Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende kaynamış suya koyucaktım kaynatman gerekiyor dediler kafam karıştı on dakika kaynaması gerekiyormuş her kafadan bir ses çıkıyor nette de bişi bulamadım sonuçta kutunun içinde zaten bence çok kaynamasına gerek yok...bende nuk cam biberon aldım

cok haklısın ay nasıl agladım sınrımden ya esim delı oldu ya annemlere sordum kardesıne hamıleyım ultrasonda 18 gunluktu abartmıyorum cıktı dedı basın dan attı ( yazık

ultrasonda bebeği göremeyebilir 4 haftalıksa belki ondan demiştir ama yine de bakması lazımdı muayene etmesi lazımdı başka doktora git hemen

evet her kafadan bi ses çıkıyo ama kaynamış su yeterli bence ya zaten emziği tututp tutmayacağı bile belli değil ... biberonu koycam ya olur da sütüm fln gelmezse hatta bana mama bile al dediler de hastanelerde zatn oluyo almaya gerk yok gibi geldi bana ..

bebekpoyraz bence sen başka dr bul ve bi daha o dr a gitmeeeee

canhay sen benden bir hafta öndesin bende 25'inde çatı muayenesi olucam doktorun seni iki haftada çağırmamış demekki en son 35.haftada gittiğine göre,çatı muayenesi genelde 37.haftada oluyor çünkü

evt 38.haftada çağırdı nst ye de girmedm 35.haftada almıyolar mı nst ye gerek görmedi heralde sancım fln yoktu çünkü ..
ya herkes bebeğinin elini ayağını anlıyomuş ben anlayamıyrm sürekli hareket ediyo ama eli mi ayağımı kafasımı hiç anlamıyrmm

ben pozisyonunu anlıyorum mesela dirseğini dayıyor,poposunu dayıyor anlıyorum...sol tarafıma tam kolumun alt tarafına kolunu uzatıyor sanırım sanki çıkıcak oradan ne enteresan yaaa okşuyorum seviyorum çekiyor,ayyy gelsinler artıkk....

süper ya ben niye anlamıyrm yaa bende mi sorun varr
benim hep sağ tarafımda karşımda oturan bile anlıyo hareketlerini ama ben neresi oldugunu anlamıyrm sevince hemen değiştiriyo kendini dediğin gibi :)
çatlakların oldu mu ya benim çok fazla oldu karnımda diil de yanlarımda oldu arko çatlak önleyici kullandım ama bi işe yaramadı

ben hiç krem kullanmadım çünkü annem çatlamış ablam çatlamış kesin çatlarım dedim sadece bebe yağı sürdüm ve sıfır çatlak maşallah inşallah bu saatten sonrada çatlamam...

hadi ya süpermişşş inşallah cnm çatlamazsınn
benim fena oldu ama ben çok kilo aldım 18 kilo aldım şuan ve daha 3 haftam var doguma daha da alırım gibime geliyo

hımm anlamıyorum vallahi şu çatlak işini ben genetik mi kilo ile mi alakalı yalnız şunu söyleyebilirim yağımı hiç aksatmadan hergün yatarken sürdüm sürüyorum toplamda da 9 kilo aldım...

valla benimde ablam hiç çatlamamış ama kapkara olmuştu hamilelikten sonra geçmiş o karalık genetik diil ya herkeste farklı oluyo sanırım her bünye farklı bende düzenli kullandım kremimi baktım heryerim çatladı sinirim bozuldu bıraktım kullanmayı ..
çok iyi almışsın bebeğin kaç kilo ?

hım anladım cnmm neyse bebeklerimizi alalım sağ salim kucağımıza da onlar da bize sağlıklı olalım da varsın çatlaklar ve kilolar kalsınn :)

kilo birşey değil hayatım veriyorsun doğumdan sonra hemen,dediğin gibi sağlıklı kolaycacık doğumlarla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallahhhh...
iyi geceler canım görüşürüz yine...

günaydın kızlar...
akşam şöyle bir girmiştim. döktürmüşsünüz.ama yazamadım. eşimin işi vardı.
canhay benim sat 3 şubat bu durumda 10 kasım muhtemel doğum tarihi. ama ultrason 3-4 kasım çıkıyor. doktor da erken bekliyor.

kızlar bugün işyerinde son günüm. zorlayarak da olsa 5 hafta doğum sonrasına bırakmayı hakettim. bebişimle doğumdan sonra 13 hafta geçirebilicez.

taze annişler nerdesiniz? gelin de bir ara bebişlerinizi anlatın.

misafirim geldi giremedim dun gece.
ben sezeryan istiyorum dedim 1 hafta once olabilir dedi.6 kasımı soyledi.cevredeki insanların gozumuzu korkutması bencede sacma geliyor.hayatta herseyi yasıycaz ve kendimiz gorucez insallah hayırlı evlatlar olurlar da bizi üzmezlerrrr.

maşallah canım bebeğine...evet benim sat 8 şubat aramızda bir gün var...normal gözüküyor şu an haftaya doktora gidicem çatı muayenesi yapıcak bakalım...sana neden sezeryan tarihi verdi

normal gidiyormus hersey ama ben korkuyorum kandan.kolumdan kan alırken bile fenalasıp bayılıyorum ben.30 ekimde randevumuz var bakalım karar netlesecek o :asigim:zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…