allah hayırlı ugurlu etsın canım bende yenı hamıleyım daha ılk defa dun dr gıttım tahmınımce 5 haf ama cocuk canlanana kadar bakmam dıo cıldırdım ya ne ultrasona aldı ne bır rahatsızlıgın varmı dedı guya muayene sıne gıttık esım cıldırdı baska doktora gıtcez annem deıokı kardesın ıcımde 18 gunluktu bellı oldu nebıcım bır dr mus dedı anlamadım ne olur bır bılen yokmu ılk bebegim :gitme::gitme::Saruboceq:
bugün 18 de dr.randevumuz var.tam tarih verir bugün sanırım.benimde sat 1 şubat 38+2 de alabilirim demişti önce..yani 26 ekimde.normal doğum tarihim 8 kasım görünüyor.gelişimini tamamlamasına bakıyorum demişti daha önce..akciğerlerine falan..bugün gidelim değişik bişeyler söylerse size yazarım..
benim sat 29 ocak normal doğum istiyorum,kısmetse 5 kasımda kollarımda:)))))opuyorumnanaktan
evet arkadaşlar, dr.dan geldim..ve dr.yarın alabilirim bebeği dedi.inanamıyorum.daha 1 hafta vardı.gelişimi tamam dedi.yarın hastaneye çağırdı.nst ye girecekmişim.ama büyük ihtimalle doğumum olacak.oğluşum doğum kanalına girmiş, kasılıp sancı çekiyormuşum tabii tecrübesizlik farkında değilmişim..
kızlar benim için dua edin.yarın yazamazsam doğum olmuş demektir:)
çok tedirginim..sağlıkla bebişimi kucağıma alırım inşallah..
görüşmek üzre..
Allah kolaylık versin inşallah bir sorun çıkmadan bebeğini alırsın kucağına dualarım seninle sende bize dua et bizde bebeğimize kavuşalim pitos
joys hiç selam vermiyorsun hamile olmayanları aranıza almıyormusunuz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?