Şubatta hamile kalanlar buraya..

arkadaşlar benim bebişim karnımda bazen hiç durmuyor,dün gece 12 den sabah 4 e kadar hiç durmadı ya br bebek 4 saat hç uyumadan dururmu,sizdede oluyomu,bide öyle bir vuruyoki resmen kaburgam esniyomuş gbi hissediyorum canım acıyor artık,bir taraftan maşallah diyorum ama aynı zamanda canımda acıdığı için dursun istiyorum ve normal mi diye merake ediyorum,umarım bir anormallik yoktur

ne öğrenmek istiyorsun ki canım?başka doktora git ona gözük belli olur büyük ihtimal bu kadar panik olma hamileysen eğer daha önünde 9 aylık bir süreç var o zaman napıcan:)))benimki 6 haftalıkken belliydi kesenin içinde kalbi atıyordu

sakinecim druna sorsaydın ama bence anormal bir durum yoktur,yerleri daralıyor ondandır bu kadar çok hareketi:)))))maşallah ona

son adet tarihlerimiz aynı bende dün dr 27 ekim diye gün verdi

kızlar ılk bebegım 6 haftalıkmıs kalp atıslarını duydum bugu ılk defa dr gıttım nasıl atıyor kalbı pıt pıt allahım tum olmayanlara versın :lepi::teytey:

ya nasıl büzülüp acılıyor tutamadım kendımı agladım dr cok saglıklı rıtım de atyo kalbı gozunuz aydın dıyınce esımn nasıl doldu gozlerı allahım herkeze nasıp etsın cok tşk ederım canım zemuszemus

benim sat 29 ocak normal doğum istiyorum,kısmetse 5 kasımda kollarımda:)))))opuyorumnanaktan

aramızda 1 gün varmış, normal doğum 4 kasım çıkıyor benim. cinsiyeti neydi?

allah hayırlısı ve sağlıklı şekilde elimize almamızı, mis gibi kokusunu duymamızı nasip etsin :) kaydirigubbakcemile5

7.denemendeyim ve geçen ay yumurtlama takibi yaptırdım yumurtalarım çok büyüdüğü için işe yaşanıyormuş bu ay klomen kullandım ve 4 yumurtam oluşmuş ve boyutlarıda gayet normel dr çalışın stres yapmayın dedi ama nasıl? Olmuyor ışte 2.5 yıllık evliyim ve 2 sene vajinumuştan dolayı ilişkiye giremedik 7 aydır giriyoruz ve hiç korunmadim biraz da evham yaptım

evet arkadaşlar, dr.dan geldim..ve dr.yarın alabilirim bebeği dedi.inanamıyorum.daha 1 hafta vardı.gelişimi tamam dedi.yarın hastaneye çağırdı.nst ye girecekmişim.ama büyük ihtimalle doğumum olacak.oğluşum doğum kanalına girmiş, kasılıp sancı çekiyormuşum tabii tecrübesizlik farkında değilmişim..
kızlar benim için dua edin.yarın yazamazsam doğum olmuş demektir:)
çok tedirginim..sağlıkla bebişimi kucağıma alırım inşallah..
görüşmek üzre..

Allah kolaylık versin inşallah bir sorun çıkmadan bebeğini alırsın kucağına dualarım seninle sende bize dua et bizde bebeğimize kavuşalim pitos

hayırlı olsun arkadaşım, sezeryan mı olacak normal mi? yani normal zamanına mı 1 hafta vardı, bebiş şimdi kaç haftalık?
allah kavuştursun artık ne diyeyim ne müthiş bir heyecandır o, benim sezeryanı 25i düşünüyoruz her akşam rüya görüyorum bebeğimle ilgili, 1 gün öncesini düşünemiyorum, sabah olmak bilmez heralde.. umarım mışıl mışıl uyursun akşam yarında herşey hayırlısı nasılsa o şekilde ilerler.. çok sevindim opuyorumnanaktan

Ay kızlar valla böyle sizlerin bu tatlı heyecanınızi okudukça ben çok duygulandım rabbim bana da gösteri mi ki acaba

Allah kolaylık versin inşallah bir sorun çıkmadan bebeğini alırsın kucağına dualarım seninle sende bize dua et bizde bebeğimize kavuşalim pitos

cnm benim eminim seninde olacak sadece heyecan yapma stres yapma rahat ol, ve varya hiç kolay değilmiş gerçekten. isteyerek gebe kaldım sonra dedim yahu neymiş bu böyle, çekmediğim kalmadı :)
ama her şeye değiyor diyorlar ya bekliyorum. sende bekle olacak göreceksinkaydirigubbakcemile5

joys hiç selam vermiyorsun hamile olmayanları aranıza almıyormusunuz yoksa

olur mu cnm benim ne demek :) vaginusmus sorunu nedeniyle zaten 2 yıl bi stresin olmuş, hemen ardından bebek denemeye başlamışsn. nedeni bana stres gibi geliyor. denemiyor gibi rahat sevişin tabiri caizse :) olacak bak göreceksin, belkide o zaman "ah keşke biraz daha bekleseydim" diyeceksin hiç belli olmaz

Inşallah birgün olucak ve bende bu sitede hamile olduğumu haykıracam biliyorum fakat ışte canım aile baskıları filan zor yani anlicam ben herşeye razıyım çekerim canım gerekirse ama biliyorum ki bebeğimi kucağıma alınca hiç bir şey düşünmücem tek düşüncem bebeğim olucak sende o ani düşün ve göreceksin ki ağrı sizi kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…