütmeninde,hepsinin tadı başka...insanlar öyle konuşunca ben loğusalığı hep böyle paspal evden dışarı çıkamayan bir dönem olarak hayal ediyormuşum demekki,o bayanı görünce inanamadım ne kadar insanlar korkutmuş gözümü kızı hayranlıkla izledim iyiki de rastladım kesinlikle bizde kimseye kulak asmamalıyız tabiki zorlukları var alışma süreci var ama bundan keyif almalıyız kızlar...
günaydın kızlar....yeni anneler..yeni anne olacaklar...
umarım iyisinizdir. benim ağrılarım hala devam ediyor. çarşamba günü doktoruma sorucam.
canhay ben bugün itibariyle 36+5 günlük hamişim. heran doğum olabilir miş. aslında artık ben de gelsin istiyorum.
canım vallahi karışık bir durumdasın. zor bir karar. ama benim düşüncem eğer çatın gerçekten dar ise hem bebeği hemde kendini riske atmaya ve parçalatmaya gerek yok. bebişinin kilosuda önemli bence. 4 kilo civarında doğması bekleniyor ise sezeryan olman daha hayırlı. inanır mısın ben normal doğumdan daha az korkuyorum. sezeryan beni daha çok korkutuyor. ama benim bebiş 40 haftaya kadar durursa 4 kilo olurmuş gibi geliyor.
ama hangisine karar verirsen ver umarım iyi bir doğum olur.
herkese günaydın kızlar uykuya zor daldığım için geç kalkıyorum...
özgecim gözünaydın annelere kavuşuyorsun insanın yanında güvendiği insanlar olması müthiş birşey ben bazen ay nasıl olcak nasıl yapıcaz derken annemler geliyor aklıma ay onlar bana bırakır mı iyi ki varlar diyorum...
canhay benimde 25'inde kontrolüm var büyük bir ihtimalle çatı muayenesi yapıcak doktorum ve haftada bir kere gitmeye başlıcam,çok heyecanlı sağlıkla gelsinler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?