nasılsın canım heycan dorukta demiii....napım ugrayamadımmm işte biliyosun,merhaba canımm ne zamandır uğramıyorsun çok teşekkür ederizz tatlım heyecanlar dorukta,allahım isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
eve döndük arkadaşlar, yanlış alarm:) nst ye girdim sancı yok..p.tesi ne kadar bekleyelim.37+3 zaten bugün.ama dün bizi çok heyecanlandırdı ultrasyona bakınca..suyu sınırda dedi..baş kanala girmiş dedi..bugün ben doğum için gittim resmen hastaneye..annemler falan.tam kadro.hatta ablam atladı antalyadan geldi düşünebiliyormusunuz..
ben bişey anlamadım bu işten yani.canım sıkkın biyandan gereksiz telaş yaptık diye.bir yandan da ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum gelişimi açısından..p.tesine kadar beklicezçfazla hareket etmeyecem bu arada..işte böyle..
nasılsın canım heycan dorukta demiii....napım ugrayamadımmm işte biliyosun,
saglıkla gelsin bebgin nehircim...öpüyorum:1hug:
sağol canım,hepimizi inşallah kızım oluyor(beren su),senin cinsiyeti ne?
hayırlısı olsun pitoscum yeter ki sağlıkla gelsin bebişin...bende bugün dra gittim berenim 3000gr 50 cm civarı olmuş,nst de sancı çıkmadı 5 kasıma kadar beklemekteyiz:))))
benimkide kız oluyor, Nisa olcak hayırlısıyla ismi.
o kadar reflü yüzünden yanma cekiyorumki kızlar anlatamam, ara ara kaburga ağrılarım devam ediyor, benim kız oldukca yukarıda duruyor midemin üzerinde geziniyor hala. varmı aranızda böyle durumlar yaşayan?
Merhaba arkadaslar ben pazartesi gunu ogleden sonra zorunlu sezeryan ile dogum yaptim, cok guzel ve saglikli bir kizim oldu. Dun taburcu olup eve geldim, su anda cok mutluyum, darisi subat'ta hamile kalan ve gun sayan sizlerin basina, ara sira firsat buldukca nete girip size yazarim. Allah'a emanet olun, hepinize hayirli dogumlar...
Merhaba arkadaslar ben pazartesi gunu ogleden sonra zorunlu sezeryan ile dogum yaptim, cok guzel ve saglikli bir kizim oldu. Dun taburcu olup eve geldim, su anda cok mutluyum, darisi subat'ta hamile kalan ve gun sayan sizlerin basina, ara sira firsat buldukca nete girip size yazarim. Allah'a emanet olun, hepinize hayirli dogumlar...
joys benimde doğum tarihi 27 ekim galiba seninle aynı gün sırt ağrısında duramıyorum artık benim kızda çok yukarılarda geziniyor az kaldı biraz daha sıkalım dişimizi
ay sinirlerim bozuk kizlar bugun kontrole gittim gene ama devlet hastanesinekaydirigubbakcemile
doktor moralimi bozdu bebek 10 gun geri dedi 2900 gr olmus nette bakiyorum normal gorunuyo galiba o haftami sasirdi cunku ultrasonun ustune 38 haftalik gebelik yazmisti ben 37deyimakannehir
neler yiyim kizlar bana yardim edin lutfeneyvahedigeldismilealsanaalsanasmile
bende reflüyü tetikledi fena :) ama napalım cekecez. son 6 gün holeyy
hala inanamıyorum, sanki şaka gibi, biri gelecek bu bebek değil gaz diyecek hala
genel anestezimi olacaksın ben bu arada çok fena grip oldum inşallah geçer inşallah bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza alırız
ay sinirlerim bozuk kizlar bugun kontrole gittim gene ama devlet hastanesinekaydirigubbakcemile
doktor moralimi bozdu bebek 10 gun geri dedi 2900 gr olmus nette bakiyorum normal gorunuyo galiba o haftami sasirdi cunku ultrasonun ustune 38 haftalik gebelik yazmisti ben 37deyimakannehir
neler yiyim kizlar bana yardim edin lutfeneyvahedigeldismilealsanaalsanasmile
hiç sinirlerini bozma nuraycım dediğin gibi haftasında karışıklık olmuştur öyle olmasa bile 37.haftada 2900gr gayet normal,şimdi telaş edip bebeğim küçük diye gereksiz şeyler yiyip kilo almana gerek yok,proteini artır ve bol balık ye...benim bebeğimin kilosu sınırda düşün ama benim için gelişimi önemli iri bir bebek olması sağlıklı olduğunu göstermez...o yüzden üzülme canım onlar gayet memnunlar hayatlarından,sağlıcakla gelsinler inşallah yavaş yavaş :)))
özge bebeğinin ismine karar vermişsiniz beren su çok güzel bir isim birleşikte koyabilirsiniz berensu şeklinde uzun olur ama tek isim gibi olur,ismi ile yaşasın canım...
bende dün gittiğimde aynı kiloyu söyledi dr, umarım dahada alır şişko olur yanakları. yalnız uyluk kemiği biraz kısa cıkıyor dedi kafam takıldı. Bu drlarda gördüğü her şeyi söylemek zorundalarmı bilmiyorum ki, adamı gereksiz endişeye tutabiliyorlar.
sağlıkla kollarımıza alalım bebişlerimizi hepimiz inşallah. Birileirnin doğum hikayesinde okuyalım artık opuyorumnanaktan
beğendiğine sevindim nehircim sonunda beren su ismine karar verdik,senin bebeğinin ismi belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?