- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.941
selam ablacım derslerim basladı üni. geldim bu arada evimi kurdum yerleşme flan derken giremedim. deniz ve sen hep aklımdaydınız ancak girebildim. denizi ve seni çok öpüyorum. daha güzel maceraları bekliyorum. bu arada minibüstekilerin terbiyesizliği bozmayın sinirlerinizi
selam canım.....
üniversitede okuyorsun....ne güzel....hayırlısı ile bitir istediğin mesleğe sahip ol inşallah....dileğim benim de denizi bu konumda görmek...en büyük isteğim...okusun...koluna bir bilezik taksın.mesleği....ayakta dursun.dimdik..güçlü.
biz de seni öptük say...denizde macera çok....böyle uykulardan çalınca kaçak göçek tıklıyorum işte....izninle bilge dedeyi okuyacağım....sevgi ile...
sümeyyecim......nasıl gidiyor?inşallah çokça bulanıyorsundur,varlıklarını hissettiriyorlardır sana.....sahi,başladımı kelebek hissi...kelebeklerinin.......
Çok şükür, göründüğü kadarı ile her şey yolunda. Denizin tırnak cevabına bayıldım.sümeyyecim....nasıl gidiyor...heşey yolund mı...profiline de bakmadım...inşallah herşey yolunda....herkese selam
tesekkur ederım sumeyyecım guzel dileklerin içinÇok şükür, göründüğü kadarı ile her şey yolunda. Denizin tırnak cevabına bayıldım.
merhaba denizin güzel annsisümeyyecim....nasıl gidiyor...heşey yolund mı...profiline de bakmadım...inşallah herşey yolunda....herkese selam
hikayenizi bir solukta ve dolu dolu gözlerle okudum.eminim birçoğumuz için c'esaretin kapılarını açacak..korkularımızla yüzleşme fırsatı bulacağız. . gelelim minik böceğinize.onu inanılmaz merak ediyorum çok şanslı bir çocuk. sizin gibi harika ebeveynlere sahip olduğu için. darısı diğer yalnız meleklerin başına..öpüyorum sevgili denizi tatlı yanaklarından. .sizin de cennet kokulu ayaklarınızın altından
merhaba denizin güzel annsi
pek giremez oldum inşallah deniz benden daha iyi yerlerde olur.
kndinize dikkat edin zaman buldukça seni ve denizi okumayı çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?