Şubatta hamile kalanlar buraya..

Canım henüz 20 yaşındayim ama bir kere akla bebek sevgisi annelik duygusu düşünce bir daha vaz geçilmiyor evet canım rahatız çalışma esnasında ama bu ay çalışmalarım gayet normel yumurtalıklar da normel inşallah olur ne diyim olmazsada ne yapım sıkıldım artık her ay beklemekten günüme de henüz 12 gün var

3 aylık evlıyım bu ay korunmadık 6 haftalık hamıleyım darısı tum olmayanlara inşşşş aminnnhihoyyyt

Senin kız mi erkek mi olucak ve kaç günün kaldı doğuma

kız olacak inşallah

daha çok gençsin, hayırlısıyla geleceği vakti biliyor o. benkarar verdim hemen hamile kaldım diyebilirim. ama 30 yaşındayım e artık vakti gelmiştide geçiyordu, oda bu vakti bekledi. doğru zaman buymuş demek. şimdi günler sayıyoruz.
sende rahat ol, işin özü hep o, hemde genceciksin çok rahat olur inan bana umarım bende hamileyim yazına denk gelirim tez zamanda :)

benim darım sana inşşş cok ıstıyorsan canım olur olur merak etme rabbım verecegı zamanı bılır ben adet oldum o ara kalmısım tam 1.5 aylık olmus bugun kalp atıslarını ılk defa duydum cok guzel bır duygu sende yasarsın umarım a.s.

kızzlarr eski topiğim( sizin adınızae çok seviiyorumm amaaa az kaalmış melekerinzin gelemmsine...saglıklaa gelsinlerr hepsideee

Son düzenleme:
ay uyuyamıyorum valla gündüz paso uyuduğumdan heralde :)

yine hastane çıkış çantamı kontrol ettim bişiler daha ekledim fotograf mak.ayarladım heycanlanıyrm ya bugün 37.hafta bitti ara sıra sancım oluyo hafiff tekmeleri acıtıyo canımı oğluşumun ama olsun hareket etmiyo diyo kafama takıyrm öbür türlü de gerçi hareketleri azaldı baya yeri küçüldü iyicene anca sırt üstü yatıp seversem hareket ediyo yoksa etmiyo küçük adamımm şu günler geçse artık alsam oğluşumu biran önce kucağımaa gerçi ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi aklımda kaç ay geçti ama şu 2-3 hafta geçmiyoo

kızzlarr eski topiğim( sizin adınızae çok seviiyorumm amaaa az kaalmış melekerinzin gelemmsine...saglıklaa gelsinlerr hepsideee

merhaba canımm ne zamandır uğramıyorsun çok teşekkür ederizz tatlım heyecanlar dorukta,allahım isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

merhaba kızlar biz üç arkadaş aynı zamanlarda hamile kaldık yani ilkimiz benden 3 hafta önce ikinci 1 hafta önce en son ben :))) ilk arkadaşım dün doğum yaptı çok heyecanlıydı son ana kadar bekledi normal için ama hiç açılma ve sancı olmadığı için sezeryana aldılar,nasıl ağladı biliyor musunuz normal doğum yapamayacak diye şaşırdım onun bu cesaretine ama inat etmedi yani...çok güzel bir bebeği var pembe pembe allahım bizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı:Saruboceq:

ay canım şimdi gördüm yazısını,neden erken değilmi ki seninle aramızda bir hafta vardı...hayırlısı olsun canım bakalım girecek misin bugün dualarımız seninle...

eve döndük arkadaşlar, yanlış alarm:) nst ye girdim sancı yok..p.tesi ne kadar bekleyelim.37+3 zaten bugün.ama dün bizi çok heyecanlandırdı ultrasyona bakınca..suyu sınırda dedi..baş kanala girmiş dedi..bugün ben doğum için gittim resmen hastaneye..annemler falan.tam kadro.hatta ablam atladı antalyadan geldi düşünebiliyormusunuz..
ben bişey anlamadım bu işten yani.canım sıkkın biyandan gereksiz telaş yaptık diye.bir yandan da ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum gelişimi açısından..p.tesine kadar beklicezçfazla hareket etmeyecem bu arada..işte böyle..

hadi ya pitos kısmet biraz daha büyüsün bebişin göbişinde sıkma canını bende 37+1 deyim hemen hemen beraberiz bende p.tesi kontrole gidicem kısmet artık sitres yapmayalım ne zaman gelirlerse herşeyimiz hazır nasıl olsa ...

cnm hayırlısı olsun :) bu yanlış alarmlar çok kişinin başına geliyormuş. benimde 37+6 bugun. hemen doğurmak istiyorum.
dr sezeryan için 27 sine gün verdi bana, ha gayret son bir hafta diyorum içimden ama sanki vakit hiç gecmicek :kedi:

pitoscum hayirlisi olsun canim...
joys bi hafta dedigin neki hemen gecer emin ol...melegine kavusmak icin gun saymak cok heycanlidir eminimaklinialirimsmile
nehircim bizde 4 arkadas ayni zamanlarda hamile kaldik ikisi dogurdu ben ve digerimiz kaldik bi hafta ben onde gorunuyorum ama bakalim hangimizinki erken gelicek...bu arada 2 gundur temizlik anca bitti ve benim sabahtan beri kasiklarim agriyo ama oyle durulmicak bi agri deil yarin gitsemmi doktora diyorum napsam bilemedimeyvahedigeldismile

sağol canım,hepimizi inşallah kızım oluyor(beren su),senin cinsiyeti ne?

çok sevindim canım benim gözün aydın,iyi haberlerini alırız inşallah Allah a emanet ol:)opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun pitoscum yeter ki sağlıkla gelsin bebişin...bende bugün dra gittim berenim 3000gr 50 cm civarı olmuş,nst de sancı çıkmadı 5 kasıma kadar beklemekteyiz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…