- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.021
ohooooo onların keyfini beklersek oyuncak oluruz kızım ellerinde arada öyle rüşvetler olcak yoksa bizim işimiz bitmez anacım. sen harika bi annesin gerisi boş şekerim. maşallah senin güzel kızına da sana da.
iyi geceler böcekseverler...................
sümeyyecim...herşey yolunda inşallah...aklımdasın.
İyi geceler Deniz annem. Çok şükür yolunda. Artık bebeklerin kıpırdanışını da hiss ede biliyorum, farklı bir duygu. Son zamanlar yazmaya fırsat bulmana çok memnunum. Sizi okumak her zaman güzel. Bu gün yaptığın bana pek rüşvet gibi gelmedi. Eğer dediğin oyuncağa söz verdiğsen ve bindirdiysen sorun yok. Bakış açısını değiştirmek güzel bir şey. Sözün nasıl söylenmiş olması çok önemli. Aynı şeyi rüşvet gibi de vermiş ola bilirsin, farklı bir ortam yaratmışta ola bilirsin. Bir de ruhu için endişelenme, sürekli tekrarlayan bir şey değilse hemen unutur. Suyu istediği kadar içmemiş olması da kötü bir şey değil. Hayatda her şey istediğimiz gibi olmaz, ara bir sıkıntıları da yaşaması lazım (bir nevi nefsi terbiye diyelim). Yaşadıklarınızdan ders çıkara bilmen güzel bir şey, ancak emin ol ki, sen iyi bir annesin (tanıdığım kadarı ile).
koca adam oldu gerçekten bu ayın 22 si dört yaşımızı dolduruyoruz allahın izniyle. allaha bin kere hamd olsun onları bize verdiği için. hep mutluluklarını görmek nasip olsun. onun haricinde hayat devam ediyor şekerim. çok şükür iyiyiz. arada bakıyorum baktığımda topiğine bakıyorum mutlu oluyorum. sen de öp Denizini canım. Allaha emanet olun. İltifat değil Gerçek.oy canımmm...hoş uğramışsın....nasılsın iyimisiniz.....mert?ay mektup gibi oldu....koca adam olmuştur.benim kız çok zilli.
oyuncağız Alabama...o bizim biz onun oyuncağıyız...
işler mi? bitmiyor zaten...hep yarım...belki ben savruk bi anne oldum...görmedik oldum 18 seneden sonra...çoğu zamanımı denize ayırdım...süpürge zamanı evi bırakıp kaçtık gezmeye heh..iltifat için teşekkür.maşallah tüm yavrulara...sevgi ile kal.merti yerime öp lütfen...
konunuzu dün gece gördüm okudum çok etkilendim çok hoşuma gitti gözlerim acıdığı halde 5 10 sayfa okudum okumayda devm ediyorm bir yazar edasında yazmıssınız çok duygulandım göz yaşlarım gözlerimi zorladı adeta okurken
sizi tebrk ederim evlatedinme konusundaki cesaretinize yavrunuza denizinize olan sevginize hayran kaldımm allahım sizi ayırmasın hem anne oldunuz hem bir masumun acısına merhem oldunuz aile oldunuz hem iyilik ediyorsunuz hem mutlu oluyorsunuz
özleminize kavuştunuz mutluluğunuz daim olsun ....
biraz konunun dışında bir soru olacak ama isterseniz cevap vermek zorunda değilsinz gebe kalamamanızdaki sorun neydi bende 3 yıldan sonra aşılamayla gebe kaldımm ama düştü istiyoruz ama olmuyor çok üzülüyorum buduruma
aslında bana kalsa (eşim sıcak bakmıyor evlatedinme konusunda )evlat edinirim kendi çocuğum olsada olmasada amaa eşim kabuletmez çok vicdanlıdır ama sıcak bakmıyor budurma çoğu insan gibi
yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sevgiyle kalınnn....
selam ...cevabını bekliyorumselam tweety.....uygun bir zamanda cevaplıyacağım....sevgi ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?