canım bende ramazanda yaptırmak istemiyorum ama ben daha o aşamalara gelmedim daha evrakları teslim edeceğim 20 sinden sonra.dahileye gönderdiklerinde oruca mani olacak birşeyler varmı sen geçmişsin o aşamaları biliyorsundur .canım birde buay sana tüp bebek mi yaparlar yoksa doğum kontrol ilacı mı verirler? benim bildiğim bir ay doğum kontrol ilacı kullanıyorsun sonraki ay tüp bebeğe başlıyorlar sen kullandınmıki bu ilacı bu ay?
ecrin canım senin yaşın kaç
günaydın kızlar............
ecrin canım sen kan tahlili falan yaptırdınmı yoksa sadece evraklarımı hazırladın
ben kan tahlilerimi yaptırdım,jinekolojide muayne oldum eşimden de testler istemişlerdi eşimin testleride tamam ayın 20 sinden sonra getir teslim et dediler bana. sen yaptırdınmı bunları sanırım seninle aynı dönemde başlarız biz.
Günaydınnnnnnnnnn..........
Evet iç heyet raporumuda az önce aldım haftaya pazartesi tekrar çağırıldım iğnelee başlanacakmış .......
hadi hyırlı olsun canım. inş sorunsuz, kolay sonucu da pozitif bir maraton seni bekliyor olsun canım....
Selam kızlar nasılsınız:) uzum çok sağol bilgilerini bizimle paylaştığin için
ecrin bende 30 yaşındayım canım, ays hadi hayırlı olsun tedavin canım
demek bugün açıldı sonunda keyifleri yetti:) yaa şener hocaya direkt ulşmanın bi yolu yokmu
personel aydınlatmıyo doğru düzgün bende ona sorup öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?