Sümüklüböceğin hikayesi

selam canım.....
üniversitede okuyorsun....ne güzel....hayırlısı ile bitir istediğin mesleğe sahip ol inşallah....dileğim benim de denizi bu konumda görmek...en büyük isteğim...okusun...koluna bir bilezik taksın.mesleği....ayakta dursun.dimdik..güçlü.
biz de seni öptük say...denizde macera çok....böyle uykulardan çalınca kaçak göçek tıklıyorum işte....izninle bilge dedeyi okuyacağım....sevgi ile...

sümeyyecim......nasıl gidiyor?inşallah çokça bulanıyorsundur,varlıklarını hissettiriyorlardır sana.....sahi,başladımı kelebek hissi...kelebeklerinin.......

O günleri de görürsün Allahın izni ile. O ne ki, torunlarının okumasını bile görürsün in şeeAllah. Bu azim ki, sen de var.

Bulantılar... bulantılar... varlığına sevinsem mi, üzülsem mi... bazen çok zorluyor, ilaçlarımı bile içemiyorum. Su içmeğe korkuyorum. Azaldı galiba (çok şükür), ancak bir anda çok kötü ola biliyor. Kelebek gibi hiss değil de, bazen yamulmakları var (gerçi ondan da endişe ediyorum ya). Arkası üste uzandığımda gözle bile fark ediliyor. Korkularım izin verse çok güzel bir şey, onları hiss etmek. Ancak şimdi tek istediğim sağlıklı olmaları, hiss etmek için sabırsızlanmıyorum. Bebekler büyüdükce korkularm da büyüyor, elhamdulillah. Bu günleri gösteren Rabbime sonsuz şükürler olsun.

bunu yazmalıyım....uyumaya çalışıyorken bu gece.....tırnak kemiriyor...kızım yapma etme...sabah keseriz.ne diyor biliyor musunuz?

anne ben nedentırnağımı yiyom biliyon mu....içşmde tırnak makası var da ondan....çok akıllı şimdiki çocuklar çokkk..her şeye cevapları hazır!

iyi geceler böcekseverler :)

sümeyyecim....nasıl gidiyor...heşey yolund mı...profiline de bakmadım...inşallah herşey yolunda....herkese selam

Merhaba bi ara topiğinizi takip ediyordum. Karşıma çıktı tekrar girip okuyayım dedim :) ilk başlarda günlük şeklinde yazıyordunuz sanırım bıraktınız o şekilde yazmayı

sümeyyecim....nasıl gidiyor...heşey yolund mı...profiline de bakmadım...inşallah herşey yolunda....herkese selam
merhaba denizin güzel annsi
pek giremez oldum inşallah deniz benden daha iyi yerlerde olur.
kndinize dikkat edin zaman buldukça seni ve denizi okumayı çok isterim

hikayenizi bir solukta ve dolu dolu gözlerle okudum.eminim birçoğumuz için c'esaretin kapılarını açacak..korkularımızla yüzleşme fırsatı bulacağız. . gelelim minik böceğinize.onu inanılmaz merak ediyorum çok şanslı bir çocuk. sizin gibi harika ebeveynlere sahip olduğu için. darısı diğer yalnız meleklerin başına..öpüyorum sevgili denizi tatlı yanaklarından. .sizin de cennet kokulu ayaklarınızın altından

selam böcekseverler...........deniz cadısı erkenden uyudu,da girebildim....buraya hulahop çeviren ikonu eklerdim de şimdi.....ikonlar nerde bilmiyorum...
yerini bilen söylesin lütfen...

evet....çok şanslı bir çocuk...ama biz daha şanslıyız...Allahım öyle bir evlat gönderdi ki bize....

lütfetmişsiniz...gönlüme el değdi...sevgi ile.

merhaba denizin güzel annsi
pek giremez oldum inşallah deniz benden daha iyi yerlerde olur.
kndinize dikkat edin zaman buldukça seni ve denizi okumayı çok isterim

merhaba gizemcim...ben de pek fırsat bulamıyorum yazmaya....nete biraz vaktim olsa bilge dedeyi okuyorum geceleri...kızım için.denizden biraz yazacaktım....hadi senden devam edeyim izninle.zamandan tasarruf olsun.:)

denizle makarna kestik....erişte makarnası...pek yapmaz idim ya...bir kaç denemişliğim var mıydı??yok yok.mantı açmıştım.makarna hiç kesmemiştim.ama yapılırken görmüştüm.yardım ettiğim de olmuştu.geçen hafta ve bu haftanın bir kaç günü birer kilo undan(heh heh...denizle ancak bu kadar olur)ben yoğurdum o un eledi.ben açtım.henüz küçükken hamur bezeleri ona verdim.ellerini nasıl hareket ettirmesi gerektiğini öğrettim.biraz zor geldi.eli acıdı yoruldu.ama yine azim etti açmaya çalıştı....yavrum..dedim eeee emek olmadan yemek olmaz.yorulmadan bir şey elde edilemeyeceğinden bahsettim.balkonda kuruttuk.içeride masada kestik.kesmeyi çok sevdik..hava durumunu kolluyoruz...salıya yine niyetimiz var...bu arada,
dilekağacıııııııııııııı......tarhanamızı da çıkardık ..(okuyorsan eğer)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…