olur mu cnm benim ne demek :) vaginusmus sorunu nedeniyle zaten 2 yıl bi stresin olmuş, hemen ardından bebek denemeye başlamışsn. nedeni bana stres gibi geliyor. denemiyor gibi rahat sevişin tabiri caizse :) olacak bak göreceksin, belkide o zaman "ah keşke biraz daha bekleseydim" diyeceksin hiç belli olmaz
Senin kız mi erkek mi olucak ve kaç günün kaldı doğuma
kızzlarr eski topiğim( sizin adınızae çok seviiyorumm amaaa az kaalmış melekerinzin gelemmsine...saglıklaa gelsinlerr hepsideee
Çok şanslısınız rabbim banada bu güzel haberi sizlerle paylaşmayı nasip eder inşallah
evet arkadaşlar, dr.dan geldim..ve dr.yarın alabilirim bebeği dedi.inanamıyorum.daha 1 hafta vardı.gelişimi tamam dedi.yarın hastaneye çağırdı.nst ye girecekmişim.ama büyük ihtimalle doğumum olacak.oğluşum doğum kanalına girmiş, kasılıp sancı çekiyormuşum tabii tecrübesizlik farkında değilmişim..
kızlar benim için dua edin.yarın yazamazsam doğum olmuş demektir:)
çok tedirginim..sağlıkla bebişimi kucağıma alırım inşallah..
görüşmek üzre..
eve döndük arkadaşlar, yanlış alarm:) nst ye girdim sancı yok..p.tesi ne kadar bekleyelim.37+3 zaten bugün.ama dün bizi çok heyecanlandırdı ultrasyona bakınca..suyu sınırda dedi..baş kanala girmiş dedi..bugün ben doğum için gittim resmen hastaneye..annemler falan.tam kadro.hatta ablam atladı antalyadan geldi düşünebiliyormusunuz..
ben bişey anlamadım bu işten yani.canım sıkkın biyandan gereksiz telaş yaptık diye.bir yandan da ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum gelişimi açısından..p.tesine kadar beklicezçfazla hareket etmeyecem bu arada..işte böyle..
aramızda 1 gün varmış, normal doğum 4 kasım çıkıyor benim. cinsiyeti neydi?
allah hayırlısı ve sağlıklı şekilde elimize almamızı, mis gibi kokusunu duymamızı nasip etsin :) kaydirigubbakcemile5
evet arkadaşlar, dr.dan geldim..ve dr.yarın alabilirim bebeği dedi.inanamıyorum.daha 1 hafta vardı.gelişimi tamam dedi.yarın hastaneye çağırdı.nst ye girecekmişim.ama büyük ihtimalle doğumum olacak.oğluşum doğum kanalına girmiş, kasılıp sancı çekiyormuşum tabii tecrübesizlik farkında değilmişim..
kızlar benim için dua edin.yarın yazamazsam doğum olmuş demektir:)
çok tedirginim..sağlıkla bebişimi kucağıma alırım inşallah..
görüşmek üzre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?