- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
kızlar mrb dün dr geldi doğum için tarih verdi 28 ekim sat 1 şubat sanki biraz erken gibi geldi inşallah hepiniz bebeklerinize sağsağlim kavuşursunuz
bestene valla harikasın.tebrik ediyorum seniiii.son gune kadar elinden geleni yapmıssın.
merhaba kızlar...
artık bebişlerin vakti geldi. gelişimleri tamamlandı. karnınızda duracağına yanınızda dursun bence. madem sezeryan olacaksınız.
angel17 ve joys, sizlerinki neden sezeryan. eğer normal doğum şansım olmasaydı ben de 26 ekimde alınsın diyordum. sat 3 şubat. bu durumda 37+6 günlükken alınmış olacaktı. doktor uygun dedi. ama ben normal bekliyorum şimdilik.
dün dr çatın dar sezeryan olursan daha iyi dedi 25 ile 28 arası alabiliriz dedi bebiş 2850 kg ilk aylarda dr doğum tarihin 16 kasım gözüküyor dedi sonra 8 kasım şimdide 28 ekim sanki biraz erken gibi geliyor anlamadım gitti
biz eşimle çok tereddütte kaldık.
gebeliğimin başında ikili testim yüksek riskli çıktı, devlet hastanelerine yollandım amniyosentez oldum vs vs. ilk 5,5 ay bebeği sürekli kaybederim diye ne düzgün bir hamilelik yaşadım ne huzur doluydum. şimdi eşimde bende hiç bir riske girmek istemiyorsuz, kessinler alsınlar içinden hiç sıkışmadan istiyoruz canım. yoksa acıdan vs bi korkum yok benim hayatım boyuncada olmadı, ama içime o ilk aylardan öyle garip bir stres girdiki, hemen artık cıksın ordan sağlıkla elime gelsin gercek olduğunu anlıyayım istiyorum ben. yani sezeryanı istediğim için olacağım ama önce sancım tutarsa kısmet buymuş diye normal doğururum. bugun 37+5iz
bilen yok sanırım acemıyım bılmedıgım ıcın sıkıntıdayım :Saruboceq:
bu topigi biraz gec gördüm sanirim:sinifsinif:
bilen yok sanırım acemıyım bılmedıgım ıcın sıkıntıdayım :Saruboceq:
günaydın kızlar...
akşam şöyle bir girmiştim. döktürmüşsünüz.ama yazamadım. eşimin işi vardı.
canhay benim sat 3 şubat bu durumda 10 kasım muhtemel doğum tarihi. ama ultrason 3-4 kasım çıkıyor. doktor da erken bekliyor.
kızlar bugün işyerinde son günüm. zorlayarak da olsa 5 hafta doğum sonrasına bırakmayı hakettim. bebişimle doğumdan sonra 13 hafta geçirebilicez.
taze annişler nerdesiniz? gelin de bir ara bebişlerinizi anlatın.
merhaba canım. bebişlerimizin doğum tarihi aynı galiba. senin de sat 3 şubat sanırım. hayırlı olsun bebişin. sağlıkla doğmak nasip etsin.
Merhaba kızlar
galiba eliften sonra doğum sırası bende olacak :)
angelcım benimde sat 28 ocak ve dr 25 ekim olabilirsin dedi, yani seninkiyle aynı hesap.
erken mi değilmi bilmiyorum ama ben çok sabırsızım hemen gelsin istiyorum. şimdi başlasa sancım güle güle giderim heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?