Sümüklüböceğin hikayesi

Uzun yazmaların hoşuma gidiyor. Umarım bir gün çocuklarım olduğunda ben de onlara hayatı, daha doğrusu çocukluklarını dolu dolu yaşatmayı başarırım. Bu gün yaptığınız çok güzeldi. Çocukluğunu düzgün yaşayamayan gelecekte eksik olur. Dilerim gelecekte bu günleri hatırlayıp kendinizle gurur duyarsınız. Dilerim en güzel duyguları Deniz size yaşatır, hem de dolu dolu, çocukluğu gibi.

Biz çok şükür iyiyiz. Korku ve ümitlerle yola devam ediyoruz, elhamdulillah.

Ne güzel gönlünüz var ve ne de haklısınız.

Uzun yazdığınız zaman, yaktığınız fenerin ışığı çoook uzakları aydınlatıyor emin olun.. Ellerinize ve yüreğinze sağlık.

Sizi ve Deniz'i kocaman öpüyorum

Merhaba tatli deniz ve annesi okuduklarima göre iyisiniz şükür . Ben de daha iyiyim hatırlarsan mayis da 3. negatifi görünce biraz uzaklasmisdim iki gündür okuyorum sizi ama sanki çok güzel bir film izler gibi betimliyorum deniz ve annesinin maceralarini kafamda :) Allah yavrunuzu size bagislasin aileniz sağlıklı huzurlu olsun inşallah. Bizde genetik testlerimizi yaptirdik rahime çizik atildi Allah izin verirse kasim ayinda bir daha denicez hayırlısı ile bana yen ibir bahar yeni umutlar demiştiniz mayis ayinda inşallah bu son Bahar Allah da izin verirse yüzümüz güler sevgiler

[QUsumeyye008, post: 37403562, member: 392076"]Uzun yazmaların hoşuma gidiyor. Umarım bir gün çocuklaunda ben de onlara hayatı, daha doğrusu çocukluklarını dolu dolu yaşatmayı başarırım. Bu gün yaptığınız çok güzeldi. Çocukluğunu düzgün yaşayamayan gelecekte eksik olur. Dilerim gelecekte bu günleri hatırlayıp kendinizle gurur duyarsınız. Dilerim en güzel duyguları Deniz size yaşatır, hem de dolu dolu, çocukluğu gibi.

Biz çok şükür iyiyiz. Korku ve ümitlerle yola devam ediyoruz, elhamdulillah.[/QUOTE]

Sümeyye cim çok sevindim bebislere maşallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kendine ve bebislere iyi bak :)

yuvarlak masamızdayız..pc nin başındayım...sağımda denizimiz...denizin sağında babası...solumda çay bardağım...az önce babaya dedim.yani evde bağırdım,Alllahımmmmmmm...Sana şükürler olsunnnnnn..hem çay içiyorum hem pc başındayım internetteyim.şükür Yarabbi bu güne....deniz ne yapıyor şu an biliyor musunuz?yavrum bize kabuklu fıstık soyuyor yediriyor.
sonsuz şükür Yarabbi....çok şükür bu güne....

ara ara yazarım gibi görünüyor.

çayım solumda dediğime bakmayın...denizden kaçırıyorum.yoksa sağlakım....ikon koyacaktım ya,,,,yine değiştirmişler hm de eksiltmişler..

ne güzel dilekler sümeyye....çoğu zaman aklımdasın.denize beslediğin dilekler seninn yavrularına da olsun inşallah...
korkuların son bulsun inşallah...cinsiyetleri belli olmuşmuydu...kaçırdım mı?

merhaba sahra....

hatırladım...güzel dilekler için teşekkür ederim...Allahım tüm yavruları annelerine bağışlasın..inşallah seninkini de sana....
ne çok isterim...anne olduktan sonra nasıl bir duygu olduğunu öyle ama öyle sindirerek anlıyorum ki,,,,dileyen herkesin tatmasını isterim...hayırlısı ile inşallah...son denemen olsun sana yavrunu getirsin inşallah.

ooooohhhh...yaşasın hayat....tiyatro programı yapıyorum...hem denize hem bana........

selam halgan....canlı selam....el sallıyorum ....

Çok teşekkür ederim canım benim sağ ol isteyen herkese inşallah içinde bize de

ne güzel dilekler sümeyye....çoğu zaman aklımdasın.denize beslediğin dilekler seninn yavrularına da olsun inşallah...
korkuların son bulsun inşallah...cinsiyetleri belli olmuşmuydu...kaçırdım mı?

Amin, tüm dualarına. Cinsiyyeti tam net olmasa da, Allahın izni ile biri kız, biri oğlan gibi görünüyor. Rabbim kucağımıza almayı da nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…