Şubatta hamile kalanlar buraya..

bestene valla harikasın.tebrik ediyorum seniiii.son gune kadar elinden geleni yapmıssın.

kızlar mrb dün dr geldi doğum için tarih verdi 28 ekim sat 1 şubat sanki biraz erken gibi geldi inşallah hepiniz bebeklerinize sağsağlim kavuşursunuz

Merhaba kızlar

galiba eliften sonra doğum sırası bende olacak :)

kızlar mrb dün dr geldi doğum için tarih verdi 28 ekim sat 1 şubat sanki biraz erken gibi geldi inşallah hepiniz bebeklerinize sağsağlim kavuşursunuz

angelcım benimde sat 28 ocak ve dr 25 ekim olabilirsin dedi, yani seninkiyle aynı hesap.
erken mi değilmi bilmiyorum ama ben çok sabırsızım hemen gelsin istiyorum. şimdi başlasa sancım güle güle giderim heralde :)

merhaba kızlar...
artık bebişlerin vakti geldi. gelişimleri tamamlandı. karnınızda duracağına yanınızda dursun bence. madem sezeryan olacaksınız.
angel17 ve joys, sizlerinki neden sezeryan. eğer normal doğum şansım olmasaydı ben de 26 ekimde alınsın diyordum. sat 3 şubat. bu durumda 37+6 günlükken alınmış olacaktı. doktor uygun dedi. ama ben normal bekliyorum şimdilik.

biz eşimle çok tereddütte kaldık.
gebeliğimin başında ikili testim yüksek riskli çıktı, devlet hastanelerine yollandım amniyosentez oldum vs vs. ilk 5,5 ay bebeği sürekli kaybederim diye ne düzgün bir hamilelik yaşadım ne huzur doluydum. şimdi eşimde bende hiç bir riske girmek istemiyorsuz, kessinler alsınlar içinden hiç sıkışmadan istiyoruz canım. yoksa acıdan vs bi korkum yok benim hayatım boyuncada olmadı, ama içime o ilk aylardan öyle garip bir stres girdiki, hemen artık cıksın ordan sağlıkla elime gelsin gercek olduğunu anlıyayım istiyorum ben. yani sezeryanı istediğim için olacağım ama önce sancım tutarsa kısmet buymuş diye normal doğururum. bugun 37+5iz

dün dr çatın dar sezeryan olursan daha iyi dedi 25 ile 28 arası alabiliriz dedi bebiş 2850 kg ilk aylarda dr doğum tarihin 16 kasım gözüküyor dedi sonra 8 kasım şimdide 28 ekim sanki biraz erken gibi geliyor anlamadım gitti

sezeryan için normal doğum sancılarının başlamamıs olması acısından drlar 38+ günleri tercih ediyor. buda sat tarihine göre cıkan tarihten (benimki 4 kasım) 9-10 gün erken olabiliyor. Bebek zaten daha önceden beri doğuma hazır durumda

anlıyorum canım...bende de aynı huzursuzluklar ve stres vardı. gerçi hala var. çevremde bir kaç doğum hikayesinde zor doğumdan dolayı bebeklerinin sakat olduğunu gördüm. ben de hep benim de başıma aynısı gelicekmiş korkusu var. hala da kararımı vermiş değilim. dediğin gibi acıdan sancıdan korkmuyorum sadece bebeğe bişey olucaak korkusu beni deli ediyor.
hele bi kaç hafta önce iyice strese girdim. sonra da dedimki hayırlısı olsun. olacağı varsa sonra da olur. sonra kendimi böyle sakinleştirdim.

allah hayırlı ugurlu etsın canım bende yenı hamıleyım daha ılk defa dun dr gıttım tahmınımce 5 haf ama cocuk canlanana kadar bakmam dıo cıldırdım ya ne ultrasona aldı ne bır rahatsızlıgın varmı dedı guya muayene sıne gıttık esım cıldırdı baska doktora gıtcez annem deıokı kardesın ıcımde 18 gunluktu bellı oldu nebıcım bır dr mus dedı anlamadım ne olur bır bılen yokmu ılk bebegim :gitme::gitme::Saruboceq:

bilen yok sanırım acemıyım bılmedıgım ıcın sıkıntıdayım :Saruboceq:

canım benim adetim geçtikten 1 hafta sonra gittim doktora. ultrasonda gebelik kesesini gördü. ama dedi kalp atışını duyana kadar hayırlı olsun diyemem dedi. sanırsam 5 haftalıktı. 3 hafta sonra gene gel dedi. 8. haftada yine ultrasonda kalp atışlarını duyduk. bence sen başka bir doktora görün.

bilen yok sanırım acemıyım bılmedıgım ıcın sıkıntıdayım :Saruboceq:

dr.un neyi bilemem diyor anlamadım ki? ben adet tarihimden 2 gün sonra gittim.rahim duvarının kalınlaşmasından ve sonrada kan testinden çıktı.3 haftalıkken ultrasyonda çekildi hatta dr.um mercimek kadar dedi:))
arkadaşlar yazmışlar zaten, başka dr.a git diye..sıkıntı yapacak bişey yok. rahat ol bence.hamileliğin diğer aşamalarında daha ne testlerin olacak..inşallah herşey istediğin gibi olur

bugün 18 de dr.randevumuz var.tam tarih verir bugün sanırım.benimde sat 1 şubat 38+2 de alabilirim demişti önce..yani 26 ekimde.normal doğum tarihim 8 kasım görünüyor.gelişimini tamamlamasına bakıyorum demişti daha önce..akciğerlerine falan..bugün gidelim değişik bişeyler söylerse size yazarım..

aa neden erken tarih veriyo ki dr.un ? bakalım bende p.tesi günü gitcem kontrole doguma alır diye telaşlanıyrm bende ...

merhaba canım. bebişlerimizin doğum tarihi aynı galiba. senin de sat 3 şubat sanırım. hayırlı olsun bebişin. sağlıkla doğmak nasip etsin.

merhabaaopuyorumnanaktan
evet ayni canim tahmini dogum tarihi 10 kasim son sat tarihim 23 ocak ama ilacla adet odugum icin biraz karismis.gecen haftada 8 kasim dogum tarihi olarak deismisti.hayirlisi ben normal yapamicam dogumumu galiba.bebegim dönmemis hala.
senikide hayirli olsun canim.
amin bütün bebisler saglicakla dogsun isallah.

Son düzenleme:

benim sat 29 ocak normal doğum istiyorum,kısmetse 5 kasımda kollarımda:)))))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…